A 6 legjobb elektromos grillsütő a vásárlói vélemények szerint

A cikk tartalma
 1. A legjobb elektromos grill gyártók az otthoni használatra?
 2. Tefal
 3. Steba
 4. Maxwell
 5. Rolsen
 6. A legjobb elektromos grillek értékelése
 7. A legjobb elektromos grillek levehető felületekkel
 8. Tefal GC702D01
 9. Előnyök
 10. Hátrányok
 11. Tefal GC306012
 12. Előnyök Kompakt méret és alacsony súly; Egyszerű, intuitív kezelés; Három alapvető működési pozíció (grill, grill, sütő) és három alapvető program (zöldségek, steakek, melegszendvicsek); Levehető sütőfelületek tapadásmentes bevonattal; Tartalmazza a zsíros csepegtető tálcát; Hátrányok A receptkönyv hiánya a szállítás részeként; Viszonylag magas tisztítási komplikációk; Kényelmetlen zárak a levehető sütőfelületeken;
 13. Előnyök
 14. Hátrányok
 15. Steba PG 4.4
 16. Előnyök Kompakt méret és alacsony súly; Kényelmes reteszelő mechanizmus, amely mindkét felületet a helyén rögzíti; Kivehető tapadásmentes bevonatú rácsok; Goffrilemez a rácsok hátsó oldalán;Lehetőség az alsó felület sütőfelületként való használatára; Intelligens és kényelmes ergonómia a kezelőszerveknél; Hátrányok Egy adott étel tényleges és megadott főzési ideje közötti ellentmondás; A műanyag puha és nem elég robusztus; Egyenetlen hőeloszlás a sütőfelületeken; Nincs be-/kikapcsoló gomb a panelen.
 17. Előnyök
 18. Hátrányok
 19. A legjobb elektromos grillek álló grillezőfelületekkel
 20. Maxwell MW-1960 ST
 21. Előnyök Egyszerű és megbízható kialakítás; A főzőfelületek tapadásmentes bevonata; Nagy teljesítmény; Könnyű és kényelmes mechanikus vezérlés; Teljes zsírtálca; Tartalmaz egy rekeszt a tápkábel számára Hátrányok Rövid tápkábel; Nincs visszaszámláló időzítő; A test felső részének nagyfokú felmelegedése;
 22. Előnyök
 23. Hátrányok
 24. Mosoly KG 944
 25. Előnyök Klasszikus kialakítás; Hagyományos mechanikus vezérlés, könnyen megtanulható és kezelhető; Tapadásmentes bevonat a főzőlapokon; Kombinált anyagú ház; Nagy teljesítmény; Lehetőség az alsó panel sütőfelületként való használatára; Hátrányok Rövid tápkábel; A tapadásmentes teflonbevonat nem elég megbízható; A készülék hosszú felmelegedési ideje;
 26. Előnyök
 27. Hátrányok
 28. Rolsen RG-1410
 29. Előnyök Stílusos kialakítás; Kompakt méret és súly; Meglehetősen nagy teljesítmény; Tapadásmentes bevonatú felületek; A mellékelt zsíroldó tálcát tartalmazza; Hátrányok Nincs be-/kikapcsoló gomb; Az építési minőség nem elég magas; Rövid tápkábel;
 30. Előnyök
 31. Hátrányok
 32. Hogyan válasszunk elektromos grillt

Kompakt és praktikus modellek, amelyek jelentősen bővítik a menüt ízletes és egészséges ételekkel. Könnyen elkészíthető vele hús és hal, szendvics és pirítós, baromfi és zöldség – és sok más, nem kevésbé ízletes és ízletes étel. Annak érdekében, hogy finom ételeket főzzön “a füsttel”, nem szükséges a természetbe menni és a grillt bevetni. Mindössze annyit kell tennie, hogy vesz egy elektromos grillsütőt!

A legjobb elektromos grill gyártók az otthoni használatra?

Napjainkban szinte minden háztartási készülékgyártó legalább két vagy három különböző elektromos grillezőt kínál különböző funkciókkal. Néhány ilyen márka mára valóban “népi” lett, ezért termékeik nyugodtan ajánlhatók vásárlásra.

Tefal

1956-ban alapított, jól ismert francia márka, amely kezdetben serpenyőket és egyéb konyhai eszközöket gyártott. Az ezredfordulóra a vállalat elsajátította a háztartási gépek gyártását. Ma a Tefal termékeket francia, svájci és kínai gyárakban gyártják, és több mint 120 országban vannak jelen.

Steba

Évszázados múltra visszatekintő német gyártó, amely kifinomult háztartási készülékeket gyárt. 1919-ben alapította Dietrich Müller, a németországi Bamberg város vállalkozója. A vállalat története során soha nem váltott tulajdonost – jelenleg is a Müller család vezeti a vállalatot, akárcsak története kezdetén. A gyártóüzemek Európában és Kínában találhatók.

Maxwell

Olcsó, rendkívül megbízható és funkcionális háztartási készülékek Skandináviából származnak. Az évezredek eleje óta kapható, és kiváló ár-minőség arány jellemzi, amelynek köszönhetően sikerült “mozgatni” számos jól ismert gyártót ezen a “területen”. A gyártás a legnagyobb európai gyárakban történik.

Rolsen

Orosz márka, amely 1994 óta gyárt háztartási és konyhai készülékeket. A gyártóüzemek a Moszkva melletti Fryazinóban és a kalinyingrádi régióban találhatók. A Rolsen a saját márkanév alatt forgalmazott készülékek mellett neves európai és japán gyártók készülékeit is összeszereli.

A legjobb elektromos grillek értékelése

Jelöléshelytermék neveÁr
A legjobb elektromos grillek levehető felületekkel1Tefal GC702D0113 990€
2Tefal GC3060126 890€
3Steba PG 4.410831 €
A legjobb elektromos grillek álló sütőfelületekkel1Maxwell MW-1960 ST3 449€
2Mosoly KG 9443 390€
3Rolsen RG-1410

A legjobb elektromos grillek levehető felületekkel

Kényelmes, könnyen kezelhető és rendkívül alacsony karbantartási igényű modellek, amelyek biztosan kielégítik a ház legigényesebb hölgyének igényeit is. Élvezetessé teszik a főzést! Nézze meg a legjobb elektromos grillek listáját.

Tefal GC702D01

Értékelés: 4.8

Tefal GC702D01

gn=”middle”>

A rangsor első helyezettje a Tefal GC702D01.Egy nagy teljesítményű és hihetetlenül funkcionális eszköz, amely lehetővé teszi, hogy otthon főzzön rengeteg olyan ételt, amelyet hagyományosan a természetben, “a grillen” készítenek. A levehető tányérok tapadásmentesek, így nem csak megakadályozzák az ételek ragadását, de könnyen és kényelmesen tisztíthatók is. Azok számára, akik inkább automatikus üzemmódban főznek, hat automatikus program áll rendelkezésre, valamint a fagyasztott ételek főzésének és a kész ételek újramelegítésének lehetősége. Egyszerűen válassza ki a kívánt üzemmódot, és nyomja meg a start gombot! Ennek a modellnek a hozzávetőleges ára 15-16 ezer rubel.

Előnyök

 • Erőteljes, mégis rendkívül kompakt;
 • Kényelmes, intuitív kezelés;
 • Automatikus főzési mód és fagyasztott ételek főzési funkciója;
 • Eltávolítható tapadásmentes felületek, amelyek nem igényelnek különösebb ápolást;

Hátrányok

 • A lapos panelek hiánya a készletben;
 • Előfordulnak a fűtésjelző és az automatikus üzemmód idő előtti meghibásodása;
 • A gondos és figyelmes hozzáállás szükségessége a mosás és tisztítás során;

Tefal GC306012

Értékelés: 4.6

Tefal GC306012

Az elektromos grillek rangsorában a második helyet a Tefal GC306012 foglalja el. A konyhai készülékek kiválasztásakor sok vásárló nem akar “zavarni” nagyszámú beállítással, üzemmóddal és funkcióval. A Tefal GC306012 a válasz, egy kompakt és rendkívül funkcionális elektromos grill, amelynek felülete 660 cm2. Ez elég egy teljes háromfogásos vacsorához. Két levehető tapadásmentes felület van felszerelve fűtőelemekkel a tetején és az alján, amelyek garantálják a grillezés egyenletességét és minőségét. Három teljesítményszint áll rendelkezésre, így a készüléket szinte bármilyen étel elkészítéséhez beállíthatja. A grill intuitív és könnyen kezelhető: mechanikus nyomógombokkal működtethető, és nem igényel különleges ismereteket vagy készségeket. Tálca a zsír lecsepegtetéséhez; Tartalmaz egy csepegtető tálcát is. A készülék átlagos piaci ára 10-12 ezer rubel között mozog.

Előnyök

 • Kompakt méret és alacsony súly;
 • Egyszerű, intuitív kezelés;
 • Három alapvető működési pozíció (grill, grill, sütő) és három alapvető program (zöldségek, steakek, melegszendvicsek);
 • Levehető sütőfelületek tapadásmentes bevonattal;
 • Tartalmazza a zsíros csepegtető tálcát;

Hátrányok

 • A receptkönyv hiánya a szállítás részeként;
 • Viszonylag magas tisztítási komplikációk;
 • Kényelmetlen zárak a levehető sütőfelületeken;

Steba PG 4.4

Értékelés: 4.6

Steba PG 4.4

A bronzérmet a Steba PG 4 kapja.4. Nem mindenki büszkélkedhet nagy és tágas konyhával, amelybe minden készülék elfér anélkül, hogy kényelmetlenséget okozna. Ebben a helyzetben a Steba PG 4.A 4 tökéletes megoldás: nagyon kompakt és könnyű modell, amely magas funkcionalitást kínál. Steba PG 4.4 egyszerű és praktikus kialakítás jellemzi – a felső és alsó szárnyak összecsukhatók, mint egy jegyzetfüzet, és a fogantyú területén lakattal zárhatók. Annak érdekében, hogy a grill teljes grillező felületté váljon, a gyártó gondoskodott arról, hogy a sütés kizárólag az alsó felületen történjen, anélkül, hogy a készüléket le kellene hajtani. A grillrácsok tapadásmentesek, a hátsó oldalon pedig van egy gofrisütő – igazi csemege az édesszájúaknak! Mechanikus nyomógombbal működtethető, így még a kezdő szakácsok számára is gyerekjáték. Ennek a modellnek az indikatív ára 12-12.5 ezer rubel.

Előnyök

 • Kompakt méret és alacsony súly;
 • Kényelmes reteszelő mechanizmus, amely mindkét felületet a helyén rögzíti;
 • Kivehető tapadásmentes bevonatú rácsok;
 • Goffrilemez a rácsok hátsó oldalán;Lehetőség az alsó felület sütőfelületként való használatára;
 • Intelligens és kényelmes ergonómia a kezelőszerveknél;

Hátrányok

 • Egy adott étel tényleges és megadott főzési ideje közötti ellentmondás;
 • A műanyag puha és nem elég robusztus;
 • Egyenetlen hőeloszlás a sütőfelületeken;
 • Nincs be-/kikapcsoló gomb a panelen.

A legjobb elektromos grillek álló grillezőfelületekkel

Bár a rögzített tetejű elektromos grilleket nehezebb tisztítani, karbantartani és ápolni, ugyanolyan népszerűek. Ennek a keresletnek a fő oka a megfizethető ár!

Maxwell MW-1960 ST

Értékelés: 4.5

Maxwell MW-1960 ST

Ha nem tud egy napot sem élni finom és szaftos steak nélkül, a Maxwell MW-1960 ST elektromos grillsütőt Önnek tervezték! Ez a kompakt, de elég erős (2000 watt) segédeszköz elég gyorsan felmelegszik ahhoz, hogy mindössze 4-5 perc alatt elérje az üzemi hőmérsékletet, jelentősen csökkentve a főzési időt. A ház fém és puha műanyag kombinációjából készült a megfelelő szilárdság és esztétikai megjelenés biztosítása érdekében. A grillt mechanikus gombok vezérlik, ami egyszerűvé és könnyen kezelhetővé teszi. A sütőfelületek tapadásmentes bevonattal vannak ellátva, hogy az étel ne ragadjon le. Tartalmazza a zsírtálcát. A készülék hozzávetőleges költsége – 4-4.5 ezer rubel.

Előnyök

 • Egyszerű és megbízható kialakítás;
 • A főzőfelületek tapadásmentes bevonata;
 • Nagy teljesítmény;
 • Könnyű és kényelmes mechanikus vezérlés;
 • Teljes zsírtálca;
 • Tartalmaz egy rekeszt a tápkábel számára

Hátrányok

 • Rövid tápkábel;
 • Nincs visszaszámláló időzítő;
 • A test felső részének nagyfokú felmelegedése;

Mosoly KG 944

Értékelés: 4.4

Mosoly KG 944

Az elektromos grill, az egyszerű és kényelmes kialakítás minden bizonnyal vonzó lesz mindazoknak az ügyfeleknek, akik különböző okokból nem hajlandóak megvásárolni a futurisztikus kialakítás többfunkciós modelljeit. A készülék nagy erőssége az egyszerűség és a funkcionalitás. A test kombinált anyagokból készült – a fémkeret itt jól kombinálható műanyag betétekkel. A készülék teljesítménye 2100 W, így a főzés nem vesz igénybe sok időt. Mindkét tapadásmentes bevonatú felület könnyen karbantartható. A klasszikus elektromos grill mellett a gyártó lehetőséget biztosított arra, hogy az alsó rácsot sütőfelületként használja, anélkül, hogy össze kellene szerelni a készüléket. Hozzávetőleges ára 4.5-5 ezer rubel.

Előnyök

 • Klasszikus kialakítás;
 • Hagyományos mechanikus vezérlés, könnyen megtanulható és kezelhető;
 • Tapadásmentes bevonat a főzőlapokon;
 • Kombinált anyagú ház;
 • Nagy teljesítmény;
 • Lehetőség az alsó panel sütőfelületként való használatára;

Hátrányok

 • Rövid tápkábel;
 • A tapadásmentes teflonbevonat nem elég megbízható;
 • A készülék hosszú felmelegedési ideje;

Rolsen RG-1410

Értékelés: 4.4

Rolsen RG-1410

A háztartási készülékek kiválasztásakor sok vásárlót kizárólag a jó megjelenés vezérel. Ez teljesen érthető: a funkcionális jellemzők, amelyek hasonló modellekkel rendelkeznek, szinte azonosak, ezért figyelmet kell fordítanunk a tervezésre. A Rolsen RG-1410 az egyik ilyen modell: ennek a modellnek a kezelőpanelje a készülék aljára került, míg a fogantyú a tetején található. A rozsdamentes acél faszéngrillt műanyag betétekkel kombinálják, amelyek kiegészítik a megjelenést és az esztétikát. A készülék viszonylag nagy, 1400 wattos teljesítményű, és szigetelt burkolata kiküszöböli a hősérülés lehetőségét. Hagyományos mechanikus vezérlés – nincs szükség különleges készségekre vagy ismeretekre. Tapadásmentes belső tér – nagyon praktikus és könnyen ápolható. Kivehető tálca a zsiradék számára a csomagban található.

Előnyök

 • Stílusos kialakítás;
 • Kompakt méret és súly;
 • Meglehetősen nagy teljesítmény;
 • Tapadásmentes bevonatú felületek;
 • A mellékelt zsíroldó tálcát tartalmazza;

Hátrányok

 • Nincs be-/kikapcsoló gomb;
 • Az építési minőség nem elég magas;
 • Rövid tápkábel;

Hogyan válasszunk elektromos grillt

 1. A legfunkcionálisabb és legfejlettebb készüléket keresők számára a Tefal GC702D01 a legjobb választás. Számos funkció, cserélhető sütőlapok, automatikus főzőprogramok és intuitív vezérlés teszi ezt a készüléket árkategóriájában a legjobbá!
 2. Azok, akik az elektromos grillsütőt nem csak rendeltetésszerűen, hanem hagyományos sütőfelületként is szívesebben használják, érdemes megfontolniuk a Steba PG 4.4. És “tudja”, hogyan kell gofrit sütni, ami biztosan tetszeni fog az édesszájúaknak!
 3. Azok a vásárlók, akik tudják, hogyan kell minden egyes rubelt számolni, és akik egy jól kiegyensúlyozott készüléket akarnak, biztosan fontolóra veszik a Smile KG 944-et. Ez egy erős “átlag”, tisztességes funkcionalitással és nagyon szerény karbantartással, amelynek ára nagyon megfizethető.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: