A 18 legjobb főzőlap

A konyha minden élettér alapvető része. A mai világban a legtöbb lakástulajdonos a beépített konyhákat választja. Ezért a hagyományos főzőlapok elavultak, mert csúnyán néznek ki és nem rendelkeznek funkcionalitással. Ezeket praktikus és stílusos főzőlapok váltják fel. A piacon hatalmas a választék, és annak érdekében, hogy ne vesszen el ebben a változatosságban, és válassza ki a megfelelő modellt, javasoljuk, hogy ismerkedjen meg a legnépszerűbb főzőfelületekkel.

Hogyan válasszuk ki a legjobb főzőlapot

Mielőtt közvetlenül a legjobb főzőlapok listájára lépne, meg kell vizsgálnia a modellek alapvető paramétereit, jellemzőit és különbségeit. Ez megkönnyíti Önnek, hogy pontosan meghatározza, mit szeretne a jövőben a főzőlapjától, így nem hoz rossz döntést.

A főzőlapok nemcsak a főzőlap típusa (elektromos, gáz, kombinált), hanem a felhasznált anyag szerint is különböznek:

 1. Zománc. Olcsó és tartós anyag, de rosszul tisztítható a zsírcseppektől és a szénlerakódásoktól. Karcálló, még idővel is.
 2. Öntöttvas. Meglehetősen költségkímélő megoldás, de a zománcokkal ellentétben a legellenállóbb a sérülésekkel szemben. De nem lehet könnyű tisztítani, mivel elég nehéz.
 3. Rozsdamentes acél. Kemény és ütésálló anyag, kiváló tartóssággal. Használat közben azonban gyakran hagy ujjlenyomatokat, amelyeket csak speciális szerekkel lehet megtisztítani.
 4. Edzett üveg. Ezt az anyagot könnyebb tisztítani, de megbízhatatlannak tartják.
 5. Kerámia üvegáruk. Sokkal strapabíróbb, mint az edzett üveg, stílusos megjelenésű és könnyen ápolható. Hátránya a magas ár.

A főzőlapok a rács típusában is különböznek. Az öntöttvas rács nem szenved a magas hőmérséklettől, nem ég le és hosszú ideig változatlan marad. De az ütésállósági értékek meglehetősen alacsonyak. Az acélt keményebbnek, tartósabbnak, könnyen tisztíthatónak és olcsónak tartják. De idővel egy ilyen rács elkezd égni.

Ezek a főzőlapokra vonatkozó szabványos kritériumok. A vásárlás előtt még sok más szempontra is érdemes odafigyelni (fűtési zóna, vezérlés típusa, időzítő, hangjelzés stb.).). A bölcs vásárlás érdekében szakértőink a felhasználók és a garanciaszerviz szakértői szerint is a legjobb főzőlapokat értékelték.

A legjobb főzőlapok rangsora

JelölésHelyszínNévÁr
A legjobb elektromos főzőlapok4Beko HIC 6440118 145 €
3Electrolux EHF 96547 XK19 570 €
2Bosch PIF672FB1E45 875 €
1MAUNFELD MVCE 59.4HL.1SM1DZT BK34 990 €
A legjobb indukciós főzőlapok4Weissgauff HI 640 BSC18 990 €
3Electrolux IPE 6453 KF35 392 €
2Bosch PIF645FB1E35 476 €
1Bosch PIE631FB1E29 630 €
Top gáz főzőlapok4GEFEST SR SNG 1210 K57 760 €
3Beko HIZG 64120 B7 100 €
2Weissgauff HGG 641 BGH14 490 €
1Asko HG1666SB44 900 €
A legjobb 2 égős főzőlap6Beko HDCE 32200 X6 194 €
5Weissgauff HV 312 B6 990 €
4Gorenje IT 310 KR33 290 €
3Samsung CTR432NB0215 626 €
2MAUNFELD EVI 292-BK8 430 €
1Fornel
 • PGA 30 Quadro IX
 • 10 833 €

  A legjobb elektromos főzőlapok

  Az elektromos főzőlapok könnyen telepíthetők, esztétikusak, praktikusak és biztonságosak. A fő hátránya a magas energiafogyasztás.

  Beko HIC 64401

  Értékelés: 4.6

  Beko HIC 64401

  Nézzük meg a Beko főzőlapok egyik legsikeresebb példáját, a jól ismert török márka HIC 64401 készülékét. Emlékezzünk vissza, a Beko egy széles körben ismert márka, amely főként olcsó és közepes árú háztartási készülékekről ismert. Robusztusságáról és megbízhatóságáról híres, gyakran kifinomult kialakítással a magasabb árkategóriában.

  Különösen megbízható az a tény, hogy a Beko készülékeket – a vízforralóktól a hűtőszekrényeken át a légkondicionálókig – Törökországban is tömegesen használják. A márka otthonában a Beko készülékek mindenhol ott vannak – házakban és lakásokban, üzletekben, irodákban és kormányzati hivatalokban.

  Ez a modell az egyik legjobban értékesített az orosz piactereken, és a tényleges vásárlóktól származó legnagyobb visszajelzésekkel rendelkezik. A titok egyszerű – az ár és a minőség, a megbízhatóság, a megbízhatóság és a megfizethetőség tankönyvi kombinációja mindenben, amit csinál – ellenőrzés, beállítás és karbantartás.

  Minden, amire szüksége van, és nincsenek felesleges funkciók, amelyek növelik az árat – és a hasznosság megkérdőjelezhető. Összesen négy főzőzóna áll rendelkezésre, a következő jellemzőkkel: bal első 210 mm és 2300 watt, jobb első 160 mm és 1500 watt, bal hátsó 140 mm és 1200 watt, jobb hátsó 180 mm és 1800 watt. Nagy előnye, ahogy a tesztelők és a rendszeres felhasználók is említették, a gyors fűtési mód.

  A hasznos extrák közé tartozik a gyermekzár, a maradékhőmérséklet-jelző és az égő időzítő.

  A felhasználók a panel pozitív aspektusai közül elsősorban a legnyilvánvalóbb és legérthetőbb dolgokat emelik ki – gyors felmelegedés, könnyű kezelhetőség, könnyű karbantartás, elegáns, mégis stílusos kialakítás. A hátrányok közül egyes felhasználók rámutatnak, hogy a biztonsági automatikus kikapcsolás túl érzékeny; ✅ A legjobb otthoni fagyasztók. Sokan nincsenek hozzászokva ahhoz, hogy a tűzhely kikapcsol, ha víz kerül a kezelőpanelre, vagy ha egy serpenyő hozzáér. Más felhasználók azonban éppen ellenkezőleg, üdvözlik ezt a megoldást, mivel a biztonság a legfontosabb.

  A Yandex felhasználói értékeléséből.A “háztartási mester 5. szintű” státuszú piac: “Jó tűzhely 4 égővel, egy pillanat alatt elmondhatja, hogy kényelmesen helyezkedik el a különböző átmérőjű főzőedények elhelyezése szempontjából. “A kerámia üvegbevonat szépen néz ki és könnyen tisztítható, gyorsan tisztítható, kemény tisztítószerek használata nélkül.

  Előnyök

  • Megbízható márka;
  • Az üvegkerámia felület sima és könnyen tisztítható;
  • az égők gyors felmelegedése;
  • egyszerű és intuitív érintésvezérlés;
  • a maradékhő mutatója;
  • gyermekbiztonság;
  • biztonsági kikapcsolás.

  hátrányok

  • Egyes felhasználók túl érzékenynek találják a biztonsági automatikus kikapcsoló rendszert.

  Electrolux EHF 96547 XK

  Értékelés: 4.8

  Electrolux EHF 96547 XK

  Most figyeljünk egy másik híres márka háztartási készülékek – Electrolux, és fontolja meg nem a legolcsóbb, de az egyik legnépszerűbb főzőlapok az orosz piactereken.

  Ebben az esetben a kedvező árú modellekhez viszonyított jelentős áremelkedés jelentős és lényeges tényezőkön alapszik. Ebben a modellben például olyan fontos és hasznos extrákkal rendelkezünk, mint a háromkörös égő és az ovális hőzóna. Ez sokkal rugalmasabb megközelítést tesz lehetővé a főzéshez, és sokkal kényelmesebbé teszi azt.

  A főzőlap csúszkavezérlője szintén növeli a felhasználóbarátságot és a megjelenítést. Minden szükséges biztonsági automatika – biztonsági kikapcsolás, vezérlőpanel-zár – rendelkezésre áll. Automatikus forralás és időzítő hangjelzéssel és kikapcsolási funkcióval.

  A felhasználók leginkább a gyors és biztos fűtést, valamint a háromkörös és ovális fűtési zónákat szeretik ebben a modellben. Sokan szeretik a “high-tech” csúszka vezérlést is. Egyes felhasználók elégedetlenek a túlságosan érzékeny automatikus kikapcsoló rendszerrel, amely érzékeny például a vezérlőpanelen lévő vízre.

  A Yandex felhasználói értékeléséből.”A mindennapi élet 3. szintű mestere”: “Már egy éve használom a főzőlapot. Nagyon könnyen kezelhető. Könnyen tisztítható; célszerű mindent elmosni, amint a tűzhely kihűlt, nem pedig későbbre hagyni. Gyorsan felmelegszik. Az időzítő funkció életmentő. Ajánlott”.

  Előnyök

  • Szia
  • ght;
  • könnyen kezelhető csúszka vezérlés;
  • Háromkörös égő van;
  • az ovális hőzóna;
  • az üvegkerámia főzőfelület könnyen tisztítható;
  • gyors felmelegedés;
  • kikapcsolási időzítő;
  • automatikus forralás;
  • a kezelőpanel lezárása.

  Hátrányok

  • a biztonsági automatikus kikapcsoló rendszer túlérzékenysége.

  osch PIF672FB1E

  Értékelés: 4.9

  Bosch PIF672FB1E

  A Bosch PIF672FB1E üvegkerámia főzőlap minden szükséges funkcionalitással és egyszerűséggel rendelkezik anélkül, hogy a vonzó megjelenéséből kompromisszumot kötne. Finom fehér kivitelben. A készülék szélei ferdén lekerekítettek és fémmel keretezettek, ami tovább javítja a képet és a szerkezet robusztusságát.

  A főzőlap négy égővel rendelkezik, azonnali fűtőelemekkel. Az automatikus edényfelismerő funkció biztosítja a biztonságos használatot. A kényelmes érintésvezérlés lehetővé teszi a kívánt hőmérséklet és időzítő beállítását, a LED-ek pedig jelzik a maradék hő paramétereit. 17 fűtési fokozat áll rendelkezésre a finomhangoláshoz, ugyanakkor az energiafogyasztás minimálisra csökken. Ennek a főzőlapnak a felülete teljesen sima, így a szennyeződések könnyen eltávolíthatók.

  Előnyök

  • gyermekzár;
  • Időzítő automatikus kikapcsolási funkcióval;
  • az ételek felismerésének funkciója;
  • gyors felmelegedés
  • könnyen tisztítható;
  • stílusos megjelenésű;

  Hátrányok

  • A felhasználók nagy teljesítményszinteken erős zúgásról számoltak be;
  • magas ár.

  MAUNFELD MVCE 59.4HL.1SM1DZT BK

  Értékelés: 4.9

  MAUNFELD MVCE 59.4HL.1SM1DZT BK

  A MAUNFELD MVCE 59 elektromos főzőlap nem olyan népszerű, mint például az Asko vagy a Bosch.4HL.Az 1SM1DZT BK pozitív értékeléseket és a hazai fogyasztók bizalmát nyerte el. A főzőlapot Franciaországban gyártják, ami garantálja a magas európai minőséget és megbízhatóságot. Az elegáns és fekete szín jól illik bármilyen konyhai dekorációhoz. A középkategóriás árszegmensben az ár-teljesítmény arány kiváló.

  EuroKera nagyszilárdságú üvegkerámiából készült, ez a modell 4 Hi főzőlappal rendelkezik

 • kiegészítő elemekkel a gyorsabb fűtés érdekében. Van egy kétkörös égő. Egy másik égőnek ovális alakú fűtőzónája van a megfelelő főzőedényekhez. Az optimális hőmérsékletet a 9 fűtési fokozat egyikének helyes kiválasztásával lehet kiválasztani, amelyet egy fényjelző jelez. Az érintésvezérlés leegyszerűsíti a panel kezelését.

  Előnyök

  • automatikus kikapcsolás;
  • maradékhő-jelző;
  • időzítő;
  • túlmelegedés és forrázás elleni védelem;
  • gyermekzár;
  • független telepítés;

  Hátrányok

  • nem azonosították.

  A legjobb indukciós főzőlapok

  Az indukciós főzőlapok a legkorszerűbbek. Csak a főzőedény alját melegítik fel, így nem égetheti meg magát. Az egyetlen hátránya, hogy nem minden serpenyő alkalmas főzésre, hanem csak azok, amelyek vastag mágneses alappal rendelkeznek (öntöttvas, zománcozott acél).

  Weissgauff HI 640 BSC

  Értékelés: 4.7

  Weissgauff HI 640 BSC

  2013 óta a Weissgauff háztartási készülékek márkáját aktívan támogatják az orosz piacon, és jelenleg sok készülék van ebből a márkából, és valóban kereslet van. Mint az gyakran előfordul, ez a márka csak német márkának álcázza magát, miközben a tulajdonos valójában az orosz Megalex cég. Mindazonáltal a Weissgauff folyamatosan kivívja magának a költségvetési szegmensben a rést, amely teljes mértékben megfelel azon fogyasztók elvárásainak, akik nem akarnak túlfizetni egy névért és extra funkciókért.

  A Weissgauff készülékek egyik legsikeresebb példáját fogjuk megvizsgálni. Ez egy rendkívül egyszerű és olcsó főzőlap, HI 640 BSC modell. De ez az egyszerűség magában foglalja az összes szükséges és még néhány további hasznos funkciót is.

  A panel felülete üvegkerámia, a kezelőpanel minden egyes főzőzóna számára külön-külön rendelkezik kijelzőkkel, és a felület fekete hátterén a piros számok és szimbólumok szokatlanul feltűnőek.

  Ennek a modellnek a kezelőszervei érintésérzékenyek, ami szintén nagyon vonzó sok ember számára, és objektíven kényelmes, nem is beszélve a high-tech kütyüvel való interakció kellemes érzéséről. Hangos időzítővel és kikapcsolással rendelkezik. Egy fontos és figyelemre méltó pont – ez a modell folyamatos fűtési indukciós funkcióval rendelkezik. Automatikus biztonsági kikapcsolás és maradékhő-jelzés is található benne.

  A felhasználók a főbb piactereken olyan értékeléseket tettek közzé, amelyek minden nyilvánvaló dolog miatt emelték ki ezt a panelt – ár-érték arány, könnyű használat és a sallangok hiánya, amelyek csak az árat növelik. Vannak azonban megjegyzések a meglehetősen hangos hűtési műveletről (ventilátor), de ezek inkább megjegyzések, mint panaszok.

  A Yandex felhasználói értékeléséből.A “Home Appliance Wizard Level 8” státuszú piac: “Egy nagyszerű főzőlap. Kényelmes érintésvezérlés, gyorsan felmelegszik. Nagyon elégedett a zár funkcióval és az értesítési lámpával. Elfogadható ár, jó kialakítás és szilárd építési minőség.

  Előnyök

  • egyszerűség és megbízhatóság;
  • Kényelmes csúszkavezérlés;
  • hangos időzítő kikapcsolással;
  • stílusos, tömör kialakítás;
  • Biztonsági automatikus kikapcsolás;
  • vezérlőpanel zár;
  • maradékhő jelzés.

  Hátrányok

  • néhány felhasználó megjegyezte a zajos ventilátort.

  Electrolux IPE 6453 KF

  Értékelés: 4.8

  Electrolux IPE 6453 KF

  Ismét a híres Electrolux márkát mutatjuk be, ezúttal az indukciós főzőlapok kategóriájában. És nem a legdrágábbat nézzük a piacon, de nem is a legolcsóbbat: az IPE 6453 KF a népszerű Intuit termékcsaládból.

  Ez az egyik legnépszerűbb és legkeresettebb modell az orosz piactereken, és a titok a funkcionalitás hihetetlenül sikeres megvalósítása messze nem alacsony, de elfogadható áron. Az utóbbi évek egyik legkelendőbb modellje a közepes árkategóriában.

  A tűzhely felülete várhatóan üvegkerámia, könnyen ápolható. Érintésvezérlés, csúszkavezérlés. Minden szükséges alapfelszereltség, mint például műszerfalzár, automatikus biztonsági kikapcsolás, kikapcsoló időzítő stb. rendelkezésre áll. .

  Érdemes kiemelni egy fontos tulajdonságot, amellyel nem minden indukciós (vagy nem csak indukciós) főzőlap rendelkezik. Ez a funkció
  Az idge, amely lehetővé teszi, hogy két szomszédos fűtőzónát egyetlen nagy “hosszú” főzőzónává egyesítsen, és így ovális keresztmetszetű ételeket főzzön. Maguk az égők automatikusan alkalmazkodnak a főzőedények méretéhez.

  Mindennek tetejébe ez a tűzhely egy okos Hob2Hood-kompatibilis páraelszívóval működik. Ez a technológia megköveteli, hogy a főzőlap egy infravörös porton keresztül kommunikáljon a páraelszívóval, és a főzési módtól függően szabályozza a működés intenzitását.

  Amit a felhasználók leginkább szeretnek ebben a főzőlapban, az a nagyon kedvező ár és a funkciók egyedülálló kombinációja, amely lehetővé teszi, hogy gyakorlatilag korlátozások és trükkök nélkül főzzön, mint ahogyan az gyakran előfordul a legolcsóbb indukciós főzőlapok esetében. Nemcsak a főzés legalapvetőbb módjait – forralás, pörkölés és sütés – biztosítja, hanem lehetővé teszi a párolást, az ovális szekciójú serpenyőkben való főzést, valamint az ultramagas és rendkívül alacsony hőmérsékletet igénylő ételek főzését is.

  A Yandex felhasználói értékeléséből.Piac, mint a “8. szintű Otthon Mestere”: “A feleségem és én nagyon elégedettek vagyunk a vásárlásunkkal. Tényleg gyorsan felmelegszik. Legfeljebb 2.5 liter víz körülbelül 3-4 perc alatt forr fel. Egy praktikus skála a hőfok beállításához 1-től 14-ig – a levest úgy lehet felforralni, hogy buborékos legyen, de ne folyjon el”.

  Előnyök

  • a főzési lehetőségek széles és rugalmas választéka;
  • funkció
   Főzőzónák kombinálásához;
  • Automatikusan igazodik a főzőedény méretéhez;
  • IR-port az intelligens motorháztetővel való kommunikációhoz;
  • gyermekzár;
  • Kikapcsolási időzítő;
  • A szünet funkció (az összes főzőzónát egy ideig a memóriában tartja).

  Hátrányok

  • nincs jelentős hátránya.

  osch PIF645FB1E

  Értékelés: 4.9

  Bosch PIF645FB1E

  A Bosch PIF645FB1E indukciós főzőlap a legmodernebb technika, az egyszerű használat és a kifinomult dizájn kombinációja. A fekete üvegkerámia főzőlap felületét ezüst szegély keretezi, amely kiemeli az egyediségét, és védi a széleket a lecsiszolódástól.

  Ez a főzőlap 4 főzőzónával rendelkezik serpenyőérzékeléssel. Egy kétkörös égő a különböző formájú és méretű főzőedényekben való főzéshez. Gyors főzőlapfűtés a gyorsított főzéshez. Az érintésvezérlés segít a szükséges teljesítmény beállításában (17 van), az időzítő beállításában automatikus kikapcsolással és hangjelzéssel. A főzőlap biztonságos használatát a gyermekzár és a biztonsági kapcsoló, valamint az automatikus felületi zár biztosítja. A Bosch PIF645FB1E könnyen tisztítható.

  Előnyök

  • ReStart opció;
  • PowerBoost technológia;
  • gyermekbiztosítás;
  • QuickStart funkció
  • időzítő.

  Hátrányok

  • magas ár.

  osch PIE631FB1E

  Értékelés: 4.9

  Bosch PIE631FB1E

  A Bosch PIE631FB1E egy indukciós főzőlap független telepítéssel. Az elegáns fekete üvegkerámia főzőlap a kereszt alakú égőkkel kombinálva a főzőlapot a konyha dekorációjának feltűnő kiegészítőjévé teszi. Jó modell a maga árkategóriájában. A főzőlap gazdag funkcionalitása egyszerű és intuitív érintésvezérléssel kombinálva. A négy égő gyorsan felmelegszik, a PowerBoost opció lehetővé teszi, hogy növelje a kívánt főzőzónák teljesítményét, az automatikus főzőzóna szélességválasztó funkció pedig lehetővé teszi, hogy bármilyen méretű edényt megfőzzen vagy felmelegítsen.

  A tulajdonos kényelmét szolgálja, hogy a főzőlap 17 teljesítményfokozattal rendelkezik, így könnyen beállítható a kívánt fűtési hőmérséklet. Minden egyes égőhöz beállítható egy leállítási vagy hangjelzéses időzítő. A panel automatikusan érzékeli az edények jelenlétét, és annak hiányában azonnal kikapcsol. Egyéb biztonsági funkciók közé tartozik a főzőlap zár és a gyermekzár opció.

  Az érdemek

  • QuickStart funkció;
  • A ReStart funkció;
  • gyorsan felmelegszik;
  • könnyen tisztítható;
  • nem éget.

  Hátrányok

  • zúgás nagy teljesítményen;
  • karcolásokra érzékeny.

  A legjobb gáz főzőlapok

  Gáz – egy főzőlap, amely csak a gázhálózathoz való csatlakozástól működik. Ez a leggazdaságosabb és legolcsóbb megoldás az elektromos vagy indukciós tűzhelyekkel összehasonlítva, de páraelszívót igényel (égéskor szén-dioxidot bocsát ki), és csak szakszerviz szakemberrel szereltethető be. A saját kezűleg végzett telepítés tilos!

  GEFEST SG SN 1210 K5

  Értékelés: 4.7

  GEFEST SRN 1210 K5

  A “Brestgazoapparat” fehérorosz üzem rendszeresen meglepi a fogyasztókat a háztartási készülékek fényes mintáival, amelyek a tisztességes funkcionalitást, a jó minőséget és a designt a “pátosz” nyugati márkák szintjén kombinálják. Ez a gázfőzőlapokra is vonatkozik, és most megnézzük az egyik legsikeresebb és legnépszerűbb.

  Hihetetlenül vonzó főzőlap átgondolt égőelrendezéssel. A legnagyobb gyorségő a bal oldalon található, és kissé előrébb van elhelyezve, így a legnagyobb edények és serpenyők is gond nélkül elhelyezhetők. A legkisebb főzőzóna közvetlenül mellette, a jobb elülső oldalon található, így az ilyen közvetlen közelség nem okoz problémát az egyidejű főzés során.

  A gombok csoportja és a gyújtáskapcsoló a jobb oldalon, a főzőlaphoz képest ferdén helyezkedik el. Néhány felhasználó megjegyezte, hogy ez az elrendezés elsőre furcsának tűnhet, de valójában ez egy okos mérnöki teljesítmény, amely biztosítja, hogy a kezelőszervek egyáltalán nem melegednek fel. Nagy előny – öntöttvas főzőlapok.

  Mivel ez egy extra költségvetésű modell, nem rendelkezik high-tech funkciókkal, és nincs gázvezérlés. De ezen a ponton a felhasználóknak kevés panaszuk van, mivel rájöttek, hogy ennyi pénzért furcsa lenne többet várni.

  A rekordot döntő felhasználói visszajelzések, amelyek a modell rekordeladásain alapulnak, ilyen egyszerűek – közel rekordalacsony ár a nagyon jó funkciókért és a szinte prémium kialakításért. Az egyetlen pont – sok felhasználó jelzi a legnagyobb égő által termelt jellegzetes fütyülést. Néhány felhasználónak az összes égő hasonlóan fütyül. Ez nem olyan dolog, ami mindenkit idegesít, de érdemes észben tartani, ha érzékeny vagy az ilyesmire.

  A Yandex felhasználói értékeléséből.Piac “háztartásmester 2. szintű” státusszal: “Elvégzi a kijelölt feladatokat”. A kényelemre sem lehet panasz. Kezdetben a gombok elhelyezése kérdéses volt, de valójában hasznos, így a gombok nem melegszenek a tűztől”.

  Előnyök

  • könnyen ápolható, rozsdamentes acél felület;
  • elektromos gyújtás;
  • öntöttvas rácsok;
  • A nagy főzőzóna kényelmesen helyezkedik el;
  • lenyűgöző dizájn;
  • szuper megfizethető ár.

  Hátrányok

  • A nagy égő bizonyos pozíciókban jellegzetes sípoló hangot ad.

  Beko HIZG 64120 B

  Értékelés: 4.8

  Beko HIZG 64120 B

  Egy másik szuperbudget gázfőzőlap a felülvizsgálatunkban, ezúttal a török Beko márka által, amely már megjelent a felülvizsgálatunkban. Emlékeztetjük Önt, hogy a Beko háztartási gépek Törökországban is az “első számú” népszerűségnek örvendenek, így ez sokat elmond erről a márkáról.

  Mivel a modell egy extra költségvetésű modell, mindent tartalmaz, amire szüksége van, és ez a kombináció számos vásárlónak megfelel. Négy égő, okosan kialakított elrendezéssel. Expressz égő, megközelítőleg 2.A 9 kW-os gázégő a bal első oldalon található.

  És általában véve az égők elrendezése itt is pontosan ugyanaz a méret és teljesítmény tekintetében, mint a GEFEST SG SN 1210 K5-ben. Az egyetlen jelentős különbség a kezelőszervek elhelyezkedése – azok ugyanabban a síkban vannak, mint maga a felület.

  A GEFEST-tel ellentétben ez egy továbbfejlesztett és kényelmesebb elektromos gyújtási lehetőséggel rendelkezik. Ez automatikus, azaz a szabályozórendszerekbe van beépítve. De a rácsok tekintetében itt már a Beko is veszít a GEFESTtel szemben, mert a rácsok itt zománcozott acélból vannak, nem öntöttvasból.

  Másrészt, rengeteg olyan felhasználó van, aki ezt az opciót részesíti előnyben. Az öntöttvas rácsokat gyakran nagyon nehéz tisztítani és tisztítani, ezért sokan a zománcozottakat részesítik előnyben.

  A felhasználók elsősorban egyszerűsége, robusztussága és megfizethetősége, valamint könnyű ápolhatósága miatt dicsérik. Sokan megjegyzik a rácsok kényelmét, bár a látszólag nem vasból készült rácsok a panel egyik gyenge pontja. Ügyfeleink jelentős része azt is megjegyzi, hogy a főzőlap nagyon könnyen telepíthető és problémamentes a telepítés és a kábelezés.

  A Yandex felhasználói értékeléséből.A “Home Appliance Master Level 3”: “A legjobb ár-minőség arány – könnyű használat. Semmi sem felesleges, szorosan össze van szerelve, illeszkedik, mint egy természetes illeszkedés, a telepítéshez szükséges összes alkatrészt tartalmazza a készlet. A tökéletes, kedvező árú alternatíva. Ajánlott”.

  Előnyök

  • ár-érték arány – minőség – megbízhatóság;
  • automatikus elektromos gyújtás;
  • van egy expressz égő;
  • a karbantartás egyszerűsége;
  • könnyen és gyorsan telepíthető;
  • elfogadható ár;
  • elegáns megjelenés.

  Hátrányok

  • Nincsenek kifejezett hátrányok vagy rendszeres panaszok.

  Weissgauff HGG 641 BGH

  Értékelés: 4.8

  Weissgauff HGG 641 BGH

  Ismét a legjobb főzőlapok áttekintésében a Weissgauff márka, amely az orosz Megalex cég tulajdonában van. Ezúttal egy fényes és erőteljes, minden értelemben vett gáztűzhelyet nézünk meg, amely magabiztosan megdönti az orosz piacokon az értékesítési rekordokat.

  A főzőlap legszembetűnőbb, sőt technikailag legmeglepőbb eleme a háromkoronás expressz égő, amely három lángkört hoz létre. Fűtési teljesítménye 3.4 kW, és ez lehetővé teszi, hogy egy nagy tartálynyi bármit nagyon rövid idő alatt felmelegítsünk. Ezenkívül egy ilyen láng csak nagyon lenyűgözőnek tűnik, és az a puszta tény, hogy az égő “hármas korona” már nagymértékben növeli az egység “státuszát”.

  További kiemelkedő előnye a vastag, edzett üvegfelület, amely antracitfekete színben lenyűgözően néz ki, és könnyen ápolható.

  Fontos jellemzői közé tartozik az egyes égők gázszabályozása és az automatikus gyújtás minden egyes gombon. Maguk a kezelőgombok jól átgondoltak és gondosan elhelyezettek, hogy ne érintkezzenek a közeli tűzzel, és ne melegedjenek túl.

  A felhasználók gyakran adnak lelkes véleményt erről a modellről, dicsérve természetesen a “háromkoronás” főzőzónát. Nagyon gyakran megjegyezték Kényelmes elhelyezése a gomboknak. Csak pozitív vélemények a panel külső megjelenéséről.

  A Yandex felülvizsgálatából.Piac a “háztartási mester 2. szintű” státusszal: “Jó panel, nem jött konnektorral a konnektorban, mi magunk kábeleztük be. A dupla égő gyorsan felmelegszik, és a többiek jobbak, mint az én régi. Könnyen tisztítható, az üveg vastag.

  Előnyök

  • edzett üvegfelület;
  • gázégő vezérlése;
  • automatikus gyújtás;
  • öntöttvas főzőlap rácsok;
  • Háromkoronás égő;
  • vonzó megjelenés.

  Hátrányok

  • Nincsenek nyilvánvaló hibák vagy rendszeres panaszok.

  Asko HG1666SB

  Értékelés: 4.9

  Asko HG1666SB

  A svédek tudják, hogyan kell a magas minőséget és a megbízhatóságot a praktikus használhatósággal ötvözni. Az Asko HG1666SB gázfőzőlap kiváló példa erre. Rozsdamentes acélból készült. A leendő tulajdonosoknak azonban nem kell aggódniuk amiatt, hogy az anyag gondozása problémát jelent. Az Asko HG1666SB főzőfelületet egy speciális PO

 • ANT, amely megakadályozza az ujjlenyomatok és egyéb szennyeződések könnyen eltávolítható nedves ruhával.

  A három hibrid A+ égő különböző átmérővel és teljesítményen, míg a negyedik Super Vario Wok kettős szabályozású. A főzőlap 2 kivehető öntöttvas ráccsal és egy kör alakú wokkal van felszerelve. Gázgyújtásvezérlés és automatikus gyújtás funkciók. A főzőlapot hálózati vagy palackos gázzal is lehet csatlakoztatni.

  Előnyök

  • Magas szintű minőségi anyagok és összeszerelés;
  • multifunkcionális égőkészlet;
  • Kivehető gombok a nagyobb kényelem érdekében.

  Hátrányok

  • magas ár.

  A legjobb 2 égős főzőlapok

  A kis főzőlapok ideálisak kis családok vagy nyaralók számára. Nem foglalnak sok helyet, és harmonikusan illeszkednek egy kis konyhai kialakításba.

  Beko HDCE 32200 X

  Értékelés: 4.3

  Beko HDCE 32200 X

  A 2021-es év legjobb főzőlapjainak végső Expertology-értékelésében a híres török márka, a Beko is szerepel, amely Törökországban és számos más országban is rendkívül népszerű.

  Megnézzük a klasszikus 2 égős elektromos tűzhelyet a dominó formában. A klasszikus alatt a jól ismert, megszokott, palacsintákat használó kialakítást értjük. Nem tűnik olyan lenyűgözőnek, mint a “divatos” üvegkerámia modellek sima felületekkel, de nagyon olcsó, és az orosz piactereken a kereslet és a vélemények mennyisége alapján határozottan érdemes figyelmet fordítani.

  A modell talán legnagyobb előnye a rendkívüli egyszerűségében rejlik. Ezt a modellt gyakran vásárolják nyaralónak vagy vidéki kiránduláshoz. És itt szükségünk van arra a tényre, hogy mechanikusan működtetik – egyszerű forgókapcsolókkal. Mégis, rengeteg ember van, aki nem túl lelkesedik az érintésvezérlésért, különösen az idősebbek.

  Az első égő a kisebbik, 145 mm-es, míg a hátsó égő a nagyobbik, 180 mm-es. A névleges teljesítmény 2.5 kW. Módváltás – hat pozícióban. A főzőlap rozsdamentes acélból készült.

  A Yandex felhasználói értékeléséből.A “Home Owner 4” státuszú piac: “Praktikus és nagyon kompakt modell a Bekótól. Tökéletesen illeszkedik a kis konyhámba. A minőség nem rossz, az égők világítanak és működnek.

  Előnyök

  • Klasszikus kialakítás (azok számára, akik ezt kedvelik);
  • elemi mechanikus vezérlés forgókapcsolókkal;
  • gyors felmelegedés;
  • rozsdamentes acél felület;
  • könnyű ápolás.

  Hátrányok

  • nem mindenkinek fog tetszeni a “régimódi” megjelenés.

  Weissgauff HV 312 B

  Értékelés: 4.6

  Weissgauff HV 312 B

  És egy másik termék a Weissgauff márka feltűnő kínálatából – a kompakt elektromos tűzhely a dominó formájú, két égővel rendelkező formájú tűzhelyen. Szintén az egyik rekorder az online áruházak értékesítésében és a valódi vásárlók pozitív visszajelzéseinek tömege által.

  Ez egy kétkörös tűzhely két égővel a Hi

 • ght. Az egyik 140 mm-es, a másik (amely csak a kétkörös égő) 115/175 mm-es. A fűtőelemek teljesen el vannak rejtve a kerámia üvegfelület alatt. Az üvegfelület áttetsző, és működés közben az izzó elemek vörös izzása látható az üvegfelületen keresztül. Különösen feltűnő a burkolat és a felület fekete hátterével szemben.

  Ez a modell előlapi érintőképernyős kezelőpanellel rendelkezik, amely minden szükséges piros háttérvilágítással rendelkezik, amely stilisztikailag harmonizál az izzó fűtőelem fényével. A kezelőpanel lezárható. Főzés közben az időzítőt külön-külön használhatja az egyes főzőzónákhoz.

  Mindezek a funkciók olyan védelmi funkciókkal vannak kombinálva, mint a biztonsági kikapcsolás és a maradék hő jelzése.

  Összességében, a funkcionalitás szempontjából ez egy meglehetősen szabványos tűzhely, amelyből sok van. De a Megalex cég, amely a Weissgauff márkát birtokolja, sikerül olyan készülékeket létrehozni, amelyek hihetetlenül sikeres kombinációval rendelkeznek a megfizethető ár, a magas minőség és a szinte prémium megjelenés kombinációjával. A Weissgauff HV 312 B főzőlap egy ilyen példa, és ez a vélemény egyhangú a sok felhasználó véleményében.

  A Yandex felülvizsgálatából.A “Master of the Household Level 4” státuszú piac: “Minimalista design, tökéletesen illeszkedik bármely belső térbe. Kényelmes érintésvezérlés, minimálisan szükséges funkciók. Gyorsan felmelegszik. a felület könnyen tisztítható, mivel nincsenek kiálló részek”.

  Előnyök

  • égők Hi
  • ght;
  • két áramkör;
  • üvegkerámia egyenletes felület;
  • könnyen tisztítható;
  • felhasználóbarát érintésvezérlés;
  • időzítő;
  • vezérlőpanel zár;
  • Stílusos minimalista design.

  Hátrányok

  • Nincsenek nyilvánvaló hátrányok.

  Gorenje IT 310 KR

  Értékelés: 4.7

  Gorenje IT 310 KR

  A szlovák Gorenje gyártó eredeti és rendhagyó főzőlapja. A hófehér, 2 égős főzőlap elegáns megjelenést és gazdag funkcionalitást ötvöz. A modell tökéletes kiegészítője minden világos belső térnek, és kis méretű konyhai terekben is könnyen elfér.

  Az üvegkerámia főzőlap független, és bármilyen felületre felszerelhető. A fűtési zónát hullámos vonalak keretezik, amelyek a felületet 2 indukciós égőre osztják. Az égők grafikus kialakítása strapabíró, karcálló és mosószerálló. Minden égő maradékhő-jelzővel van ellátva, a jobb szélső égő pedig PowerBoost funkcióval rendelkezik. Érintőképernyős kezelőpanel, így beállíthatja a teljesítményszintet, a reteszelést vagy az időzítőt. A felület nem tapad és könnyen tisztítható.

  Előnyök

  • Stílusos kialakítás és kompakt méretek;
  • gyors hőmérséklet-beállítás;
  • gyakorlatilag csendben;
  • gyermekzár;
  • időzítő;
  • gyors forrás funkció;
  • Megfelelő áron;
  • könnyen tisztítható.

  Hátrányok

  • A felületek élei éles szögűek;
  • “Érintésvezérlés ragad;
  • Nem alkalmas szabálytalan alakú edényekhez.

  Samsung CTR432NB02

  Értékelés: 4.7

  Samsung CTR432NB02

  A Domino főzőlap egy jól ismert márkától már régóta a fogyasztók nagy kedvence. Ez a főzőlap-típus egy vagy két égővel rendelkezik, és más szabványos méretű főzőlapokkal kombinálható. Ez a modell a legnépszerűbb ebben a kategóriában. Stílusos fekete dizájn, egyszerű és letisztult működés, praktikum és funkcionalitás – ez minden a Samsung CTR432NB02 készülékről.

  Az üvegkerámia bevonat megbízható működést biztosít és könnyen tisztítható. A készüléket érintőgombok vezérlik. A főzőlap automatikus időzítővel, maradékhőmérséklet-jelzővel (amely a biztonságos hőmérsékleten “H” betűvel világít) és a kezelőszervek lezárásának lehetőségével van felszerelve. Kompakt méretek, amelyek ezt a készüléket ideálisvá teszik a kis konyhákban való használatra.

  Előnyök

  • automatikus kikapcsolás;
  • a maradékhő mutatója;
  • Zárja le a vezérlőket;
  • időzítő.

  Hátrányok

  • A főzőzónák kis méretűek;
  • nincs biztonsági perem;
  • Az érzékelő reagál a kiömlő folyadékra.

  MAUNFELD EVI 292-BK

  Értékelés: 4.8

  MAUNFELD EVI 292-BK

  Kompakt és robusztus főzőlap modell 2 indukciós főzőlappal. Érdekes és jól kinéző panel kialakítás; nem rosszabb, mint a márkás társai. A MAUNFELD EVI 292-BK fő jellemzője a megfizethető ár és a készülék funkcionalitásának kombinációja. A felület fekete kerámiaüvegből készült, keretezés nélkül, a gyártó egyszerű és univerzális stilisztikai megoldása. A miniatürizált főzőlap (29 cm széles) kis helyen is elfér. Mindkét égő gyors felmelegedést vagy főzést tesz lehetővé a Booster funkciónak köszönhetően.

  Ez a modell tartalmazza a legnépszerűbb érintésvezérlésű funkciókat: percmegőrző, kikapcsolási időzítő (főzőzónánként külön-külön), maradékhőmérséklet-jelző, 9 hőfok, gyermekzár, automatikus kikapcsolás, túlmelegedés elleni védelem, elemzár nedves felület esetén.

  Előnyök

  • fűtési fokjelző;
  • időzítő;
  • az edények átmérőjének automatikus felismerése;
  • maradékhő-jelző;
  • gyermekzár;
  • 2 erősítő.

  Hátrányok

  • zajos működés;
  • a felület élei nincsenek lecsiszolva;
  • csendes hangjelzés;
  • rövid tápkábel;
  • alacsony anyagminőség.

  Fornel

 • PGA 30 Quadro IX

  Értékelés: 4.9

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: