A 12 legjobb elektromos tűzhely sütővel

Az elektromos tűzhelyek fontos részét képezik a háztartási gépek piacának. Ennek számos oka van: környezetbarátság, a gázfőzőkhöz képest szinte teljes tűzbiztonság, könnyű kezelhetőség és karbantartás stb. Íme, az Expertology útmutatója a legjobb sütővel ellátott elektromos tűzhelyek értékeléséhez, iparági szakértőink ajánlásai alapján.

Kiválasztási kritériumok

A szabadon álló tűzhelyek orosz piaca összetételében jelentősen eltér a nyugati országokétól, és ez a különbség szinte kizárólag a kialakult hagyományokon és a felhasználói preferenciákon alapul.

Az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban például népszerűek a két sütővel ellátott tűzhelyek, amelyeknek két külön ajtaja van – a felső kisebb, az alsó nagyobb. Oroszországban ez a formafaktor is forgalomban van, de a kereslet aránytalanul alacsonyabb, mint a hagyományos klasszikus modellek esetében. Ezért szakértőink csak egykamrás főzőlapokat vettek figyelembe a legjobb választásaink meghatározásakor.

De ez az egyetlen alapvető különbség, és általában véve a piacon lévő legjobb elektromos főzőkészülékek kiválasztásának elvei minden országban szinte azonosak.

Hogy a lehető legobjektívebbek legyünk, összehasonlítottuk szakértőink megállapításait az Egyesült Királyság legelismertebb nonprofit szervezetének, a Which?A “The Electric Cooker” vállalat egy független minőségbiztosítási és fogyasztóvédelmi szervezet. A szervezet kizárólag a tagdíjakból él, és a termelők befolyásától teljesen független.

Íme egy gyors útmutató néhány olyan dologról, amelyek nem mindenki számára nyilvánvalóak, amikor egy elektromos tűzhely kiválasztásáról van szó.

Miért dugó nélkül?

Először is figyelmeztetnünk kell a potenciális vásárlókat, hogy a szabadon álló elektromos tűzhelyeket gyakran konnektor vagy egyáltalán kábel nélkül árulják. Egyes felhasználók ezt hátránynak tekintik, és ezt jelzik visszajelzéseikben is.

A valóságban ez nem tekinthető hátránynak. Ez a fajta technológia definíció szerint szakembert igényel a csatlakozáshoz. Ez legalábbis biztonsági okokból van így – egy vevő speciális képzés nélkül még azt sem tudhatja biztosan, hogy az otthon vezetékei bírják-e a terhelést.

Tehát még egyszer, amikor elektromos tűzhelyet vásárol, biztosan tudnia kell, hogy nem tudja csatlakoztatni, és a dugó vagy a vezeték hiánya nem a gyártó hibája, hanem inkább elővigyázatossági intézkedés. oktatás 1 Ha egy elektromos tűzhelyet vásárol, akkor az elektromos tűzhelyet nem lehet csatlakoztatni.

A legokosabb megoldás pedig az, ha a tűzhely megvásárlása ELŐTT konzultál egy villanyszerelővel, nem pedig utána. Ellenkező esetben nagyon kellemetlen lenne, ha egy tűzhely megvásárlása után azt tapasztalná, hogy az adott háztartásban egyszerűen nem használható.

Palacsinta vagy üvegkerámia főzőlapok?

Az elektromos főzőlapok formavilága közötti különbség fontos szempont. A klasszikus öntöttvas palacsintasütő még mindig divatban van, bár elsősorban az alsó árszegmensben koncentrálódik.

Az üvegezett agyaganyagnak tagadhatatlan előnyei vannak – sima és egyenletes felületek, esztétikailag sokkal kellemesebb, egyszerű gondozás, a főzőedények könnyű mozgatása. És van egy alapvető funkcionális különbség is – csak a lapos üvegkerámia tetejű tűzhelyek rendelkeznek megfelelő kétzónás égőkkel, amelyek a serpenyők alakjához igazíthatók (kiterjesztett vagy nagy).

Az üvegkerámia főzőlappal ellátott tűzhelyek általában drágábbak, de az általuk nyújtott előnyök jelentős hatással vannak a könnyű használatra és hosszú távon az általános életminőségre.

Fűtési sebesség

Az elektromos főzőlapoknak hosszú ideig volt egy hátránya a gázfőzőlapokhoz képest: a lassú fűtés. Ez a legolcsóbb modellek esetében is így van. A modern tűzhelyek, amelyek spirál helyett szalag típusú fűtőberendezést használnak, képesek minimalizálni ezt a különbséget, de a szalagégők szinte “automatikusan” magasabb osztályba sorolják a tűzhelyet, mivel üvegkerámia tetejét tartalmazzák.

A gyártók azonban még az olcsó modellekben is kompromisszumos megoldást találnak egyetlen, megnövelt teljesítményű gyorségővel. Ezért alaposan meg kell vizsgálni a leírást a választás során – egy expressz égővel ellátott tűzhely árban kissé eltérhet egy másik gyártó analógjától, ahol egy ilyen rendkívül hasznos funkció nem létezik.

Más tényezők, mint például az időzítő jelenléte és funkcionalitása, a sütő lehetőségei a konvekció, a grillezés és a kebab, a sütő térfogata stb. elég nyilvánvaló dolgok, és nem fogunk rájuk összpontosítani, hanem továbblépünk, hogy megvizsgáljuk a konkrét modelleket.

A legjobb elektromos tűzhelyek sütővel

JelölésHelyszínNévÁr
A legjobb olcsó elektromos tűzhelyek sütővel1GEFEST 5140 003112 099 €
2Hansa FCEW5300117 330 €
3GEFEST 6140-0319 999 €
4Hansa FCCW5301923 280 €
5Gorenje EC 5121 WG-B23 298 €
6Zanussi ZCE 9540 G1W27 990 €
A legjobb elektromos tűzhelyek sütővel ár-érték arányban1GEFEST 6560-03 005232 490 €
2Zanussi ZCV 9540H1 X25 990 €
3Gorenje EC 52 C
 • 36 699 €
  4GEFEST 6570-04 005739 435 €
  5Bosch HKA09015039 990 €
  6Hansa FCCX6822548 410 €

  A legjobb olcsó elektromos tűzhelyek sütővel

  Először olyan tűzhelyekből válogatunk, amelyek a tömegfogyasztók számára a leginkább megfizethetőek a költségek szempontjából, de továbbra is elfogadhatóan jó minőségűek és működőképesek. Mind az öt elektromos tűzhely különböző gyártóktól, beleértve a főbb európai márkákat is.

  A költségek tekintetében az összes felsorolt elektromos tűzhely nagyjából összehasonlítható, és áraik ésszerű tartományban mozognak. Az általános specifikációk a következők:

  1. mechanikus forgókapcsolók;
  2. elektromos sütő;
  3. a dupla edzett üveggel ellátott, csuklós sütőajtó
  4. hagyományos tisztítás;
  5. Szakasz az edények és kiegészítők számára;
  6. megvilágított kamra;
  7. automatikus forralás, panelzár, biztonsági kapcsoló, konvektor, óra (kivéve GEFEST) – nem tartozék.

  GEFEST 5140 0031

  Értékelés: 4.4

  GEFEST 5140 0031

  Kezdjük a felülvizsgálatot a legolcsóbb elektromos tűzhelyekkel. Az orosz piacon még olcsóbbak is vannak, de ez a modell a kiindulópont, ahol normális minőségről, kényelemről és szalonképes megjelenésről beszélhetünk. Először néhány szó a gyártóról.

  A fehérorosz GEFEST márka jól ismert Oroszországban és számos FÁK-országban. Egy időben a Brestgazoapparat gyár sikeresen modernizálta a nagy konyhai készülékek gyártását. Amikor az első modernizált, felhasználóbarát kezelőszervekkel és modern dizájnnal rendelkező tűzhelyek piacra kerültek, sokan nehezen hitték el, hogy nem importból származnak. A GEFEST termékeket ma már mindenki ismeri, és nagy keresletnek örvendenek, többek között a pótalkatrészek elérhetőségének köszönhető magas javíthatóságuk miatt.

  Most konkrétan erről a modellről. Itt a tervezőmérnökök egy meglehetősen radikális lépést tettek – elhagyták az egyik égőt. A főzőlap jobb oldalán csak egy gyorségő található, 2 kW-os megnövelt teljesítményű, és a hátsó égő helyén egyszerűen egy zománcozott platform található.

  Ezzel az optimalizálással a vásárlók nagy száma teljesen elégedett, amint azt a túlnyomórészt pozitív visszajelzések is bizonyítják. A háztulajdonosok túlnyomó többsége soha nem használja egyszerre mind a négy égőt, és a költségmegtakarítás jelentős.

  A sütő mérete megfelel a tűzhely szabványos méreteinek – 52 liter. Nagy előnye az olcsó tűzhelyeknél ritkán látható sütőajtó-stopper. Még nagyobb előnye, hogy a belső üveg kivehető, így kizárja a helyrehozhatatlan cseppek lehetőségét.

  Erre a modellre 2 év garancia vonatkozik.

  A Yandex felülvizsgálatából.A “háztartási ellenőr 2. szintű” státuszú piac: “Nagyon jó háromégős tűzhely sütővel. Három égő elegendő. Az ár-teljesítmény arány kiemelkedő. A kezelőszervek simán és finoman működnek. Igen, a főzőlap alatt nincs tálca, csak egy csuklós ajtó, de ez nem probléma.

  A

  • a legkedvezőbb áron;
  • Megjelenés és kényelem az árral szemben;
  • A 2 kW-os gyorségő;
  • sütőajtó dugó;
  • két tálca a készletben;
  • kivehető sütőüveg;
  • karbantarthatóság;
  • két év garancia.

  Hátrányok

  • A védőfedél csak az elülső oldalon fedett – fokozatosan korrodálódhat;
  • Az “edényes fiók” csak az alsó ajtót kell érteni, a tálca nélkül.

  Hansa FCEW53001

  Értékelés: 4.5

  Hansa FCEW53001

  A Hansa márka a jól ismert és elismert lengyel háztartási készülékgyártó, az Amica Wronki S. tulajdonában van.A. A vállalat tulajdonában van a Gram márka is, amely nagyon népszerű a skandináv országokban.

  A Hansa FCEW53001 egy egyszerű, alapvető és megbízható elektromos tűzhely az alsó árkategóriában. Klasszikus a szó minden értelmében, hagyományos, öntöttvasból készült palacsintasütővel. Fő előnye az ár és a megbízhatóság kombinációja. A funkcionalitás nagyon egyszerű és szerény. Egyébként nagyon vonzó azon fogyasztók számára, akik nem akarnak túlfizetni a soha nem használt extra funkciókért.

  A sütő nagy – 69 literes. A fűtőtestek egy felső és egy alsó fűtőelemet tartalmaznak. Egyszerre vagy külön-külön is használható – a sütőben három főzési mód van. Hagyományos tisztítás, de az Aqualytic gőztisztító funkciót is igényli. Az ötlet lényege egyszerűen az, hogy egy bizonyos hőmérsékletű sütőlemezre öntött kis mennyiségű vizet elpárologtatunk. De egy ilyen eljárás valóban felpuhítja a falakon lévő megszáradt maradványokat, és megkönnyíti a takarítást.

  Összességében a felhasználók elégedettek a tűzhely egyszerűségével és megbízhatóságával. Mindenki örül a klasszikus “univerzális” kialakításnak, amely a főzőlapot bármilyen belső térben jól mutat. Néhány embert zavarnak a nagyon vékony fémfalak, amelyek törléskor meghajlanak, de ezek a megjegyzések kevesek. Gyakoribb megjegyzések a teljesítményhiányról – a tűzhelynek mindenképpen szüksége lenne egy gyorsfőzőre.

  Előnyök

  • A energiaosztály;
  • nagy sütő;
  • Két fűtőelem, együtt vagy felváltva használható;
  • egyszerű és egyszerű működés;
  • Kivehető belső ajtóüveg;
  • Gőzfőzés a könnyű tisztításért.

  Hátrányok

  • nincs gyorségő.

  GEFEST 6140-03

  Értékelés: 4.6

  GEFEST 6140-03

  Most nézzünk meg egy elektromos tűzhelyet, amelyben már a márkanév is sokat mond – GEFEST. Szakértőink a modellt a minősítésbe helyezték, mert a bresti üzem sokéves termelése a tisztességes minőség és a funkcionalitás példája minimális költséggel.

  A tűzhely méretei – 60x60x85cm, súlya – 50.5 kg. A főzőlapot takaró felső fedéllel ellátott. Állítható magasságú lábak a pontos pozícionáláshoz maximális stabilitás mellett. A fent említett modellekkel ellentétben ez a tűzhely órakijelzővel és időzítővel van felszerelve. A tűzhely kialakítása – klasszikus, a szín túlnyomórészt fehér. Teljes csatlakoztatott terhelési teljesítmény 7700 W.

  Ennek a modellnek a főzőlapja szerkezetileg hasonló az elődjéhez, zománcozott acélból készült és kerek égőkkel rendelkezik. Az égők főzőteljesítménye balról az óramutató járásával megegyező irányban: 1500, 2000, 1000 és 2000 watt. Ebben az esetben nem terveznek automatikát (biztonsági kapcsoló, panelzár stb.).

  A csoportban figyelembe vett összes tűzhely közül valószínűleg ez a modell rendelkezik a legfunkcionálisabb sütővel. Űrtartalma 52 liter. A fűtőelemek felső és alsó fűtőelemek 800 és 1200 Watt teljesítményűek. Tartalmaz egy 1200 W-os elektromos grillt és egy 2000 W-os fűtőventilátort is. A grillsütőhöz egy kampós forgószelet tartozik. A fent leírt készülékek és készülékek felhasználásának különböző kombinációi a különféle ételek főzéséhez széles körű lehetőségeket kínálnak.

  Előnyök

  • funkcionalitás;
  • grillező és grillsütő mellékelve;
  • konvekció;
  • kijelző, óra és kikapcsolási időzítő;

  Hátrányok

  • a burkolat jelentős felmelegedése a sütőben való sütés során.

  Hansa FCCW53019

  Értékelés: 4.7

  Hansa FCCW53019

  Az elektromos tűzhelyek olcsó csoportjának tetején a német márka Hansa modellje áll. Pontosabban, ebben az esetben Németországból csak a márka eredete maradt meg, és maguk a tűzhelyek a híres lengyel Amica Wronki S.A.

  Termék méretei – 50x60x85 cm. A főzőlap a CODE nemzetközi tervezőiroda Integra tervén alapul. A túlnyomórészt fehér házszín. A főzőlap üvegezett agyagból készült, mélyfekete színű. Mechanikus nyomógombbal működtethető, anélkül, hogy be kellene nyomni; – A Hansa FCCW53019 könnyen kezelhető. Névleges energiafogyasztás – 0.95 kWh, bruttó energiafogyasztás 7.8 kW. Energiaosztály – A.

  A főzőlap négy Hi

 • ght: kettő 14,5 cm-es és egyenként 1 cm-es teljesítményű.2 kW, és még két további 18 cm-es és 1 kW-os.7 kW, illetve. Maradékhő-érzékelő.

  A sütők nagyvonalú, 70 literes űrtartalommal rendelkeznek. Az ajtó dupla üvegezésű. A kamra belseje könnyen tisztítható fekete zománc bevonattal ellátott acélból készült. A fűtési funkciót a felső és az alsó fűtőelemek végzik 900 W, illetve 1300 W teljesítménnyel.

  Ez az elektromos főzőlap két tálcával (egy lapos és egy mély tálcával) van felszerelve, amelyek innovatív ProCook technológiával készültek, valamint egy sütőráccsal. A tálcafutók krómozott felülettel rendelkeznek.

  Előnyök

  • tágas sütő;
  • A sütőtér egyenletes fűtése;
  • Könnyű kezelhetőség;
  • Európai közgyűlés;
  • Energiahatékonyság.

  Hátrányok

  • A sütőajtó rossz hőszigetelése.

  Gorenje EC 5121 WG-B

  Értékelés: 4.8

  Gorenje EC 5121 WG-B

  A minősítés egy másik érdekes elektromos tűzhelytel folytatódik a jól ismert szlovén Gorenje cégtől. Kicsit drágább, mint az előző megoldás, de lényegesen funkcionálisabb. A Gorenje eredeti szlovéniai gyártóüzemében gyártják.

  A készülék méretei – 50x60x85 cm, súlya csomagolással együtt – 43.1 kg, anélkül – 40.6 kg. Klasszikus és univerzális kialakítás, túlnyomórészt fehér kivitelben. Akár 8 kW teljes energiafogyasztás.6 kW. Ennek a modellnek az energiahatékonysága automatikusan magas “A” energiaosztályú minősítést ad neki.

  Az üvegkerámia főzőlap négy elektromos spirálégővel van felszerelve. Méretek és kimeneti teljesítmény balról az óramutató járásával megegyező irányban: 145mm és 1200W, 180mm és 1700W, 180mm és 1700W, valamint 145mm és 1200W. Maradékhő-érzékelők. Nincs automatikus forralás, biztonsági kikapcsolás vagy panelzár.

  Ennek a modellnek a sütő kapacitása majdnem megegyezik az előző modellével – 68 liter. Az üreg falai EcoClean könnyen tisztítható zománc bevonattal vannak ellátva. Mélyhúzott tálca és rácsvas a sütő tartozéka. A futók dombornyomottak, hogy biztos tartást biztosítsanak a sütőlemezeken.

  E modell legújabb, 2018-ra vonatkozó módosításaiban a gőzkezelés a hagyományos módon történő tisztítás megkönnyítése érdekében került bevezetésre. Az újabb verzióknak van egy nagy és egy kis grillje is. Ezek az opciók nem állnak rendelkezésre a korábbi verziókban, ezért az Expertology szakértői erősen ajánlják, hogy ezt a pontot az értékesítés helyén tisztázzák.

  Előnyök

  • euró összeszerelés;
  • gyors felmelegedés;
  • felső és alsó Vario-grill állítható fűtőfelülettel;
  • praktikus, kihúzható háztartási rekesz;
  • Kényelmes és hatékony tisztító kaparó mellékelve.

  Hátrányok

  • A burkolat jelentős felmelegedése a sütőből működés közben;
  • A főzőlap időigényes tisztítása.

  Zanussi ZCE 9540 G1W

  Értékelés: 4.9

  Zanussi ZCE 9540 G1W

  A rangsorban a következő az olasz Zanussi márka elektromos tűzhelyének gazdaságos modellje. Romániában gyártott.

  A termék méretei: 50x60x85cm. Felső főzőlapfedéllel felszerelve. Magassága zárt fedéllel 88 cm, nyitott fedéllel 144 cm. Speciális gőzszellőzővel rendelkezik. Teljes energiafogyasztás 7335 watt. A fogyasztás hatékonysága megfelel a magas “A” szabványnak.

  A főzőlap zománcozott acélból készült, és négy hagyományos kerek elektromos égővel rendelkezik. Sütő átmérője és teljesítménye balról jobbra: 145 mm és 1000 watt, 180 mm és 1500 watt, 145 mm és 1000 watt, 180 mm és 2000 watt. A bal oldali utolsó főzőzóna nagyobb teljesítményű (piros pont).

  Ennek az elektromos tűzhelynek a sütője összesen 63 literes, és mínusz a szabálytalanságok és a tartályok alatti tér, a tényleges hasznos térfogat 56 liter marad. A belső falakat saválló, könnyen tisztítható zománc bevonattal látják el; – “A” energiahatékonysági osztály. A sütő tartalmaz egy felső és egy alsó fűtőelemet, grillsütőt. Ezen elemek működési módjainak különböző kombinációi a főzési módok egész sorát eredményezik.

  A főzőlaphoz tartozik egy mély és egy sekély serpenyő, egy sütőrács és egy sütőrács. A készüléket elektromos kábel nélkül árulják, ami azt jelenti, hogy szakemberre lesz szüksége a hálózatra való csatlakoztatásához. A gyártó 12 hónap garanciát vállal.

  Előnyök

  • euró összeszerelés;
  • sütőgrill;
  • Fokozott teljesítményű főzőzóna;
  • Főzőlapfedéllel rendelkezik;
  • Energiahatékonyság.

  Hátrányok

  • Tápkábel nélkül szállítva.

  A legjobb elektromos főzőlapok ár-érték arányban

  A második és egyben utolsó csoportba tartozó készülékek a sütővel ellátott elektromos tűzhelyek, amelyekben iparági szakértőink a minőség, a funkcionalitás és a költségek szempontjából a legelőnyösebbnek találták a fogyasztói korrelációt. A kiállított öt elektromos főzőlap mindegyike különböző európai gyártóktól, valamint a fehérorosz GEFEST-től származik.

  Az alábbiakban ismertetett modellek közös jellemzői a következők

  1. “A” energiahatékonysági osztály;
  2. Elektromos főzőlap és sütő;
  3. Alsó tárolórekesz (kivéve Candy);
  4. A zsanéros sütőajtó;
  5. Grill (elektromos);
  6. Világítás a sütőtérben;
  7. A klasszikus tisztítási módszer (normál tisztítás);
  8. Üvegkerámia mint főzőfelület;
  9. maradékhő-érzékelők;
  10. a következők hiányoznak: automatikus forralás, biztonsági kikapcsolás (a GEFEST kivételével), a kezelőpanel lezárása (a GEFEST kivételével).

  GEFEST 6560-03 0052

  Értékelés: 4.6

  GEFEST 6560-03 0052

  A breszti gázkészülék-üzem egyik legszembetűnőbb terméke egy elektromos tűzhely, amely funkcionalitásban, minőségben és használati kényelemben nem marad el a nyugati analógoktól, és minden más dolog egyenlő, és megfizethetőbb.

  Itt van egy progresszív, modern megközelítés a főzőfelület kialakításához – szilárd, sima és sima, üvegkerámiából készült. A négy égőből kettő kétkörös, kétzónás, lehetővé téve a hosszú vagy nagyméretű főzőedények hatékony használatát. Maradék hő jelző.

  A sütő viszonylag kis méretű – 55 literes. De a legtöbb felhasználó számára ez teljesen elegendő, és a funkcionalitás és a kidolgozott részletek kellemesen meglepőek. Ezenkívül a sütő konvekcióval van felszerelve, amely összekapcsolt volumetrikus és gyorsfűtési funkciókkal rendelkezik. A többfunkciós időzítő lehetővé teszi a főzés maximális automatizálását. Még egy rotisserie is van. Jobb láthatóság a kettős világításnak köszönhetően.

  A mechanikai elemek jól átgondoltak – az ajtó simán nyílik, a puha zárás pillanataival, a kezelőszervek tapinthatóak, van egy teljes fiók, amelyet könnyű kihúzni, és ugyanilyen könnyű biztonságosan lezárni a zárt helyzetben. A gyártó figyelembe vette a főzőlap konyhabútorhoz való igazításának kényelmét is – az állítható lábaknak köszönhetően a főzőlap magassága 2 cm-en belül állítható.

  A felhasználók dicsérik a könnyű kezelhetőséget, a multifunkcionalitást, a modern megjelenést és a márvány kivitelezést. Dicséret illeti a sütő funkcionalitását és a főzés minőségét a jól megtervezett konvekciónak köszönhetően. Gyakran figyelmen kívül hagyják a rotisserie elérhetőségét – ez egy határozott előny, mivel még sok drágább importált tűzhely sem rendelkezik rotisserie-vel.

  A Yandex felhasználói értékeléséből.”Háztartási ellenőr 3. szintű” státuszú piac: “Nagyszerű tűzhely, jó kialakítás, nagyon jól működik, elégedett a sütővel, a sütés kiváló, a grill is jól működik. Van egy kebabfőző, ami szintén tökéletesen működik”.

  Előnyök

  • az üvegkerámia főzőlap;
  • Kétzónás égővel rendelkezik;
  • maradékhő-jelző;
  • Volumetrikus és gyors melegítés konvekcióval a sütőben;
  • rotisserie;
  • Kettős sütő háttérvilágítás;
  • Egy teljes értékű fiók a főzőedények számára;
  • rotisserie mellékelve;
  • Modern márványszerű design és dekoráció.

  Hátrányok

  • A gombok felületén lévő ezüst díszítés gyorsan leválik.

  Zanussi ZCV 9540H1 X

  Értékelés: 4.7

  Zanussi ZCV 9540H1 X

  A csoport utolsó előtti tűzhelye és a rangsor egésze az olasz Zanussi, amely annak ellenére, hogy egy neves márka, meglepően megfizethető. Ez egy szilárd munkagép, sok sallang nélkül, de teljes mértékben képes kielégíteni a legtöbb átlagos háztartás igényeit. Romániában gyártott.

  A tűzhely méretei – 50x60x85 cm, súlya 39 kg. Sikkes design fémes ezüst témával. Teljes csatlakozási teljesítmény 7,625 watt. Tápkábel nélkül érkezik. Klasszikus mechanikus gombokkal vezérelhető.

  Az üvegkerámia főzőlap négy Hi főzőlapot tartalmaz-

 • Két 14 cm átmérőjű és két 18 cm átmérőjű. Minden égő maradékhő-jelzővel van ellátva.

  Az 58 literes sütő két elektromos fűtőelemmel, grillsütővel és világítással rendelkezik. konvekció nem biztosított. A megengedett maximális hőmérséklet 250 ˚C. Lapos sütőtálcával és ráccsal szállítjuk. A belseje könnyen tisztítható zománcbevonattal van bevonva.

  Előnyök

  • könnyű kezelhetőség;
  • Megbízhatóság és megbízhatóság;
  • a neves olasz márka;
  • vonzó kialakítás;
  • a legkedvezőbb ár a csoportban.

  Hátrányok

  • nincs tápkábel.

  Gorenje EC 52 C

 • Értékelés: 4.7

  Gorenje EC 52 C<li></div><p>” src=”/wp-content/uploads/2023/02/94216666194721-6112.jpg” height=”420″ title=”Gorenje EC 52 C</p><li>“></p><p>Akik szeretik a neoklasszikus belső tereket otthonukban, azoknak mindenképpen fontolóra kell venniük ezt az elektromos tűzhelyet. Tökéletesen illik a steampunk belső terekhez is. Amennyire ez a tűzhely valódi díszítésként szolgál a konyhában, annyira, hogy megbirkózik a feladataival, és prémium szinten.</p><p>A négy égő fűtőelemeit varratmentes üvegkerámia munkalap fedi, ami nagy előny az esztétika és a kényelem szempontjából – az edények villámgyors mozgatása a főzés során egyáltalán nem okoz nehézséget. A főzőfelület két égője kétkörös, és lehetővé teszi a fűtési hőmérséklet változtatását. Vannak maradékhő-jelzők.</p><p>A sütő ezen a főzőlapon a szakértőktől és a felhasználóktól egyaránt jó minősítést kap. HomeMade Plus technológiát használ, amely boltozatos formát igényel a felső részhez. Ez a tulajdonság a szellőztetéssel és a fűtőtestek átgondolt elrendezésével együtt biztosítja, hogy a főzendő étel a lehető legegyenletesebben melegedjen fel.</p><p>A sütő felhasználói egyöntetűen lelkesednek a sütő kialakításáért. Az anyagok minőségének nagyrabecsülése, ami az összeszerelés gondosságán és még a tapintáson is észrevehető. A hátrányok közül a felhasználók leginkább az égő teljesítményjelzőjének hiányát említik. Ez a kedvező árú modelleknél még rendben van, de a prémium szegmensben már hátránynak számít.</p><blockquote class=

  A Yandex felülvizsgálatából.”Lakásfelügyelő 6. szintű” státuszú piac: “A főzőlap szép és funkcionális. Gyorsan melegszik, lassan hűl le. Mivel szélesebb, mint egy hagyományos tűzhely, az edények és serpenyők nem zavarják egymást. Nagyon kényelmes kétkörös égő, nélkülözhetetlen egy kanna kávéhoz vagy egy kis fazékhoz. a sütő egy ünnep!”

  Előnyök

  • Az eredeti retro design;
  • Üvegkerámia főzőlap;
  • kétkörös égők;
  • praktikus kezelőszervek;
  • A energiahatékonysági osztály;
  • maradékhő-mutatók
  • Boltozatos sütők HomeMade Plus technológiával;
  • Nagy és hatékony sütő.

  Hátrányok

  • Nincs főzőzóna bekapcsolási jelző.

  GEFEST 6570-04 0057

  Értékelés: 4.8

  GEFEST 6570-04 0057

  Most, a rangsorolás részeként nézzünk meg egy kissé szokatlan elektromos tűzhelyet. Különlegessége abban rejlik, hogy a GEFEST márka jól ismert “költségvetése” ellenére ez a modell egyértelműen magasabb osztályba sorolható. És az ára, bár nem rekord, de az átlagos pénztárca számára eléggé kézzelfogható.

  A készülék méretei 60x60x85 cm, csomagolatlan súlya 49 kg. Elegáns, mélyfekete színű, teljesen üvegből készült elülső részekkel. Elektronikus érintőkapcsolókkal működtetve. A kezelőpanel órával és időzítővel ellátott kijelzővel rendelkezik, és zárral van felszerelve. Teljes csatlakozási teljesítmény 10.3 kW.

  Az első és legfontosabb dolog, ami megkülönbözteti ezt a tűzhelyet az összes többitől ebben a felülvizsgálatban, a főzőlap működési elve. A négy főzőzóna indukciós, nem pedig termikus, ami jelentős előnyöket biztosít a készüléknek a főzési sebesség és a biztonság szempontjából. A két égő kisebb helyigényű és teljesítménye 1.4 kW, a másik két főzőzóna nagyobb és 2 kW teljesítményű.3 kW. Maradékhő-érzékelőkkel és biztonsági kikapcsoló rendszerrel.

  Az 52 literes sütő gazdag felszereltséggel és funkciókkal rendelkezik: alsó és felső fűtőszál, elektromos grill, elektromos grill, kebab, konvekció, kettős világítás, időzített működés, kivehető drótvezetők. Lehetővé teszi a sütőtér hagyományos tisztítását.

  A főzőlaphoz tápkábel is tartozik, így könnyen csatlakoztathatja saját maga is.

  A

  • Az indukciós főzőlap;
  • Többfunkciós sütő;
  • Biztonság;
  • tervezés.

  Hátrányok

  • Nincsenek nyilvánvaló hátrányok.

  osch HKA090150

  Értékelés: 4.8

  Bosch HKA090150

  Folytatja a híres német márka Bosch elektromos tűzhelyének értékelését. Jellegzetes high-tech kialakítás jellemzi, az anyagok és a formatervezés túlnyomórészt fémes motívumaival. A Bosch gyártja Törökországban.

  A tűzhely méretei 60x60x85 cm, súlya 50 kg. Mechanikus vezérlés – hagyományos billenő- és forgókapcsolók mélyedések nélkül. Teljes energiafogyasztás – 10.3 kW. Teljesen állítható magasságú lábak. Tápkábel nélkül szállítva.

  Az üvegkerámia főzőlap négy főzőzónával rendelkezik, amelyek közül az egyik kétkörös, kör alakú terjeszkedő zónával. Kimenet balról az óramutató járásával megegyező irányban: 1.8, 1.2, 2.2, 1.8 kW. Minden főzőzóna maradékhő-jelzővel van felszerelve.

  A 66 literes sütő felső és alsó fűtőelemmel, elektromos grillsütővel, konvekciós fűtéssel és 25 W-os halogén izzóval ellátott világítással rendelkezik. A funkcióegységek különböző kombinációi hét standard üzemmódot biztosítanak, beleértve a gyors felfűtést és a speciális pizzasütési üzemmódot is. A sütő ajtaja gyermekbiztos zárral van ellátva. Öt polcszint áll rendelkezésre a sütőlemezek elhelyezéséhez. A falak belső felületét Granail könnyen tisztítható zománc bevonattal látják el.

  A főzőlaphoz tartozik egy standard tálca, egy főzőrács és egy sütőtálca.

  Előnyök

  • tervezés;
  • kényelem és ergonómia;
  • van egy kétkörös égő;
  • Gyermekbiztos (sütőajtó);
  • biztonság.

  Hátrányok

  • Nincs tápkábel.

  Hansa FCCX68225

  Értékelés: 4.9

  HANSA FCCX68225

  Ez a Hansa elektromos főzőlap az egyik legsikeresebb modell a kategóriájában a prémium funkciók kombinációjának köszönhetően, és egyáltalán nem túlárazott.

  Hi burner technológiát használ

 • ght, ahol a hagyományos “palacsinta” helyett minden sokkal progresszívebb és elegánsabb módon van megszervezve. Az üvegkerámia főzőlap alatt találhatók a fűtési zónák, amelyekben a fűtőelemek nem a szokásos volfrámspirálok, hanem speciális szalagok. Ezek a szalagok szinte azonnal felmelegednek – 10 másodperc alatt. A kiváló minőségű német Schott Ceran üvegkerámiából készült sima, egyenletes felületek maximálisan megkönnyítik a használatot és az ápolást.

  Maga a főzőlap négy égőt tartalmaz, amelyek közül az egyik kétkörös, és lehetővé teszi, hogy ovális zóna üzemmódra váltson a hosszúkás főzőedények, például a lábasok egyenletes melegítéséhez. A vezérlést kényelmes, könnyen leolvasható kapcsolók és háttérvilágítás vezérli. Süllyesztett dip-kapcsolók – további előny a könnyű karbantartás és a gyermekbiztosítás érdekében.

  A sütő kezelése a lehető legjobban automatizált az érintőképernyős digitális időzítőnek köszönhetően. Különböző üzemmódokban működik – a sütő kikapcsolási idejének beállítása, a teljes sütési idő ellenőrzése, késleltetett indítás, a sütés indítása… Sütő grill és konvekciós rendszer. Az ajtónak van egy kivehető belső üvegtáblája.

  További kényelmi és biztonsági funkciók – teleszkópos vezetők, gőztisztítás, biztonsági főzőlap-leállítás gyanúsan hosszú bekapcsolási idő esetén.

  A készülék alján egy edényes fiók található. És ez tényleg egy fiók, nem csak egy üres hely az ajtó mögött – visszahúzható, könnyen kihúzható a görgőkön.

  A felhasználók visszajelzéseikben leginkább a könnyen kezelhető kezelőszerveket, az aktív kezelőszervek vonzó háttérvilágítását, a fűtési sebességet, a funkcionális sütőt és a modern kialakítást dicsérték.

  Egy Yandex felülvizsgálatból.”Lakásfelügyelő 2. szintű” státuszú piac: “Amikor ezt a főzőlapot választottam, azt olvastam egy vitában, hogy a sütő túlságosan felmelegszik működés közben. Eddig nem vettem észre semmit. A sütő elég jól működik, és a tűzhely nem melegszik. Piros fényjelzés az égőkön, amely akkor is látható, ha a gombok süllyesztve vannak”.

  Előnyök

  • Schott Ceran üvegkerámia főzőlap;
  • öblíthető kapcsolók;
  • Van egy ovális terület;
  • biztonsági kapcsoló;
  • gyors előmelegítés;
  • minimalista és vonzó high-tech design;
  • konvekció;
  • grill;
  • teleszkópos sínek;
  • gőztisztítás.

  Hátrányok

  • Rozsdamentes acél csak az elülső oldalon, az oldalfalak vékonyak.
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: