A 15 legjobb De’Longhi kávéfőző

Aki minőségi kávéfőzőt keres egy jó hírű márkától, annak a De’Longhi termékeket kell keresnie. A vállalat több mint százféle forró ital készítésére szolgáló eszközt gyárt. A vásárlói véleményeken alapuló értékelési listánk segít megtalálni a legjobb választást.

Hogyan válasszunk kávéfőzőt

A neves márka a következő típusú kávéfőzőket gyártja:

 1. Gejzír. Működési elve a gőznyomáson alapul. A pozitívum, hogy használat előtt nem kell felforralni a vizet, és finom, maradékmentes kávét kapunk. Javasoljuk, hogy ne készítsen erős italt ezzel a készülékkel.
 2. Csepp. A legelterjedtebb kávéfőző, amely elég jó kávét készít. Könnyű és biztonságos italt készíteni ebben a készülékben. A kapszulás gép tulajdonságai közé tartozik a további karbantartás szükségességének kiküszöbölése. Vegye figyelembe, hogy a kávé elkészítése legalább öt percet vesz igénybe.
 3. A kapszula. Ez a kávéfőző kis méretű, és a leggyorsabb módja az illatos italok elkészítésének. Fontos megérteni, hogy a jövőben folyamatosan speciális kapszulákat kell vásárolnia, amelyek gyakran úgy vannak beállítva, hogy egy adott géppel működjenek.
 4. Espresso.A megfelelő választás a mély L szerelmeseinek. Az eszpresszógépek különböző alfajokban léteznek, és nagymértékben különböznek az árukban. A nagyszerű dolog ezekben a modellekben az, hogy tökéletes habos, tejes főzetet készítenek.

További fontos szempontok a méret, a kívánt kialakítás, a főzésenkénti csészék száma, a speciális funkciók elérhetősége stb. A De’Longhi legjobb kávéfőzőinek rangsorolásakor mindezeket a tulajdonságokat figyelembe vettük.

A legjobb De’Longhi kávéfőzők rangsora

Jelölés hely termék neve ár
A legjobb De’Longhi csepegtető kávéfőzők 1 De’Longhi ICMI 211 Distinta 5 955€
2 De’Longhi ICM 15250 4 820€
3 De’Longhi ICM 15210 2 490€
A legjobb De’Longhi geyser kávéfőzők 1 De’Longhi EMKM 6 A
 • cia
 • 4 094€
  2 De’Longhi EMKM 4 A
 • cia
 • 4 290€
  A legjobb De’Longhi kapszulás kávéfőzők 1 De’Longhi Nespresso Latissima Touch 14 990€
  2 De’Longhi EN 500 13 410€
  3 De’Longhi EN 80 AE 8 030€
  4 De’Longhi Nespresso Inissia 4 719€
  De’Longhi Top olcsóbb eszpresszógépek 1 De’Longhi EC 820 B 15 000€
  2 De’Longhi EC 685 13 785€
  3 De’Longhi EC 155 9 990€
  A legjobb De’Longhi többcélú kávéfőzők ár-érték arányban 1 De’Longhi ECAM 650.85.MS 118 464€
  2 De’Longhi ESAM 6900 M PrimaDonna Exclusive 79 390€
  3 De’Longhi ECAM 22.360/366 33 490€

  De’Longhi Top csepegtető kávéfőzők

  Az ICMI termékcsalád két különböző platformon érhető el a piacon. A termékekben sok a közös vonás – a stílusos kialakítástól kezdve az állandó szűrő hiányáig. Fontos megérteni, hogy ezek a gépek ára a márka népszerűsége miatt egy kicsit magasabb, mint a hasonló termékeké.

  De’Longhi ICMI 211 Distinta

  Értékelés: 4.9

  De'Longhi ICMI 211 Distinta

  A rangsort az IMI 211 Distinta nyitja meg. Fel van szerelve automatikus kikapcsolási funkcióval, amely csökkenti az energiafogyasztást. A kávé körülbelül negyven percig marad forró a gépben. Az aroma program lehetővé teszi a kívánt erősség és íz kiválasztását. Használatonként akár 10 csésze kávé töltése is lehetséges.

  Sok kávéfőző-tulajdonos a legjobbnak nevezi a piacon kapható csepegtetős modellek között. Azt tanácsolják azonban, hogy minden használat után mossuk ki a szűrőket és töröljük át a készülék belsejét. Ráadásul foltot hagy az italoktól és ujjlenyomatokat hagy maga után. Mint minden készülék esetében, a modell is gondos kezelést igényel. Az ár arányos a minőségi szinttel.

  Előnyök

  • könnyű kezelhetőség;
  • eredeti design
  • lombikfűtés;
  • energiatakarékosság;
  • erős műanyag; az optimális
  • Ár-érték arány.

  Hátrányok

  • nincs egyértelmű válasz.

  De’Longhi ICM 15250

  Értékelés: 4.8

  De'Longhi ICM 15250

  Ez a kávéfőző a kávéfőzők klasszikus jellemzőivel rendelkezik – kapszula elleni rendszer, vízbeállítási kijelző, folyadékfűtés. Ez a termék késleltetett indítási időzítővel és aroma üzemmóddal is fel van szerelve az erős italokhoz. Megjelenése nagyon hasonló más modellekhez. A fekete és ezüst design áramvonalas. A készülék üveglombikja meglehetősen tágas – 1,25 literes. Öt papírszűrőt tartalmaz.

  Az ügyfelek szeretik a kávéfőzőjüket, amely minden reggel friss kávét biztosít számukra. megjegyzik, hogy a kávé nem forró, de elég forró. Az ügyfelek több mint 85 százaléka ajánlja.

  A

  • automatikus kikapcsolás;
  • finom kávé;
  • szalonképes kialakítás;
  • kényelmes működés.

  Hátrányok

  • nincs jelentős hátránya.

  De’Longhi ICM 15210

  Értékelés: 4.7

  A De'Longhi ICM 15210

  A rangsorban következő modell a többiek előtt került az orosz piacra. Nincs benne semmi sallang. Ez egy rendkívül egyszerű termék, 1,25 literes űrtartalommal és 900 wattos teljesítménnyel. A tartályban akár 10 csésze kávé is elfér. Ügyfelei kiemelik, hogy mennyire könnyű használni. Nem műanyagszagú és sokáig tartja a víz hőmérsékletét. Kompakt méretének köszönhetően ideális bármilyen térben.

  A csepegésgátló rendszer megakadályozza a véletlen kiömlést. A kényelmes műanyag fogantyúnak köszönhetően könnyen kivehető az ital a gépből. A főzőlapon lévő skála jelzi, hogy mennyi vizet öntöttek ki. Összesen öt eldobható szűrőt tartalmaz. A jövőben megvásárolható újak. A termékkel kapcsolatos általános visszajelzések pozitívak. Csak a termék törékeny műanyagját kritizálják néha.

  Előnyök

  • Nagyon könnyű használni;
  • Esztétikailag kellemes;
  • ésszerű méret;
  • megfizethető ár;
  • finom kávé.

  Hátrányok

  • nincs automatikus kikapcsolás.

  A legjobb De’Longhi geyser kávéfőzők

  A Geyser kávéfőzők nem olcsók. A javasolt árért kiváló építési minőséget, masszív fémtestet és stílusos modellt kap egy felismerhető márkától.

  De’Longhi EMKM 6 A
 • cia
 • Értékelés: 4.9

  De'Longhi EMKM 6 A<li></div><p>cia” src=”/wp-content/uploads/2023/05/64316666194561-1115.jpg” title=”De’Longhi EMKM 6 A</p><li>cia”><p>ICM 6 A elektromos kávéfőző</p><li>három csésze kávéra tervezték. Mechanikus vezérléssel rendelkezik, és hosszú ideig tartja forrón az italt. A készülék alja nem melegszik fel működés közben. Az ügyfelek szeretik a terméket könnyű tisztíthatósága, tartós anyaga és stílusos megjelenése miatt. Megjegyzik, hogy a kávé aromás és gazdag. Sokan a gejzírt választották az előző főzet helyett.<p>A készülék nem foglal sok helyet. Meglehetősen könnyű megtanulni, hogyan kell dolgozni. Még egy gyerek is megbirkózik vele. Néhány tulajdonos szeretné, ha a kávéfőző hangjelzéssel jelezné a készenlétet, de összességében elégedettek a vásárlással, és ajánlják a vásárlást. Átlagos ár – 5 ezer rubel.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Magas kávéminőség;</li><li>önkapcsoló;</li><li>Átlátszó izzó látható főzési folyamattal;</li><li>kompakt méret;</li><li>zajos;</li><li>hőmérséklet-szabályozás.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem alkalmas nagyvállalat számára.</li></ul><h3>De’Longhi EMKM 4 A<li>cia</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=De'Longhi EMKM 4 A<li></div><p>cia” src=”/wp-content/uploads/2023/05/57216666194561-1115.jpg” title=”De’Longhi EMKM 4 A</p><li>cia”><p>A gép jövőbeli tulajdonosainak tudniuk kell, hogy 400 ml a teljes kiöntendő folyadékmennyiség, amelyből a kész kávé 100 ml lesz. Ez az adag ideális egy vagy két személy számára. De a kávé kiváló minőségű, és a folyamat élvezetes.</p><p>A hő körülbelül 30 percig marad a gépben. Nem kell aggódni a lefolyó folyadék miatt. Helyezze a gépet bármilyen felületre, mivel a talp nem fűtött. A gejzír modell használaton kívül kikapcsol, és vízszabályozóval rendelkezik. Három színben – szürke, fekete és ezüst – kapható. Az ár 4290 rubelről indul.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Tágas méret;</li><li>önkapcsoló;</li><li>gyakorlati felhasználás;</li><li>könnyen ápolható.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>A késztermék kis hozama.</li></ul><h2>A legjobb De’Longhi kapszulás kávéfőzők</h2><p>A kapszulagép árát befolyásolja a kapucsinátor jelenléte, a szivattyú nyomása, a teljesítmény és a víztartály mérete. Ezek közül nem utolsósorban a beépített programok és funkciók, valamint a tok anyaga. A Delongi kapszulás modellek nagyon szerények és könnyen kezelhetőek.</p><h3>De’Longhi Nespresso Latissima Touch</h3><p>Értékelés: 4.9</p><div style=De'Longhi Nespresso Latissima Touch

  Gyakorlatilag nincs kapszulás értékelés a Nespresso Latissima Touch nélkül. Tökéletesen illeszkedik a konyhai dizájnba, és minden ízlésnek megfelelő kávét készít. A hab finoman sima és finom.

  A hulladékgyűjtő tíz kapszulát tartalmaz. A rendszer figyelmezteti Önt, ha vízkőmentesítésre van szükség. Könnyű kezelhetőség az érintésérzékeny gomboknak köszönhetően, állítható tálca. Azt mondják, hogy a kávéjuk olyan gyors, mint egy automata gépben, de jobb az íze. A gép nagyszerű cappuccinót, latte-t, lungót és eszpresszót készít. Egy érintéssel történő előkészítés szükséges. A kávéfőző ára nem mindenkinek való.

  Előnyök

  • gyors főzés;
  • Jó minőségű kávét készít;
  • gyönyörű design;
  • A tisztításra való felszólítás.

  Hátrányok

  • hangos működés.

  De’Longhi EN 500

  Értékelés: 4.8

  De'Longhi EN 500

  Ergonomikus és stílusos, a De’Longhi EN 500 ideális a kis konyhákba. Egy modell, amely a legigényesebb ínyenceknek is tetszeni fog. Legnagyobb nyomás 19 bar. Nagyon illatossá és testessé teszi a kávét. A beépített cappuccinátor állítható magasságban felveri a tejből a crema-t. Van egy speciális, kivehető csepptálca a cseppek számára. Az automatikus kikapcsolás megkönnyíti és kényelmessé teszi a használatát.

  Kiemelkedik az optimális víztartály kapacitásával (1 liter), a vízkőeltávolító kijelzővel és a vízszintjelzővel. A klasszikus tartály mérete nyolc használt kapszulát tartalmaz. A termék ára – több mint 16 ezer rubel.

  Előnyök

  • tömörség
  • Esztétikus megjelenés;
  • Vízkő figyelmeztető lámpa;
  • nagyszerű kávé;
  • könnyű kezelhetőség.

  Hátrányok

  • Túlárazott;

   zajos működés.

  De’Longhi EN 80 AE

  Értékelés: 4.7

  De'Longhi EN 80 AE

  Ez a minősítés lehetővé teszi, hogy örökre elfelejtse az instant kávét, és minden nap élvezze a finom, természetes italt. A kompakt De’Longhi EN 80 AE könnyen kezelhető és egyszerűen kezelhető. Modern design, ideális otthoni vagy kis irodai használatra. Egyedi kapszulákhoz tervezett extrakciós rendszerrel ellátott főzőmechanizmussal rendelkezik.

  A készülék kilenc perc készenléti üzemmódban töltött idő után automatikusan kikapcsol. A készülék bekapcsolás után mindössze 25 másodperc alatt használatra kész. Az optimális szilárdság 19 bar nyomáson érhető el. Azok az ügyfelek, akik már több mint egy éve használják a modellt, azt mondják, hogy hibátlanul működik, bár kissé zajos. Javasoljuk, hogy csak eredeti kapszulákat vásároljon, különben a gép tönkremehet.

  Előnyök

  • testes kávéíz
  • gyors aktiválás;
  • alacsony karbantartás;
  • könnyű használat;
  • Könnyű és kompakt modell;
  • Nagy teljesítmény (1260 watt).

  Hátrányok

  • zajos működés.

  De’Longhi Nespresso Inissia

  Értékelés: 4.6

  De'Longhi Nespresso Inissia

  Nespresso Inissia: Megbízható és megfizethető. Az aromás eszpresszó vagy lungo egyetlen mozdulattal elkészíthető. Nem kell aggódnia, ha nem fér el egy magas csésze a csepegtető tálcán – az elem magassága állítható. 19 bar nyomás garantálja az aromás kávéaromát és a testes kávé ízt. A minimális energiafogyasztást a 126 wattos fogyasztás biztosítja.

  A tartály 700 ml folyadékot képes befogadni. A csepegtető tálca kivehető. könnyen tisztítható. A víz mennyisége szabályozható. Automatikus kikapcsolás megakadályozza a készülék túlmelegedését. A speciális kijelzőnek köszönhetően meg tudja állapítani, hogy a gép készen áll-e a használatra.

  Előnyök

  • biztonság
  • jól illeszkedik a belső térbe;
  • tömörség;
  • Állítható folyadékadagolás-szabályozás;
  • könnyű használat;
  • finom kávé a nap végén.

  Hátrányok

  • alacsony hozam.

  A legjobb De’Longhi olcsó eszpresszógépek

  Az eszpresszógépek népszerűek egyszerűségük, a kávé magas minősége és a kávé minőségének köszönhetően. Általában ezek a gépek sok funkcióval rendelkeznek, és nincs szükségük kivehető szűrőkre a működéshez. A főzési sebességük meglehetősen magas.

  De’Longhi EC 820 B

  Értékelés: 4.9

  De'Longhi EC 820 B

  Az EC 820 B időt takarít meg reggelente, és lehetővé teszi, hogy friss, forró italt fogyasszon. Elegáns testtel rendelkezik, és egyszerre két csésze kávét tud készíteni. Az eszpresszó enyhe és illatos. A gép finom tejhabos lattét és cappuccinót is készít.

  A gyors felfűtési rendszer lehetővé teszi, hogy a készülék bekapcsolása után mindössze negyven másodperc alatt elkezdje a főzést. rend és rend a konyhában: a kivehető csepegtető tálca. A nagy, 1450 wattos teljesítmény segít az energiatakarékosságban, a 15 bar nyomás pedig ideális a minőségi italok elkészítéséhez.

  Előnyök

  • kényelmes és könnyen használható;
  • kiváló minőségű anyag;
  • könnyen kezelhető;
  • gyönyörű design;
  • gyors kávéfőzés.

  Hátrányok

  • Nem alkalmas magas csészékhez.

  De’Longhi EC 685

  Értékelés: 4.8

  De'Longhi EC 685

  Az EC 685 egy kompakt, karob típusú kávégép. Eszpresszó és kapucsínó az élvezethez. Alkalmas lakás és iroda számára. A beépített szivattyú 15 bar nyomást biztosít, amely kihozza a gazdag kávé aromáját és ízét. Az automata rendszer fenntartja a megfelelő hőmérsékletet és gyorsan kész italt biztosít. A fűtött platform megakadályozza a bögre lehűlését. Energiatakarékos önkapcsoló funkció.

  A levehető csepegtető tálca nagyon kényelmes, a vásárlói vélemények alapján. Ez megkönnyíti a gép gondozását. A kávéfőző csendes és három színben kapható.

  Előnyök

  • kiváló kávéminőség
  • De-scaling program;
  • Az adagoló alatt két pohár van elhelyezve;
  • a konzisztencia-ellenőrzés;
  • automatizálás;
  • Az eszpresszó gyorsasága;
  • Nagy teljesítményszint (1300 W).

  Hátrányok

  • A szűrő használat utáni mosásának szükségessége.

  De’Longhi EC 155

  Értékelések: 4.7

  De'Longhi EC 155

  Ezzel a modellel illatos eszpresszót kaphat finom crema-val. Működési elve megegyezik a kategória többi minősítésével. Nagynyomású gőzt vezetnek át a kávén. Magába szívja az őrölt bab ízét és aromáját. Az eredmény egy kiválóan forró ital, ízletes crema-val.

  Az egyetlen hátránya a gőznyomás alatt keletkező hangos zaj. A folyamat azonban kevesebb mint egy percig tart, és nem érzi magát kényelmetlenül. A vásárlók szeretik azt a tényt, hogy az ital mennyisége és erőssége ízlésükhöz igazítható. Ráadásul egyszerre két csésze eszpresszót is készíthet. A tulajdonosok megjegyzik, hogy az acél alap nem túl biztonságos a csészék alatt, és használat közben rezeghet. Nehezebb bögrét kell használnia.

  Előnyök

  • Tisztességes teljesítmény;
  • optimális szivattyúnyomás;
  • intuitív működés;
  • rozsdamentes acél kazán.

  Hátrányok

  • viszonylag hangos működés;
  • A kávéőrlő állvány idővel megkarcolódik.

  A legjobb De’Longhi többcélú kávéfőzők ár-érték arány szerint

  Az ECAM modellekhez kiterjesztett garancia jár. Annak ellenére, hogy ezek a termékek nem mindenki számára megfizethetőek, az eszközök meglehetősen népszerűek a mély L szerelmeseinek körében.

  De’Longhi ECAM 650.85.MS

  Értékelés: 4.9

  De'Longhi ECAM 650.85.MS

  ECAM 650 modell.85.Az MS nemcsak nagyszerű eszpresszót, hanem kiváló kapucsínót, forró csokoládét és americanót is készít. Ezzel a géppel bármilyen receptet elkészíthet. Memorizálja a beállításokat, így nincs szükség a hőmérséklet és a főzési idő állandó beállítására. A színes érintőképernyő könnyen kezelhető. Az ingyenesen elérhető “Coffee Link” alkalmazás lehetővé teszi a gép távoli aktiválását.

  Integrált kávédarálóval rendelkezik, amely a kávébabokat porrá alakítja. Tizenhárom őrlési szint közül választhatsz. A gőz, tej és levegő keverő rendszernek köszönhetően szép és egyenletes habot kapunk.

  Előnyök

  • beépített kávédaráló;
  • az italok ízlés szerinti elkészítésének képessége;
  • Indítsa el az időzítőt;
  • energiatakarékos üzemmód;
  • öntisztító;
  • Android operációs rendszer támogatása;
  • egy okostelefon mint vezérlőegység;
  • Rozsdamentes acél csepegtetőrács;
  • erős fémház;
  • Nagy térfogatú víztartály (2 liter).

  Hátrányok

  • Nincsenek egyértelmű hátrányok.

  De’Longhi ESAM 6900 M PrimaDonna Exclusive

  Értékelés: 4.8

  De'Longhi ESAM 6900 M PrimaDonna Exclusive

  A következő minősített modell egy szuper professzionális kávéfőző, amely szabadalmaztatott cappuccino-készítő rendszerrel, megfelelő vezérlőprogrammal van felszerelve. Hat fémbillentyűvel rendelkezik a különböző kávéfajtákhoz, színes kijelzővel és opcionális cappuccinátorral. Folyadékszűrővel és bögremelegítővel is rendelkezik.

  A vásárlók elégedettek a darálóval és az önprofiláló funkcióval. Leírják, hogy a készülék automatikusan értesíti Önt, ha tisztításra szorul, ha a kávébabot ki kell önteni, és ha a vizet újra kell tölteni. A kávé kiváló, az illata az egész házban terjed.

  Előnyök

  • Multifunkcionalitás;
  • színes kijelző háttérvilágítással;
  • Kiváló minőségű konstrukció;
  • daráló;
  • a szilárdság és a hőmérséklet ellenőrzése;
  • víztisztítás;
  • nagyszerű kávé;
  • szalonképes megjelenés.

  Hátrányok

  • nincs.

  De’Longhi ECAM 22.360/366

  Értékelés: 4.7

  De'Longhi ECAM 22.360/366

  A rangsor utolsó helyezettje joggal tekinthető a legjobb modellnek a maga árkategóriájában. A kávéfőző 13 őrlési fokozatú őrlővel van felszerelve. A készülék hat kávéprogrammal rendelkezik. Csak egy gombnyomás kell hozzá. Az egész folyamat automatikusan történik. A szöveges kijelzőn kiválaszthatja az ital térfogatát és hőmérsékletét, a felhasznált babok számát.

  A vásárlók a kávéfőzőt az edények felmelegítésére, a tartályok tisztítására, a gép menetrend szerinti aktiválására és deaktiválására szolgáló funkciói miatt választják. Az egyetlen dolog, ami miatt habozhat a vásárlástól, az egy nehéz kávéfőzőgép.

  Előnyök

  • az italt saját ízléséhez igazítja;
  • A kezelőfelület egyszerű és egyszerű;
  • hosszú zsinór;
  • a fejőgép öntisztító funkciója;
  • vonzó megjelenés.

  Hibák

  • több mint 9 kg súlyú;
  • karcálló alap.
  Olvasson tovább  Bosch CMG633BB1
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: