A 15 legjobb beépített mosogatógép

Amikor felújítja konyháját, ma már egyre gyakrabban választja a beépített készülékeket. Manapság még a hűtőszekrények is ebbe a kategóriába tartoznak! Leginkább a mosogatógépet szeretné elrejteni a szem elől. Ezért úgy döntöttünk, hogy a beépített típusba tartozó mosogatógépekről szólunk. Ez a cikk kizárólag a legjobb modellekre összpontosít. Nem csak a csúcsmodelleket említjük, hanem a megfizethető árúakat is.

Hogyan válasszunk beépített mosogatógépet?

Ha úgy dönt, hogy felújítja a konyháját, az első dolog, amit meg kell tennie, hogy mérje meg. Azt is tudnia kell, hogy mekkora mosogatógép fér el a konyhájában. Ne feledje, hogy a mosogatógép mérete határozza meg, hogy mekkora a mosogatógép mérete. Ne keressen 45 cm széles készüléket, amelybe 12-15 teríték fér el – csak a szélesebb mosogatógépek rendelkeznek ezzel a lehetőséggel.

Ha szinte bármilyen mosogatógép elfér a konyhában, fontos figyelembe venni a családtagok számát:

 1. Egy keskeny, mindössze 6-7 teríték befogadására alkalmas mosogatógép két személy számára elegendő;
 2. Három vagy négy személy számára egy keskeny modell is megfelel – de legalább 9-10 edénykészlet befogadására alkalmasnak kell lennie;
 3. Ha a háztartás tagjainak száma nagy, egy 60 cm széles mosogatógép lehet a jobb választás.

Ne feledje azt sem, hogy ezek a készülékek a konyhában való elhelyezésük módjában is különbözhetnek egymástól. Egyes modellek csak részben vannak beépítve, míg mások teljes egészében. A vezérlőket teljesen el akarja rejteni? Ebben az esetben a második típust kell figyelembe vennie.

A mosogatógép firmware-ére is figyelhetünk. Például egy kétfős család számára előnyös lehet a félterheléses üzemmód. Ez azt jelenti, hogy a mosogatógép akkor is képes elvégezni a munkáját, ha csak félig van tele. Természetesen a víz- és mosószerfogyasztás ebben az esetben jelentősen csökken. És mindig használhatja a gyorsító üzemmódot – ez lehetővé teszi a nem túl piszkos edények gyors elmosását. Az előáztatási ciklus fordítottja – ezzel biztos lehet benne, hogy a mosogatógép még mindig képes lesz megbirkózni a néhány napja még hajdinával teli edényekkel.

A mosogatógép egyéb funkciói nem befolyásolhatják közvetlenül a választást. Csak az adott modellel kapcsolatos tapasztalatokat kell kiegészíteniük. Például a hátralévő idő kijelzése a padlón lévő gerendaként praktikus. Ha azonban a folyamat végét egy hangjelzés jelzi, akkor nincs ok az aggodalomra. A zaj sem játszik kulcsszerepet. Végül is, a beépített mosogatógép a konyhában van, így nem valószínű, hogy hallani fogod a szobában. És ha mégis, akkor sem zavarnak meg. A szárítás típusa sem a legfontosabb tényező. Bár nem vitatjuk, hogy a turbószárító jelentősen felgyorsítja a folyamatot. De nincs egy-két tiszta edénykészleted, ha egy piszkosat futtatsz??

Ha szeretne spórolni a közüzemi számlákon, akkor nézze meg a víz- és áramfogyasztást. Az elsőt a standard üzemmódban elfogyasztott víz literjében számítják ki. Egyes modellek még néhány literrel kevesebbet is fogyasztanak, így havonta jelentős összeget takaríthat meg. Az energiafogyasztás pedig a besorolásból látható – ebből a szempontból nincs nagy különbség a különböző mosogatógépek között.

A legjobb beépített mosogatógépek értékelése

Jelölés Ülés Név Ár
A legjobb keskeny beépített mosogatógépek 1 Bosch SPV6HMX5MR 53 990 €
2 Electrolux ESL 94510 LO 34 990 €
3 Weissgauff BDW 4140 D 28 990 €
4 Gorenje GV 51212 27 490 €
A legjobb teljes értékű beépített mosogatógépek ár-érték arány szerint 1 Electrolux EES 948300 L 49 490 €
2 Bosch Serie 4 SMV 44KX00 R 50 990 €
3 Beko DIN 28420 32 990 €
4 Hotpoint-Ariston HIC 3B+26 40 590 €
5 Flavia BI 60 KASKATA
 • ght S
 • 20 920 €
  6 Weissgauff BDW 6043 D 25 990 €
  A legjobb teljes méretű beépített prémium mosogatógépek 1 De Dietrich DVH 1323 J 163 400 €
  2 Electrolux EEC 987300 L 121 990 €
  3 Bosch SMV88TD55R 99 990 €
  4 Smeg STA6539L3 99 990 €
  5 NEFF S515M60X0R 89 990 €

  A legjobb keskeny beépített mosogatógépek

  Bosch SPV6HMX5MR

  Értékelés: 4.9

  Bosch SPV6HMX5MR

  A Bosch mosogatógépek mindig kitűnő megjelenésűek. Ez a modell pedig örömteli látvány. Még ha nincs is a boltban – már teljesen integráltan működik. Amikor kinyitja az ajtót, egy elegáns kezelőpanel fogadja. Itt számos funkciót egyértelmű piktogramokkal ábrázolnak, a futási időt pedig egy szegmenskijelző mutatja. Amikor a gép fut, a padlón megjelenik a hátralévő idő.

  A modern trendnek megfelelően a németek távirányító funkciót adtak a mosogatógépüknek. Nincs távirányító támogatás itt. Ehelyett használhatja saját okostelefonját. Lehetőség van arra is, hogy a gépet egy Home Connect intelligens otthonba integrálják, mint az Alice, amelyet sok olvasónk ismer. Talán a leghasznosabb funkció azok a pillanatok, amikor értesítést kap a folyamat befejezéséről – lehet, hogy nem hallja a hangjelzést.

  Csekély mérete ellenére (szélessége és mélysége 45, illetve 55 cm) ez a gép elég nagy ahhoz, hogy akár tíz edénykészletet is befogadjon. A szép dolog az, hogy van egy állítható magasságú tároló belsejében. Ez azt jelenti, hogy bőven lesz hely viszonylag kis tányéroknak és egy hatalmas salátástálnak – és nem lesz gond az edényekkel sem. És amikor a folyamat véget ér, semmit sem fog elfelejteni odabent – a LED-világítás segít Önnek.

  A Bosch SPV6HMX5MR nem nevezhető olcsó modellnek. Teljesen kiömlésbiztos. Örülni fog annak is, hogy a mosó-, szárító- és energiaosztályokat büszkén jelzi a latin “A” betű a névtáblán. Érdekesség, hogy egy harmadik szóráskarral is rendelkezik, amivel nem minden mosogatógép büszkélkedhet. A készülék nem különösebben zajos – a közvetlen közelében végzett mérések 44 dB-t mutatnak. Egy mosás általában nem használ fel több mint 9,5 liter vizet – így a vízfogyasztási számla alacsonyabb lesz. Ami a villamos energiát illeti, a gép óránként kevesebb mint egy kilowattot fogyaszt, ami körülbelül négy rubelnek felel meg. Ennek ellenére egy teljesen felszerelt mosogatógépre vonatkozó számadatokat közlünk. Ne felejtsük el, hogy rendelkezik egy takarékos programmal, amelyet azokban az esetekben használnak, amikor kevés edény van benne, vagy nem nagyon piszkosak.

  Előnyök

  • Nagyszámú szórófej;
  • Kiváló kapacitás;
  • Az okostelefonról elérhető a vezérlés;
  • Az inverteres motor beépítésre került;
  • A gép gazdaságos;
  • Minden szükséges program rendelkezésre áll;
  • Van egy késleltetett indítási időzítő;
  • A hátralévő futási idő a padlón látható;
  • Háromkomponensű öntisztító szűrő van beépítve;
  • Belső világítással rendelkezik.

  Hátrányok

  • Egyes egységek magas hangú nyikorgást adnak ki;
  • Magas költségek.

  Electrolux ESL 94510 LO

  Értékelés: 4.8

  Electrolux ESL 94510 LO

  Ez egy másik soros mosogatógép a kínálatunkban, 45 cm széles (valójában néhány milliméterrel keskenyebb). A konyhai szettbe is teljes egészében integrálva van – a kezelőpanel csak az ajtó kinyitása után érhető el. Az imént vizsgált modellel ellentétben ez a mosogatógép A energiafogyasztási besorolású+. Nos, a vízfogyasztás itt egy kicsit több – átlagosan 9,9 literrel egyenlő. A svéd készülék kapacitása 9 garnitúra. Ez akár egy három-négy fős családnak is megfelel.

  Az ajtó belső oldalán, ahol az érintőgombok találhatók, egy miniatűr kijelzőt láthat. Megjeleníti, hogy egy adott használati mód mennyi időt vesz igénybe. Nos, és a munkafolyamat során a kijelző egy sugár formájában jelenik meg a padlón. Ha ideges leszel tőle, kikapcsolhatod.

  A mosogatógép belseje természetesen rozsdamentes acélból készült. A készülék állítható magasságú edénykosárral rendelkezik. Ha szüksége van rá, egy teljes üvegtartót is betehet bele. Lehetetlen nem észrevenni a szivárgás elleni teljes védelmet. De nem számíthat arra, hogy elromlik vagy ilyesmi – az Electrolux készülékek híresek a megbízhatóságukról. A mosogatógépben található egy tiszta víz érzékelő is. Az elektronika érzékeli, hogy az edények már tiszták, és nem kell több vizet pazarolni. A készülék só (vagy öblítőszer) adagolóval is rendelkezik.

  Ez a mosogatógép éjszakai üzemmódra is rendelhető. Ez akkor hasznos, ha a nap különböző időszakaiban különböző díjat fizet. A működési módot is kiválaszthatja – összesen 5 program és 4 vízhőmérséklet áll rendelkezésre. A rendelkezésre álló üzemmódok között szerepel az expressz mosás és az előöblítés előtti áztatás. A szárítási folyamat itt kondenzációs szárítás, ami hátrányos – nem lesz gyors. A zajszint, amely elérheti a 47 dB-t, szintén zavaró. De a készülék automatikus ajtónyitást kapott, amellyel nem minden, ugyanannyiért 27-28 ezer rubelért árult mosogatógép büszkélkedhet. RUB .

  Előnyök

  • Nagy megbízhatóság;
  • Alacsony energiafogyasztás;
  • Alacsony vízfogyasztás;
  • Számos fontos üzemmód áll rendelkezésre;
  • Van egy késleltetett indítási időzítő;
  • A padlón lévő jelzőlámpa sugár alakú;
  • A 3 az 1-ben mosószerek használata lehetséges;
  • Automatikus ajtónyitó;
  • Teljesen szivárgásmentes;
  • A költségek nem nevezhetők magasnak.

  Hátrányok

  • Nincs gyermekbiztosítás;
  • Elég zajos;
  • Gyenge telepítési útmutató (plusz speciális csavarhúzóra van szükség);
  • Csak kondenzációs szárítás;
  • Nincs félterheléses üzemmód.

  Weissgauff BDW 4140 D

  Értékelés: 4.7

  Weissgauff BDW 4140 D

  A mosogatógép szélessége kevesebb, mint 45 cm, mélysége pedig 55 cm. Ez azt jelenti, hogy a készülék a legtöbb konyhában elfér, még a rendkívül kis alapterületű konyhákban is. Jó, hogy a méret nem befolyásolta a kapacitást – a gyártó azt állítja, hogy a készüléket tíz edénykészlettel lehet megtölteni. Az állítható magasságú kosárnak köszönhetően könnyen talál helyet a serpenyőknek és a serpenyőknek, nem beszélve a kisebb tárgyakról.

  Ez a modell lehetővé teszi, hogy bármikor elhalassza az indítást. Különösen népszerű azok körében, akik éjszakánként kedvezményes áramdíjat fizetnek. A belső világításnak is örülni fog, ami biztosítja, hogy ne felejtsen el semmit a mosogatógép mélyén.

  Erre a modellre nehéz panaszkodni. Itt van például, amit egy bizonyos Nikolai írt a Yandexen.Piac, aki néhány hónapja vásárolta meg: “Nincs mihez hasonlítanom, ez az első mosogatógépünk. De a tervezés okosan átgondolt. Kapacitás 10 készlet, elegendő egy négytagú család számára. Az ünnepek után még azt is meg kell várni, amíg az edények megtelnek”. Valójában nem kell várnia, mivel a készülék számos programmal rendelkezik, beleértve azokat is, amikor az edények nem igazán piszkosak vagy nem sok. A mosogatógép várhatóan még az állítólagos kilenc liternél is kevesebb vizet fog fogyasztani.

  A gép nem különösebben zajos – a közvetlen közelében végzett mérések 47 dB-t mutatnak. Teljesen szivárgásmentes, és a hátralévő üzemidő fénysugárként jelenik meg a padlón. Lehetetlen nem megemlíteni a tiszta víz érzékelő jelenlétét, amelynek köszönhetően a folyamat a kelleténél kicsit korábban befejeződhet, ami energiát takarít meg.

  A Weissgauff BDW 4140 D mosogatógép csak néhány apró ok miatt nem került az első helyre a rangsorunkban. Először is, nem szárítja olyan alaposan az edényeket, mint más edényeket – még ha nem is túl alaposan – egy ronggyal vagy flanellel. Másodszor, a készülék nem teszi lehetővé, hogy kikapcsolja a hangjelzőt. Ez kiábrándító azok számára, akik stúdiólakásban élnek, és éjszaka tervezik a mosogatást.

  Előnyök

  • Alacsony költségek;
  • Az A+ energiaosztályba tartozik;
  • A gép 8 programot és 5 hőmérséklet-beállítást kínál;
  • Késleltetett indítási időzítővel rendelkezik;
  • Alacsony vízfogyasztás;
  • A belső világítás megvalósult;
  • Beépített víztisztaság-érzékelővel rendelkezik;
  • Teljesen szivárgásmentes;
  • Kiváló kapacitás.

  Hátrányok

  • A hangjelzés nem kapcsolható ki;
  • Nem szárítja megfelelően a mély edényeket.

  Gorenje GV 51212

  Értékelés: 4.7

  Gorenje GV 51212

  Az egyik legolcsóbb mosogatógép a mi értékelésünkben. Az orosz üzletekben ez a modell mindössze 21 ezer rubelbe kerül. RUB. A készülék teljesen beépíthető és 45 cm-nél keskenyebb. Az összes gomb az ajtó belső oldalán található. Nincs kijelző. Ebben a tekintetben, ha pontosan tudni szeretné, hogy mennyi ideig tart a mosás egy adott üzemmódban, akkor el kell olvasnia a használati útmutatót. Összesen 6 program és 5 hőmérsékleti beállítás áll a felhasználó rendelkezésére. A szárítási funkció kizárólagos kondenzációs szárítás. Ez azonban egyáltalán nem meglepő, hiszen a szűk mosogatógépbe rendkívül nehéz beépíteni egy turbószárítót. És ez biztosan nem jöhetett volna ilyen alacsony áron.

  Ez a mosogatógép képes kíméletes mosogatási módszerek alkalmazására, valamint gazdaságos üzemmód megvalósítására. Az utóbbi opció hatására a mosogatógép kevesebb mint kilenc liter vizet fogyaszt. És ha már a gazdaságosságnál tartunk, nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a készülék az A energiahatékonysági osztályba tartozik+. De nem büszkélkedhet alacsony zajszinttel – itt ez a paraméter a szabványos 47 dB.

  A gyártónak számos alkatrészen kellett spórolnia, különben nem érte volna el ezt az alacsony árat. A felhasználót csak a hangjelzésnek kell irányítania – a szokásos fénysugárjelző itt hiányzik. A készülék nem rendelkezik gyermekbiztonsági zárral. Ez azonban nem olyan rossz egy beépített modell esetében – egy gyermek valószínűleg nem fogja kinyitni az ajtót, hogy a gombokkal játsszon. Meglepő módon a Gorenje nem fukarkodott a szivárgásvédelemmel, amely itt teljes körű.

  Előnyök

  • Jó megbízhatóság;
  • Nem fogyasztja a legnagyobb mennyiségű villamos energiát;
  • Minimális vízfogyasztás;
  • Számos hasznos program;
  • Van egy félterheléses üzemmód;
  • Késleltetett indítási időzítő áll rendelkezésre;
  • Teljesen kiömlésbiztos;
  • Öblítőszerrel és sókijelzővel rendelkezik;
  • A “3 az 1-ben” mosószerek használata megengedett;
  • Rendkívül alacsony költség.

  Hátrányok

  • Nincs gyermekbiztosítás;
  • Meglehetősen magas zajszint;
  • Csak kondenzációs szárítás;
  • Nincs víztisztaság-érzékelő;
  • Nincs életciklus végi jelző.

  A legjobb teljes értékű beépített mosogatógépek ár-érték arány szerint

  Electrolux EES 948300 L

  Értékelés: 4.9

  Az Electrolux EES 948300 L

  Ez a mosogatógép 60 cm széles. Ez azt jelenti, hogy nem minden konyhába illik. De ha Ön egy családi házban él, rengeteg hely van számára. És el leszel ragadtatva! A készülék sokkal könnyebbé teszi az életét a nagy ünnepek után. Az a tény, hogy készen áll arra, hogy hatalmas számú edényt mosson. A gyártó 14 készletet állít, és mi hajlamosak vagyunk hinni neki.

  Nem kell aggódnia a fazekak és serpenyők rendetlensége miatt, ami azt jelenti, hogy sok vizet fogyaszt. Ebben a tekintetben az Electrolux EES 948300 L nagyon energiatakarékos. Standard üzemmódban a készülék csak 10,5 litert fogyaszt. És ha a készülék csak félig van tele, és messze van a legpiszkosabb edényektől, akkor még alacsonyabb fogyasztásra számíthat! Ez a modell még magasabb pontszámot érdemel a villamosenergia-fogyasztás tekintetében. Az a tény, hogy óránként csak 0,83 kW-ot fogyaszt, ami megfelel az A osztályú+++. Ezért mondja minden szakértő, hogy a teljes méretű mosogatógépek gyakran költséghatékonyabbak, mint keskenyebb társaik.

  A gép nagyon jó munkát végez. Ezt megerősítendő, itt van Anton véleménye a Yandexről.Market, aki nemrégiben vásárolta meg ezt a modellt: “Nagyon elégedett a vásárlással, ez az első PM-ünk, teljesen elégedett volt a teljesítményével. Erősen meglepett a mosás eredménye, meg voltam győződve arról, hogy a komplex szennyeződések nem tudják tisztítani a gépet, de tévedtem. Most ECO üzemmódra váltott (a leghosszabb, 4 óra, de a leggazdaságosabb a víz és az áram szempontjából).”. A készülék egyébként késleltetett indítási időzítővel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a reggeli ébredés előtt időben elkészítse a tiszta edényeket.

  A teljes méretű mosogatógépek általában drágák, de az Electrolux EES 948300 L árcédulája nem megfizethetetlen. Mi az oka? Néhány egyszerűsítéssel. Itt például csak részleges szivárgásvédelem van megvalósítva. Ebben nincs semmi szörnyű, mert egy ilyen mosogatógép törése nem szokványos. A gyártó egy egyszerű kijelzőt is bevezetett a padlón egy gerenda formájában, amely nem mondja meg pontosan, hogy mennyi ideig fog futni a gép. De a víztisztaság-érzékelővel nem spórol!

  Előnyök

  • Van egy késleltetett indítási időzítő;
  • Az ajtó automatikusan kinyílik;
  • Nagyon alacsony energiafogyasztás;
  • Takarékos vízfogyasztás;
  • Hatalmas kapacitás;
  • Inverteres motort használnak;
  • Van egy víztisztaság-érzékelő;
  • Számos program és hőmérsékleti üzemmód.

  Hátrányok

  • Nincs belső világítás;
  • Csak részleges szivárgásvédelem.

  osch Serie 4 SMV 44KX00 R

  Értékelés: 4.8

  Bosch Serie 4 SMV 44KX00 R

  Ez a mosogatógép kondenzációszárítóval is rendelkezik. Mérete 59,8x55x81,5 cm. Az ilyen nagy méretek lehetővé teszik, hogy 13 terítéknyi edényt helyezzen el benne. Az eredmény, meg kell mondani, nem rekordot döntő. A vízfogyasztás, amely akár 11,7 liter is lehet. A gyártó nem tett nagy erőfeszítéseket az energiafogyasztás csökkentésére, ezért a készüléket az A osztályba sorolták. Röviden, ez a modell nem nevezhető különösen gazdaságosnak.

  Minden kezelőszerv az ajtó belső oldalán található. Van egy apró kijelző is, amely megmutatja, hogy mennyi ideje fut az egyes üzemmódokban. Összesen 4 program és ugyanennyi hőmérsékleti üzemmód közül választhatunk. Az expressz program a felhasználó által leggyakrabban aktivált program – ez az enyhén szennyezett edények mosogatására szolgál. Bármelyik üzemmódot is választja, a hátralévő idő a padlón sugárként jelenik meg. A mosogatógép a tiszta víz érzékelőre támaszkodik az automatikus program futtatásához.

  Néhány vásárló számára kissé kiábrándító, hogy nincs lehetőség a 3 az 1-ben mosószerek használatára. A zajszint, amely egyes pillanatokban eléri a 48 dB-t, szintén kiábrándító. Itt szerencsére véget ér a hátrányok listája. A gyártó mindenekelőtt a biztonságon dolgozott. A készülék biztosan nem fogja elárasztani a konyhát és a földszinti szomszédokat, mivel teljes szivárgásvédelemmel rendelkezik. A német vállalat bevezetett egy késleltetett indítási időzítőt is. A gyermekvédelemről nem feledkeztek meg. Röviden, a gyártó az előnyök és hátrányok kincsesbányájának bizonyult, amelyeknek körülbelül a felét osztja fel. Megéri az ilyen mosogatógép a 37 thsd pm árát?. RUR.? Erre a kérdésre nem merünk válaszolni. De biztosak vagyunk benne, hogy ez a modell méltó a helyére a minősítésünkben. Nem véletlen, hogy sok pozitív visszajelzést kapott a boldog ügyfelektől?

  Az előnyök

  • A gyermekbiztosítást végrehajtották;
  • Az összes fő működési mód elérhető;
  • Késleltetett indítási időzítővel;
  • Nem feledkezve meg a tiszta víz érzékelőről sem;
  • A szivárgásvédelem teljes;
  • A mutató a padlón egy gerenda formájában;
  • Tisztességes kötegelés.

  Hátrányok

  • A Beko DIN 28420 vízforgató 8 programmal és 6 hőmérséklettel rendelkezik;
  • A zajszint elég magas;
  • Csak az edények kondenzációs szárítása;
  • Nincs félterheléses program.

  Beko DIN 28420

  Értékelés: 4.7

  Beko DIN 28420

  Egy jó beépített mosogatógépnek meg kell felelnie néhány alapvető követelménynek. Jól kell végeznie a munkáját – takarékoskodnia kell az erőforrásokkal, és sok edényt kell tárolnia. A Beko DIN 28420-as készüléknek ezek közül egyik sem jellemző. A 60 cm széles, nem meglepő, hogy 14 adag edény fér el benne. Az A++ energiafogyasztási osztály azt jelenti, hogy a készülék nem befolyásolja jelentősen a villanyszámlát. Ami a vizet illeti, 9,5 litert fogyaszt normál üzemmódban. És a készülék gazdaságosabb programokkal rendelkezik a félig töltött és enyhén szennyezett edényekhez! Összesen 8 program és 6 hőmérsékleti üzemmód. Többre nincs is szüksége.

  Sok vásárló természetesen elégedett a Beko DIN 28420 készülékkel. Nemcsak az alapfunkciókkal, hanem a csendes működéssel is elégedettek. Egyikük még úgy döntött, hogy részben szétszereli a mosogatógépet, hogy megtudja, hogyan érték el ezt a készítők. Az iRecommend véleményében mindent részletesen leírt – elsősorban a gyártónak kell megköszönni a mind a négy oldalon elhelyezett nagy mennyiségű hangelnyelő anyagot.

  Ez a modell teljesen védett a szivárgás ellen. Késleltetett indítási időzítővel is rendelkezik. Már többször írtunk arról, hogy milyen esetekben lehet hasznos. Nem tud segíteni, de elégedett a belső világítással. Megkönnyíti az edények berakodását, és biztosítja, hogy a folyamat befejezése után ne felejtse el felvenni az apró tárgyakat. A gyártó megemlítette a víztisztaság-érzékelőt is. Így tudja a gép, hogy mikor kapcsolhatja ki idő előtt. Vagy, ahogy az is előfordul, hogy késlelteti a folyamatot, ha az edények túl piszkosak.

  Ha a hátrányokról beszélünk, nem nevezhetjük őket kritikusnak. Az utasítások például helytelenek, és ez eleinte problémákat okozhat a telepítés során. Ez a tájékoztató azt is tévesen adja meg, hogyan kell beállítani a vízkeménységet. Szerencsére az internet pontosan megmondja, hogy mit kell tennie. Néhányan a rövid hálózati kábelt is nem fogják szeretni. Ez a probléma könnyen megoldható egy hosszabbító megvásárlásával. Röviden, mindezzel összeegyeztethető. Különösen, ha figyelembe vesszük, hogy milyen mérsékelt az árcédula ezen a modellen!

  A

  • Alacsony költségek;
  • Kiváló kapacitás;
  • Alacsony energiafogyasztás;
  • Integrált inverteres motor
  • Számos program és hőmérsékleti mód;
  • Csendes működés;
  • Késleltetett indítási időzítővel rendelkezik;
  • Alacsony vízfogyasztás;
  • Teljesen kiömlésbiztos;
  • Belső világítással.

  Hátrányok

  • A hátralévő üzemidőre vonatkozóan nincs jelzés;
  • Rossz kézikönyvvel szállították.

  Hotpoint-Ariston HIC 3B+26

  Értékelés: 4.7

  Hotpoint-Ariston HIC 3B+26

  Egy másik mosogatógép, 30-32 ezerért eladó. RUB. De nem csak a viszonylag alacsony árcédula miatt került be a minősítésünkbe. A dolog az, hogy ez a mosogatógép nagyon tágasnak bizonyult – benne 14 edénykészlet van. De ha ennyi evőeszközt szeretne elmosni normál üzemmódban, akkor 12 liter vizet kell elköltenie. Elég nagy térfogat. A készülék azonban nagyon energiatakarékos, amit az A-osztálya is bizonyít++.

  A gépet az ajtó belső oldalán található gombokkal lehet működtetni. Felhívjuk figyelmét, hogy nincs mellette kijelző. Az egyes üzemmódok időtartamát csak a kezelési útmutatóban találja meg. Összesen 6 program áll a felhasználó rendelkezésére. Ezek között megtalálható az összes legszükségesebb üzemmód. Van még egy fél-load program is! A teljes méretű mosogatógép esetében pedig különösen ésszerű választás. Így nem kell annyi piszkos edényt felhalmozni. És a vízfogyasztás is jelentősen csökken a féltöltéssel! Már csak ezért is ajánljuk ezt a modellt eladásra!

  Sajnos a készüléknek van néhány komoly hátránya is. Először is, a mosogatógép észrevehetően zajos. A mérések azt mutatják, hogy a zajszint bizonyos időszakokban eléri a 46 dB-t. Másodszor, kondenzációs szárítást alkalmaz minden ételhez. Mondanom sem kell, hogy ez semmiképpen sem múlandó? Egy ilyen nagy mosogatógépet turbószárítóval is fel lehet szerelni, ahol az edényeket ventilátorok fújják körbe. Harmadszor, ez a gép nem jelzi, hogy mennyi ideig tart a folyamat. Míg a drágább modellek egy gerendát vagy egyenletes számokat jelenítenek meg a padlón, addig itt egyik sem ilyen.

  Egyébként ez egy tipikus mosogatógép, amely kiváló minőségű. Kiömlésbiztos és pohártartóval rendelkezik az ivópoharak számára; 7. Ha hajlandó elviselni a fent leírt hátrányokat, akkor biztosan elégedett lesz a vásárlással!

  Előnyök

  • Nagyon alacsony energiafogyasztás;
  • Van egy félterheléses üzemmód;
  • Alig egy rekordkapacitás;
  • Számos hasznos program;
  • A szivárgásvédelem megvalósult;
  • Nem túl magas költségek;
  • Van só és öblítőszer kijelző;

  Hátrányok

  • Csak kondenzációs szárítás;
  • Magas vízfogyasztás normál üzemmódban;
  • Tisztességes zajszint.

  Flavia BI 60 KASKATA
 • ght S
 • Értékelés: 4.6

  Flavia BI 60 KASKATA<li></div><p>ght S” src=”/wp-content/uploads/2023/05/25316666194411-6515.jpg” title=”Flavia BI 60 KASKATA</p><li>ght S”><p>Ez a padlóra állítható mosogatógép nemcsak nagy mérete, hanem minimális ára miatt is örömöt okoz. Ez a modell az orosz kiskereskedőknél mindössze 22 ezer euróért vásárolható meg. RUR. vagy egy kicsit drágább. Egy 60 cm-es mosogatógép esetében ez gyakorlatilag fillérekbe kerül! Mit spórolt meg a gyártó??</p><p>Úgy tűnik, a mérnökök még csak nem is gondolkodtak azon, hogyan lehetne csökkenteni a vízfogyasztást. Itt ez a szám eléri a 12,5 litert. Természetesen ez csökkenthető a félig töltött üzemmód használatával, így nem kell felhalmozni a piszkos edényeket. A gyakorlatban azonban ez nem jelent különbséget – többet fog költeni vízre, mint egy takarékosabb modell. Örömteli, hogy legalábbis az energiafogyasztás tekintetében a mosogatógép tisztességes készülék, amit a megfelelő A-osztályzat is jelez++.</p><p>Összesen 14 edénykészlet mosható el. Az üzemmódot az ajtó tetején lévő gombok megnyomásával lehet kiválasztani. A kezelőpanelt úgy tervezték, hogy a lehető legegyszerűbb legyen, és helyet adjon egy apró kijelzőnek. Nincs gyermekvédelem, de sok ügyfélnek nincs is rá szüksége. A normál program három óra mosást és szárítást igényel. Ahogy azt már sejthette, a szárítási funkció tisztán kondenzációs alapú. Csak a drágább modellek büszkélkedhetnek turbószárítóval, amelyről szintén beszámolunk.</p><p>Az összes leghasznosabb program elérhető. Még a kényes programról sem feledkeztek meg – nyugodtan használhatja a poharak és más üvegáruk biztonsága miatt. A megfelelő konzol egyébként a készlet részét képezi – ismét, a mosogatógép alacsony ára ellenére. A zajszint ritkán 45 dB-ig terjed. Sok, de elviselhető. Ha a kezdetektől fogva olvassa a rangsort, észreveheti, hogy van néhány nagyobb figyelmet érdemlő eset is.</p><p>A készülék teljes vízszivárgás elleni védelemmel és nagyon jó késleltetett indítási időzítővel rendelkezik. Ráadásul még víztisztaság-érzékelővel is rendelkezik! Ez az, amit meglepett, hogy egy ilyen alacsony árú készülékben láttam. A mosogatógép képes a hátralévő üzemidő kijelzésére is, ez egy fénysugár megjelenítésével történik. A 3 az 1-ben mosószer opció szintén nagy meglepetés.</p><p>A Flavia BI 60 KASKATA mosogatógép</p><li>A ght S igazi sláger lesz. Bár már vált – ez a modell nagyszámú értékeléssel büszkélkedhet az áraggregátorokon. Természetesen mindezek túlnyomórészt pozitívak. Az ügyfelek azonban még mindig panaszkodnak, hogy nincs elég hely a különösen nagy edények (például serpenyők) számára. Nyilvánvaló, hogy a gyártó nem használta ki a legjobban a kosarakat – ezek a magasabb kategóriájú mosogatógépekben sokkal kidolgozottabbak.<h4>Előnyök</h4><ul><li>Nagyon alacsony energiafogyasztás;</li><li>Nem túl zajos;</li><li>A leghasznosabb üzemmódok szinte mindegyike elérhető;</li><li>A félterheléses program elérhető;</li><li>Van egy beépített késleltetett indítási időzítő;</li><li>Teljes kiömlésvédelmi rendszert vezettek be;</li><li>A mutató egy gerenda formájában a padlón;</li><li>A 3 az 1-ben segédeszközök használata megengedett;</li><li>Van öblítőszer- és sójelző;</li><li>Nem feledkezhetünk meg a víztisztaság-érzékelőről sem;</li><li>Nagyon alacsony költség.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Korlátozott hely a nagy edények és serpenyők számára;</li><li>Nincs gyermekbiztosítás;</li><li>Következetes vízfogyasztás;</li><li>Kondenzációs szárítás.</li></ul><h3>Weissgauff BDW 6043 D</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=Weissgauff BDW 6043 D

  A viszonylag olcsó háztartási készülékeket általában a Weissgauff márkanév alatt értékesítik. Ennek ellenére olyan gyárakban gyártják, amelyek együttműködnek világhírű vállalatokkal, vagy akár azokhoz is tartoznak. Ebben a tekintetben biztos lehet a termékek minőségében. Ezt bizonyítja a Weissgauff BDW 6043 D, egy beépített mosogatógép, amely a szakértőktől magas pontszámokat és hízelgő vásárlói értékeléseket kapott. Még mindig jó árat kaphatsz érte!

  Ez a mosogatógép 12 edénykészletet képes befogadni. Nem rekord, különösen 59 cm széles és 55 cm mélyen. A verseny képes egy kicsit több edényt mosni egy időben, ami miatt ez a modell és nem tudta elnyerni a legmagasabb minősítést tőlünk. A legtöbb Expertology-olvasó számára azonban elegendőek a számok. Még egy nagy lakoma után is, sok vendéggel, általában nem marad annyi edény, hogy ne férne bele ebbe a gépbe. És nem ajánljuk, hogy néhány napig elmentse.

  Ez a modell az A energiaosztályba tartozik++. A szakértők nem tudnak rosszat mondani a folyamat minőségéről – az eredmény tiszta és száraz edények. A programok sokasága a vásárlónak is tetszeni fog. Azonban a leggyakrabban használt automatikus üzemmód, amely itt nagyon jól megvalósított – a gép magától választja ki a hőmérsékletet, a mosószer mennyiségét és a futási időt. Ezt olyan érzékelők teszik lehetővé, amelyek nyomon követik, hogy mennyire szennyezett a víz.

  Ahogy kell, ez a mosogatógép késleltetett indítású időzítővel rendelkezik. Teljes szivárgásvédelemmel is rendelkezik. A zajszintről nem lehet rosszat mondani – vannak ennél sokkal hangosabb gépek is. Egyszóval nem véletlenül hagyta ezt a véleményt egy kazanyi lakos Ozovikról: “A gép jó. Jól végzi feladatát; – Alacsony vízfogyasztás; – Nem jelzi a hátralévő időt; – A mosogatógép jól tud dolgozni. Már háztartási segítő. Nagyon kevés véleményt kapott a YouTube-on, bár a modell meglehetősen költségvetés-barát, miközben minden szükséges funkcióval felszerelt.

  Előnyök

  • Nem túl nagy energiafogyasztás;
  • Alacsony vízfogyasztás;
  • Megfelelő áron;
  • Számos program és hőmérsékleti üzemmód;
  • Van egy víztisztaság-érzékelő;
  • A késleltetett indítási időzítőt nem felejtjük el;
  • Teljesen szivárgásmentes.

  Hátrányok

  • A kapacitás lehetne nagyobb;
  • A zajszint még mindig rosszabb, mint a versenytársaké;
  • Nincs jelzés a hátralévő időre vonatkozóan;
  • Jó lenne egy belső világítás.

  A legjobb teljes méretű beépített prémium mosogatógépek

  De Dietrich DVH 1323 J

  Értékelés: 4.9

  De Dietrich DVH 1323 J

  Ez egy olyan mosogatógép, amelyet nem mindenki engedhet meg magának. Sokan mondják nálunk, hogy ennyi pénzért jó autót lehet venni. Megteheti. De ha valaki megengedhet magának egy ilyen mosogatógépet, akkor már van autója, és nyilvánvalóan nem olcsó. De miben különbözik még ez a modell, ha egy pillanatra elfelejtjük az árat??

  A gép teljes méretű modell. A mosogatógép teljes egészében a konyhabútorba van beépítve. Energiafogyasztása minimális, amit az A osztályú minősítés is meghatároz+++. A vízfogyasztás nem haladja meg a 8,5 litert. De mindez kevéssé érdekli a potenciális vevőt. A zajszint más kérdés. Ez 42 dB körül van, és a legtöbbször a készülék még ennél is halkabb. A mosogatógép tehát egyáltalán nem vonja el a figyelmet a konyhai munkákról! Szintén elégedett kell lennie 10 programmal, amelyek kiválasztása az ajtó felső végén lévő érintőgombok megnyomásával történik. Magától értetődik, hogy minden szükséges üzemmóddal rendelkezik, beleértve az automatikus üzemmódot is. A mosogatógépet keményebb munkára utasíthatja. És ha az edények alig szennyezettek, akkor aktiválhatja a takarékossági programot. A gyártó nem felejtette el a finom üzemmódot, amely poharakat, serlegeket és más üvegárukat mos. Egyébként lehetőség van a folyamat megkezdésének elhalasztására. Ez csak arra az esetre vonatkozik, ha éjszaka csökkentett áramdíjat kell fizetnie.

  Ez a mosogatógép automatikusan kinyitja az ajtót, mielőtt a szárítógép elindulna. Ezzel a funkcióval nem kell aggódnia amiatt, hogy a szárítás csak kondenzációs szárítás – amúgy sem tart sokáig. Egy másik kellemes tulajdonsága a teljes szivárgásvédelem. Persze, egy ilyen hihetetlenül drága készülék nem valószínű, hogy valaha is elromlik, de ahogy mondják, ez egy álcázott áldás.

  Ez a modell tiszta vízérzékelővel és töltésérzékelővel is fel van szerelve. Ez az egyik olyan ritka mosogatógép, amely érzékeli a víz keménységét. És természetesen a készülék lehetővé teszi a 3 az 1-ben mosószer használatát is. A mosás befejezésének időpontját a padlón lévő mosásjelzőn lehet leolvasni.

  Ha jobban belegondolunk, ennek a mosogatógépnek nincsenek nagy hátrányai. Ha feleannyiba kerülne, igazi sláger lenne. De a 140 ezer eurós árcéduláért a De Dietrich DVH 1323 J… RUB. ezt a mosogatógépet nem ajánljuk megvételre. Kivételt képez, ha megengedheti magának, hogy ennyi pénzt költsön, tudva, hogy a közeljövőben könnyen kereshet hasonló összeget.

  Előnyök

  • Teljesen szivárgásmentes;
  • Késleltetett indítási időzítővel van felszerelve;
  • A töltésérzékelő és a tiszta víz érzékelő fel van szerelve;
  • Automatikus ajtónyitó;
  • Jelző a padlón egy gerenda formájában;
  • Lehetőség van a “3 az 1-ben” mosószerek használatára;
  • A vízkeménység automatikus beállítása;
  • Számos különböző program és hőmérséklet-beállítás;
  • Nagyon alacsony zajszint;
  • Minimális energiafogyasztás;
  • Alacsony vízfogyasztás.

  Hátrányok

  • Nincs gyerekzár;
  • Rendkívül magas költségek.

  Electrolux EEC 987300 L

  Értékelés: 4.8

  Electrolux EEC 987300 L

  Ez a mosogatógép lelkes visszajelzéseket kap a vásárlóktól. Furcsa lenne mást várni, mivel ez az egyik legdrágább mosogatógép. A legmodernebb technológiával készül, amely belátható időn belül nem fog helyet kapni a kedvező árú modellekben.

  A svéd Electrolux minőségi garanciát jelent. Az Electrolux EEC 987300 egy olyan csúcskészülékcsalád, amelyet úgy terveztek, hogy széles körű funkcionalitást és hosszú élettartamot biztosítson. És kényelmes használat, mint az Electrolux EEC 987300 L. Ez a modell egy egyedülálló rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a kosarat egyetlen sima mozdulattal emelje fel, még akkor is, ha teljesen meg van töltve. A gyártó is adta a teremtésük fényes belső világítással. Megakadályozza, hogy elfelejtse kivenni a kis evőeszközöket, amelyeket általában nem vesz észre.

  Ez a mosogatógép összesen 8 programot és 4 hőmérséklet-beállítást biztosít. A többi üzemmód között megtalálható a gyorsított üzemmód, amely kiválasztása esetén az edények már fél óra elteltével tisztává válnak. Ha azonban mind a 13 készlet benne van, akkor jobban jár a normál készülékadagolóval. Vagy akár automatikusan – a rendszer kiszámítja az üzemidőt és a szükséges vízmennyiséget. A készülék maximálisan 11 litert fogyaszt.

  Az inverteres motornak köszönhetően ez a készülék A-osztályú energiaminősítést kapott+++. Ennek a modellnek az ajtaja a szárítási folyamat befejezése után automatikusan kinyílik. A hátralévő időt is megtekintheti a padlón – így mindig tudja, hány percig tart, amíg az edényeket kiviszi. A gyártó nem feledkezett meg a késleltetett indítási időzítésről.

  Talán a legjobb véleményt erről a gépről Anna hagyta a Yandexen.A piac.” “Nem bántam meg a vásárlást, mivel nagyon belefáradtam a géphez való lehajolásba, fájó háttal, és nincsenek egyenértékűek. De az ár persze nem megfelelő magas ezért a kellemes kényeztetésért egy emelkedő kosár formájában.”. Nem is érthetnénk egyet jobban – tényleg nincs egyenértékű, és az ár sokkal alacsonyabb lehetne.

  Előnyök

  • Van egy belső lámpa;
  • Egy felhúzható tárolót használnak;
  • Minőségi gumi pohártartók;
  • Kiváló kapacitás;
  • Alacsony energiafogyasztás;
  • Minimális zajszint;
  • Számos program és hőmérséklet-beállítás;
  • Időjelzés a padlón;
  • A víz tisztaságának érzékelője van;
  • Késleltetett indítási időzítővel rendelkezik.

  Hátrányok

  • Csak részleges szivárgásvédelem;
  • Nagyon magas költségek.

  Bosch SMV88TD55R

  Értékelés: 4.8

  Bosch SMV88TD55R

  Ez az egyik legcsendesebb mosogatógép a teljesen integrált modellek között. A készülék közvetlen közelében végzett mérések csak 41 dB-t mutatnak! Sok Expertology-olvasó számára még a hűtőszekrény is kicsit zajosabb! A tárolókapacitás is rekordot dönt. Egyszerre legfeljebb 14 készletet tud mosni!

  Az egyik vélemény az Ozone-rólMegmutatja, miért van ennek a modellnek nagyon magas az ára: “Made in Germany”. Minőség, design – mint minden német készüléknél. Valóban, ez a gép külföldről származik, ami elkerülhetetlenül megemeli az árcédulát. Hosszú élettartammal is rendelkezik, ami miatt nem valószínű, hogy a mosogatógépet valaha is ki kell cserélni.

  Ez a modell inverteres motorral rendelkezik, amely viszonylag kis mennyiségű villamos energiát fogyaszt. Ez a készülék azonban még takarékosabb a vízfogyasztás tekintetében – alaphelyzetben legfeljebb 9,5 liter vizet fogyaszt. A gép összesen nyolc programmal rendelkezik. Van egy gyors, ahol a készülék nem pazarolja az időt a tökéletes szárítással, és egy teljes értékű. Az automatikus üzemmód a leggyakoribb, azaz amikor az elektronika a tiszta víz érzékelőjétől veszi a leolvasott értékeket.

  A mosogatógép számos más tulajdonságára nincs panaszunk. A gyártó késleltetett indítási időzítővel és teljes szivárgásvédelmi rendszerrel szerelte fel alkotását. Egy speciális LED-del is rendelkezik, amely a hátralévő üzemidőt mutatja a padlón. Nem feledkezhetünk meg a belső világításról sem, amely biztosítja, hogy még a kis edényeket sem hagyja bent.

  Előnyök

  • Kiváló kapacitás;
  • Minimális vízfogyasztás;
  • Rendkívül csendes működés;
  • A programok és hőmérsékleti üzemmódok nagy száma;
  • Van egy késleltetett indítási időzítő;
  • Az időjelzés a padlón látható;
  • Teljes körű kiömlés elleni védelemmel is rendelkezik;
  • Integrált belső világítás.

  Hátrányok

  • Nem a rekord alacsony energiafogyasztás;
  • Magas költségek.

  Smeg STA6539L3

  Értékelés: 4.8

  Smeg STA6539L3

  Ez a mosogatógép Oroszországban 85 000 forint körüli áron kerül kiskereskedelmi forgalomba. RUR. Valószínűleg nem megy el olyan messzire, hogy azt állítsa, hogy a pénzért jobban járna, ha autót vásárolna. Nem, a felső mosogatógépünk teljesen kifizetődő vállalkozásnak tűnik. És pénzt is spórolhatsz vele a jövőben. A+++ energiaosztályba tartozik, és vízfogyasztása nem haladja meg a 9 litert. Higgye el, ha 13 adag edényt mosogat el kézzel, biztosan nagyobb mennyiségű vizet fog használni.

  Valószínűleg az egyik legcsendesebb mosogatógép a gyűjteményünkben. A mérések azt mutatják, hogy a zajszint alig 39 dB. Emellett ez a készülék igyekszik a lehető leggyorsabban megbirkózni a feladatával. A mosás általában kevesebb mint három órát vesz igénybe, és ez az itt használt kondenzációs szárítóval történik. Ha ez hosszú időnek tűnik, és az edények alig szennyezettek, akkor aktiválhatja az Express programot. Könnyebb azonban az automatikus üzemmódokat használni – ezeket a víztisztaság-érzékelő vezérli. És rendelkezik egy automatikus vízkeménység-beállítással, amely pozitív hatással van az eredményre.

  A készülék elektronikája félterheléses üzemmódban működik. Ne felejtse el, hogy a mosogatógép teljes méretű, így a fent említett program meglehetősen releváns – nem fog minden alkalommal hatalmas mennyiségű piszkos edényt felhalmozni. Ez a modell lehetővé teszi az indítás elhalasztását is, ha a mosogatógépet éjszakai üzemmódba helyezi. A 3 az 1-ben mosogatószer tökéletes eredményt biztosít – az edények teljesen makulátlanok lesznek.

  A készüléket az ajtó belső oldalán található gombok megnyomásával lehet működtetni. Van egy kis kijelző is. Annak is örülünk, hogy a gyártó nem feledkezett meg a gyermekbiztosításról. Bár el kell ismerni, hogy a beépített modelleknek nincs igazán szükségük rá. Hozzá kell tenni, hogy a készülék teljes szivárgásvédelmet, a padlón lévő sugárjelzést és automatikusan nyíló ajtót kapott.

  Az előnyök

  • A vízkeménység automatikus felismerése megvalósul;
  • A padlón van egy kijelző;
  • Automatikus ajtókioldás a ciklus végén;
  • Lehetőség van a “3 az 1-ben” mosószerek használatára;
  • A víz tisztaságának érzékelője van;
  • Nem feledkezve meg a késleltetett indítási időzítésről sem;
  • Teljesen cseppálló;
  • Számos program, beleértve a félterheléses üzemmódot is;
  • Alacsony energiafogyasztás;
  • A zajszint minimális;
  • Alacsony vízfogyasztás;
  • Gyermekbiztos zár van.

  Hátrányok

  • Nem túl kényelmes felső kosár;
  • A költségek nem mindenki számára vonzóak.

  NEFF S515M60X0R

  Értékelés: 4.8

  NEFF S515M60X0R

  Egy másik teljesen integrált mosogatógép. Ez a modell zárja toplistánkat. Oroszországban az ára eléri a 90 ezer rubelt. Rubel. Ezért a pénzért átgondolt kialakítást és magas hatékonyságot kérhetünk. Szerencsére a termék nem hiányzik sem. Ez a készülék 14 edénykészletet képes tárolni. Ez elegendő egy öt- vagy hatfős család számára. És nem kell annyi piszkos edényt felhalmozni. A teljes kapacitás felénél megállhat, majd aktiválhatja a megfelelő üzemmódot. Ha mégis megtölti az egészet, akkor is 9,5 liter vizet pazarol el. Vagy egy kicsivel több, ha aktiválja az előáztatási programot vagy az úgynevezett intenzív programot. Egyébként van egy automatikus üzemmód, amely a víztisztaság-érzékelő leolvasásán alapul.

  Sajnos a készülék csak az A energiahatékonysági osztályba tartozik. De ha éjszaka kedvezményes árat fizet az áramért, akkor emiatt biztosan nem kell aggódnia. Az a tény, hogy időzítővel van felszerelve, amely lehetővé teszi az indítás elhalasztását éjszaka. A mosogatógép ráadásul nagyon csendes, még normál üzemmódban is. Éjszakára is bekapcsolhatja, ami még csendesebbé teszi a mosogatógépet.

  Egyébként ez egy tipikus mosogatógép, amely a felső árkategóriába tartozik. Nem okoz gondot a 3 az 1-ben mosószerek “megemésztése”. Fénysugárral jelzi a hátralévő idő hozzávetőleges hosszát. Só- és öblítőszer-jelzővel rendelkezik. A készülék még serpenyőtisztító tartozékkal is rendelkezik! Az egyetlen kritika talán az automatikus keménységvizsgálat hiánya.

  Az érdemek

  • A zajszint alacsony, 39 dB;
  • Alacsony vízfogyasztás;
  • Az összes leghasznosabb üzemmód elérhető;
  • Teljes körű szivárgásvédelem van;
  • Használhat 3 az 1-ben termékeket;
  • Késleltetett indítási időzítő áll rendelkezésre;
  • Integrált víztisztaság-érzékelő;
  • Sugárjelző a padlón;
  • Gazdagon felszerelt;
  • Terhelésérzékelő jelen van.

  Hátrányok

  • Nincs automatikus vízkeménység-beállítás;
  • Az árcédula sokak számára kissé meredeknek tűnik majd;
  • Az energiafogyasztás alacsonyabb lehet;
  • Csak kondenzációs szárítás;
  • Nem mindenki elégedett a költségekkel
  Olvasson tovább  14 legjobb sütő márka
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: