A 20 legjobb főzőlap

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklámnak szánják, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Konzultáció szakértővel vásárlás előtt.

Egyetlen konyha sem nélkülözheti az elektromos vagy gázfőzőlapot. Az egyik leghasznosabb és legszükségesebb konyhai eszköz. Ne csak a mikrohullámú sütőben felmelegített készételeket fogyasszon? Napjainkban a legnépszerűbb főzőlapok a következők. A kiválasztás azonban bonyolultabb, mert meg kell vizsgálni a méreteket, a sütő típusát és néhány más kritériumot. A főzőlap esetében a dolgok egyszerűbbek – csak azt kell ellenőrizni, hogy befér-e a számára kialakított sarokba. Röviden, nézzük meg az orosz piac legjobb elektromos, gáz- és kombi sütőit.

A legjobb kávéfőzők otthonra és irodába

Jelölés Spot Név Ár
A legjobb elektromos főzőlapok 1 Beko FSM 69300 GXT 54 125 €
2 Electrolux EK 954901 X – 2. helyezés 71 890€
3 Bosch HKA090150 34 810 €
4 Gorenje EC 6341 XC 44 138 €
5 Hansa FCIW59003 48 490 €
6 Zanussi ZCV 9540H1 X 30 435 €
7 BEKO FSM 67320 GWS 31 801 €
8 Beko FFSS 56000 W 19 490 €
9 Hansa FCEW53001 16 348 €
A legjobb gáztűzhelyek 1 Zigmund Shtain VGG 38.62 A 72 990 €
2 Beko FSG62120DXMCS 36 728 €
3 Gorenje GI 62 C
 • 38 300 €
  4 GEFEST 6500-04 0069 32 299 €
  5 GEFEST 6100-04 25 351 €
  6 DARINA 1D1 GM241 022 W 16 558 €
  A legjobb kombinált tűzhelyek 1 Gorenje K 634 XF 42 980 €
  2 Electrolux EKK 96498 CW 49 090€
  3 Bosch HXA090I20R 40 760 €
  4 Gorenje KC 5355 XV 38 533 €
  5 GEFEST 5502-03 0045 28 685 €

  A legjobb elektromos tűzhelyek

  Beko FSM 69300 GXT

  Értékelés: 4.9

  Beko FSM 69300 GXT

  Ezt a főzőlapot modern, sötét színű belső térrel rendelkező konyhákba tervezték. Pontosan az a fajta szoba, ahol a készülék nem fog feltűnni. De a vendégek biztosan figyelmet fognak fordítani rá, mivel az ilyen sütők még mindig viszonylag ritkák az orosz háztartásokban. És ez még csak nem is a testről szól, amely részben rozsdamentes acélból készült. Ennek a modellnek a munkafelületén nincsenek ismerős “palacsinták”. Ehelyett a sokkal praktikusabb és könnyebben tisztítható indukciós üvegkerámiát használja. A fűtési zónákat körökkel, a főzési zónákat nyíllal jelöljük. És rögtön észrevehető, hogy más az átmérőjük.

  Az öblíthető kapcsolók ezt vezérlik. Nem kell aggódnia, hogy gyermeke véletlenül bekapcsolja a készüléket. A megfelelő panelen az időzítő kijelzője is látható. Ez azt jelenti, hogy a tűzhely lehetővé teszi, hogy időről időre elterelje magát a főzésről. A négy főzőzónát maradékhő-jelző egészíti ki. Így mindig tudni fogja, hogy hozzá kell-e nyúlnia, hogy például egy ronggyal megtörölje őket.

  És mivel ez egy teljes értékű tűzhely, sütővel is rendelkezik. Ebben az esetben elektromos. Örül, hogy grillel van felszerelve, amelynek köszönhetően ízletes baromfit főzhet. A sütő űrtartalma 65 liter, és a belsejében világítás található. Az ügyfél csak a hagyományos tisztítással kapcsolatban panaszkodhat. Egy ilyen drága tűzhely esetében szeretnénk, ha egyszerűsödne a folyamat.

  Sajnos ennek a modellnek van egy hátránya is. Jól leírta valaki Shulgin az Ozon online boltban: “A tűzhely jó, jól leírt (ez az ár nem meglepő). A fém vékony – a főzőlap egy kicsit enged és vesz.

  A

  • Indukciós főzőlapot használnak;
  • Egy tágas elektromos sütő;
  • Minden főzőzónához van egy időzítő;
  • A sütő grillsütővel rendelkezik;
  • Aranyos design;
  • Kényelmes működés;
  • Van egy fiók az edényeknek;
  • A sütő mindkét oldalról fűthető.

  Hátrányok

  • Nagy érték;
  • Túlságosan vékony fémet használnak.

  Electrolux EK 954901 X

  Értékelés: 4.9

  Electrolux EK 954901 X

  Gyönyörű elektromos tűzhely, amely minden konyhát díszíteni fog. Teste tartós anyagból készült, a kezelőpanel pedig a megszokott mechanikus billenőkapcsolókkal rendelkezik. A készülék időzítővel is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy nem kell aggódnia amiatt, hogy egy bonyolult étel főzésétől elvonja a figyelmét. Az 50 centiméter széles sütő a kompakt konyhák igazi nyertese, így tökéletes választás minden kis lakásba!

  Az Electrolux EK 954901 X tetején egy üvegkerámia főzőlap található. Mint tudják, számos tagadhatatlan előnye van. Különösen könnyű tisztítani, köszönhetően simaságának. A négy fűtési zónát itt körök jelölik, különböző átmérőjűek. A hőmérsékletük szinte azonnal megemelkedik. Ha pedig a kikapcsolás után még nem volt ideje leereszkedni, akkor ezt a megfelelő jelzés jelzi.

  A modell névleges teljesítményfelvétele eléri a 9,9 kW-ot. Ennek a számnak egy része az elektromos sütőre vonatkozik. A szokásos zsanéros ajtó mögött rejtőzik, és 59 literes kapacitással rendelkezik. Ez több mint elég hely még egy elég nagy madár számára is. Egyébként grillen is megsütheti. Konvekció és háttérvilágítás is szerepel a csomagban. Ennek a sütőnek csak egy hátránya van, és ez a hagyományos tisztítási típus.

  Hogy értékelni tudjuk, milyen erősek az itt használt égők, itt egy példa a Merst értékeléséből, amit a Yandexen tett közzé.A piac: “Percek alatt felmelegít egy 5-6,5 literes edényt. A sütő kiváló, van óra és időzítő, csipog, amikor kiveszi a főzőedényeket, így nem felejti el kikapcsolni.

  Előnyök

  • Nagyon nagy teljesítmény;
  • A főzőlapot keskenyre tervezték;
  • Van egy időzítő;
  • Egy tágas sütő;
  • Forgókapcsolókat használnak;
  • A sütő grillsütővel rendelkezik;
  • Vannak a maradék hőre utaló jelek;
  • Szép design.

  Hátrányok

  • Hibás kivitelezésű lehet;
  • Magas költségek;
  • A sütő hagyományos tisztítási módot alkalmaz.

  Bosch HKA090150

  Értékelés: 4.8

  Bosch HKA090150

  Rangsorunk egy másik tagja ezüst színű testtel. Ez a tűzhely biztosan megszépíti konyháját, és modernebbé teszi azt! És mindezt 34 ezerért. RUB. Az előlapon hat mechanikus forgatógomb látható. Sajnos, nincs kijelző. Ez azt jelenti, hogy el kell felejtenie az órákat és az időzítőket. Nos, a gyártónak jobb, ha ezen spórol, mint a sütő méretén vagy az üvegkerámia felületen.

  Ez a tűzhely 4 elektromos égőt kínál a vásárlónak. És ami fontos, legalább az egyikük kétkörös. Röviden, a víz gyors felforralása egy nagy fazékban garantált! Sajnos semmi mással nem büszkélkedhet ez a főzőlap. Nem rendelkezik biztonsági leállító funkcióval. Nincs automatikus forralási funkció. És nincsenek egymáshoz kapcsolt vezérlők. Ez utóbbi miatt azonban ne aggódjon – a gyerekeket már egészen kicsi koruktól kezdve arra tanítják, hogy ne piszkálják a tűzhelyet. Ami a maradékhő-jelzőket illeti, azok még mindig jelen vannak. Pontosan megmondják, hogy mikor kezdheti el tisztítani az üvegkerámia főzőfelületet a hanyag főzés nyomaitól.

  Természetesen ez a tűzhely nemcsak égőkkel, hanem sütővel is rendelkezik. Kapacitása 66 liter. A sütő elektromos, és nemcsak tálcáknak van benne hely, hanem egy teljes értékű grill is. Ha nem fél a magas energiaszámlától, akkor ezzel a sütővel finom, ízletes csirkét vagy más baromfit készíthet. Szép, hogy a gyártó megvalósította a konvekciót – egy speciális ventilátor megpróbálja tartani a hőmérsékletet a sütő teljes térfogatában. Világítással is rendelkezik, de manapság már a nagyon olcsó tűzhelyek sem nélkülözhetik. Ami az ajtót illeti, az ajtó csuklós, és csak két üvegből áll. Röviden, érezni fogod a melegét, de természetesen nem fogod megégetni magad.

  A Bosch HKA090150 megfelel az A energiahatékonysági osztálynak. Ha az összes égőt és a sütőt aktiválja, akkor ez a készülék rettenetes 10,3 kW villamos energiát fogyaszt. Mondanom sem kell, hogy a tűzhely megvásárlása előtt meg kell győződnie arról, hogy jó rézvezetékkel rendelkezik, nagy keresztmetszettel?

  Hozzá kell tenni, hogy a német gyártó nem feledkezett meg az edények fiókjáról sem. Gondolja, hogy egy ilyen konyhai készülék biztosan tetszeni fog a vásárlónak?. Felhívjuk figyelmét, hogy a főzőlap beszerelése nagy helyet igényel – a főzőlap mérete 60x60x85 cm.

  Az előnyök

  • Egyszerű működés;
  • Az egyik főzőzóna egy kétkörös égő;
  • Maradékhőmérséklet-jelzővel van ellátva;
  • Nem túl magas ár;
  • Elég tágas sütő;
  • A konvekciót nem felejtettük el;
  • Van egy elektromos grill;
  • A sütőt háttérvilágítás egészíti ki.

  Hátrányok

  • Hagyományos sütőtisztítás;
  • Nincs óra és időzítő.

  Gorenje EC 6341 XC

  Értékelés: 4.7

  Gorenje EC 6341 XC

  Még egy tűzhely a mi értékelésünkben, amely ezüst színű testtel rendelkezik. Itt azonban a rozsdamentes acél kivitel nem csak hat mechanikus forgókapcsolóval egészül ki. A főzőlap vezérlőpanelén egy digitális kijelző is található. A szimbólumok fehér színnel vannak nyomtatva, ami nagyon modernnek tűnik. A képernyő alatt számos érintésérzékeny gomb is található. Az egyikük egyébként a vezérlőpanel zárásáért felelős. Ez azt jelenti, hogy gyermeke nem tudja elrontani a főzési folyamatot.

  Ahogy az egy ilyen drága tűzhelyhez illik, üvegkerámia munkafelülettel rendelkezik. Négy égő van, amelyek közül az egyik kétkörös. A 60x60x85 cm-es méreteknek köszönhetően a főzőlap még a nagyon nagy méretű edények elhelyezésére is alkalmas. Sajnos, nincs komoly automatizálás – a készülék nem tudja, ha forralt vizet, mivel itt nincs végrehajtva, és a biztonsági leállítás nem működik. Nem feledkezve meg a maradékhő-jelzőről sem. Ha az égők nem izzanak, törölje le a felületet, hogy megszabadítsa a forralt víz és az ételmaradékok nyomaitól.

  Nem igazán panaszkodhat a kerámia üvegfelületre. És a vevő elégedett lesz az itt használt sütővel?? Úgy gondolom, hogy erre a kérdésre pozitív választ lehet adni. Nem, a gyártó mégiscsak takarékoskodott a sütő gyártásával. A csuklós ajtón látszik, hogy csak két ablak van rajta. De ezt már megszoktuk, csakúgy, mint a sütő belső falainak hagyományos tisztítását. Igen, időbe telik, de nem pazarolja az energiát! Ami a többi paramétert illeti, a vásárlók többségének meg kell felelnie. A sütő kapacitása például 67 liter. Ez lehetővé teszi, hogy egy kacsa vagy liba, de még egy csirke sem kerülhet bele! Egyébként a baromfi sütésének legjobb módja az elektromos grill – a végén igazi élvezetet kap! Örülünk, hogy a gyártó a sütőt fénnyel szerelte fel, amely lehetővé teszi a főzési folyamat megfigyelését, valamint a konvekciót. Ez azt jelenti, hogy az étel minden oldalról egyenletesen megsül.

  Egyébként ez csak egy tipikus elektromos tűzhely. Körülbelül 9,1 kW villamos energiát fogyaszt, így komoly rézvezetékre van szüksége. A készülék alsó részén egy edényfiók található. A vélemények tekintetében csak a felszereléssel kapcsolatban válogatósak. Például, ha ilyen típusú főzőlapot vásárol, meg kell vásárolnia a tápkábelt és a hálózati aljzatot. A sütő belsejében elhelyezett grillsütő nem rendelkezik forgósütővel – ez szintén felvet néhány kérdést. És ha már a teleszkópos vezetőknél tartunk, ezeket általában csak keskeny főzőlapokon használják.

  Előnyök

  • Van óra és időzítő;
  • A vezérlőpanel zárja megtörtént;
  • A sütő nagy térfogata;
  • Könnyen vezérelhető a forgatógombokkal;
  • A konvekció be van építve;
  • A sütő háttérvilágítással rendelkezik;
  • Van egy elektromos grill;
  • Az egyik égő kétkörös égő;
  • Maradékhő-jelzővel rendelkeznek.

  Hátrányok

  • Szerény felszereltségi csomag;
  • Az automatikus biztonsági funkciók hiányoznak;
  • Magas költségek.

  Hansa FCIW59003

  Értékelés: 4.7

  HANSA FCIW59003

  Népszerű modell, amely keresett azok körében, akik modern elektromos főzőlapot keresnek. A zománcozott főzőfelület helyett sokkal könnyebben tisztítható üvegkerámiát használ. Négy fűtőelemmel rendelkezik, amelyet Booster funkció egészít ki, amely rövid időre megnöveli a teljesítményt. Biztos lehet benne, hogy ezeken az égőkön percek alatt vizet forralhat vagy húst grillezhet. Az indukciós főzőlap automatikusan érzékeli, ha a főzőedény be van kapcsolva, és automatikus forrással is rendelkezik.

  Semmi baj a 62 literes elektromos sütővel, amely nyolc fűtési programmal büszkélkedhet. Van egy grill és konvektor belül. Kap egy ProCook tálcát is, speciális méhsejtes felülettel. A gyártó nem felejtette el a rácsot, amely hasznos bizonyos ételek főzéséhez. Az egyetlen panasz azonban az, hogy a sütő ajtaja csak két üveggel rendelkezik. Emiatt képes eléggé felmelegedni.

  A főzőlap vezérlésére a szokásos forgatógombok szolgálnak. A főzőlap névleges teljesítményfelvétele 10,3 kW. A készüléket a szakértők A energiahatékonysági osztályba sorolták. További pozitívum a csökkentett, 50 cm-es szélesség. Megtudhatja, hogy pontosan hogyan működik ez a modell, ha elolvassa az FCIW59003 értékelését, amelyet a tűzhely vásárlói írtak az On online áruházban

 • neTrade.

  Előnyök

  • A sütő mindkét oldalról fűthető;
  • A tálca kis mennyiségű olajat igényel;
  • A főzőlap keskeny;
  • Nagy teljesítmény;
  • A sütő nagy kapacitással rendelkezik;
  • Grillsütővel együtt;
  • A sütő világít;
  • Nagyszerű üvegkerámia főzőlap.

  Hátrányok

  • Csak a sütőajtó dupla üvegezésű;
  • Nincs időzítő;
  • Nincs fiók az edényeknek.

  Zanussi ZCV 9540H1 X

  Értékelés: 4.7

  Zanussi ZCV 9540H1 X

  Az lehet a benyomásod, hogy minden elektromos tűzhelyet ezüstre festettek. De nem, elsősorban a legfejlettebb modellek kerültek be a minősítésünkbe. A Zanussi ZCV 9540H1 X készüléket aligha nevezhetjük ezüstnek? A főzőedény fiók alatti terület fekete, és a sütő ajtaja is fekete. Az egyetlen ezüstszínű felület a főzőedény fedele és a kezelőpanel. Természetesen a forgókapcsolók is fekete műanyagból készültek.

  A Zanussi ZCV 9540H1 X ára az orosz hálózatokban körülbelül 23-26 ezer forint. Rubelek. Az árcédula azt sugallja, hogy nem számíthat semmilyen extra funkcióra. A készüléket kizárólag hat mechanikus kapcsoló vezérli. Sajnos, nincs időzítő, óra vagy bármi ilyesmi. Szomorú, de a gyártó nem spórolt túl sokat a többi alkatrészen. Alkotását kiváló minőségű, könnyen tisztítható üvegkerámia felülettel látta el. A maradékhő-jelző – amely pontosan megmondja, mikor érhet hozzá puszta kézzel. Egyébként itt négy elektromos égő melegít. Sajnos egyik égő sem kétkörös. A tapasztalat azonban azt mutatja, hogy a legtöbb ügyfélnek egyszerűen nincs szüksége ilyen típusú égőre. Sokan nem is sejtik a biztonsági kapcsoló és a forralási mechanizmus létezését. Röviden, a Zanussi ZCV 9540H1 X vásárlói gyakran egyáltalán nem találnak hibát a főzőlapon, mivel ideálisnak tartják azt. És csak egy tapasztalt technikus lesz képes bebizonyítani neki, hogy ez nem így van.

  A kezelőpanel alatt egy praktikus, csuklós ajtókilincs található, amely elrejti a sütőt. A sütő kapacitása 58 liter. Sajnos a 25k alatti árú tűzhelyeknél nem igazán látni hátrányokat. Egy nagyon egyszerű sütő általában a legolcsóbb a mi árkategóriánkban. A Zanussi ZCV 9540H1 X nem kivétel a szabály alól. És még csak nem is az a tény, hogy a sütő falát a hagyományos módon – mosószerrel és ruhával – tisztíthatja. Arról van szó, hogy a sütőnek nincs konvekciója. Ez azt jelenti, hogy nincsenek ventilátorok, amelyek a forró levegőt a lehető legegyenletesebben elosztják. Jó tudni, hogy legalább az elektromos grillt nem felejtették el… Van egy háttérvilágítás is, amely a modern elektromos és gázfőzők esetében elengedhetetlen.

  Megéri megvenni ezt a fajta elektromos tűzhelyet? Végül is ez még mindig egy elég jó példány. De nem véletlenül zárja le az elektromos modellek választékát. A konvekció súlyosan hiányzik – nem minden étel fog minden oldalról tökéletesen megsülni. Ha azonban a tűzhelynek ezt a részét elég ritkán használja, valószínűleg nem fog semmilyen hátrányt észrevenni. Ezt alátámasztják a főzőlapról elismerően nyilatkozó vélemények is.

  Előnyök

  • Könnyű mechanikus vezérlés;
  • A sütő térfogata mindenkit kielégít;
  • Van egy elektromos grill;
  • Nem feledkezve meg a háttérvilágításról sem;
  • Maradékhő-jelzővel rendelkezik;
  • Alacsony költség.

  Hátrányok

  • Nincs időzítő és nincs óra;
  • Nincs konvekció;
  • Nincs egyetlen kétkörös égő sem;
  • Hagyományos sütőtisztítás;
  • Nincsenek automatikus funkciók.

  BEKO FSM 67320 GWS

  Értékelés: 4.6

  BEKO FSM 67320 GWS

  Az egyik legolcsóbb elektromos tűzhely a listánkon. Az orosz üzletekben 23-25 ezer áron található. RUB. Ezért ne lepődjön meg, hogy szabványos kialakítással rendelkezik. A rozsdamentes acél fehérre van festve, akárcsak a sütő fogantyúja. Csak a forgatógombok ezüstszínűek, ami megkülönbözteti ezt a főzőlapot az olcsóbb ilyen típusú készülékektől. Van azonban még egy különbség: a gombok között digitális kijelző található.

  Ahogy kitalálta, ez a tűzhely rendelkezik órával és időzítővel. Ez nagyszerű, bár egyesek inkább az okostelefonjuk időzítőjét használják. A főzőlap tetején egy üvegkerámia főzőlap található. Négy égővel rendelkezik. Meglepő módon az egyikük dupla üvegezésű. A gyártó 9,9 kW névleges teljesítményfelvételt ad meg. Így remélheti, hogy a kétkörös égő másodpercek alatt felmelegszik a maximális hőmérsékletre.

  Gyakorlatilag egy kétkörös égő a jobb felső sarokban. De lényegében ez egy ovális fűtési zónájú égő – ami pontosan a második áramkör alakja. Ez azért nagyszerű, mert nem kell aggódnia, hogy hová teszi a serpenyőt vagy edényt, amikor használja.

  A többi, a főzőfelület meglepő módon nem fog meglepetést okozni. Nem rendelkezik automatikus forralásgátlóval, és biztonsági kapcsolóval sem. De a gyártó nem szabadult meg a maradék hő jelzőitől. Néhányan elégedettek lesznek a zárható vezérlőpanellel is. Általában kisgyermekes családokban van rá szükség, akik bármi után nyúlnak, ami csavarodhat és elfordulhat.

  Ennek a főzőlapnak a zsanéros ajtaja egy 65 literes sütőt rejt. Úgy vélik, hogy ez a mennyiség elegendő azoknak, akik rendszeresen főznek libát vagy kacsát. A jó dolog az, hogy a készülék teste főzés közben szinte soha nem forró. És ennek oka van, mivel az ajtóba három üveglapot építettek be. A sütő szép háttérvilágítással és konvekciós rendszerrel is rendelkezik. A ventilátor nemcsak a forró légáramlatok mozgatására, hanem a főtt ételek hűtésére is használható. Ennek fényében csak a sütőtisztítási módszert kell sajnálni, ami itt eléggé szabványos – azaz kézi.

  Természetesen a főzőlap kapott egy fiókot, amelyet hagyományosan a főzőlap alján helyeztek el. A visszajelzések szerint az emberek panaszkodnak, hogy a főzőlaphoz nem jár elektromos kábel. Könnyű azonban külön is vásárolni egyet – nem fogsz tönkremenni. De a sütő hőmérséklet-szabályozóinak melegítése komoly. Azonban csak akkor, ha rendszeresen kinyitja az ajtót, a hőmérséklet túl magasra emelkedik, és a háttérvilágítással szinte szükségtelen. Valaki más panaszkodik a nehéz ajtóra – záráskor a helyén kell tartani, hogy elkerüljük a hangos, kellemetlen pattogó hangot. Jobb ez, mint a csak két üvegből álló ajtó.

  Az előnyök

  • Kényelmes kezelés gombokkal és kapcsolókkal
  • Van óra és időzítő;
  • Meglehetősen tágas sütő;
  • Van egy elektromos grill;
  • Konvekció van jelen;
  • A sütő ajtaja három üveglapból áll;
  • A háttérvilágítás megvalósult;
  • Kétkörös égő van jelen;
  • Van egy ovális fűtési zónával rendelkező égő;
  • Ne feledkezzen meg a maradékhő-jelzőről sem;
  • Alacsony költség.

  Hátrányok

  • A műszerfal túlmelegedésével járó lehetséges hibák;
  • Hagyományos sütőtisztítás;
  • Nincsenek automatikus funkciók.

  Beko FFSS 56000 W

  Értékelés: 4.5

  BEKO FFSS 56000 W

  Ez a tűzhely zománcozott főzőlappal rendelkezik. Ebből számos hátrány származik. Különösen ezt a főzőlapot elég nehéz tisztítani. És az égői sem melegszenek fel olyan gyorsan, mint szeretnénk. De nagyon meg kell próbálnod, hogy észrevehető karcolásokat hagyj ezen a felületen. A főzőlapon összesen négy égő található. Ez eléggé megfelelő mennyiség, különösen, ha figyelembe vesszük a modell 50 cm-es szélességét.

  Mint minden más tűzhelynek, ennek is van sütője. Ebben az esetben ez is elektromos. Az ajtaja három vastag üveglapból áll, így nem kell sok hőt várni. A sütő belső hőmérséklete elérheti a 250°C-ot. Nem rekord, de a legtöbb Expertology-olvasónak elég jó. A sütő kapacitása 60 liter. Sajnos, de belül nincs világítás vagy konvekció. A gyártó nem feledkezett meg a grillről sem. De a tűzhely nem drága.

  Beko FFSS 56000 W az A energiaosztályba tartozik. A készülékház fehér színű. Természetesen van egy fiók az edények számára, és forgókapcsolókkal vezérelhető. Végezetül, itt van Daniel véleménye, amelyet a Yandexen hagyott hátra.Piactér.” “Nagyon kompakt, jól megmunkált modell. Nincs probléma a főzés során. Könnyen tisztítható, a sütőben gőztisztítás van.”.

  A

  • Forgókapcsolókat használnak;
  • Az ajtó három üvegből áll;
  • A sütőt úgy tervezték, hogy tágas legyen;
  • Nem túl drága;
  • Nem feledkezve meg a főzőedény fiókról sem;
  • A tűzhely szűk;
  • Alacsony költségek;
  • A sütő gőzzel tisztítható.

  Hátrányok

  • Nincs ventilátor, nincs grill, nincs fény.

  Hansa FCEW53001

  Értékelés: 4.4

  Hansa FCEW53001

  Természetesen nem mindig szükséges több mint húszezer rubelt költeni egy elektromos tűzhely megvásárlására. Az üzletekben megfizethetőbb modelleket találhat. De természetesen ez a készülék nem kínál könnyen tisztítható üvegkerámia főzőfelületet. Például a Hansa FCEW53001 csúcsmodellünknek csak zománcozott munkalapja van. Az itt használt “palacsinták” nem rendelkeznek maradékhő-jelzéssel, és meglehetősen hosszú ideig tart a felmelegedés. Néhányan panaszkodnak a nagyméretű edények helyhiányára is, mivel a tűzhely méretei 50x60x85 cm-esek.

  Meglepő, hogy egy ilyen kis méretű elektromos tűzhelyen 69 literes sütő is elfér. A két üvegtáblát tartalmazó, csuklós ajtó mögött rejtőzik. Sajnos ez a sütő nem lesz nagyon érdekes a grillezett csirke és más hasonló ételek rajongói számára. A helyzet az, hogy itt egyszerűen nincs ilyen grill… A konvekció is hiányzik. Természetesen a takarítás hagyományos. Ez azt jelenti, hogy a sütő falának tisztítására a sütemények vagy más ételek sütése után egy rongyot és egy megfelelő terméket kell használnia.

  Egyszóval, ennek a főzőfőzőnek a sütője csak könnyűvel lehet elégedett. Nem kell részleteznem az égőkről – a szabványos “palacsinta” kérjük, sem azt, hogy milyen gyorsan felmelegszik, sem azt, hogy milyen gyorsan lehűl. Természetesen nem rendelkezik biztonsági funkciókkal – a tűzhely nem kapcsol ki, ha a zománcozott biztonsági felületre szivárog. A zománcot gond nélkül meg lehet karcolni – csak puha szivaccsal tisztítsa meg.

  Nincs óra vagy időzítő. Csak az edények fiókja nem hiányzik. De ma már szinte lehetetlen olyan elektromos tűzhelyet találni, amely nem rendelkezik ezzel a rekesszel, kivéve, ha asztali készülékről van szó.

  Előnyök

  • Alacsony költségek;
  • Egy tágas sütő;
  • Egyszerű vezérlés hüvelykujjas kapcsolókkal;
  • A sütő háttérvilágítással rendelkezik;
  • Alacsony energiafogyasztás.

  Hátrányok

  • Zománcozott főzőfelület;
  • Az óra és az időzítő hiányzik;
  • Nincs elektromos grill és nincs konvekció;
  • A sütő belsejének hagyományos tisztítási módszere;
  • Nincs maradékhő jelzés.

  A legjobb gáztűzhelyek

  A Zigmund Shtain VGG 38.62 A

  Értékelés: 4.9

  ZIGMUND SHTAIN VGG 38.62 A

  A konyhád gótikus ihletésű belseje? A nappaliban van egy kandalló? Le akarja nyűgözni a vendégeit? Ha minden kérdésére pozitív választ kap, akkor mindenképpen érdemes beszereznie egy Zigmund Shtain VGG 38 gázfőzőt.62 A. Ezt nem lehet nem észrevenni! Olyan, mintha egy kandalló egy részét behúztad volna a konyhádba, és tűzhelyet csináltál volna belőle!

  A készülék teste rozsdamentes acélból készült, fekete színűre festve. A mechanikus kezelőszervek aranyszínűek, a sütő fogantyújának színe és néhány más dizájnelem. Röviden, még az edényes fiók is – minden gáztűzhely látszólag szükségtelen összetevője – itt gyönyörűen néz ki.

  Nincs elektronika a készülék részeként. De a gyártó itt egy időzítőt alkalmazott. Mechanikus stopperóra alakú – keresse az összes kapcsolótól balra. Természetesen az alkotók nem feledkeztek meg az elektromos gyújtásról – nem kell gyufát használni a sütő aktiválásakor vagy az égők begyújtásakor. Ezekből egyébként négy van. Az egyik a Triple Crown típus – ez az égő lehetővé teszi, hogy gyorsan felforralja a vizet, akár egy nagy serpenyőben is. Külön meg kell említeni a gázszabályozót – ez biztonságosabbá teszi a tűzhely használatát. De a vezérlőpanelen nincs gyermekbiztos zár. A főzőedényeket az öntöttvas rácsra helyezik – örökké tarthat. Csak nem szabad elfelejteni, hogy időről időre meg kell tisztítani.

  A modell méretei: 60x60x89 cm. Ezeknél a méreteknél kívánatos lenne egy minél nagyobb sütő. De maga a gyártó nem volt lelkes a bevezetéséért. Végül is csak egy 49 literes sütővel rendelkezik. Nos, ez a készülék elsősorban konyhai dekorációra szolgál, nem pedig nagy madarak főzésére. A sütő használata azonban még mindig nagyon kényelmes. Gázvezérlésű, és a konvekciós rendszer lényegében szükségtelen egy gázüzemű sütőben. A grillről sem feledkeztünk meg – ez is gázzal működik, és a rotisserie már benne van. A főzési folyamatot nagyon világos háttérvilágítással követheti.

  De nincsenek hiányosságok? Sajnos nem. Az ajtónak csak két üvegtáblája van, ami azt jelenti, hogy a sütő működés közben eléggé felmelegszik. A sütő belsejének tisztításával is meg lehet rúgni a bőrt – ez a hagyományos.

  Ez valószínűleg az egyik legjobb termék a mi értékelésünkben. Nem a funkciók tekintetében, de az elektromos modellek egy kicsit több választékot kínálnak. Ez a tűzhely nagyszerű megjelenésű. Biztos lehet benne, hogy bármelyik vendége a jövőben ugyanezt a tűzhelyet akarja majd megvásárolni. De ez nem könnyű feladat – ennek a modellnek az ára 65 000 euró. rubel.

  Előnyök

  • Ragyogó tervezés;
  • Könnyen megtanulható vezérlés;
  • Van egy időzítő;
  • Az égők és a sütő automatikus elektromos gyújtása;
  • Nem feledkezve meg a háttérvilágításról sem;
  • Van egy gázgrill;
  • Az egyik égő a “Triple Crown” típusba tartozik;
  • Mind az égőkön, mind a sütőn van gázvezérlés;
  • Kiváló öntöttvas rácsok.

  Hátrányok

  • A sütő térfogata nem túl nagy;
  • A sütő ajtaja csak két üvegből áll;
  • Nagyon magas költségek.

  Beko FSG62120DXMCS

  Értékelés: 4.9

  Beko FSG62120DXMCS

  Ennek a modellnek a burkolata rozsdamentes acélból készült. Ez azt jelenti, hogy nem valószínű, hogy az évek során kiesik a forgalomból. A kezelőpanel itt a szokásos mechanikus kapcsolókból áll. A tűzhelyen van egy időzítő is, de csak hangjelzéssel jelzi az étel készenlétét. Az égők egyébként automatikusan begyulladnak, ezt a gyújtáskapcsolónak köszönheti. Nem kell gyufát is dobni a sütőbe.

  Sok vásárló csak a sütő miatt választja a Beko FSG62120DXMCS készüléket. Itt a térfogata 72 literre emelkedik. Nemcsak fény van benne, hanem gázvezérlés is. Tehát, ha a láng kialszik, a gázellátás automatikusan megszűnik. A négy égő ugyanazzal a rendszerrel rendelkezik. A sütő elektromos grillsütővel is rendelkezik, amelyet leggyakrabban baromfi sütésére használnak. Nem felejtette el a gyártó és egy kényelmes termosztát. A sütő belsejének tisztítása a hagyományos módszerrel történik, amely nedves ruhával és feltételes Tündérkével történik. Mivel ki kell egészíteni egy fiókkal az edények számára. Ami a főzőlapot illeti, az zománcozott. Akárcsak a kabinet egésze. A gyártó olyan védett zománcot használt, amely megakadályozza, hogy a zsír az ajtóüvegre tapadjon.

  A Beko FSG62120DXMCS fő jellemzője a 3D-s sütési mód. Aktiválja a ventilátort és az összes fűtőelemet. Ennek eredményeként a hő a lehető legegyenletesebben oszlik el a sütőben. Így ideális választás azok számára, akik szeretik a csirkét finom aranyszínű kérggel enni. A modell másik megkülönböztető jellemzője a meghosszabbított, akár kétéves garanciaidő.

  Előnyök

  • A gáztűzhelyet elektromos grill egészíti ki;
  • A sütő nagy kapacitása;
  • Gázszabályozás végrehajtása;
  • Teljesen elektronikus gyújtás;
  • Szép design;
  • Kiterjesztett garancia;
  • A megszokott csavart és fordított kapcsolókat használják;
  • Van egy időzítő;
  • Megfelel az A energiahatékonysági osztálynak+.

  Hátrányok

  • Az időzítő csak mechanikus;
  • Csak a főzőzónák gázvezérlése;
  • Nem mindenki lesz elégedett a költségekkel.

  Gorenje GI 62 C
 • Értékelés: 4.8

  Gorenje GI 62 C<li></div><p>” src=”/wp-content/uploads/2023/05/45516666198081-4320.jpg” height=”400″ title=”Gorenje GI 62 C</p><li>“><p>Még egy mechanikus időzítővel ellátott gáztűzhely a mi értékelésünkben. A forgókapcsolók között kell keresni. Érdekes, hogy az időzítő gyűrűje bronzszínűre van festve, ami nagyon szépen néz ki. A fogantyú és a fent említett mechanikus kezelőszervek szintén ugyanabban a színben vannak festve. A tűzhely többi része bézs színű – ez még a sütőajtóra is vonatkozik.</p><p>Az itt használt főzőfelület kiváló minőségű öntöttvas rácsokkal rendelkezik. Alatta négy égő van. Az egyik nagyon nagy – a “Triple Crown” típushoz tartozik. Örvendetes, hogy minden égő gázvezérléssel van felszerelve, ami a sütő esetében nem így van.</p><p>A sütőben nincs gázszabályozás. A 48 literes űrtartalom is meglepő. De itt véget érnek a sütő hátrányai. Biztosan elégedett lesz az ajtó vastagságával – három üvegtáblát építettek be, hogy megakadályozzák a magas külső hőmérsékletet. Van egy gázgrill is, amellyel ínycsiklandó baromfit készíthet. Lehetőség van az ételek sütésének vizuális ellenőrzésére – ezt az intelligens háttérvilágítás segíti elő. De nem ez az, ami miatt a legjobban izgulsz. A pirolitikus tisztítás egy élvezetes dolog. Ki akar tisztítófolyadékkal szórakozni?</p><p>Hozzá kell tenni, hogy a tűzhely méretei 60x60x85 cm-esek. Természetesen a főzőedény fiókot sem felejtjük el itt, bár nem minden vásárló fogja rendeltetésszerűen használni. By the way, amikor megvásárolja ezt a gáztűzhelyet, győződjön meg róla, hogy ellenőrizze az összes rácsot – vannak olyan esetek, amikor az egyiket enyhe elhajlással felborítja.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Jól néz ki;</li><li>Mind a sütő, mind az égők elektromos gyújtással vannak felszerelve;</li><li>A sütő belülről háttérvilágítással rendelkezik;</li><li>Van egy hangos időzítő;</li><li>Minden égő gázvezérléssel van felszerelve;</li><li>Az ajtóba három üvegtábla van beépítve;</li><li>Van egy gázgrill;</li><li>A sütő nem rendelkezik pirolitikus tisztítással;</li><li>Az egyik égő egy Triple Crown típusú égő.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Van néhány példa ívelt rácsokkal;</li><li>Nem a legtágasabb sütő;</li><li>A sütő nem rendelkezik gázszabályozóval.</li></ul><h3>GEFEST 6500-04 0069</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=GEFEST 6500-04 0069

  Az egyik legmodernebb gáztűzhely a mi értékelésünkben. Ha a főzőfelületét valamivel lefedjük, a többi rész alapján azt hihetjük, hogy egy elektromos főzőlapot látunk. Bár el kell ismernünk, hogy nem minden konyhába való egy szinte teljesen feketére festett szekrénnyel ellátott készülék.

  Ami ezt a modellt sok társaitól megkülönbözteti, az a főzőfelülete. Edzett üvegből készült. Mondanom sem kell, hogy a zománcozott felületet sokkal könnyebb megkarcolni? Az üveget könnyebb megtisztítani az ételmaradékoktól is. Ami az égőket illeti, négy darab van. Az egyik elég nagy – gyorsabb felmelegedést biztosít. További főzőzónák gázvezérléssel vannak felszerelve. A sütőben is elérhető, ami szintén hozzáadható a tűzhely előnyeihez. Az égők fölött öntöttvas rácsok vannak – nem volt velük probléma, amikor észrevették őket.

  Az ínyencek észreveszik, hogy a gázfőzőlapok esetében az edzett üveg munkalap azt jelenti, hogy a szennyeződések jól láthatóak. Nos, ezzel nehéz nem egyetérteni. Hozzá kell szoknia, hogy minden főzés után takarítson, de ez nem vesz igénybe sok időt.

  Ez a tűzhely elektromos gyújtáskapcsolóval rendelkezik, ahogyan azt kell is. Automatikusan kikapcsol, mind a főzőlapon, mind a sütőben. Ez utóbbi egyébként 52 l űrtartalommal rendelkezik. A gáztűzhelyek sütői ritkán lesznek tágasabbak. Nemcsak egy tálcát találsz benne, hanem egy rotisserie-t is. A grill itt egy gázgrill. Nincs konvekció, de erre általában nincs is szükség az ilyen tűzhelyeknél. De nem lehet világítás nélkül. Szerencsére a gyártó nem felejtette el, bár megpróbáltak pénzt megtakarítani.

  Ez egy stílusos és nagyon hasznos gáztűzhely. És végül, de nem utolsósorban, nem csak egy hangos időzítő van. A felhasználó által beállított idő elteltével kikapcsolja a gázt. Higgye el, nem minden tűzhely kínál ilyen funkciót. A vélemények azonban gyakran kritizálják az időzítőt – túl csendes.

  Előnyök

  • Könnyen megtanulható és kezelhető;
  • Időzítővel van felszerelve;
  • Elektromos gyújtás az égőkön és a sütőben;
  • Az egyik égő nagyobb, mint a többi;
  • A gázszabályozás megvalósult;
  • A sütő gázgrillel rendelkezik;
  • A háttérvilágítás jelen van;
  • Jó öntöttvas rácsok;
  • Modern megjelenés;
  • Nem túl magas ár.

  Hátrányok

  • Nincs Triple Crown-égető;
  • A sütő hagyományosan tiszta.

  GEFEST 6100-04

  Értékelés: 4.7

  GEFEST 6100-04

  Értékelésünkben rendszeresen megemlítjük a GEFEST 6100-04 által gyártott tűzhelyeket. Tény, hogy ezek a készülékek kiváló ár-érték arányt kínálnak. Például a GEFEST 6100-04-ért 22-25 ezer forintot kérnek. RUB. Ezt a tűzhelyet aligha lehet drágának nevezni? És számos paramétere biztosan tetszeni fog egy vidéki ház tulajdonosának. A követeléseket csak a városlakók fogják hangoztatni, akik a legtökéletesebb készüléket akarják megvenni. Egy ilyen személy felhívná a figyelmet egy túlságosan hagyományos formatervezésre. Itt várja a zománcozott főzőlap a felhasználót. Ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag az egész készülék fehér. Még a forgatógombok sincsenek színezve! Ilyen tűzhelyeket telepítettek otthonainkba sok évvel ezelőtt. És vannak, akik nem akarnak újra ilyen unalmas modellt vásárolni.

  Nézzük meg a GEFEST 6100-04 legfontosabb elemeit. A főzőfelület zománcozott, mint már említettük. Ez azt jelenti, hogy a tisztítás egy kicsit trükkös lehet. És mindenféle karcolás egy ilyen felületen nem ritka. Ezenkívül négy égő van. Ezek közül az egyik elég nagy, bár ez nem a “Triple Crown”, amire sokan vágynak. Az a jó ebben, hogy van gázszabályozás. A gyártó továbbá biztonsági kikapcsolási funkciót is bevezetett! Ez teszi a gáztűzhelyet a lehető legbiztonságosabbá – ebben a tekintetben sok, ebben a rangsorban vizsgált modellt felülmúl.

  A tűzhely sütője 52 literes. Nem sok, de csak az elektromos modellek büszkélkedhetnek nagyobb paraméterrel. Az ajtó itt csuklós, az üvegek száma nincs feltüntetve a gyártó honlapján. A vélemények azt sugallják, hogy ez csak két beépített üveggel rendelkezik – egyesek panaszkodnak az ajtó magas hőfokára (a fogantyú, ami fontos, hideg marad). Egyébként néhány vásárlónak feltűnt, hogy az itt használt termosztát 140°C-on indul. Ezért nagyon nehéz alacsonyabb hőmérsékletet elérni.

  Ez a sütő használható grillezett csirke sütésére. A rotisserie alapfelszereltségként jár. Hogyan van az, hogy az olcsó tűzhelyeket forgószalonnával adják el, míg a drágább modelleknek több pénzt kell költeniük?

  A sütőről való beszéd befejezéséhez lehetetlen nem megemlíteni a gázvezérlés jelenlétét. A sütő háttérvilágítással is rendelkezik. És világos is! Nincs katalitikus, pláne pirolitikus tisztítás. Tisztítószert és egy elég kemény szivacsot kell használnia, a folyamat sokáig tart.

  Valószínűleg jó ár-érték arányban. De természetesen nem mindenki lesz elégedett egy ilyen egyszerű kialakítással.

  Előnyök

  • Egyszerű mechanikus kapcsolók;
  • Beépített órával és időzítővel rendelkezik;
  • A sütő és az égők elektromos gyújtással rendelkeznek;
  • Van egy gyorsan felmelegedő főzőzóna;
  • A sütő világít;
  • A gázgrill is be van építve;
  • A gázszabályozás megvalósult;
  • Az égők biztonsági kikapcsolási funkcióval vannak ellátva;
  • Alacsony költség.

  Hátrányok

  • A főzőlap eléggé felmelegszik;
  • A Triple Crown égő hiányzik;
  • Hagyományos sütőtisztítás;
  • Egyszerű megjelenés;
  • A zománcozott munkalap nem mindenkinek fog tetszeni;
  • Nagyon csendes időzítő;
  • A kebab sütő gyenge kialakítása.

  DARINA 1D1 GM241 022 W

  Értékelés: 4.6

  DARINA 1D1 GM241 022 W

  Elméletileg 10k alatt vehetnél egy gázfőzőlapot. rubel. Nem javasoljuk azonban, hogy ilyen olcsó modelleket nézegessünk. Ha sürgősen pénzt kell megtakarítani, javasoljuk, hogy fontolja meg a DARINA 1D1 GM241 022 W megvásárlását. Ez a tűzhely 15 ths. RUB. Ez még mindig egy olyan modell, amely nem túlságosan leegyszerűsített, és ezért valószínűleg nem okoz csalódást.

  A konyhai készülék méretei: 50x60x85 cm. Ez azt jelenti, hogy a tűzhely elég szűk lett. A tűzhelyen lévő öntöttvas öntöttvas rácsokon azonban meglepően sok edényt és serpenyőt lehet elférni. Fűtése négy égővel történik. Az egyik elég nagy, bár nem Triple Crown – ilyen égő nem található ilyen olcsó gázfőzőkben.

  Sajnos ez a modell nem nevezhető biztonságosnak. Először is, nincs biztonsági kikapcsolás. Másodszor, a kezelőszervek semmilyen módon nem gyermekbiztosak. Harmadszor, a gyártó nem hajtotta végre a gázszabályozást.

  De ne aggódjon túlságosan elhamarkodottan! A sütőben legalább a gázvezérlés rendelkezésre áll. És ez azért fontos, mert ez a tűz a kemencében, amit vizuálisan nem láthatunk. Ha kialszik, észre sem fogjuk venni. By the way, még mindig lehetséges a főzési folyamatot figyelni – az alacsony ár ellenére a tűzhely sütője még mindig büszkélkedhet háttérvilágítással. És ott van a gázgrill, a rotisserie, amelyhez nem kell külön nyársat vásárolnia. Ami az ajtót illeti, az csak két üvegből áll. Ez a sütő 50 literes kapacitással rendelkezik. Természetesen itt nincs konvekció, ez az elektromos modellek sajátja. Nos, a sütő falainak tisztítása nagyon hagyományos.

  Semmi más érdekeset nem mondhatok erről a kombinált tűzhelyről. Van egy fiók az edényeknek, de melyik gáztűzhelyen nincs ilyen?? Nem megfeledkezve a gyújtáskapcsolóról, amely mindkét égő és a sütő tartozéka. Nincs óra és időzítő.

  Előnyök

  • A legegyszerűbb ellenőrzések;
  • Automatikus gyújtással szállítjuk;
  • Beépített háttérvilágítással rendelkezik;
  • Van egy gázgrill;
  • Szép öntöttvas rácsok;
  • Az egyik égő elég nagy;
  • Alacsony költség.

  Hátrányok

  • Az ajtó nagyon felforrósodik a sütő működése közben;
  • A görgők nem túl megbízhatóak;
  • A kezelőszervek kissé lazák;
  • Lehetséges, hogy rossz minőségű összeszereléssel rendelkező példányt vásároljon;
  • A hagyományos sütőtisztítás;
  • Nincs óra és időzítő;
  • Gázvezérlés csak a sütőben.

  A legjobb kombinált tűzhelyek

  Gorenje K 634 XF

  Értékelés: 4.9

  Gorenje K 634 XF

  Egy rendkívül fejlett kombi gőzölő IconLED érintőképernyős programozóval. A készülék a megszokott forgókapcsolókat használja, így még egy idős ember is el tudja sajátítani a kezelőszerveket, aki túl bonyolultnak találja a modern elektronikát. És imádni kell azt a tényt, hogy a test szinte teljes egészében rozsdamentes acélból készült.

  A készülék tetején egy négyégős gázfőzőlap található. Különlegességük egy speciális kialakítás, amely a fúvókák elérése előtt keveri a gázt a levegővel. Ennek eredményeképpen várhatóan hatékonyabban használja az üzemanyagot. Az öntöttvas rácsok, amelyek könnyen eltávolíthatók és tisztíthatók, szintén tetszeni fognak a vásárlónak.

  A tűzhelyhez tartozik egy BigSpace elektromos sütő, amelynek térfogata 67 liter. Van egy boltíves mennyezet az egyenletes meleglevegő-elosztás érdekében. A belső térben egy kétszintes grill található. És a gőzre is támaszkodhat. A sütő belsejének tisztítására is szolgál. Érdekes, hogy a főzőlap alacsony hőmérsékletű üzemmódokat kínál. Az egyikük különösen a félkész termékek kiolvasztására szolgál. Tehát ez a modell helyettesítheti a mikrohullámú sütőt! A maximális belső hőmérséklet 250°C-ra emelkedhet.

  Természetesen nem nélkülözheti a kijelzőt, amelynek köszönhetően láthatja az időzítő leolvasását. Visszatérve az égőkre, meg kell jegyezni a különböző átmérőjű égőket. Automatikusan meggyulladnak, így nincs szükség gyufára. Ha a láng hirtelen kialszik, a tüzelőanyag-ellátás azonnal megszűnik.

  Ennek a tűzhelynek vannak hátrányai, de ezeket nagyítóval kell keresni. Például nem mindenki lenne elégedett egy 60 centiméter széles sütővel. Zavaró azonban az is, ha a sütőajtóban két üveglap van, mivel ez nagyon forró lehet. A gyártó meglehetősen vékony fémet használt, így a tűzhely egy kicsit imbolyoghat.

  Előnyök

  • Van grill és konvektor;
  • A sütő gőzzel tisztítható;
  • Aranyos dizájn;
  • A gyermekbiztosítást végrehajtották;
  • Nem feledkeztünk meg a gázvezérlésről sem;
  • A sütőben van egy lámpa;
  • Van egy időzítő;
  • Nem túl drága;
  • Az öntöttvas rácsok könnyen tisztíthatók.

  Hátrányok

  • A ház vékony fémből készült;
  • A sütőajtónak csak két ablaka van.

  Electrolux EKK 96498 CW

  Értékelés: 4.8

  Electrolux EKK 96498 CW

  Nagyszerű tűzhely azoknak, akik modern modellt keresnek. Négy gázégő van itt elhelyezve a zománcozott főzőfelületen. A főzőlap fémburkolata részben fehérre van festve. A vezérléshez forgókapcsolókat használnak, amelyek a legjobban ismertek és kényelmesek. A vásárló minden bizonnyal a kijelzőre is figyelmet fordít – ennek segítségével az időzítő itt van megvalósítva. És ha a gázégőket nem lehet kikapcsolni a tervezés ezen elemével, akkor az elektromos tűzhelyen ilyen probléma nem létezik. A felhasználó programozhatja a sütő késleltetett indítását is.

  A tűzhely égői három különböző méretűek. A tetején öntöttvas konzolok vannak, amelyek könnyen tisztíthatók. Ez a modell gázvezérléssel is rendelkezik. Ha a láng valamilyen okból kialszik, leállítja a tüzelőanyag-ellátást. A svéd gyártó nem feledkezett meg a gyújtáskapcsolóról sem.

  A sütő minden dicséretet megérdemel. Kapacitása 58 literre nőtt. Összesen 11 főzési mód áll rendelkezésre, köztük a gőz és a grill! A gyártó termosztátot és világítást is bevezetett. A sütőben két zománcozott tálca is található. Kizárólag hagyományos tisztítás.

  A tűzhely méretei: 85x60x60 cm. Ez azt jelenti, hogy nem fog minden konyhában elférni. De az Electrolux terméknek van egy fontos előnye, ahogyan azt Eugene a Yandexen leírta.Piactér.” “60 cm széles főzőlapot kerestem, mert szeretném, ha a főzőedények szabadon elférnének a főzőlapon. Elégedett vagyok a vásárlással. Végezetül szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a kábel hossza akár 1,15 m is lehet.

  Előnyök

  • Az elektromos sütő grillsütővel és gőzadagolóval is fel van szerelve;
  • A sütőüveg könnyen tisztítható;
  • A sütő belseje világít;
  • Az öntöttvas rácsok kiválóak;
  • Az egyik égő nagyon nagy teljesítményű;
  • Van egy időzítő;
  • Könnyen kezelhető;
  • A gázszabályozás a következő módon történik.

  Hátrányok

  • Nincs gyermekbiztosítás;
  • A sütő hagyományosan tisztítható.

  Bosch HXA090I20R

  Értékelés: 4.7

  Bosch HXA090I20R

  A német Bosch cég minőségi készülékeiről ismert. Még a viszonylag olcsó készülékek is tele vannak jó funkciókkal és emlékezetes dizájnnal. A HXA090I20R kombi gőzölő például fehér színű, de ez is valami, ami láthatatlanul megkülönbözteti a hagyományos készülékektől.

  A kezelőpanel itt hat ezüstszínű billenőkapcsolóból áll. Mindegyikük mechanikus és forgó, ahogyan azt megszoktuk. A zománcozott főzőfelületen négy öntöttvas rács található. Ez nagyszerű – egy ilyen állvány még a legkisebb mosogatógépekbe is beférne. És ha már az égőknél tartunk, ezek gázégők. Ami még fontosabb, hogy ezek közül az egyik a “Double Crown” típusba tartozik. A két lánggyűrűvel akár egy háromliteres lábast is felmelegíthet időigényes grillezés nélkül. Természetesen az ember szeretné a Triple Crown-t, de egy ilyen égő hiánya azzal magyarázható, hogy a tűzhely költsége nem túl magas.

  Magától értetődik, hogy a gyártó nem feledkezett meg a gázvezérlésről. Ez az oka annak, hogy az elektromos gyújtás megszokást igényel – a kapcsolót egy-két másodpercig lenyomva kell tartani, mielőtt feloldható lenne. Ezt azonban csak akkor kell megszoknia, ha korábban elektromos gyújtás és gázvezérlés nélküli gáztűzhelye volt.

  Egyébként aligha lehet többet beszélni a főzőlapról. Nem üvegkerámia, így a jövőben karcolások keletkezhetnek. Ezt a felületet eltarthat egy darabig tisztítani. Az a jó ebben a kombinált tűzhelyben, hogy a recept szerinti főzés gyerekjáték – még időzítővel is rendelkezik. De a kijelzőn nem jelennek meg az értékek – egyszerűen nem létezik. Az időzítő jelenléte megkérdőjelezhető – a műszaki jellemzők szerepelnek, de a vélemények nem szólnak róla. Röviden, ha ez a pont nagyon fontos az Ön számára, akkor feltétlenül vizsgálja meg a tűzhelyet, mielőtt megvásárolja a boltban.

  Ha érdeklik a készülék méretei, ezek 60x60x85 cm-esek. Egy ilyen tűzhelyen belül biztosan volt hely egy nagy sütőnek. És valóban, a térfogata 66 liter. Persze egy pulyka nem valószínű, hogy ide befér. Még a legnagyobb csirke is könnyen elkészíthető az elektromos grillen. Ahogy a kacsa is, amelyet az értékelés olvasói közül sokan még soha nem főztek. A konvekciós funkció is érdekelheti Önt. Ez biztosítja, hogy az étel minden oldalról a lehető legegyenletesebben süljön meg. A ventilátort a főtt ételek hűtésére is használják. Még így is ajánlatos a tálcát sütőkesztyűben levenni – még akkor is, ha nem hűl le elfogadható hőmérsékletre.

  Ennek a főzőedénynek a többi összetevője egyáltalán nem meglepő. A sütője háttérvilágítással rendelkezik, de ez sokkal olcsóbb tűzhelyekben is megtalálható. Van egy fiók is az edények számára – egy másik nélkülözhetetlen tulajdonsága a minősítésünk minden képviselőjének. Hozzá kell tenni, hogy a sütőben a hőmérséklet elérheti a 278 °C-ot is.

  Előnyök

  • Az ismerős forgatógombok;
  • Van egy időzítő és egy óra;
  • Automatikus elektromos gyújtás van bevezetve;
  • Van gázszabályozás;
  • Nagyon tágas sütő;
  • Nem feledkezve meg a háttérvilágításról sem;
  • Elektromos grill van;
  • A konvekció integrált;
  • Az egyik égő egy “dupla koronás” égő;
  • Praktikus öntöttvas rácsok.

  Hátrányok

  • A zománcozott munkalap nem olyan kényelmes;
  • Nem mindenkinek fog tetszeni az ár.

  Gorenje KC 5355 XV

  Értékelés: 4.7

  Gorenje KC 5355 XV

  Sok kombinált tűzhely ismerős kialakítású. De nem minden fogyasztó keres fehér készüléket, amely unalmasnak tűnhet. Ha Ön is egy nem hagyományos színű tűzhelyet keres, nézze meg a Gorenje KC 5355 XV készüléket. A tűzhely teste rozsdamentes acélból készült. Ennek eredményeképpen megcsodálhatja az ezüstszínű készülék kialakítását. De nem ez az egyetlen különbség! A szokásos gázégők jelenléte ellenére a termék üvegkerámia főzőlapot kapott. Igen, a főzés nyomai jól láthatóak, de könnyen tisztítható – gyakran még vegyszereket sem kell használni!

  Ez a tűzhely nagyon modernnek tűnik. És nem csak a kerámiaüveg miatt. Mechanikus és felhasználóbarát kezelőpanellel rendelkezik, fekete kijelzővel és fehér karakterekkel a kijelző között. Érintőgombok is rendelkezésre állnak – általában az óra és az időzítő beállítására használhatja őket. A készülék méretei 50x60x85 cm. Ilyen méretben nem számíthatsz egy Triple Crown égőre. De még a rendelkezésre álló főzőlapok is elegendőek ahhoz, hogy kényelmesen felmelegítsék és megfőzzék az ételt.

  Természetesen a készülék teljes értékű gázvezérléssel rendelkezik. Egyébként a főzőfelület nem látványos. Ami itt meglepő, az a sütő. A dolog lényege, hogy 70 literes kapacitással rendelkezik. Csak a sokkal nagyobb gáztűzhelyek tágasabb sütővel rendelkeznek, így sokkal több helyet foglalnak el a konyhában.

  Ez a sütő elektromos. Belsejében van egy grill, amelyhez nem kell külön megvásárolni egy rotisserie-t. Van konvekció is, amelynek köszönhetően a forró levegő egyenletesen mozog az egész belsejében. A gyártó nem fukarkodott az ajtóval. Három vastag üvegtáblával rendelkezik, így a felület és a fogantyú minimális felmelegedésére számíthat. Nem feledkeztek meg a mérnökök a háttérvilágításról sem, amely nélkül minden, a hálózatra csatlakoztatható háztartási készülék nélkülözhető. A vevő csak a hagyományos tisztítási módszert sajnálja.

  Vitathatatlanul az egyik legjobb főzőedény a rangsorunkban. Komolyan, egyáltalán nem akarod piszkálni. Az embernek az a benyomása, hogy a gyártó nem felejtett el semmit. Nem gyújtógyertya, nem serpenyőfiók és nem elegáns dizájn.

  Az érdemei

  • Jól néz ki;
  • Könnyű kezelhetőség a forgókapcsolók segítségével;
  • Teljesen automatikus időzítő és óra;
  • Az ajtó három üvegablakból áll;
  • A sütő hatalmas térfogata;
  • Automatikus elektromos gyújtás van bevezetve;
  • Kiváló minőségű öntöttvas rácsok;
  • Ez a sütő gázégő vezérléssel rendelkezik;
  • Van háttérvilágítás;
  • Nem túl nagy méretek;
  • Van egy elektromos grill és konvektor.

  Hátrányok

  • Hagyományos sütőtisztítás;
  • Nincs Triple Crown égő.

  GEFEST 5502-03 0045

  Értékelés: 4.6

  GEFEST 5502-03 0045

  Az értékelésünkben szereplő tűzhelyek közül sok fehérre vagy ezüstre van festve. Csak egyes modellek eltérő színösszeállításúak. Például a GEFEST 5502-03 0045 szinte teljes teste barna színű. Nem viccelünk! A többi szín csak a főzőedény fiókon látható. Nos, a vezérlőpanelen lévő jelölések fehér színűek. Még a sütő ajtajának üvegét is barnára színezték, hogy barnának tűnjön!

  A munkalap ezen a tűzhelyen edzett üvegből készült. Ez is megkülönbözteti a terméket számos versenytársától, mind az olcsóbb, mind a még drágább versenytársaktól. Négy gázégő melegíti fel az edényeket. Ezek közül az egyik elég nagy, de nem biztosít dupla vagy tripla lánggyűrűt. Az edényeket öntöttvas rácsra helyezik, amelynek minőségét nem lehet kifogásolni. A gázellenőrzésről sem feledkeztek meg – a biztonság a legfontosabb!

  A tűzhely méretei: 50×58,5×85 cm. Részben a csökkentett méretek miatt lehet, hogy az elektromos sütő csak 52 literes kapacitással rendelkezik. De ez a lehetőség a legtöbb ügyfél számára elégséges. A grillsütővel kapcsolatban az a jó, hogy a grillhez tartozik egy rotisserie – nem kell külön megvásárolnia egyet. Konvekció is elérhető. A főzési folyamatot az ajtó kinyitása nélkül is figyelemmel kísérheti – egyszerűen kapcsolja be a háttérvilágítást.

  Ez a tűzhely valószínűleg a legkisebb gondja. 25 ezer forintért. Még időzítője is van, ami elképesztően jól néz ki! Természetesen nem feledkezhetünk meg a főzőedény fiókról sem.

  Előnyök

  • Automatikus elektromos gyújtás van;
  • Kényelmes hüvelykujjas kapcsolók;
  • Az óra és az időzítő jelen van;
  • Kompakt méret;
  • Van egy elektromos grill;
  • A sütő háttérvilágítással rendelkezik;
  • Nem túl magas költségek;
  • A gázvezérlés megvalósult; * A serpenyőket az öntöttvas grillsütőre vagy a tűzhelyre lehet tenni.

  Hátrányok

  • A sütő hagyományosan tisztítható;
  • Nincs Triple Crown típusú égő;
  • A munkalap idővel megsérülhet;
  • Egy ilyen sötét dizájn nem fog mindenkinek tetszeni.

  Következtetés

  Ez a legjobb főzőedények listája. Megpróbáltuk elmondani Önnek az összes létező változatot. Ha a lakása gázzal van összekötve, akkor ajánlott gázüzemű modellt vásárolni – gyakorlatilag nem lesz hatása a közüzemi számlákra. Az elektromos tűzhelyek azok számára vonzóak, akik funkcionálisabb készüléket szeretnének. Az ilyen készülékek általában időzítővel és továbbfejlesztett biztonsági rendszerrel vannak felszerelve. Kivéve, hogy a sütőjük túl sok energiát fogyaszt. Ha ez nem felel meg Önnek, akkor meg kell fontolnia egy kombinált modell megvásárlását.

  Olvasson tovább  11 legjobb konyhai késkészlet
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: