A 20 legjobb hűtőszekrény minőség és megbízhatóság szempontjából

*A szerkesztők szerint a legjobb. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, és nem minősül reklámnak vagy értékesítési ajánlatnak. Vásárlás előtt kérjük, konzultáljon szakértővel.

Eljön az idő, amikor le kell cserélni a hűtőszekrényt. Vagy akár megvenni először. Hogy segítsünk kiválasztani az Ön igényeinek legmegfelelőbbet, rengeteg információt gyűjtöttünk össze. Ez a szakasz az Ön elvárásainak leginkább megfelelő modelleket vizsgálja meg. Megpróbáltuk megemlíteni a fő kiválasztási kritériumokat is.

Milyen jellemzőkre kell figyelni?

Annak érdekében, hogy ne számolja el magát a vásárláskor, figyelnie kell néhány olyan jellemzőre, amelyet a gyártó kötelezően meghatároz. A különböző modelleket egy erre a célra létrehozott weboldalon össze is hasonlíthatja.

 1. Méretek– Ezek befolyásolják, hogy elfér-e a konyhában vagy sem.

 2. Kötet– a hűtő- és fagyasztórekeszek esetében külön-külön kerülnek meghatározásra. A térfogat attól függ, hogy mennyi élelmiszert tud tárolni a kiválasztott hűtőszekrényben.

 3. Kamrák száma– Egyes hűtők nem tartalmaznak fagyasztót. Ideális esetben az ajtók száma megegyezik a rekeszek számával.

 4. A kompresszorok típusa és száma– Ez attól függ, hogy milyen hangos lesz a hűtőszekrénye, és mennyi energiát használ.

 5. Energiahatékonysági osztály– a gyártó az ábécé betűjelével és a pluszok számával jelzi.

 6. Zajszint– decibelben megadva. Az optimális értékek 40-41 dB. De javasoljuk, hogy olvassa el a véleményeket – nem ritka, hogy a hűtőszekrények olyan hangokat adnak ki, amelyeket hivatalosan nem mérnek.

 7. Az ellenőrzés típusa– az elektronikus gyakran több lehetőséget kínál.

 8. A leolvasztás típusa– Ideális esetben olyan hűtőszekrényt vásárol, amely legalább az egyik kamrájában No Frost funkciót tartalmaz.

 9. Polcanyag– az edzett üvegből készültek tartanak a legtovább.

 10. Extra funkciók– Egyes modellek jégkészítővel, hidegvíz-rendszerrel és akár táblagépként működő LCD-képernyővel is rendelkeznek.

Ellenőrizze azt is, hogy a hűtőszekrény rendelkezik-e hang- és fényjelzéssel, amely figyelmezteti Önt, ha az ajtó nyitva van és a hőmérséklet emelkedik. Azt is jó tudni, hogy áramszünet esetén mennyi ideig hajlandó a készülék hűteni Önt. Ideális esetben a belső világításnak ledesnek kell lennie, mivel ezek fogyasztják a legkevesebb áramot.

Csepp vagy fagymentes leolvasztás?

A legolcsóbb hűtőszekrények csepegtető típusú leolvasztással rendelkeznek. Ez azonban nem jelenti azt, hogy olyan sok karbantartást igényelnek, mint egy egyszerű kérdés, hogy a belsejüket megszabadítsák a jégtől. Nem szükséges összehasonlítani őket a Szovjetunió területén gyártott hűtőszekrényekkel. A bennük keletkező páralecsapódásnak gyakran nincs ideje jéggé alakulni. Ehelyett időnként lefolyik a falról egy speciális tartályba. Bár el kell ismerni, hogy egyes modellek még mindig szükségessé teszik a leolvasztási folyamatot. A kulcsszó itt a “néha”.

Ami a No Frost technológiát illeti, az ezt a technológiát támogató hűtőszekrények egy vagy akár több ventilátorral is rendelkeznek. Nagyon hatékonyan megakadályozzák a páralecsapódást, így a leolvasztási folyamat örökre megszűnik. De mindenképpen ellenőrizze, hogy mindkét kamera támogatja-e ezt a technológiát. És az is igaz, hogy a No Frost technológiával ellátott olcsó hűtők eleve zajosak. Emellett hatással vannak az energiafogyasztásra és a szükséges javítások költségeire is.

Inverteres kompresszorral ellátott hűtőszekrényt keresek?

A hűtőszekrények korábban csak lineáris kompresszorral rendelkeztek. Egy ilyen motor viszonylag olcsón előállítható. Van azonban egy hátránya. Lehet, hogy működik, de az is lehet, hogy egyáltalán nem. Nem tud a névleges kapacitásának negyedén vagy felén működni. A hűtőszekrény vagy fagyasztó belső hőmérsékletének szabályozása csupán egy bizonyos mennyiségű hűtőközeg áramlásának megállítása – ennyi az egész. Így semmilyen módon nem csökkenti a hűtőszekrény energiafogyasztását. Ráadásul ezek a kompresszorok ritkán különösen csendesek.

Az inverteres kompresszorral ellátott hűtőszekrény több okból is érdekelheti Önt. Több működési módot kínál. Ha napokig utazik, akkor a kompresszorát energiatakarékosabb üzemmódba állíthatja, ami szintén csökkenti az energiafogyasztást. Az inverteres motorok általában lényegesen csendesebbek. És a gyártóik is hosszú élettartamot élveznek – gyakran tíz év garanciát vállalnak rájuk. Ezeknek a kompresszoroknak azonban hátrányai vannak. Egy ilyen motor javítása költséges. És szükségessé válhat áramkimaradás miatt – az ilyen kompresszorok válogatósak az elektromos ellátás minőségét illetően. Arról nem is beszélve, hogy ezek előállítása nehezebb, ezért nem kerülnek a költségvetési hűtőszekrényekbe.

A legjobb hűtőszekrények minősítése a minőség és megbízhatóság szempontjából

ÉrtékelésHelyszínNévKöltségek
A legjobb olcsó csepegtető hűtőszekrények1Biryusa 12014 859 €
2ATLANT XM 6024-03122 939 €
3ATLANT XM 4208-00016 540 €
A legjobb cseppmentes hűtőszekrények ár-érték arányban1Gorenje R 6192 LX53 799 €
2
 • ebherr K 4220
 • 55 989 €
  3
 • ebherr CUel 2831
 • 36 317 €
  4Bosch KGE39XL2OR36 520 €
  A legjobb beépített hűtőszekrények csepegtető rendszerrel1Weissgauff WRKI 178 inverter35 990 €
  2
 • ebherr IK 3520
 • 74 099 €
  3ATLANT XM 4307-00024 990 €
  A legjobb megfizethető No Frost hűtőszekrények1Candy CCRN 6180 S27 990 €
  2Indesit EF 1621 999 €
  3Stinol STN 18524 120 €
  A legjobb No Frost hűtőszekrények ár-érték arányban1Bosch KGN39VI25R47 899 €
  2LG GC-B569 PBCZ85 990 €
  3Bosch KGN39XI27R46 990 €
  4Jacky’s JR FW20B159 990 €
  A legjobb Side by Side hűtőszekrények1Bosch KAN93VL30R119 990 €
  2HIBERG RFS-67D NFS68 100 €
  3Korting KNFS 91797 X75 990 €

  A legjobb olcsó készpénzkiadó hűtőszekrény-fagyasztók

  Biryusa 120

  Értékelés: 4.7

  Biryusa 120

  A hely szűkös az ország sok lakosának konyhájában. Néha csak egy 50 cm hosszú fülke fér el. Ebben az esetben nincs más választása, mint a hazai gyártó termékeinek megtekintése. A Biryusa 120 például 48 cm széles és 60 cm mély. Ezáltal ideális szerényebb méretű konyhákhoz. Magasság: 165 cm. tömege nem haladja meg az 51 kg-ot. Két felnőtt férfi könnyedén felviszi az ötödik emeletre.

  Ez a modell csendes működésével különbözik társaitól. Meglepődne, ha a szokásos lineáris kompresszort találná benne. De ne feledje, hogy a lábak hosszát a beszereléskor állítsa be – a csendes működés csak akkor garantálható, ha a hűtőszekrény vízszintesen áll. A Side by Side fagyasztó fagyasztási kapacitása legfeljebb 7 kg/nap. Ez a szám teszi ideális választássá a bogyószedéssel foglalkozó családok számára. De ezért a nagyobb áramfogyasztással járó teljesítményért felárat kell fizetnie. A Biryusa 120 hűtőszekrénynek évente körülbelül 292 kWh-ra van szüksége, ami méretéhez képest meglehetősen szerény. Ennek eredményeképpen a szakértők csak A osztályú energiahatékonysági minősítést adtak ennek a modellnek.

  Ahogy az egy ilyen olcsó készüléktől elvárható, csak elektromechanikus vezérlést kínál. Őszintén szólva itt nincsenek különleges beállítások. A hűtőtér cseppvezérlésű leolvasztó rendszerrel rendelkezik. A fagyasztót viszont kézi leolvasztással tervezték. 125, illetve 80 literes kapacitással. Valahol vidéken, ez a hűtőszekrény tágas. Ha városban használja, nem lesz elég nagy egy háromtagú család számára.

  Előnyök

  • 40 dB alatti zajszint
  • Önfenntartó hűtőtárolás akár 10 órán keresztül;
  • Jó fagyasztóerő;
  • Nem rossz megoldás egy ilyen méretű hűtőszekrényhez;
  • Csak 51 kg súlyú;
  • Nagyon olcsó.

  Hátrányok

  • Vannak hibás példányok;
  • Unalmas tervezés.

  ATLANT XM 6024-031

  Értékelés: 4.7

  ATLANT XM 6024-031

  Szüksége van egy tágas hűtőszekrényre, de nem hajlandó sok pénzt költeni rá? Javasoljuk, hogy fontolja meg az ATLANT XM 6024-031 megvásárlását. A modell magassága 195 cm. Ez azt jelzi, hogy a belső térben minden lehetséges termék nagy mennyiségben elfér. És valóban, a hűtőtér térfogata itt eléri a 252 l-t. Csak a Side by Side hűtőszekrények büszkélkedhetnek a lenyűgözőbb számadatokkal, és az alábbiakban róluk lesz szó. A 115 literes fagyasztórekesz. Egy hónapra elegendő húst lehet belőle készíteni!

  A meglehetősen nagy méret ellenére a hűtőszekrény nem bizonyult különösen nehéznek. Az alatta lévő mérleg 74kg-ot mutat. És mindezt két kompresszorral a belsejében! Ez a nagy mennyiség lehetővé teszi mindkét rekesz hőmérsékletének pontos szabályozását. Ennek a megoldásnak a hátránya a megnövekedett energiafogyasztás, amely csak az A osztálynak felel meg. Pontosabban, a készülék évente körülbelül 376 kWh-t fogyaszt.

  Ennek a modellnek a hűtőszekrénye cseppleolvasztó rendszerrel van felszerelve. Így nagyon kevés karbantartást igényel. A fagyasztó viszont kézi leolvasztó rendszerrel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy időről időre le kell fagyasztania. Hogy igazságos legyek, az ilyen pillanatok nagyon ritkák.

  Amint azt már megértette, az ATLANT XM 6024-031 fagyasztókamrája saját kompresszorral rendelkezik. Ez lehetővé tette a gyártó számára, hogy 15 kg/nap fagyasztási kapacitást érjen el! Hihetetlen érték, különösen egy ilyen olcsó hűtőszekrény esetében! És hosszú eltarthatósági idővel rendelkezik – akár 17 órán keresztül is hűvösen tartja a dolgokat.

  Előnyök

  • A nyitott ajtó hangjelzéssel jelzi, hogy az ajtó nyitva van;
  • Alacsony zajszint (legfeljebb 40 dB);
  • Hatalmas kapacitás;
  • Nagyon magas fagyasztási kapacitás;
  • Hosszan tartó hűtőtárolás áram nélkül;
  • Két kompresszor van felszerelve.

  Hátrányok

  • Megnövekedett energiafogyasztás;
  • A fagyasztó kézi leolvasztást feltételez;
  • Néhány polc az ajtón.

  ATLANT XM 4208-000

  Értékelés: 4.6

  ATLANT XM 4208-000

  Ez a jól ismert kétrekeszes hűtőszekrény, fehér színű testtel. Fogantyúi az ajtóban lévő mélyedések formájában készülnek. A készülék magassága 142,5 cm. Ez arra utal, hogy ez a modell nem lenne megfelelő egy három- vagy négytagú család számára. De ha egyedül él, ez a legjobb megoldás! Egy ilyen hűtőszekrényt akkor is könnyű felcipelni bármelyik emeletre, ha nincs lift a házban – az ATLANT XM 4208-000 súlya pontosan 50 kg.

  Ennek a modellnek a gyártója minden lehetséges módon takarékoskodott. Például szabványos elektromechanikus vezérléssel látta el alkotását. Emellett nem épített be inverteres kompresszort, hanem a lineáris kompresszorra korlátozódott. A hűtőszekrény részben ezért is fogyaszt 261 kWh-t évente, ami megfelel az A energiahatékonysági osztálynak. Emellett az ilyen kompresszor nem képes megnövelt működési teljesítményt nyújtani, ami miatt a fagyasztó nem több mint 2 kg/napot fagyaszt le.

  De elég a rossz dolgokból. Ez a modell számos olyan előnnyel is rendelkezik, amelyek miatt ez a kiválasztás történt. Viszonylag kis méretei ellenére meglehetősen tágas, 131 literes hűtőteret kapott. És a fagyasztó szinte aprónak bizonyult – térfogata nem haladja meg a 42 litert. Ha a készüléket kihúzzák a konnektorból, a belső tér akár 14 órán keresztül is hideg marad. Nem rossz ! Nem lehet nem tetszeni az üvegpolcoknak. A hasonló árcédulával rendelkező versenytársak általában fém vagy akár műanyag polcokkal rendelkeznek, amelyek nem büszkélkedhetnek hosszú élettartammal.

  Az ATLANT XM 4208-000 értékelések számos pozitívumot említenek. Sokan például nem gondolták volna, hogy egy olcsó hűtőszekrény ilyen csendes lehet. Valaki csalódott lehet ebben a modellben. Például több vásárlónak már az első használatnál kiégett egy izzó. Röviden, néhány modellnek olyan hibái vannak, amelyeket mindig kellemetlen megtalálni.

  Előnyök

  • Alacsony zajszint;
  • Alacsony költségek;
  • Szerény méret és súly;
  • Hosszú autonóm hűtőtartás;
  • Nem rossz a hűtőkamra térfogata;
  • Üvegpolcokat használnak.

  Hátrányok

  • Az izzó azonnal kiéghet;
  • A fagyasztó térfogata nem mindenki számára megfelelő;
  • Egy bizonyos ponton szükség lehet a leolvasztásra;
  • Nem a legalacsonyabb energiafogyasztás;
  • Nem túl nagy fagyasztási kapacitás.

  A legjobb beépíthető hűtőszekrények ár-érték arány szerint

  Gorenje R 6192 LX

  Értékelés: 4.8

  Gorenje R 6192 LX

  Ha a hűtőszekrényeket árusító üzletben sétál, megakad a tekintete a Gorenje R 6192 LX. Ez az ezüstös szépség hívogat, hogy költsön rá 40 ezret. rubel. Ennek a modellnek az ajtaját egy miniatűr, mégis elegáns és kényelmes fogantyú egészíti ki. A készülék tetején egy kijelző mutatja az aktuális beállításokat. És mindenekelőtt ott van a gyártó logója. Egyébként a készülék magassága 185 cm. Nincs fagyasztórekesz. Ez azt jelenti, hogy a 370 literes hűtőtér szinte teljes belső térfogata! Ennek megtöltése élelmiszerrel nagy kihívás, ami egyesek számára lehetetlennek tűnhet.

  Ellentétben néhány kevésbé drága hűtőszekrénnyel, ez rendelkezik friss zónával. A fagyasztórekeszben a hőmérséklet nulla fok közelében van. Ez azt jelenti, hogy a gyümölcsöket és zöldségeket hosszabb ideig tárolhatja, mint a régi hűtőszekrényében, ha az nem rendelkezne ilyen területtel. A készülék hang- és fényjelzéssel is rendelkezik, ha a hőmérséklet emelkedik. Az ajtónyitás hangjelzéssel történik.

  Talán a Gorenje R 6192 LX fő előnye nem a csodálatos kialakításában, hanem az alacsony energiafogyasztásban rejlik. Egy év alatt legfeljebb 113 kWh-t fogyaszt. A modern villamosenergia-tarifák mellett ez azt jelenti, hogy a hűtőszekrény egy éves használata körülbelül 500 rubelbe kerül. Nem csoda, hogy a szakértők ezt a modellt az A energiafogyasztási osztályba sorolták++. De ne felejtse el, hogy szükség van egy külön fagyasztóra is, amelyhez szintén áramra van szükség.

  Az ide telepített kompresszornak nem kell nagyon alacsony szintre csökkentenie a hőmérsékletet. És emiatt szinte néma. A vonatkozó mérések szerint csak 38 dB.

  Előnyök

  • Van egy hőmérséklet-kijelző;
  • Nagyon alacsony zajszint;
  • Aranyos dizájn;
  • Van egy friss zóna;
  • Az A++ energiaosztályba tartozik;
  • A hűtőszekrény nagyon tágasnak bizonyult;
  • Kiváló minőségű üvegpolcokat használnak;
  • Egy ionizációs rendszer van bevezetve.

  Hátrányok

  • Nincs fagyasztórekesz;
  • A gyümölcsfiókok gyenge minősége;
  • Az ár nem felel meg mindenkinek.

 • ebherr K 4220

  Értékelés: 4.7

  <li></div><p>Az “ebherr K 4220″ src=”/wp-content/uploads/2023/03/35916666198081-4320.jpg” height=”428″ title=”</p><li>ebherr K 4220″></p><p>A német gyártó e készülékét olyan családok számára tervezték, akik szeretik a hűtőszekrényt egy egész hétre feltölteni. Ennek ellenére a külső nem utal arra, hogy ez a modell mennyire tágas. Ez elsőre egy átlagos hűtőszekrénynek tűnhet, fehérre festett testtel, amely nem haladja meg a 185 cm-es magasságot. De amint kinyitja, azonnal észreveszi a sok üvegpolcot. Az ajtón mindenféle palack kényelmes elhelyezése is megvalósul. Ha úgy dönt, hogy egy nagy levesfazékot főz, az egyik polc könnyen eltávolítható. Két hatalmas gyümölcstálcával is rendelkezik.</p><p>A hűtőszekrény belső térfogata 383 liter. Nincs fagyasztó. Általában. Ezt a modellt tehát azoknak tervezték, akik egyszerre két készüléket szeretnének elhelyezni a konyhájukban: egy hűtőszekrényt és egy fagyasztót. Ez a megoldás elképzelhetetlenül nagy mennyiségű élelmiszer tárolását teszi lehetővé – ezzel még sok Side by Side hűtőszekrény sem tudja felvenni a versenyt.</p><li>Az ebherr K 4220 csepegtető leolvasztási rendszerrel működik. A vásárlók rámutatnak, hogy a készülék nagyon kevés karbantartást igényel. Az emberek az alacsony energiafogyasztást is kedvelik – egy német hűtőszekrény évente legfeljebb 148 kWh-t fogyaszt, ami megfelel az A osztályú energiafogyasztásnak+. Ez az alacsony érték annak köszönhető, hogy a kompresszornak nem kell túlságosan lehűtenie az izobután hőmérsékletét. A zajszintről semmi rosszat nem lehet mondani, ami nem haladja meg a 39 dB-t. Ezt megint csak a fagyasztó hiányának köszönheti.</p><h4>Előnyök </h4><ul><li>Integrált tolófogantyú;</li><li>Hatalmas hűtőtér-kapacitás;</li><li>A hűtőszekrény nagyon csendes;</li><li>Robusztus üvegpolcokat használnak;</li><li>Nagyon alacsony energiafogyasztás;</li><li>Könnyen használható elektronikus vezérlés;</li><li>Jól megvalósított világítás.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nincs fagyasztórekesz;</li><li>Szabványos megjelenés;</li><li>Az ár nem alacsony.</li></ul><h3><li>ebherr CUel 2831</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=<li></div><p>ebherr CUel 2831″ src=”/wp-content/uploads/2023/03/7861666198081-320.jpg” height=”421″ title=””</p><li>ebherr CUel 2831″></p><p>Kevés olyan hűtőszekrény van, amely egy modern konyhabelső valódi dísze lehet, és még tökéletesen néz ki a helyiségben. Az egyikük</p><li>Az ebherr CUel 2831 egy ezüstszínű ajtókkal és házzal ellátott készülék. Ez az egyik leggazdaságosabb kétrekeszes hűtőszekrény. Egy év alatt mindössze 175 kWh-t fogyaszt. A beépített fagyasztóval nem rendelkező modellek szintjén! Nem meglepő, hogy a szakértők A energiaosztályba sorolták ezt a modellt++. Őszintén szólva, egy harmadik pluszra is költhettek volna.</p><p>Ez a hűtőszekrény nem nevezhető nagyon drágának. Ezért a gyártó megpróbálta leegyszerűsíteni. Például nincs olyan friss hűtési zóna, amelyben nulla hőmérsékletet tartanak fenn. A németek itt is a legegyszerűbb elektromechanikus vezérlést alkalmazták, ezért ez a modell nem büszkélkedhet a “Holiday” és más hasonló üzemmódokkal. És a megtakarítás a fagyasztási kapacitásban is észrevehető, ami itt nem több, mint 4 kg/nap. Másrészt a gyártónak sikerült hihetetlenül hosszú ideig fenntartania a hűtési teljesítményt – áramkimaradás esetén az ételek még 24 óra elteltével is hűvösek maradnak!</p><p>Ellenkező esetben nem valószínű, hogy panaszkodni fog a vásárlásra.</p><li>Az ebherr CUel 2831 csendes. Ha megmérjük, az eredmény 39 dB lesz. A hűtőszekrényt sem lehet különösen nehéznek nevezni, mivel az alatta lévő mérleg 57,3 kg-ot mutat. Nem szabad azonban meglepődni. A helyzet az, hogy ez korántsem a legmagasabb hűtőszekrény – mindössze 161 cm hosszú. Emiatt a fagyasztórekeszének térfogata csak 53 literes. Ez elegendő egy kétfős család számára, de gondot okozhat, ha újabb érkezőkre számítanak. Ami a hűtőkamrát illeti, annak térfogata 212 l. Ez már tiszteletre méltó eredmény. A polcok üvegből készültek, ami szintén nagyon tetszetős.</p><h4>Az előnyök</h4><ul><li>Szerény méret és súly;</li><li>Az A++ energiaosztályba tartozik;</li><li>Hosszú ideig hidegen tartja áram nélkül;</li><li>Az ár nem túlzott;</li><li>A hűtőkamra jó térfogata;</li><li>Robusztus üvegpolcokat használnak;</li><li>A zajszint nem túl magas.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>A fagyasztórekesz kézi leolvasztásra van kialakítva;</li><li>A fagyasztórekesz kapacitása nem mindenki számára megfelelő;</li><li>A fagyasztási kapacitás nem túl magas;</li><li>Az ajtókilincsek túl alacsonyan vannak elhelyezve.</li></ul><h3>Bosch KGE39XL2OR</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=Bosch KGE39XL2ORBosch KGE39XL2OR

  Az ismerős hűtő-fagyasztó, kivéve az ezüst színt. De éppen ezért szeretik. Viszonylag kis pénzért pontosan azokat a funkciókat kínálja, amelyeket az ember elvár tőle. A készülék például készen áll arra, hogy az A energiahatékonysági osztályba tartozással büszkélkedjen+. Pontosabban, évente körülbelül 307 kWh-t használ fel. Tágas fagyasztórekesszel is rendelkezik. És az alacsony hőmérséklet hosszú ideig tartó autonóm tartása még meglepetést is okozhat..! Ha a hűtőszekrényt kikapcsolják az áramellátásból, a problémák csak 22 óra elteltével kezdődnek! Nem meglepő módon van egy “Holiday” üzemmód – ebben az üzemmódban a készüléknek nem okoz gondot az energiafogyasztás további csökkentése.

  Mint sok más modern hűtőszekrényben, itt is van egy hangjelzés a nyitott ajtóról. Ha pedig a hőmérséklet elfogadhatatlanul magasra emelkedik, a készülék is kigyullad. Ez a modell “Super Freeze” üzemmódot is kínál, ami akkor jön jól, ha a 94 literes fagyasztórekesz tele van sok hússal vagy bogyós gyümölcsökkel. A 9 kg/nap maximális fagyasztási teljesítmény, amely jó értéknek tekinthető. Ami pedig a hűtőrekeszt illeti, annak kapacitása 257 liter. Ennek érdekében a gyártónak két méterre kellett növelnie a hűtőszekrény magasságát. Belül üvegpolcokat használnak. Cseppmentes leolvasztási rendszerrel is rendelkezik. A fagyasztóban azonban, sajnos, a jég fokozatosan felhalmozódhat. De nagyon lassan, nem fogunk megijeszteni téged.

  Hozzá kell tenni, hogy a készülék nagyon csendes. A zajszint általában nem haladja meg a 38 dB-t. Ezt számos vásárlói vélemény is megerősíti – egyesek még egy ilyen hűtőszekrényt is elhelyeztek a szobájukban!

  Előnyök

  • Nem túl nagy energiafogyasztás;
  • Aranyos design;
  • Nagyon hosszú autonóm hűtőtárolási idő;
  • Jó fagyasztási teljesítmény;
  • Nyitott ajtójelzéssel rendelkezik;
  • Tágas hűtőszekrény rekesz;
  • Alacsony zajszint;
  • Megfelelő ár.

  Hátrányok

  • A fagyasztó polcai azonban nem nevezhetők nagynak;
  • Nincs friss zóna;
  • Vannak hibás példányok.

  A legjobb beépített hűtőszekrények csepegtető rendszerrel

  Weissgauff WRKI 178 inverter

  Értékelés: 4.8

  Weissgauff WRKI 178 inverter

  Ahogy a neve is mutatja, ez a hűtőszekrény inverteres kompresszorral rendelkezik. Hozzájárul a kisebb zajszinthez és a pontosabb hőmérséklet-beállításhoz. A vele felszerelt készülék biztonságosan elhelyezhető a szobában – nem fogja zavarni az alvást. De el kell ismerni, hogy nem a legerősebb kompresszorral rendelkezik. Ezt támasztja alá az a tény, hogy a műszaki leírásban szereplő fagyasztási kapacitás mindössze 3 kg/nap. És ez a 64 literes fagyasztóval van! Azonban nem mindenki fogja ezt olyan hátránynak tekinteni, ami miatt a vásárlást törölni kell.

  A beépített hűtőszekrények általában nem rendelkeznek a legnagyobb belső térfogattal. Ez vonatkozik a Weissgauff WRKI 178 inverterre is. 177 cm magasságú, 184 literes hűtőtérrel rendelkezik. Azonban ez minden bizonnyal elég az oldalunk olvasóinak túlnyomó többsége számára. Az üvegpolcokkal is elégedettnek kell lennie, amelyek nagyon megbízhatóak és könnyen átrendezhetők. Melegíti a lelket és az autonóm hidegtartás lehetősége 13 órán keresztül. Ez azt jelenti, hogy semmi sem fog történni az élelmiszerekkel abban az esetben, ha az áramot kikapcsolják, hogy javításokat végezzenek otthonában.

  Egyébként ez egy tipikus hűtőszekrény elektronikus vezérléssel. Míg a fő kamra csepegtető leolvasztási rendszert használ, a fagyasztó kézi leolvasztási rendszert használ. Ahogy az várható volt, mindkettő különböző ajtók mögött található, amelyeket valahogyan be kell illeszteni a szoba belsejébe.

  Előnyök

  • Alacsony zajszint;
  • A++ energiahatékonysági osztályba tartozik;
  • Hosszú távú autonóm hűtőtárolás;
  • Robusztus üvegpolcokat használnak;
  • A hűtőszekrény súlya nem haladja meg az 53 kg-ot;
  • Beépített inverteres kompresszor;
  • Megfelelő árcédula.

  Hátrányok

  • Nem a legnagyobb fagyasztási teljesítmény;
  • A kapacitás nem nevezhető ideálisnak.

 • ebherr IK 3520

  Értékelés: 4.8

  <li></div><p>ebherr IK 3520″ src=”/wp-content/uploads/2023/03/3101666198081-8420.jpg” height=”421″ title=”</p><li>ebherr IK 3520″></p><p>Beépített hűtőszekrényt/fagyasztót keres?? Ha ez a helyzet, akkor olyan modellt kell keresnie, amely csak hűtőszekrénnyel rendelkezik. Jó választás lehet</p><li>ebherr IK 3520. De azonnal figyelmeztetünk: ez egy nagyon drága hűtőszekrény. Az orosz boltokban könnyen 70 ezer euró fölé kerülhet. rubel. És ez azért van így, mert számos szinten több mint felülmúlja versenytársait.</p><p>Először is, ez egy rendkívül energiatakarékos modell. Ezt bizonyítja a megfelelő A osztályú++. A műszaki adatlap szerint a hűtőszekrény évente csak 106 kWh villamos energiát fogyaszt. Nem is lehetne boldogabb a kiváló leolvasztási rendszerrel, amely cseppmentes leolvasztási rendszert tartalmaz, így a készülék könnyen karbantartható. Semmi hiba a tárolókapacitással kapcsolatban. Az itt használt hűtőkamra térfogata 325 liter. Talán ez az ábra leginkább a gyümölcsök és zöldségek szerelmeseinek fog tetszeni, amelyek számára két hatalmas fiók van.</p><p>A hűtőszekrény belsejében számos üvegpolc található, amelyek készen állnak a legnehezebb súlyok elviselésére. Ami az ajtót illeti, az könnyen mozgatható. Ez azonban az összes többi, ebben a válogatásban tárgyalt hűtőszekrény ajtajára is igaz. Az egyetlen kompresszor biztosítja ennek a modellnek a működését. Nem kevésbé fontos, hogy nagyon csendes is. Megfelelő mérések a környezetében</p><li>Az ebherr IK 3520 csak 34 dB-t ér el. Ez az egyik legcsendesebb modell a termékkínálatunkban! A vélemények szerint a készülék nem emlékeztet a létezésére. Csak azelőtt hallja, hogy bedugná a készüléket – a teljes csenddel szemben hallani kezdi a hűtőközeg áramlásának hangját.</p><p>Ez a modell elektronikus vezérlést használ. Itt azonban nem talál különleges üzemmódokat, mivel a készülék nem rendelkezik beépített fagyasztóval. Talán a legvonzóbb funkció a hőmérséklet-kijelző, amely megkönnyíti az ideális körülmények beállítását az élelmiszerek tárolásához.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>A hűtőszekrény rendkívül csendes;</li><li>Tartós üvegpolcokat használnak;</li><li>Az A++ energiaosztályba tartozik;</li><li>A tágas hűtőkamra;</li><li>A súly nem haladja meg az 59,5 kg-ot</li><li>Hőmérséklet kijelzővel rendelkezik;</li><li>A kezelőpanel gyermekbiztos zárral van ellátva.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nincs fagyasztórekesz;</li><li>Nagyon jó érték.</li></ul><h3>ATLANT XM 4307-000</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=ATLANT XM 4307-000

  Ha viszonylag kevés pénzből szeretne beépített hűtőszekrényt vásárolni? Ebben az esetben a fehérorosz modelleket kell kiválasztania. Érdemes megvásárolni például az ATLANT XM 4307-000 készüléket. Ez a modell 178 cm magas, így ideális a pincében történő telepítéshez. Az itt használt hűtőszekrény térfogata 168 liter. Nem rekord, de elég egy két-három fős családnak. Ezek nagyjából ugyanazok a szavak, amelyeket egy 80 literes fagyasztószekrényre használna. Ez utóbbi egyébként csak kézi leolvasztással rendelkezik, míg a fagyasztórekesz cseppleolvasztással van kialakítva.

  Az ebben az anyagban vizsgált hűtőszekrények túlnyomó többségétől eltérően az ATLANT XM 4307-000 három év garanciával rendelkezik. Büszkélkedhet azzal, hogy áramszünet esetén akár 16 órán át is bent tartja a hűtőt. Nem rossz eredmény egy olyan modelltől, amelyet mindössze 22 ezer rubelért árulnak. RUB. A zajszintről semmi rosszat nem lehet mondani, ami teljesen megfelelő.

  Sajnos ez nem az ideális hűtőszekrény. Először is, a fehérorosz modell fagyasztási kapacitása mindössze 3,5 kg/nap. Nem jó hír a nyúltenyésztőknek. Másodszor, a hűtőszekrény évente 288 kWh-t fogyaszt. Vannak azonban még ennél is ijesztőbb alakú szörnyek. Harmadszor, a készüléknek van egy bizonyos tervezési jellemzője, amely nem fog mindenkinek megfelelni. Az ajtópánt nem illeszkedik szorosan az ajtó csuklós oldalához, ahogyan az kívánatos lenne, hanem van egy rés.

  Ha együtt tud élni a fent leírt hátrányokkal, akkor nyugodtan vásárolhat! A gyakorlat azt mutatja, hogy az ATLANT XM 4307-000 vásárlói közül nagyon kevesen elégedetlenek.

  Előnyök

  • Nem nagy méret és súly;
  • Nem csap túl nagy zajt;
  • Hosszú távú autonóm hűtőtárolás;
  • Nagyon alacsony költség;
  • Jó tárolókapacitás;
  • Robusztus üvegpolcokat használnak.

  Hátrányok

  • Az A energiahatékonysági osztályba tartozik;
  • Nem rendelkezik túl nagy fagyasztási képességgel;
  • Egy fagyasztó, amely lehetővé teszi a kézi leolvasztást.

  A legjobb olcsó No Frost hűtőszekrények

  Candy CCRN 6180 S

  Értékelés: 4.8

  Candy CCRN 6180 S

  “Silver” – ezt a szót jelenti a modell nevének utolsó betűje. A hűtőszekrény szekrénye és ajtajai ezüstszínűre vannak festve. Ez különbözteti meg a Candy CCRN 6180 S-t az azonos árcédulával rendelkező versenytársaitól. Néhány más funkció azonban ugyanolyan jó.

  Viszonylag alacsony ára ellenére ez a modell teljes mértékben kompatibilis a No Frost technológiával. Soha nem kell leolvasztania a hűtőszekrényt vagy a fagyasztórekeszt. Ez utóbbi térfogata egyébként eléri a lenyűgöző 106 litert. A ritka olvasó a honlapunkon azt fogja állítani, hogy ez nem elegendő. A hűtőszekrény térfogata 227 liter. Ismét egy nagyon komoly figura. És ez a hűtőszekrény 185 cm-es szabványos magassága mellett! Érdemes megemlíteni a nyitott ajtó hangjelzésének jelenlétét is – ebben az árszegmensben nem minden versenytárs büszkélkedhet ilyen jelzéssel.

  Ez a modell számos más előnnyel is rendelkezik, amelyeknek nem lehet nem örülni. A CCRN 6180 S például 5 kg/nap fagyasztási kapacitással rendelkezik. Egy ilyen nagy fagyasztó esetében létfontosságú, hogy. Emellett kiváló minőségű, edzett üvegből készült polcokat használ. A gyártó azt állítja, hogy még a nehéz levesfazekakat is kibírják, és mi hajlamosak vagyunk hinni neki. A zajszint nem haladja meg a 40 dB-t. Ez a modell azonban nem nevezhető teljesen csendesnek. Nem a kompresszor okoz nagyobb zajt, hanem az itt használt ventilátorok. De ne higgye, hogy a hűtőszekrényt a konyhán kívülről hallani lehet.

  A Candy CCRN 6180 S talán egyetlen nagyobb hátránya a magasabb energiafogyasztás. Megfelel az A osztályú. A mérések azt mutatják, hogy a hűtőszekrény naponta körülbelül 1 kWh-t fogyaszt. Ez azt jelenti, hogy minden 24 órás használat körülbelül 4-5 rubelbe fog kerülni, az Ön városában érvényes áramáraktól függően.

  Előnyök

  • Aranyos dizájn;
  • Nem támogatott a Frost technológia;
  • Tisztességes fagyasztási teljesítmény;
  • A nyitott ajtó hangjelzéssel jelzi, hogy az ajtó nyitva van;
  • A zajszint nem különösebben magas;
  • A hűtőszekrény nagy kapacitású;
  • Nagyon tágas fagyasztó;
  • A súlya kevesebb, mint 65 kg;
  • Az üvegpolcok kiváló minőségűek.

  Hátrányok

  • Nem a legalacsonyabb energiafogyasztás;
  • Autonóm hűtőtárolás akár 10 órán keresztül.

  Indesit EF 16

  Értékelés: 4.7

  Indesit EF 16

  Meglehetősen népszerű modell, amely megtalálható a legtöbb orosz hűtőgépeket árusító üzletben. Az emberek elégedettek a hagyományos megjelenésével, amikor a tok fehérre van festve. A hűtőszekrény kétrekeszes, tehát két ajtóval rendelkezik. És mindegyiknek saját fogantyúja van. Mindkét szekrény No Frost technológiával rendelkezik, így nincs fagy vagy magas páratartalom a belsejében. A költségek csökkentése érdekében a gyártó 167 cm-re csökkentette a készülékek magasságát. Ezért ne hagyatkozzon a maximális hűtőteljesítményre.

  Az itt használt hűtőrekesz térfogata 181 l. Nem annyira szerény, de messze nem rekord. Ami a fagyasztót illeti, 75 literes kapacitással rendelkezik. Ez elegendő egy háromtagú család számára. Emellett 13 órán keresztül fenntartja az autonóm hűtést áram nélkül. Ez a szám lehetővé teszi, hogy a szobát egy egész napos javítási munkálatok idejére kikapcsolja!

  Természetesen az Indesit EF 16 korántsem tökéletes modell. Lehet, hogy néhány embernek csalódást okoz. Legalábbis a kompresszora miatt. Nem bizonyul különösen energiatakarékosnak. Egy év alatt a hűtőszekrény vele együtt körülbelül 342 kWh-t fogyaszt. Ez egy tisztességes szám, ezért a szakértők a készüléket csak A-osztályú energiaosztályzattal értékelték, minden extra plusz nélkül. A kompresszor azonban meglehetősen gyenge. A fagyasztási teljesítmény, amely 2,5 kg/nap alatt van, ezt bizonyítja. Jó, hogy a kompresszor legalább nem csap zajt. Néha azonban a hűtőszekrény a hirdetettnél hangosabb hangokat ad ki – egyfajta morgást. Ezért javasoljuk, hogy kizárólag a konyhában helyezze el, és ne a szobában.

  Előnyök

  • Nem támogatott a Frost technológia;
  • Hosszú autonóm hűtési tárolási idő;
  • Robusztus üvegpolcokat használnak;
  • A hűtőszekrény rekesze tisztességes térfogattal rendelkezik;
  • Szépen megvalósított világítás;
  • Nagyon alacsony költségek;
  • Nem túl nagy méret és súly.

  Hátrányok

  • Magas energiafogyasztás;
  • Nem túl nagy fagyasztási kapacitás;
  • Egy hangjelzés nem lenne helytelen.

  Stinol STN 185

  Értékelés: 4.7

  Stinol STN 185

  Ha olcsó hűtőszekrényt szeretne találni No Frost technológia támogatásával, azt tanácsoljuk, hogy az orosz Stinol cég kínálatában tájékozódjon. Jó választás lehet például az STN 185 nevű modell. Magassága 185 cm. Sok ember számára ez tűnik az optimális beállításnak. Ezzel a hűtőszekrény bőséges helyet kínál az élelmiszerek tárolására. Egyedül a fagyasztó vet fel kérdéseket – 75 literes kapacitása lehet, hogy nem elegendő egy négy- vagy ötfős család számára. A hűtőtér térfogata 223 liter.

  Ez a hűtőszekrény sok szempontból leegyszerűsített, mert máskülönben lehetetlen lenne ilyen olcsó. Ez például csak elektromechanikus vezérléssel valósul meg, amely nem teszi lehetővé egy adott üzemmód kiválasztását. A hűtőszekrény emellett rendkívül energiatakarékos – évente körülbelül 363 kWh-t fogyaszt. Ugyanakkor a kompresszora nem képes jelentős teljesítményt produkálni. Ha nyulakat tenyészt, akkor más modellt kell keresnie, vagy akár külön fagyasztót.

  De nem minden olyan rossz, mint amilyennek látszik. Máskülönben a Stinol STN 185 nem került volna be a funkciólistánkba. Ez a modell teljes mértékben támogatja a No Frost technológiát – mindkét kamarában alkalmazzák. A készülék viszonylag hosszú élettartammal büszkélkedhet áram nélkül is – a problémák csak 13 óra elteltével kezdődnek. Az itt használt edzett üvegpolcokra sem lehet panasz. Egyszóval, ez egy méltó választás azok számára, akik egy jó No Frost hűtőszekrényt keresnek megfelelő áron. De készüljön fel a magasabb zajszintre a használat első napjaiban. Eleinte kellemetlen műanyagszaga is van, de ez a probléma viszonylag gyorsan megszűnik, miután rendszeres használatba vette.

  A

  • A hűtőkamra kapacitása kiváló;
  • Világos megvilágítás;
  • A No Frost technológia támogatott;
  • Hosszú élettartamú autonóm hűtőtárolás;
  • Robusztus üvegpolcokat használnak;
  • A költség nem nevezhető magasnak.

  Hátrányok

  • A fagyasztási kapacitás nem haladja meg a 2,5 kg/nap értéket;
  • Először kellemetlen műanyagszaga van;
  • Eleinte észrevehetően zajos lehet;
  • Magas energiafogyasztás.

  A legjobb No Frost hűtőszekrények ár-érték arányban

  Bosch KGN39VI25R

  Értékelés: 4.9

  Bosch KGN39VI25R

  A hűtő-fagyasztók gyártói egyre inkább eltávolodnak a hagyományos kialakítástól. Úgy érzik, hogy egy fehér készülék már nem néz ki olyan érdekesen, mint egy fehér készülék. Ezért vannak például ezüst szekrénnyel ellátott modellek. Mint például Bosch KGN39VI25R. Ez a szépség 203 cm magas. Ezért érdemes megvenni, ha legalább háromtagú családdal rendelkezik. Ugyanakkor a nagy méret nem teszi a készüléket falánkká. Évente csak 345 kWh-t fogyaszt. Nem egy hatalmas szám egy ilyen óriástól. Ezt gondolták a szakértők is, és a német hűtőszekrényt A energiahatékonysági osztályba sorolták+.

  Ennek a modellnek a működését egy kellően csendes kompresszor biztosítja. A mérések azt mutatják, hogy a hűtőszekrény közvetlen közelében a zajszint kevesebb, mint 38 dB. Nagyon hatékony kompresszor. 15 kg/nap fagyasztási kapacitást biztosít! Ez azt jelenti, hogy nem okoz gondot – még akkor sem, ha nagy mennyiségű gyümölcsöt, halat vagy húst kell lefagyasztania sietve.

  Az olcsóbb hűtőszekrényekkel ellentétben a Bosch KGN39VI25R készen áll arra, hogy teljes értékű friss zónát kínáljon. Van egy fagypont alatti hőmérséklet a gyümölcsök és zöldségek hosszú ideig történő tartósításához. És a nedvességgel sincsenek gondok, mivel a hűtő-fagyasztó No Frost technológiával rendelkezik. Egyébként a hőmérséklet váratlan emelkedése azonnal fény- és hangjelzést vált ki. Hasonlóképpen az elektronika is ugyanezt teszi, ha az ajtó hosszú ideig nyitva van. Áramszünet esetén is hosszú ideig hűvös maradhat. Ez akár 17 órán át is kitart!

  A hűtőtér térfogata 280 liter. Kiváló érték! Belül edzett üvegből készült polcok találhatók. Tetszés szerint átrendezhetők. Ez ideális, ha egy nagy leveses fazekat kell eltennie. A fagyasztórekesz nagyvonalú, 108 literes kapacitással rendelkezik. Csak a Side by Side hűtők büszkélkedhetnek ennél ambiciózusabb számmal.

  Előnyök

  • A hűtőszekrény súlya 72 kg;
  • Nem támogatott a Frost technológia;
  • Esztétikailag kellemes;
  • Ehhez a mérethez képest nem túl nagy energiafogyasztás;
  • Hosszú távú autonóm hűtőtárolás;
  • Nagyon nagy fagyasztási kapacitás;
  • Egy friss zóna;
  • Kiváló tárolókapacitás;
  • A hűtőszekrény csendben van;
  • Robusztus üvegpolcokat használnak;
  • Jelzi a nyitott ajtót és a hőmérséklet emelkedését.

  Hátrányok

  • Csak egy zöldség- és gyümölcsfiókot használnak;
  • Nem a legolcsóbb.

  LG GC-B569 PBCZ

  Értékelés: 4.9

  LG GC-B569 PBCZ

  Ez a szépség kissé szélesebb, mint a többi. Pontosan a 70 cm-es szélességgel a gyártó úgy döntött, hogy mindkét kamrában nagyon tekintélyes kapacitást ér el. Tehát mielőtt megvásárolja, győződjön meg róla, hogy elfér a konyhájában. És hogy nem kell aggódnia amiatt, hogy nem tudja felemelni a lépcsőházban. Ha a méretek megfelelnek az elvárásainak, a többi funkció sem fog csalódást okozni Önnek!

  Az LG GC-B569 PBCZ nevű modell sötétebb színű testtel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy nem lehet teljesen feketének nevezni, ami jól látható a kijelzőről, amely kiemelkedik a felső ajtóval szemben. Ha nem ismeri a kialakítást, a fagyasztórekesz nem tűnik elegendő kapacitásúnak. A hűtőszekrény megnövelt szélessége lehetővé tette, hogy térfogata 122 literre növekedjen! Nagyobb számok csak a Side by Side formájú modelleken láthatók. Sokkal több helyet igényelnek. Ami a hűtőkamrát illeti, annak térfogata 329 liter, ami szintén majdnem rekordnak számít.

  Nagy mérete ellenére a készülék nem különösebben falánk. Évente csak 292 kWh-t fogyaszt, ami megfelel az A energiaosztályú energiafogyasztásnak++. És meglehetősen csendes is – a hűtőszekrényt csak bizonyos időszakokban hallhatja, és csak akkor, ha egy helyiségben van vele. Mindezért köszönetet kell mondania a kiváló minőségű inverteres kompresszornak. Tízéves garanciát is kapott.

  Ez a modell támogatja az LG Smart ThinQ technológiát. Ez azt jelenti, hogy tartalmaz egy Wi-Fi vezeték nélküli modult az otthoni hálózatba való integráláshoz. Így okostelefonjával vezérelheti hűtőjét. Egy másik szép tulajdonsága, hogy közvetlenül a falhoz építhető – nincs szükség résre. A dél-koreai gyártó nem feledkezett meg a frissességi zónáról.

  A többi funkció különösen tetszetős. Teljesen kompatibilis a No Frost technológiával. A fagyasztási kapacitás itt eléri a lenyűgöző 12 kg/nap értéket. A készülék villogó fényjelzéssel figyelmeztet, ha elfelejtette bezárni az ajtót. Ami az LCD érintőképernyőt illeti, az gyermekbiztos. Azonban nem fogják elérni, mivel elég magasan van.

  Végezetül szeretnénk rámutatni, hogy ez a modell a T éghajlati osztályba tartozik. Ez azt jelenti, hogy hazánk déli régióiban teljesít a legjobban. A mérsékelt és északi szélességeken pedig a hűtőszekrény néhány szempontja eltérő lehet. Eddig azonban az ügyfelek nem panaszkodnak – szinte az összes vélemény túlnyomórészt pozitív.

  Előnyök

  • A falnak támasztva is elhelyezhető;
  • Nagyon alacsony energiafogyasztás;
  • Hosszú élettartamú autonóm hűtőtárolás;
  • Alacsony zajszint;
  • Hatalmas kapacitás;
  • Van egy összecsukható polc;
  • Stílusos kialakítás;
  • Támogatja a No Frost technológiát;
  • Van egy friss zóna;
  • Kiváló fagyasztóerő;
  • Beállítható okostelefonon keresztül.

  Hátrányok

  • A T éghajlati osztályba tartozik;
  • Kicsit szélesebb, mint egy hagyományos hűtőszekrény.

  Bosch KGN39XI27R

  Értékelés: 4.9

  Bosch KGN39XI27R

  Ez az ezüst szépség szabványos méretekkel rendelkezik. Csak a 203 cm-es magassága lehet, hogy néhány ember kényelmetlenül érzi magát. De a készülék nagyon tágas. A fagyasztórekesz kapacitása 108 liter. Keményen meg kell dolgoznod, hogy teljesen megtöltsd hallal, hússal és bogyós gyümölcsökkel. Ami a hűtőszekrényt illeti, annak kapacitása eléri a 256 litert. Elfér benne egy torta vagy egy nagy leveses fazék és egy csomó más finomság. Mennyire érzi jól magát a gyümölcs és a zöldség?! Ennek oka, hogy van egy friss zónája, amelyet szigorúan nulla hőmérsékleten tartanak.

  Ez a modell teljes mértékben kompatibilis a No Frost technológiával. Tehát egyáltalán nincs szükség a leolvasztásra. Nagyon hosszú eltarthatósági idővel is büszkélkedhet. Ha az áramszolgáltatás megszűnik, akár 17 órán keresztül nem lesz gondja! A fagyasztási teljesítmény tekintetében nem lehet kompromisszumot kötni – akár 15 kg/nap. Ez a szám lehetővé teszi, hogy azonnal megtöltse a fagyasztót mindenféle hússal.

  Jelentős magassága ellenére a hűtőszekrény nem fogyaszt sok áramot. A műszaki adatlap szerint a készülék éves fogyasztása 369 kWh. Ekkora kapacitás esetén megfelel az A energiahatékonysági osztálynak+. A házban elhelyezett kompresszor is nagyon csendes. A zajszint csak alkalmanként emelkedik 38 dB-re, de még ez az érték sem zavarja Önt.

  A

  • Hidegtároló akkumulátorral érkezik;
  • Alacsony energiafogyasztás;
  • Jó megjelenésű design;
  • Nem támogatott a Frost technológia;
  • Hosszú autonóm hűtőtárolás;
  • Nagyon magas fagyasztási teljesítmény;
  • Nyitott ajtó és hőmérséklet-emelkedés jelzi;
  • Nagy kapacitás mindkét kamrában;
  • Alacsony zajszint;
  • Van egy frissességi zóna.

  Hátrányok

  • Magas költségek;
  • A magasság nem felel meg mindenkinek.

  Jacky’s JR FW20B1

  Értékelés: 4.7

  Jacky's JR FW20B1

  Ez a hazánkban kevéssé ismert márkájú hűtőszekrény 60 cm széles és majdnem ugyanennyi mélységű. Így viszonylag kis konyhákban is megfizethetővé válik a telepítés. Az egyetlen probléma az emeletre való feljutás, különösen, ha az otthonában nincs lift. A lényeg az, hogy Jacky JR FW20B1-je 201 cm magas. De ez teszi nagyon tágas.

  Ennek a modellnek a hűtőrekesze 266 literes. Az esetek túlnyomó többségében ez még arra is elég, hogy egy hétre elegendő élelmiszert tartson a fagyasztóban. A 94 literes fagyasztó elegendő kapacitással rendelkezik ahhoz, hogy megfelelő mennyiségű húst, halat és zöldséget tároljon. Egyébként a hűtőtérben No Frost technológiával is büszkélkedhet. Így nem kell a leolvasztással és a kiolvasztással foglalkoznia.

  Ez a hűtőszekrény nem büszkélkedhet semmilyen szokatlan funkcióval. Nem lehet csatlakozni a Wi-Fi hálózathoz, nincs lehajtható polc a belsejében, és a zajszint átlagos – időnként akár 42 dB is lehet. De éppen mindennek köszönhetően a gyártónak sikerült egy kicsit csökkenteni az árcédulát. Ezért válik egyre népszerűbbé ez a hűtőszekrény – egyre több üzletben jelenik meg, és egyre gyakrabban írnak róla véleményt a vásárlók. Tisztán pozitív, azt kell mondani. A hűtőszekrény még olcsóbb is lehetett volna, de a török gyártmányú áru szállításának nehézségei megteszik a magukét.

  Előnyök

  • Az A+ energiahatékonysági osztályba tartozik;
  • Nem támogatott a Frost technológia;
  • Van egy hőmérsékletjelzés;
  • A külső szépen néz ki;
  • Jó kapacitás mindkét kamrában;
  • Robusztus üvegpolcokat használnak.

  Hátrányok

  • Kicsit túl magasnak tűnhet;
  • Oroszországban alig állnak rendelkezésre pótalkatrészek;
  • a költségek nem mindenki számára megfelelőek.

  A legjobb Side by Side hűtők (fagyasztó az oldalon)

  Bosch KAN93VL30R

  Értékelés: 4.9

  Bosch KAN93VL30R

  Ez a szépség megfelel a legtöbb elvárásnak. De az árcédula is megfelelő.

  Ez a hűtő-fagyasztógép 91 cm széles és 179 cm magas. Nem olyan nagyszerű paraméterek, így ne fűzzön reményeket a rekordkapacitáshoz. De sok Expertology-olvasó számára egy 371 literes hűtőszekrény biztosan elegendő lesz. A fagyasztóról sem lehet rosszat mondani, 181 literes kapacitással. Ez a Side-by-Side hűtőszekrény egyébként SuperFreeze ciklusú, amely akár 8 kg/nap fagyasztási kapacitást is képes biztosítani. Ami a hideg tartása bent áram nélkül, ez tart körülbelül 12 órán keresztül.

  Ez a modell megfelel az A energiahatékonysági osztálynak++. A készülék évente körülbelül 363 kWh-t fogyaszt. A modern tarifák mellett ez azt jelenti, hogy a hűtőszekrény tulajdonlása napi 4-5 rubelbe kerül. Érdemes megemlíteni, hogy támogatja a No Frost technológiát. Ezzel elfelejtheti a hűtőszekrény leolvasztását, mert a hátsó falon a fagyképződést speciális ventilátorok akadályozzák meg. Ezek egyébként kissé zajosak – a készülék közelében végzett megfelelő mérések 42 dB-t mutatnak. De ez nem rossz dolog.

  Egyébként ez egy tipikus modern hűtőszekrény, amelyet nem túl alacsony áron árulnak. Az egyik ajtaján van egy kijelző, amelyen látható a rekeszekben regisztrált hőmérséklet. Ha az ajtó hosszú ideig nyitva van, a lámpák villogni kezdenek és hangjelzés hallható. A hűtőszekrény belsejében lévő üvegpolcok szintén szerényen vannak elhelyezve.

  És mégis itt veszi észre, hogy túlfizet a márkáért. A Bosch KAN93VL30R készüléket csak akkor javasoljuk, ha fél a meghibásodástól. A hűtőszekrény pótalkatrészei nem jelentenek problémát hazánkban, ami azt jelenti, hogy a javítás nem tart sokáig.

  Előnyök

  • Stílusos megjelenés;
  • Hosszú élettartamú autonóm hűtőtárolás;
  • Nyitott ajtóra utaló jel;
  • Kényelmes működés;
  • Robusztus üvegpolcokat használnak;
  • Kiváló kapacitás mindkét rekeszben;
  • Nem túl nagy energiafogyasztás;
  • Nem támogatott a Frost technológia;
  • A zajszint nem nevezhető magasnak.

  Hátrányok

  • A fagyasztási kapacitás nem túl magas;
  • Az ár nem felel meg mindenkinek.

  HIBERG RFS-67D NFS

  Értékelés: 4.8

  HIBERG RFS-67D NFS

  Ez a hűtő-fagyasztó nem igényel csillagászati összeget. Ez azonban nem olcsó. Az ajtók és a szekrény többi része ezüstszínűre festett fémből készült. A készülék egy elegáns bevágást is kapott, amelyet fogantyúként használnak. A bal oldali ajtón egy viszonylag kis kijelző található, amely a hűtőszekrény különböző rekeszeinek aktuális hőmérsékletét mutatja. Vezérlőpanelként is funkcionál – néhány gombnyomással a készülék egyik vagy másik üzemmódba kapcsolható.

  Sok Side by Side hűtőszekrény különböző méretű side-by-side rekeszekkel rendelkezik. Itt ugyanez a helyzet. A bal oldali ajtó keskenyebb, mint a jobb oldali ajtó. Ezért könnyen kitalálhatod, hogy mögötte egy fagyasztó van. 177 literes kapacitásával elegendő kapacitással rendelkezik hatalmas mennyiségű hústermék számára. Nos, a jobb oldali ajtó sokkal szélesebb. Az ajtó mögött található a 339 literes hűtőszekrény. Fényes LED világítással és tömör üvegpolcokkal rendelkezik. Nincs jég és fagy ebben a készülékben – a hűtőszekrény mindkét kamrája No Frost technológiával van felszerelve.

  Szerény ára ellenére a készülék kész büszkélkedni alacsony energiafogyasztásával. Körülbelül 402 kWh fogyasztás évente. Ez megfelel az A energiahatékonysági osztálynak+. a Side by Side hűtőszekrény még gazdaságosabb. Egyébként, ha hosszabb időre megy el, még tovább csökkentheti az energiafogyasztást a Nyaralás üzemmód aktiválásával.

  Egyébként ez egy tipikus 94 kg-os hűtőszekrény. Akár 43 dB-es zajszint. Néhányan csalódottak lesznek a jéggenerátor hiánya miatt. A fagyasztási kapacitás 12 kg/nap. Nem rossz paraméter, amellyel nem minden ilyen méretű hűtőszekrény büszkélkedhet.

  Előnyök

  • Van egy ajtó nyitva jelzés;
  • Az A+ energiaosztályba tartozik;
  • Aranyos dizájn;
  • A hűtőszekrény nem nevezhető hatalmasnak;
  • Nem rossz tárolókapacitás;
  • A No Frost technológia támogatott;
  • A zajszint nem túl magas;
  • Jó fagyasztási teljesítmény.

  Hátrányok

  • Nincs jéggenerátor;
  • Az ár nem nevezhető különösen alacsonynak;
  • Oroszországban nem állnak rendelkezésre pótalkatrészek.

  Korting KNFS 91797 X

  Értékelés: 4.6

  Korting KNFS 91797 X

  Ez a hűtőszekrény ezüst színével, elegáns fogantyúival és informatív kijelzőjével fog tetszeni Önnek. A Side by Side formafaktor lehetővé teszi, hogy a szélességet 89,5 cm-re növelje, ezáltal komoly helykínálatot biztosítva. És nem haladja meg a 179 cm-es magasságot! Ez egyébként nem teszi túl nehézzé a készüléket. De a 91 kg sem egészen könnyű.

  A hűtőtér űrtartalma 335 liter. Sok olvasónk csak a nyaralás előtt tudja majd megtölteni a kapacitását. Egy 175 literes fagyasztó nagyobb valószínűséggel félig üres. Röviden, a Korting KNFS 91797 X kapacitása még a négy-öt fős családoknak is megfelel!

  Mindkét kamara támogatja a No Frost technológiát. Megszünteti a rendszeres leolvasztás szükségességét; a fagyást ventilátorok akadályozzák meg, amelyek megakadályozzák, hogy jéggé alakuljon. A kompresszor kivételesen csendes. Ez azonban messze elmarad a 43 dB-es mért érték rekordjától. De tartós – aligha fog meghibásodással szembesülni. Az egyetlen sajnálatos szempont, hogy csak egy fagyasztórekesz van. Ez azt jelenti, hogy a hűtőszekrény évente 405 kWh-t fogyaszt. És csak a főzőszekrény térfogata miatt éri el az A energiahatékonysági osztályt+.

  Ellenkező esetben a készülék valószínűleg nem fogja Önt meglepni. Igen, tisztességes fagyasztási kapacitással rendelkezik. A belső hideg hosszú ideig megmarad, még áramszünet esetén is (kb. 10 óra). De mindezt már a nem a legolcsóbb hűtőszekrénytől is elvárja.

  Előnyök

  • Stílusos kialakítás;
  • A No Frost technológia támogatott;
  • Nagyon tisztességes kapacitás mindkét kamrában;
  • A zajszint nem túl magas;
  • Az üvegpolcok robusztusak;
  • A kompresszor egy inverter;
  • Jó fagyasztási teljesítmény (10 kg/nap).

  Hátrányok

  • Nagyobb energiafogyasztás;
  • Az autonóm hűtőtárolás hosszabb lehet;
  • Nem a legalacsonyabb ár.

  Következtetés

  A hűtőszekrények piaca gazdag és változatos. Még ha csak a legjobb modellekkel foglalkozunk is, ez a cikk azzal a veszéllyel jár, hogy rendkívül hosszú lesz. Azonban megpróbáltunk mindenkinek a kedvében járni. Megmutattuk Önnek a cseppmentes leolvasztást kínáló olcsó hűtőszekrényeket, a No Frost technológiával ellátott modelleket, sőt a többkamrás szörnyetegeket is, amelyek hatalmas mennyiségű élelmiszert képesek tárolni.

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: