A 6 legjobb turmixgép gőzölő

*A legjobbak értékelése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez a dokumentum szubjektív, nem reklám, és nem értelmezhető vásárlási ajánlásként. Vásárlás előtt kérjen szakmai tanácsot.

Az ilyen eszközök nagyon népszerűek, mert segítenek időt megtakarítani a főzés során. Termikusan és mechanikusan is képesek feldolgozni az élelmiszereket. Ez a készülék különösen keresett a kisgyermekes családok körében. A gőzfőző-keverőkkel különféle diétás ételeket készíthet, amelyek hasznos anyagokkal gazdagodnak.

Összeállítottunk egy áttekintő értékelést a 6 legjobb gőzkeverővel, amelyek a legmagasabb értékelést és dicséretet kapták az Expertology olvasóitól.

Hogyan válasszunk

A turmixgép egy hagyományos turmixgép gőzfőző funkcióval – az ételek gőzölve és aprítva készülnek. Az eredmény egy friss és egészséges étel. Alkalmasak csecsemők számára kiegészítő táplálás során és egészséges életmódot vagy étrendet követő felnőttek számára.

A gőzölős turmixgép kiválasztásakor fontos néhány kulcsfontosságú tulajdonságot figyelembe venni:

Teljesítmény és kapacitás

Vegye figyelembe, hogy hány emberre kell főznie. Ha csak a babának veszel egyet, nincs értelme túlfizetni egy nagyobbat. Ha azonban a felnőttek is egészséges étkezést várnak, akkor nagyobb edényt kell választani.

A készülék teljesítménye közvetlenül befolyásolja a készülék hatékonyságát – minél nagyobb a teljesítmény, annál jobb a teljesítmény. A kis teljesítményű készülékek csak gyümölcsökkel és zöldségekkel tudnak bánni, de kemény alapanyagokkal, például diófélékkel, hússal stb. nem.

Tál anyaga

Műanyag és üveg kivitelben kapható. Az előbbiek olcsóbbak és számos előnnyel járnak. A kiváló minőségű műanyag nem sötétedik el az idő múlásával, nem repedezik, de a szagokat magába szívhatja. Az utóbbiak egy kicsit drágábbak, ugyanazokkal az előnyökkel rendelkeznek, mint az első, de nem szívják fel a szagokat, de eltörhetnek, ha véletlenül leesnek, így ha úgy dönt, hogy egy üvegtartályos modellt választ, válasszon edzett üveget.

Fúvókák száma

Egy minimális készlet elegendő lesz az egyszerű ételekhez. És ha azt tervezi, hogy különféle ételeket főz, a modellnek gazdagabbnak kell lennie a felszerelésben, hogy további mellékletekkel különböző kulináris remekműveket hozhasson létre.

A legjobb turmixgép gőzölő rangsor

Jelölésűrtermék neveár
A legjobb gőzkeverők értékelése1Beaba Babycook Duo11 950€
2

Szia

 • AVENT SCF870
 • 8 000€
  3Beaba Babycook Original8 100€
  4

  Szia

 • ps AVENT SCF862
 • 7 800€
  5Kitfort KT-23054 500€
  6Oursson BL1050HT4 200€

  Beaba Babycook Duo

  Értékelés: 4.9

  Beaba Babycook Duo

  Nagyon praktikus modell modern és stílusos kialakítással. A kompakt méret lehetővé teszi, hogy a készülék az ablakpárkányon álljon, így nem foglal értékes helyet a konyhában vagy a vágóasztalon. A keverőedény, a második tálhoz hasonlóan, ezeregyszáz milliliter űrtartalmú. Speciális gőzkosárral rendelkezik az ételek főzéséhez vagy melegítéséhez. Miután a hozzávalókat megpároltuk, áttehetjük őket a tálba, hogy a kívánt állagúra őröljük őket. Mindkét tartály ütésálló műanyagból, a víztartály pedig rozsdamentes acélból készült. A turmixgép gőzölő teljesítménye nyolcszáz watt.

  Érdemes megjegyezni, hogy az elpárolgott folyadékot fel lehet használni például burgonyapüré hígítására, vagy külön levesként, zöldség, hús, sőt gyümölcslé, ha párolt gyümölcsöt. A főzési idő körülbelül tizenöt perc. Csak töltse meg a tartályt a kívánt vízmennyiséggel, és nyomja meg a gombot. Ha befejezte, a jelzőfény villogni fog, és egy hangjelzés fog megszólalni. A párológép kiszámítja a megfelelő időt a főzéshez, így nem kell folyamatosan figyelnie a folyamatot.

  A fedelet egy retesszel nyitják ki, és a gőzkosarat egy speciális spatulával távolítják el, amelyet a speciális lyukakba helyeznek, hogy ne égesse meg magát. Van egy praktikus leolvasztási funkció, valamint újramelegítés, így az étel mindig a megfelelő hőmérsékleten lesz, még akkor is, ha a szülő elment sétálni a babával. A készülék alkalmas gyümölcsök, zöldségek, húsok, halak, bab, gabonafélék és rizsételek főzésére. A felhasználók megjegyzik, hogy a készülék textúrája tökéletes, csomómentes.

  Ár – 11000 .

  Szia

 • AVENT SCF870

  Értékelés: 4.8

  Philips AVENT SCF870

  Burgonyapüré, zöldség-, gyümölcs-, hús- és halpüré, vagy más ételek, pl. gyümölcs-, zöldség-, halszeletekkel stb. Egyszerűen gőzölje meg az ételt, majd fordítsa a kancsót fejjel lefelé az aprításhoz. Nem kell semmit sem változtatni, mivel egyetlen 800 milliliteres kapacitás egyszerre két folyamathoz is használható. A víztartály kapacitása kétszáz milliliter.

  A gőzölő-keverő nélkülözhetetlen lesz az alultápláltság bármely szakaszában. Speciális gőzkeringetési technológiát használ alulról felfelé, hogy egyenletesen süljenek az összetevők. Így minden tápanyag és vitamin megmarad. A gyártó igyekezett egy könnyen használható és praktikus készüléket létrehozni, így a gőzölős turmixgép intuitív beállításokkal rendelkezik, könnyen feltölthető vízzel, és nincs sok alkatrésze, ami megkönnyíti a tisztítást és a tárolást.

  A kimeneti teljesítmény négyszáz watt. Kompakt kialakítás, így nem foglal túl sok helyet a konyhában – ahol minden négyzetcentiméter hasznos hely értékes. Hangjelzéssel figyelmezteti Önt, ha a főzési folyamat befejeződött, így a készülék működése közben nem vesztegeti az idejét, és a napi munkájával foglalkozhat. Akár húsz percig tartó időzítőt biztosít. Az anyukák számára bónusz lesz a speciális alkalmazás, amely egészséges recepteket tartalmaz, amelyeket táplálkozási szakemberekkel és gyermekorvosokkal közösen fejlesztettek ki tizenkét korcsoport számára. A kiegészítő élelmiszerek bevezetésére vonatkozó tippek, valamint szórakoztató és oktató videók is találhatók.

  Költség – 7,700 r.

  Beaba Babycook Original

  Értékelés: 4.7

  Beaba Babycook Original

  A modell ezer milliliteres tállal rendelkezik, és 375 wattos teljesítményű. Négy funkcióval rendelkezik: gőzölés, aprítás, melegítés és leolvasztás. Hangjelzés a művelet végének jelzésére. Kompakt, stílusos kialakítású és könnyen használható. A felhasználók hátrányai közé tartozik a további tartozékok magas költsége, például a gabonafélék tartálya körülbelül ezer rubelbe kerül.

  A gőzölős turmixgép tökéletesen megbirkózik nemcsak a zöldségekkel és gyümölcsökkel, hanem a hús és a diófélék őrlésével is, az alacsony teljesítmény ellenére. Három különböző időtartamú üzemmód létezik, amelyek közül az első a legrövidebb, a harmadik pedig a leghosszabb. A tálon felosztás van: hatvan milliliter a melegítéshez és a felolvasztáshoz; száz milliliter néhány zöldséghez, mint például a cukkini, valamint a gyümölcsök és a húsok; százhatvan milliliter minden más zöldséghez, valamint a húshoz és a gabonafélékhez. Az elkészítése átlagosan tizenöt-húsz percet vesz igénybe. A készülék ezután kikapcsolja magát.

  A kezelőszervek mechanikusak, mint az összes csúcsmodellben. Ez a lehetőség sokkal kényelmesebb, mert a mechanika kevésbé valószínű, hogy meghibásodik és meghibásodik, de az elektronika kellemetlen meglepetést okozhat, és akkor a készüléket egy szervizközpontba kell vinnie javításra. oktatás 1 A mechanika nem működik. Magán a készüléken kívül egy tál és fedél, egy gőzfőzőkosár, egy védőfedél a daráláshoz és egy spatula is tartozik hozzá.

  Az ár – 8100 r.

  Szia

 • Az AVENT SCF862

  Értékelés: 4.7

  Philips AVENT SCF862

  Az intuitív kezelőszervekkel ellátott, könnyen kezelhető készülék teljesítménye háromszázharminc watt. A gép automatikus kikapcsolási funkcióval rendelkezik, amely a kancsóban lévő víz elfogyása után automatikusan kikapcsol. Igaz, nincsenek figyelmeztető jelzések, amelyek figyelmeztetnék a felhasználót, hogy a gőzfolyamat leállt.

  A víztartályon van egy skála, amely száznyolcvan milliliterig mér, ami nagyon praktikus. Egyszerűen helyezze be a kosarat az élelmiszerrel, szorosan tegye rá a fedelet, és nyomja meg a gombot. Ezután, ha aprítani szeretné a hozzávalókat, a mellékelt spatula segítségével tegyen mindent a turmixgépbe aprításhoz és turmixoláshoz, egy kevés víz hozzáadásával. Annak ellenére, hogy a készülék nem rendelkezik extra funkciókkal, számos étel elkészítéséhez használhatja mind a baba, mind a felnőttek számára.

  Jobb, ha szűrt vizet használ, hogy megelőzze a vízkő képződését a vízben. De még akkor is, ha hirtelen fehér lepedék jelenik meg, meg kell tisztítani, egy teáskanál citromsavval feloldva.

  A gőzfőző-keverő ára – 8000 p.

  Kitfort KT-2305

  Értékelés: 4.6

  Kitfort KT-2305

  A multifunkciós készülék gőzzel kezeli az ételt, majd szükség szerint felaprítja és összekeveri azt. Mostantól néhány érintéssel készíthet krumplipürét. Kényelmes gombok a kezelőpanelen a készülék indításához.

  Az egyedülálló gőztechnológiát úgy tervezték, hogy a gőz folyamatosan keringjen a beépített kosárban, egyenletesen felmelegítve az ételt. Amikor a modell befejezi a főzést, automatikusan kikapcsol, így az összetevők nem főnek túl. A készülék nagyon könnyen tisztítható, mivel a motoregység kivételével minden alkatrész mosható. A pengeegység teljesen szétszerelhető, így minden alkatrész külön-külön tisztítható.

  A Power gőzölős turmixgép négyszáz wattos, a víztartály kapacitása kétszázharminc milliliter, a tál kapacitása pedig négyszáz milliliter. A készüléket könnyű feltölteni vízzel, csak a fedelet kell felemelni. A test alsó része gumilábakkal van ellátva, amelyek megakadályozzák a gép csúszását az asztal felületén.

  Ár – 4500 p.

  Oursson BL1050HT

  Értékelés: 4.5

  Oursson BL1050HT

  Ezzel a modellel könnyű lesz megszervezni az első etetést. A pároló olyan egyszerűen használható, hogy percek alatt elkészíthet bármilyen egészséges vagy diétás ételt a püréktől, levesektől, zabkásáktól, habcsókoktól, turmixoktól és turmixoktól kezdve a húsgombócokig és a párolt szeletig. Kompakt méretének köszönhetően a készülék nem foglal sok helyet a konyhaasztalon vagy a szekrényben, útközben is magával vihető, mivel könnyen elfér egy bőröndben.

  A test műanyagból, a pengék rozsdamentes acélból készültek. A gyártó szűrt víz használatát ajánlja a vízkőlerakódás elkerülése érdekében. A tálat is ajánlott rendszeresen citromlével és folyó vízzel kimosni, és minden használat után száraz ruhával megtörölni a belsejét.

  A vezérlőpulton egy előrehaladási sáv tájékoztatja a felhasználót, ha a folyamat befejeződött. A készülék teljesítménye ötszáz watt. A tál térfogata négyszáz milliliter. A készlet tartalmazza magát a készüléket, egy műanyag tálat fedővel, egy gőzrostélyt és egy főzőkosarat.

  Ár – 4000 .

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: