A 6 legjobb raclette sütő

A legjobb a szerkesztők véleménye szerint; *A legjobb pörkölők áttekintése. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklámnak és nem értékesítési céllal készült. Kérjük, vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

Az egészséges és változatos étrend szerelmesei valószínűleg hallottak egy olyan készülékről, mint a raclette-készítő. Hagyományos értelemben ez egy grill megfelelője: a belső sütő rész egy kis serpenyő az adagolt raclette-hez – egy sajtos szendvics valamilyen töltelékkel. A készülék felső felületét grillezésre használják – hal, zöldség, hús. Bemutatjuk a 6 legjobb raclette-őrlőt, de először elmondjuk, hogy mik ezek, és hogyan kell helyesen választani.

Javaslatok a kiválasztáshoz

A Raclette sütők különböző kivitelben és módosításokkal készülnek. Hogyan tájékozódjon és találja meg a megfelelő készüléket??

 1. Teljesítmény.Ettől a mutatótól függ, hogy milyen gyorsan fő meg az étel. 400-600 wattos pörkölők – a legolcsóbb megoldás, de a sütési idő szempontjából a legidőigényesebb is. A 600-900 wattos tartományba tartozó készülékek az arany középutat jelentik az ár/minőség arány tekintetében, de a legjobbak és leggyorsabbak az 1000 wattosok.
 2. A sütőfelületekhez használt anyag. Raclette döntéshozók készült kemény fémből, amely kell egy tapadásmentes réteg – ez lehetővé teszi, hogy könnyen eltávolíthatja a sajt raclette, az élelmiszer sütés közben az ilyen nem ragad, és vigyázni a termék könnyebb. A felső rács kőből, acélból vagy öntöttvasból készülhet. A vastagabb anyagok jobbak a hús és a hal sütéséhez, mivel hőállóbbak.
 3. Termosztát.A változó hőszabályozás fontos, mert a zöldségeknek, húsoknak és sajtoknak különböző főzési hőmérséklete és főzési ideje van.
 4. Formanyomtatvány.A főzés és a teljesítmény minőségét nem befolyásolja, de tetszés szerint választható – négyzet alakú, téglalap alakú vagy ovális.

A legjobb raclette grillek értékelése

Most pedig áttekintést kapunk a legjobb raclette-gépekről.

Jelöléshelytermék neveár
A legjobb braziers értékelés1Steba RC 4 Plus14 000€
2Kitfort KT-16515 300€
3

rincess 162820

4 500€
4Clatronic RG 35185 300€
5Kitfort KT-16494 500€
6Clatronic RG 35174 000€

Steba RC 4 Plus

Értékelés: 4.9

Steba RC 4 Plus

Az egyik legjobb raclette gép a maga nemében. Nagy teljesítményű – 1450 W, bármilyen sajtot megolvaszt és gyorsan elkészíti a különböző ételeket. A felső grill 2 részre van osztva: egy öntött bordás sütőlap és egy sima, tömör kő, amely egyenletesen melegszik a teljes felületen – tökéletes a halak és a tenger gyümölcseinek sütéséhez. A készülék hőmérséklet-szabályozással és termosztáttal rendelkezik, hogy minden termék számára a megfelelő hőmérsékletet tartsa fenn. Teljes készlet 8 mini tapadásmentes tálcával a raclette-hez, amelyek egyszerre illeszkednek a készülékbe. A kivehető grillelemek mellett könnyen ápolhatóak is. A kialakítás egy polcot is tartalmaz az ételek felmelegítésére.

A Steba RC 4 Plus erőteljes és funkcionális, professzionális vagy amatőr konyhákban használható, és a főzést igazi kulináris kalanddá teszi – egy szakács sem tartja porosnak, mindig készen áll a használatra. A főzőfelület mérete 37 x 39 cm.

Átlagos ár – körülbelül 13000 rubel.

Előnyök

 • Jó teljesítmény, állítható fűtőfelületekkel;
 • Levehető sütőfelületek tapadásmentes bevonattal;
 • 8 serpenyőt tartalmaz.

Hátrányok

 • Magas ár.

Kitfort KT-1651

Értékelés: 4.8

Kitfort KT-1651

A második helyen nem kevésbé erős raclette gép Kitfort KT-1651, 1,5 kW teljesítményfelvétellel. Termosztáttal és hőmérséklet-szabályozóval, fényjelzővel, 8 raclette serpenyővel, egy nagy sütőlappal a tetején. A gyártó egy palacsintasütő lapot is mellékelt a palacsintákhoz.

Amíg a sajtos palacsinta sül, elkészítheti a töltelékeket – zöldségeket vagy húst a tapadásmentes grillfelületen; halakhoz, tenger gyümölcseihez ideális a monolitikus kő használata – a grillfelületen nyugszik. A Kitfort KT-1651 néhány érdekes receptet tartalmaz az utasításokban. A felhasználók rajonganak ezért a raclette gépért, és ajánlják megvásárlásra. Egyébként csak méretben különbözik elődjétől – 45×28 cm, kissé keskenyebb.

Átlagos ár – körülbelül 5,000 rubel.

Előnyök

 • 8 serpenyő és kivehető sütőkő;
 • Nagy felső felület;
 • Tartalmazza a palacsintasütő tányért;
 • Receptek az utasításokban.

Hátrányok

 • Nincs meghatározva.

rincess 162820

Értékelés: 4.7

Hercegnő 162820

A Princess 162820 raclettelette gép a következő a felülvizsgálatunkban, és 56×24 cm széles főzőfelülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre több köretet és raclette feltétet készítsen. A 8 mini sütőlapot és a mellékelt egyedi fa spatulát tartalmazó sütőlapokkal könnyen megszervezhető az egész család számára. A grillezőfelület két részre van osztva: egy bordázott tapadásmentes felület a húsokhoz és a zöldségekhez, valamint egy kőfelület a finom tenger gyümölcseihez és egyéb köretekhez.

Minden felület könnyen ápolható – a fém tapadásmentes bevonatú a könnyű ápolás érdekében. A raclette teljesítménye 1300 W – optimális a gyors sütéshez. Különlegessége a vastag, 2 méteres zsinór, míg elődei csak 1 méter hosszúak voltak. A testen található a fűtésszabályozó és a hőmérséklet-jelző lámpa.

Átlagos ár – 4000 rubeltől.

Előnyök

 • Nagy munkafelület;
 • 8 serpenyő egyedi fa spatulákkal;
 • Kivehető kőrács;
 • 2 méteres tápkábel.

Hátrányok

 • Nincs meghatározva.

Clatronic RG 3518

Értékelés: 4.6

Clatronic RG 3518

A Clatronic RG 3518 grillezésre és sütésre szolgáló készülék is elég erős – 1400 W, lehetővé teszi, hogy bármilyen keménységű sajtot, húst, halat, köreteket percek alatt főzzön. A Raclette test műanyagból készült, de minden működő alkatrész fém, a sütőpanelek tapadásmentes bevonattal vannak bevonva, amellyel óvatosnak kell lennie, és csak fából készült spatulát kell használnia az edény eltávolításához. A gyártó olyan nyitható fogantyút tervezett, amely nem fűtött – ez nagyon kényelmes megoldás, mivel nem minden modell rendelkezik ezzel a funkcióval. A hőmérséklet-szabályozás és a kijelző a panelen segít nyomon követni a hőmérsékletet.

A csomag tartalmazza a hagyományos Clatronic RG 3518 – 8 serpenyőt, fa spatulákat, a grillezőkövet, amely a felső felület felét foglalja el a többféle köret egyidejű sütéséhez. A grill munkamérete – 46x23cm.

Átlagos ár – körülbelül 5000 rubel.

A

 • A serpenyőkben fából készült spatulák vannak;
 • Fogantyú hővédelem;
 • Hőmérsékletszabályozás és jelzőfény;
 • Nagy grillezési terület.

Hátrányok

 • Törékeny tapadásmentes bevonat.

Kitfort KT-1649

Értékelés: 4.5

Kitfort KT-1649

Következő népszerűség rakletnitsya Kitfort KT-1649 kevésbé erős, mint elődje – 1200 watt, korábban felülvizsgált modell ugyanannak a gyártónak – 1500 watt. Viszonylag kis főzőfelület – 25,5×19,5 cm – ideális a családdal vagy barátokkal való közös főzéshez. 8 mini tálcát tartalmaz, valamint fa spatulát a tapadásmentes bevonat kíméletes ütköztetéséhez. A grillpanel palacsintasütőre változik, a felület fele szilárd kőzet a tenger gyümölcseinek, halak grillezéséhez.

A felhasználók pozitív visszajelzést adnak a Kitfort KT-1649-ről, jó eredményt – minőségi sütési termékeket és a különböző ünnepek megszervezésének képességét – jegyezve.

Az átlagos ár – 4400 rubel.

Előnyök

 • Cserélhető grilllap és palacsintasütő;
 • Fából készült spatula minden mini sütőlaphoz;
 • Az optimális ár/minőség arány.

Hátrányok

 • Viszonylag kis grillezőfelület.

Clatronic RG 3517

Értékelés: 4.4

Clatronic RG 3517

A Clatronic RG 3517 felülvizsgálatunkban szereplő legkisebb raclette grillrács egy kis konyhában foglal helyet. Serpenyői és grilllapja kiváló minőségű tapadásmentes bevonattal, kijelzővel ellátott termosztáttal és hőmérséklet-szabályozóval rendelkezik.

A raclettelette formája ovális, mérete 40×30 cm, nem pedig négyzet alakú, de ez nem akadályozza meg, hogy 8 serpenyőt helyezzenek el a készülék közepén. A tetején van hely cserélhető serpenyők számára (sima és bordázott) a különböző köretek főzéséhez, de nincs kő a csomagban. A zöldségek, halak és húsok grillezéséhez ki kell választania a megfelelő grilllapot, és meg kell adnia a hőmérsékletet.

Általában a felhasználók ajánló visszajelzést hagynak a Clatronic RG 3517 raclettelette-ről, tökéletesen illeszkedik a konyhába, és helyet talál a vállalati összejöveteleken.

Átlagos ár – 3000 rubeltől.

Előnyök

 • Cserélhető grilllapok a különböző ételekhez;
 • Hőmérséklet beállítása;
 • kompakt méret;
 • Racket serpenyők fa spatulával.

Hátrányok

 • Nincs hal és tenger gyümölcsei sült kő.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: