A 7 legjobb citrusfacsaró

*Szerkesztői megjegyzés a legjobb serpenyőkről. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem eladási célzatú. Vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

A gyümölcscentrifugák már több mint 70 éve vannak a piacon. De ezek csak mostanában váltak nagyon népszerűvé. Egykor a kávézók és éttermek számára volt fenntartva, de ma már az otthoni konyhákban is szívesen látják őket. A citrusfélék előnyei régóta ismertek, és a belőlük készült gyümölcslevek nemcsak egészségesek, hanem frissítőek is. Egy gyümölcscentrifuga, amellyel naponta élvezheti a frissen facsart gyümölcsleveket.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő citrusfacsarót

Természetesen a levét magad is kipréselheted. De a gyümölcsöt meg kell hámozni, és el kell távolítani a magokat és a gyümölcshúst. Nem túl praktikus, ha az egész családra kell főzni egy forró napon. Egy citrusfacsaró megkönnyíti a folyamatot. Kifejezetten narancs, grapefruit, citrom és más gyümölcsök számára készült, hogy egészséges italt adjon Önnek. A gyümölcslé hidegsajtolása akár 5 napig is megőrzi hasznos tulajdonságait. A vásárlás előtt fontos figyelembe venni a következő kritériumokat

 1. Méret.Minden a konyha méretétől és a szükséges tárolóhelytől függ. Még akkor is, ha a hely lehetővé teszi, nincs értelme egy terjedelmes készüléket vásárolni, mivel az összes modell funkciója ugyanaz, és a méret semmilyen módon nem befolyásolja a lé minőségét.
 2. A cellulóz szabályozó. Pépszabályozóval ellátott gyümölcscentrifuga, amely lehetővé teszi, hogy adalékanyagok nélkül többet kapjon az italából.
 3. Mosogatógépben mosható. A készülék tisztítása meglehetősen időigényes, így ha az összes kivehető alkatrészt be tudja tölteni a gépbe, és a végén egy tiszta gyümölcscentrifugát kap, az sokkal könnyebbé teszi az életet.
 4. A gyümölcslé tartály mérete. Minden az Ön igényeitől függ. Minél nagyobb a család, annál nagyobbnak kell lennie a tárolóedénynek.
 5. Teljesítmény. A nagy teljesítményű modellek gyorsabbak és kemény gyümölcsöket is képesek feldolgozni. A citrusfélékhez 20 watt elég.
 6. Sebességek száma. Alacsonyabb fordulatszámon tiszta gyümölcslevet állít elő pép hozzáadása nélkül. A nagyobbak gyorsabban feldolgozzák a gyümölcsöt, de a magok és a gyümölcshús az italba kerülhetnek.

Természetesen a vásárlás előtt a termék megjelenésére is figyelnie kell. A méretét és a színét is okosan kell megválasztani, hogy a gyümölcscentrifuga harmonikusan illeszkedjen a konyhába, és kiemelkedjen a tömegből.

A legjobb citrusfacsarók értékelése

JelölésHelyszínNévÁr
A legjobb citrusfacsarók értékelése1Caso CP 3005 099 €
2Kitfort KT-11084 273 €
3Zauber X-8605 614 €
4A Bugatti Vita7 757 €
5A Gemlux GL-CJ1112 530 €
6aun CJ30001 750 €
7Bosch MCP3000N1 920 €

A legjobb citrusfélék gyümölcscentrifugák értékelése

A minősítés összeállításakor nem csak a citrusfacsarók általános jellemzőit vettük figyelembe, hanem a valós vásárlóktól származó pozitív és negatív vélemények arányát is. Figyelembe vettük a készülék garanciális szerviz szakembereinek és javítóinak véleményét is. Csak a legjobb citrusfacsarókat értékeltük, amelyek biztosan minden konyhában nélkülözhetetlen segítők lesznek.

Caso CP 300

Értékelés: 4.9

Caso CP 300

A minősítésünk első helyén méltán rendezett Caso CP 200 modell a legerősebb citruspréssel. Az univerzális prés alkalmas mindenféle citrusféléhez a lime-tól a grapefruitig, belül egy fémháló található a gyümölcshús, a magok és a héj összegyűjtésére. A gyümölcscentrifuga csepegésgátló mechanizmussal van felszerelve, így nem kell aggódnia a konyhai felület tisztasága miatt. A gyümölcscentrifuga egyszerű, intuitív működésű, mechanikus karral, amelyet érintéssel lehet működtetni.

A gyümölcscentrifuga kis mérete (201×325 mm) miatt könnyen elhelyezhető egy kis konyhában, vagy elrejthető egy szekrényben, ahol nem foglal sok helyet. A rozsdamentes acél héj önzáró lábakkal van ellátva, amelyek lehetővé teszik, hogy biztonságosan álljon a felületeken. A gyümölcscentrifuga kivehető részekből áll, amelyek lehetővé teszik a könnyű tisztítást. A készlet nem tartalmaz külön tárolóedényt a gyümölcslé számára.

Előnyök

 • bármilyen méretű citrusfélékhez alkalmas;
 • Szinte zajtalan;
 • nagy teljesítmény;
 • kompakt méret;

Hátrányok

 • Az elkészített italnak nincs tartálya;
 • piszkos burkolat.

Kitfort KT-1108

Értékelés: 4.8

KITFORT KT-1108

Kiváló gyümölcscentrifuga az orosz gyártótól. Könnyen megbirkózik bármilyen gyümölcs préselésével. Különösen sokan veszik ezt a modellt a narancs- és grapefruitlé napi fogyasztására. Egy ilyen gyümölcsös eszközzel való megbirkózáshoz lehetővé teszi az elektromos motor, amelynek teljesítménye 160 wattra emelkedik. Nem a legmagasabb érték, de elegendő ahhoz, hogy a készülék gond nélkül kivonja a citrusfélék levét. Az ízletes ital a beépített tartályba folyik, amelynek kapacitása legfeljebb 0,75 liter. Ezután már csak annyi a teendő, hogy kivesszük, és az eredményt poharakba vagy bögrékbe öntjük.

Ez a modell nem nevezhető a legolcsóbbnak. Ez számos előnyt eredményez a versenytársakkal szemben. Például a csepegésgátló rendszer itt valósul meg. A szorító mechanizmust sem lehet hibáztatni. De legfőképpen sok vásárló értékelni fogja a testet. A dolog lényege, hogy rozsdamentes acélból készült. Ez azt jelenti, hogy a gyümölcscentrifuga a teljes élettartama alatt megőrzi ideális megjelenését. A készülék alján gumírozott lábak vannak, amelyek megakadályozzák, hogy a citrusfacsaró csúszkáljon az asztalon.

A Kitfort KT-1108 megfelel a tulajdonosainak? A vélemények csak pozitív válaszokat adnak erre a kérdésre. Az emberek szeretik azt a tényt, hogy a fúvóka nagy sebességgel forog, ennek eredményeképpen várva, hogy a lé nagy késedelem nélkül kijöjjön. A mindössze 1,16 m hosszú tápkábelre aligha lehet panasz. Még a fogantyú, amelyet a gyümölcscentrifuga működtetéséhez meg kell nyomni, is átgondolt – puha tapintású műanyaggal borított. Értelemszerűen Anna a következőket írta az Ozon webáruházban: “Micsoda meglepetés volt számomra a gyümölcscentrifuga egyszerű használata és könnyű tisztítása. Ez valami!”.

Előnyök

 • Számos alkatrész rozsdamentes acélból készült;
 • A lehető legkönnyebben használható;
 • A csepegésgátló rendszer bevezetésre került;
 • Nem túl zajos;
 • A gyümölcslé-tartály meglehetősen nagy;
 • Nem csúszik az asztalon.

Hátrányok

 • A nagy grapefruitot nem nyomják ki teljesen;
 • A felső részt nehéz tisztítani;
 • A költségek nem nevezhetők alacsonynak.

Zauber X-860

Értékelés: 4.7

Zauber X-860

Elég szokatlan kinézetű gyümölcscentrifuga, amely a konyha díszévé válhat. A ház szinte teljes egészében rozsdamentes acélból készült. Ez azt jelenti, hogy úgy tervezték, hogy teljesen biztonságos legyen a víz- és gyümölcslécseppektől. Ez azt is jelenti, hogy a készülék nem veszítheti el forgalmi értékét már egy év vagy akár hat hónap után. A kúp alakú fúvóka ugyanebből az anyagból készül. Csak egy gyümölcscentrifuga van, de ha csak citrusféléket fog levet facsarni, akkor nincs szüksége más tartozékra.

Ennek az apróságnak a belsejében egy 100 wattos elektromos motor van. Nem lenyűgöző paraméter. A narancs vagy a paradicsom vágásához azonban teljesen elegendő, például. Ez is hozzájárul ahhoz a tényhez, hogy a gyümölcscentrifuga meglehetősen csendes. Ez lehetővé teszi a kora reggeli használatot, amikor valaki más is alszik.

A Zauber X-860 nem rendelkezik külön vezérlőpanellel. A préselés szó szerint azonnal elkezdődik, amint egyetlen gombot nyomsz meg. Még a sebességet sem lehet kiválasztani. Ez azonban aligha hátrány, mivel a készülék nem állítja, hogy univerzális lenne. Ez a gép rendelkezik egy második üzemmóddal, amely kiszorítja a szitában maradt süteményt (a forgási sebesség legalább kétszer olyan gyors).

A gyártó a készüléket csepp-megállító rendszerrel szerelte fel. Ez azt jelenti, hogy nem kell ruhára vagy papírtörlőre gondolnia. Ez az egyik oka annak, hogy sok vásárló magas pontszámot ad a Zauber X-860-nak. Igor például befejezte a Yandex felülvizsgálatát.A “piac” a következő: “Használtam már különböző citrusfacsarókat, és az ár-érték arány szempontjából semmi jobb nincs a láthatáron.”.

Előnyök

 • Nem túl zajos;
 • Hosszú élettartam;
 • Jó megjelenésű design;
 • Számos alkatrész rozsdamentes acélból készült;
 • Állítható csepegésgátló rendszer
 • Könnyen megtanulható működés.

Hátrányok

 • Az ár nem mindenkinek fog megfelelni;
 • Működés közben rázkódik és vibrál;
 • Rendszeres szüneteket igényel.

Vita

Értékelés: 4.7

BUGATTI VITA

Juicer futurisztikus kivitelben, amely úgy néz ki, mint egy élénk színű üveg. Kúp alakja esztétikai és gyakorlati célokat egyaránt szolgál. Egy lábon állva akár 60°-ig is elforgatható, ami nagyon kényelmes az ital kiöntésekor. A pépet és a magokat fémhálóra gyűjtik, hogy a végtermékbe ne kerülhessenek idegen összetevők.

A készlet két különböző kúpos fúvókát tartalmaz a nagy és a kis gyümölcsökhöz, valamint egy speciális kaparót, amely az összes gyümölcslécseppet kivonja a gyümölcshúsból. A készülék egy meglehetősen nagy gyümölcslé-tartállyal rendelkezik, amely 0,6 liter gyümölcslevet tartalmaz. Elég kapacitás egy egészséges reggelihez az egész család számára.

Előnyök

 • Stílusos kialakítás;
 • maximális pörgés;
 • alacsony zajszint;

Hátrányok

 • ár.

Gemlux GL-CJ111

Értékelés: 4.6

Gemlux GL-CJ111

Egy egyszerű kinézetű gyümölcscentrifuga, amely a legtöbbeknek tetszik az árával. És az a tény, hogy a teste részben rozsdamentes acélból készült. Sok versenytársához hasonlóan közvetlenül a pohárba facsarja a gyümölcslevet. És a komolyabb beállítások hiánya itt vonzó lehet az idősebb emberek számára, akik nem különösebben szeretik a modern elektronika rendezését. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem lehet különböző gyümölcsfajtákhoz igazítani. A dobozban két kúpos fúvókát találsz, ezeknek ez a rendeltetése. De vásárlás előtt mindenképpen ellenőrizze! A dolog az, hogy az egyik vásárló soha nem talált a dobozban egy második fúvókát, amelyet citrommal való munkára szántak.

A modell súlya 2 kg. Egy optimális szám, ami miatt a gyümölcscentrifuga nem érzi magát nehéznek, ugyanakkor működés közben nem hajlamos elszaladni az asztaltól. A gumírozott lábak szintén hozzájárulnak a stabilitáshoz. A gyártó nem spórolt a csepegésgátló rendszerrel sem. Ez azt jelenti, hogy nem kell letörölnie az asztalt a véletlenül ráömlő gyümölcslé miatt.

Egyébként ez egy tipikus citrusfacsaró, amelynek kapacitása mindössze 100 W. Elég csendes, de ne várd el, hogy hihetetlenül gyorsan lemerüljön. Az itt használt motor hajlamos a túlmelegedésre. Ez azt jelenti, hogy minden két-három narancs után néhány percet kell hagyni a motornak, hogy lehűljön. Ez nem akadályozza meg a vásárlókat abban, hogy magas pontszámot adjanak a Gemlux GL-CJ111-nek. Alexander például a következő értékelést hagyta az Ozon online boltban: “Nagyszerű otthoni citrusfacsaró”.

Előnyök

 • Könnyen elsajátítható;
 • alacsony költség;
 • Rozsdamentes acél test;
 • Két tartozékkal érkezik;
 • A zajszint nem túl magas;
 • A drop-stop rendszer bevezetésre került;
 • Nem túl nagy méretű vagy súlyú.

Hátrányok

 • Lehetséges, hogy a személyzet nem eléggé van ellátva;
 • A teljesítmény nem mindenkinek fog megfelelni;
 • A motor viszonylag gyorsan túlmelegszik.

raun CJ3000

Értékelés: 4.5

</div><p>Az “aun CJ3000″ src=”/wp-content/uploads/2023/03/600166666196901-857-.jpg” height=”400″ title=”<br />CJ3000″></p><p>A kialakítás hagyományos <br />A CJ3000 egy könnyen kezelhető kis citrusfacsarót kínál. Egyszerűen nyomja a gyümölcsöt a kúpelemre, és emelje fel a citrusféléket, amikor a gyümölcslé kiszívódik. A mechanizmus jobbra és balra forog, ami lehetővé teszi, hogy növelje az ital mennyiségét. A gyümölcscentrifuga képes szabályozni a gyümölcslé pépének mennyiségét, csak állítsa be a kívánt mennyiséget a szabályozóval.</p><p>Csak egy sebesség van, de ez elég egy gyors és egészséges snackhez. A gyümölcslé tartály elegendő 1-2 italhoz. A kancsó mérőskálával van felszerelve, ami természetesen praktikus a turmixok készítéséhez. Könnyen szétszedhető alkotóelemeire, amelyek mosogatógépben könnyen elmoshatók. A tápkábel számára külön rekesz van, amely a tárolás során nem foglal helyet.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>kompakt méret;</li><li>visszafordító funkció;</li><li>A pép mennyisége állítható;</li><li>ár;</li><li>könnyű használat;</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>a használat során rá lehet permetezni.</li></ul><h3><b>osch MCP3000N</h3><p>Értékelés: 4.4</p><div style=Bosch MCP3000/3500

Olcsó citrusfacsaró nagy, kivehető gyümölcslé-tartállyal (0,8 l) és 25 W-os motorral.. Megválaszthatja, hogy mennyi pépet szeretne az italában, vagy teljesen eltávolíthatja azt. A gyümölcslé tartály mérőskálával rendelkezik, amely könnyen használható a főzés során.

A gyümölcscentrifuga könnyen összecsukható, az alkotóelemek mosogatógépben tisztíthatók. Alkalmas a tápkábel tárolására. A készlet tartalmaz egy fedelet is, amely pormentesen tartja az alkatrészeket, így a gyümölcscentrifuga könnyen tárolható.

Előnyök

 • Nagy kapacitás a gyümölcsléfőzéshez;
 • könnyű használat;
 • tömörség;
 • zajmentesség;
 • ár;

Hátrányok

 • a grapefruitot nehéz összenyomni;
 • A rácsok nem tartják vissza az összes pépet.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: