A 6 legjobb szifon szénsavas vízhez

*A szerkesztő legjobb választásai. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt kérjük, kérjen szakmai tanácsot.

Szeretsz szénsavas vizet inni? Nos, miért ne lehetne a sajátod?? Most már otthon is elvégezhető. Csak a megfelelő csapdát kell megvásárolni. Ebben az áttekintésben pontosan elmondjuk, mit kell tudnia az indukciós serpenyőkről.

A legjobb szifonok értékelése szénsavas vízhez

Jelölés székhely termék neve ár
A legjobb szifonok értékelése szénsavas vízhez 1 Home Bar Smart 110 NG 5 000€
2 iSi Classic SodaMaker 2120333 6 500€
3 Sodastream Genesis 17 500€
4 O!CookWare AM-210ACBK tartomány 2 300€
5 Kayser 1 liter 5 000€
6 Oursson OS1000SK 2 200€

Home Bar Smart 110 NG

Értékelés: 4.9

Home Bar Smart 110 NG

A legfejlettebb szifon szénsavas vízhez. És egyben az egyik legkompaktabb is. Könnyen elhelyezheti az étkezőasztalon vagy akár a számítógép közelében is. És nincs benne semmilyen díszes elektronika, amely váratlanul meghibásodhatna. Így nagyon hosszú élettartamra számíthat.

Ezt a modellt SODASTREAM palackokkal való használatra tervezték. Egy praktikus csavaros csatlakozót használ egy ilyen henger felszereléséhez. Érdekes, hogy a Home Bar Smart 110 NG-t még csak be sem kell dugni – csak csavarja be a palackot, csavarja be a palackot, nyomja meg a gombot, és várjon az eredményre.

Egy literes palackkal érkezik. A gyártás minőségét nem lehet kifogásolni – a gyártó még a biszfenol A-t is elutasította, ami a palackot a lehető legártalmatlanabbá teszi az emberre. A készülék 1,5 literes palackkal is kompatibilis, de ez nem tartozik a szállítási készlethez. De jön egy szifon egy 425 grammos léggömböt. Ez 60 liter szénsavas italhoz elegendő. Javasoljuk, hogy egyszerre vásároljon még néhány palackot. Az üres palackokat a jövőben töltöttekre cserélheti, így sok pénzt takaríthat meg.

Egyébként ez egy tipikus szifon szénsavas vízhez, minden további funkció nélkül. Automatikus nyomáscsökkentővel rendelkezik, és az alkalmi vízcsepp ebben a tokban egy kivehető tálcába esik. Röviden, ez egy nagyon jó üzlet, de nagyon drága!

Előnyök

 • A garanciaidő két évre meghosszabbodik;
 • A gázpalack kényelmes csatlakoztatása;
 • Biszfenol A mentes flakonban kapható;
 • Nem igényel hálózati tápegységet;
 • Van egy kivehető csepegtető tálca;
 • Szerény méret és súly.

Hátrányok

 • Magas költségek;
 • Drága palackokat használnak.

iSi Classic SodaMaker 2120333

Értékelés: 4.8

iSi Classic SodaMaker 2120333

Szeretne egy aranyos szifont a szénsavas vízhez? Ebben az esetben javasoljuk, hogy nézze meg az iSi Classic SodaMaker 2120333 terméket. Kivéve persze, ha megtalálható a piacon – nagyon gyorsan szétszedik.

Olvasson tovább  8 legjobb szendvicskészítő

A modell minden eleme rozsdamentes acélból és műanyagból készült. A fent tárgyalt készülékkel ellentétben ez eldobható 8 grammos palackokat használ. Ez bizonyos nehézségeket vet fel a szifon használata során. tény, hogy ezeket a palackokat nehezebb megtalálni a piacon, mint magát az eszközt. Hasonlóság abban, hogy ez a szifon szintén nem igényel csatlakozást a hálózatra.

Az 1 literes, átlátszó palackba vizet töltünk. Ezt a palackot ezután rozsdamentes acélból készült kifolyócsővel egy bögrébe vagy pohárba öntjük. Sajnos a gyártó nem közli, hogy milyen anyagból készült ez a palack. De reméljük, hogy nem tartalmaz az emberi szervezetre káros anyagokat.

Talán a termék fő hátránya az ára. Melyik oroszok mertek fizetni egy ilyen szifonért 7 ezer dollárt?. rubel? Ha a készülék ezüstből készült volna – akkor ez egy másik beszélgetés lenne.

Előnyök

 • Aranyos megjelenés;
 • Nem szükséges a hálózati áramellátáshoz csatlakoztatni;
 • Könnyen használható.

Hátrányok

 • Kayser és iSi hengerek ritkán kaphatók;
 • Magas költségek;
 • A palackok rossz minősége;
 • Egy egyszerű adaptert használnak.

Sodastream Genesis

Értékelés: 4.7

Sodastream Genesis

A szifon ismerős kinézetű. Inkább hasonlít egy kávéfőzőre, mint bármi másra. Csak itt az italt csésze helyett egy csavarható üvegbe töltik. Szintén nagyon érdekes az a tény, hogy négy színválaszték áll rendelkezésre – valószínűleg a legaranyosabb Sodastream Genesis a piros tokkal.

A készlet tartalmazza a szifont, egy literes palackot és egy szénsavas palackot. Ez utóbbi körülbelül 60 liter víz gázzal való feltöltéséhez elegendő. Továbbá további hengereket kell vásárolnia. Mindegyik 2900 rubelbe kerül. Vagy 690 rubel, ha a gyártónak ad egy üveggel.

Maga a készülék a benne lévő hengerrel együtt legfeljebb 2,2 kg súlyú. Teste élelmiszeripari műanyagból készült. A rajta lévő ezüst elemek még vonzóbbá teszik a dizájnt. A készülék tetején egyetlen gomb található. Három különböző szénsavtartalmú termék előállítását teszi lehetővé. Ez azt jelenti, hogy a Sodastream Genesis azoknak is tetszeni fog, akik nem szeretik a túl szénsavas vizet. A hangjelzéses italjelző tudatja Önnel, hogy az itala készen van.

Valószínűleg az egyik legjobb szifon a szénsavas víz előállításához. De túl drága. A gyártó honlapja most csak a hengert értékesíti, és a harmadik fél online boltokban a szifonért 9000 rubelt kérve. De akkor viszont egy ilyen eszköznek tényleg olcsónak kell lennie??

Hozzá kell tenni, hogy ez a modell nagyon kevés helyet foglal el az asztalon, és amint azt már megértette, nem igényel hálózati csatlakozást a hálózathoz.

Előnyök

 • A burkolat ártalmatlan műanyagból készült;
 • Egy üveggel és egy palackkal érkezik;
 • Háromféle szénsavas víz áll rendelkezésre;
 • Kényelmes és könnyen használható;
 • Négy színválaszték áll rendelkezésre;
 • Nem igényel hálózati tápegységet.
Olvasson tovább  A 12 legjobb fagyasztóláda

Hátrányok

 • Magas költségek.

O!CookWare AM-210ACBK tartomány

Értékelés: 4.6

O!Range CookWare AM-210ACBK

Egy másik nagyon szép szifon a szénsavas vízhez. Alkotói nem rozsdamentes acélt, hanem minőségi műanyagot használtak. Ez nem fog mindenkinek tetszeni, de lehetővé tette az ár jelentős csökkentését – többszörösére! Ennek a készüléknek az egyliteres palackján érdekes aranyszínű minta található. Ez teszi felismerhetővé a szifont.

Más hasonló eszközökhöz hasonlóan az O!A Range CookWare AM-210ACBK bármilyen vizet elgázosít, amíg az tiszta. Szirupot, bogyókat vagy más természetes termékeket adhat hozzá, ami egy nagyszerű ízű italt eredményez.

Ezzel a szifonnal egy kicsit kevesebb vizet vásárol majd műanyag tartályokban, így csökkentve a természetre gyakorolt negatív hatást. Kár, hogy ennek az eszköznek a használata nem a legolcsóbb megoldás. A hengerek ára 549 rubel egy tízes dobozért. Egy palack, mint sejthető, elég ahhoz, hogy az egyliteres palackot megtöltse gázzal. Maga a szifon körülbelül 2500 rubelbe kerül. Sajnos, ez az ár nem tartalmazza a szórófejes dobozokat – ezeket külön kell megvásárolni.

A modell talán legnagyobb előnye a könnyű használat. Nem kell mást tennie, mint megnyomni egy gombot. A készüléknek még áramcsatlakozásra sincs szüksége. Az eldobható patronok használata pedig lehetővé tette a gyártó számára, hogy jelentősen csökkentse alkotásaik méretét.

Előnyök

 • Nem túl magas ár;
 • Szerény méret és súly;
 • Stílusos üveggel;
 • Könnyen elsajátítható;
 • Nem igényel hálózati csatlakozást.

Hátrányok

 • A fogyóeszközök nagyon drágának bizonyultak;
 • Csak egy fokos szénsavasodási erő.

Kayser 1 liter

Értékelés: 4.5

Kayser 1 liter

Ez a szifon szinte teljes egészében alumíniumötvözetből készült. Ez azt jelenti, hogy nem fogsz érezni semmilyen kárt az egészségedben. Ugyanakkor az eszköz nagyon könnyűnek bizonyult – úgy tűnik, hogy a skála alatt kisebb értéket fog mutatni, mint a műanyag megfelelője alatt. A fekete színezés egy másik figyelemre méltó jellemzője. Majdnem minden alkatrész. Bátran felteheti a polcra – nem fogja elrontani a szoba megjelenését.

A mérőcső eltávolításához szükséges kulcsot és egy tartálykapszulát tartalmaz ez a modell. A fent tárgyalt szifonhoz hasonlóan itt is eldobható kannákat használnak. Inkább golyóhüvelyekre hasonlítanak, mint bármi másra. Súlyukat tekintve pedig sokkal könnyebbek – egy tíz palackos doboz körülbelül 100 grammot nyom. Egyébként egy ilyen csomag 590 rubelbe kerül. Szép kis összeg, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy a palack egy liter ital elkészítéséhez elegendő. Még drágább maga a szifon – az orosz eladók általában 7000 rubelt kérnek érte.

A többi minősítésünkhöz hasonlóan a Kayser nem igényel tápegységet. A szénsavasítás folyamata a lehető legegyszerűbb. Ez a felülvizsgálatban szereplő összes szifonra igaz. De nem mindegyikük büszkélkedhet azzal, hogy a Cseh Köztársaságban állították össze őket. A Kayser ebben az európai országban készül. Ez lehet az oka a magas árnak? Az árcédulát minden bizonnyal a hosszú élettartam is befolyásolta. Ha ezt a modellt megvásárolja, tudni fogja, hogy öt-hat év múlva is használhatja. Még jó, hogy addigra nem fogytak ki a konzervdobozok. De senki sem akadályozhatja meg, hogy felhalmozza a készleteket – ezek korlátlan ideig eltarthatók.

Olvasson tovább  Philips HD9141 Viva Collection

Előnyök

 • Többnyire alumíniumötvözetből készült;
 • Érdekes kialakítás;
 • Hosszú élettartam;
 • Könnyen használható;
 • Nem igényel áramot.

Hátrányok

 • Nagyon magas költségek;
 • A fogyóeszközök drágák;
 • Csak egy fokos szénsavtartalom.

Oursson OS1000SK

Értékelés: 4.4

Oursson OS1000SK

Ez az egyik legolcsóbb szénsavszifon az orosz piacon. Ebben az esetben nem a legszegényebb felszereléssel büszkélkedhet.

Ez a modell több színváltozatban kapható. Ebben az esetben csak a fúvóka és a palack alja különbözik. Maga az egyliteres palack átlátszó műanyagból készült. Melyek – nincs megadva. Remélhetőleg, egy élelmiszer-minőségű – ártalmatlan az emberi szervezet számára.

Öt eldobható kanna benzint kapsz ezzel a készülékkel. A készleteket ezután külön kell megvásárolni. A gyártó 279 rubelt számít fel öt hasonló dobozért. Ha kiszámolod, a szikvíz elég drága lesz. De elkészítheted magad is. Senki sem fogja megakadályozni, hogy kompóttal vagy gyümölcslével hígítsa, és olyan italt kapjon, amelyet még soha nem kóstolt.

A fent leírt modellekhez hasonlóan az Oursson OS1000SK szénsavasítás folyamata a lehető legegyszerűbb. Szűrt vizet kell önteni a palackba, a megfelelő jelzésnél megállva. Ezután egy töltőrudat csavarnak a palackra. A szifonfejbe egy gázpalackot lehet behelyezni. Minden! Mindössze annyit kell tennie, hogy elfordítja az egész szerelvényt, és megrázza a palackot. Kész az italod! Most már adhatsz szirupot vagy valami mást a vízhez. Egyébként egy használati utasítás is található benne, amely számos receptet tartalmaz a rendkívül szokatlan italok elkészítéséhez.

Talán az Oursson OS1000SK jó dolog azoknak, akik egészséges életet akarnak élni. Ha eleged van a frissen facsart gyümölcslevekből, miért ne adhatnál hozzájuk szénsavas vizet?? De el kell ismernünk, hogy a szifon tulajdonlási költségei nem nevezhetők alacsonyaknak.

Előnyök

 • Könnyen elsajátítható;
 • Többféle színváltozat létezik;
 • Alacsony költségek;
 • A készlet öt eldobható palackot tartalmaz.

Előnyök

 • A szerkezet műanyagból készült;
 • Csak egy fokos szénsavtartalom;
 • Nagyon drága fogyóeszközök.

Következtetés

Ez a legjobb szifonok listája a szénsavas víz előállításához. Az ebben a cikkben tárgyalt összes eszköz könnyen megtalálható az orosz online boltokban. Csak el kell döntenie, hogy mennyi vizet szeretne karbonizálni, és mennyit hajlandó költeni.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: