A 7 legjobb csepegtető hűtőszekrény

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, és nem minősül reklámnak vagy vásárlási útmutatónak. Vásárlás előtt kérjen szakmai tanácsot.

Napjainkban a hűtőszekrények két csoportra oszthatók. A termékcsalád hagyományos készülékeket tartalmaz, amelyeket időről időre le kell olvasztani a csepegtető rendszer segítségével. Vannak olyan drágább készülékek is, amelyek NoFrost technológiával rendelkeznek – egyáltalán nem igényelnek leolvasztást. Ez a cikk a legjobb csepegésmentes hűtőszekrényeket veszi szemügyre. Csak azokról a modellekről fogunk beszélni, amelyeket az orosz üzletekben értékesítenek. Beszéljünk a NoFrost és a cseppmentes hűtőszekrény közötti különbségről.

A legjobb cseppmentes hűtőszekrények

Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb cseppmentes hűtőszekrények 1
 • ebherr CNbs 4015
 • 65 840 €
  2 Gorenje R 6192 LB 43 830 €
  3
 • ebherr CUel 2831
 • 33 466 €
  4 Gorenje NRC 6192 TX 34 358 €
  5 Bosch KGV39XW22R 27 990 €
  6 ATLANT XM 4625-101 26 968 €
  7 BEKO RCSK 335M20 W 22 600 €

 • ebherr CNbs 4015
 • Értékelés: 4.9

  <li></div><p>ebherr CNbs 4015″ src=”/wp-content/uploads/2023/05/7071666198041-377-.jpg” height=”402″ title=”</p><li>ebherr CNbs 4015″><p>Német vállalat</p><li>Az ebherr híres a csúcsminőségű hűtőszekrényeiről. A CNbs 4015 pontosan a prémium szegmensben helyezkedik el. Ez egy kétrekeszes szépség, szinte teljesen feketére festett burkolattal. Más modern készülékekhez hasonlóan ezek is elektronikus vezérlést használnak. Emellett a gyártó inverteres kompresszorral látta el alkotását, amely a hűtőszekrény tulajdonosa által beállított hőmérséklettől függően különböző mennyiségű villamos energiát fogyaszthat. A készülék átlagosan 229 kWh-t fogyaszt évente, ami a méretének megfelelően az A osztályba tartozik++.<p>Az itt található hűtőszekrényben öt polc található. Egyikük összecsukható, ami lehetővé teszi, hogy magasabb edényeket, például egy hatalmas serpenyőt is gond nélkül elhelyezhessen. A polcokhoz használt üveg edzett üveg. A fagyasztórekesz két nagy és egy viszonylag kicsi fagyasztófiókkal rendelkezik. A használható kapacitás 87 liter. Nyomófogantyú, így a fagyasztórekesz egy ujjal is kinyitható.</p><li>Az ebherr CNbs 4015 rendelkezik No Frost technológiával. De csak részben – ez csak a fagyasztórekeszre vonatkozik. A hűtőszekrény csepegtető leolvasztó rendszerrel van felszerelve. Ez talán az egyetlen komoly hátránya ennek a modellnek.<p>Mivel itt inverteres motort használnak, a hűtőszekrény meglehetősen csendes. Ezt Alekszej is megerősítette, aki a Yandexen hagyott egy megjegyzést.A Marketről szóló vélemény a következő: “A kompresszor nagyon csendes. A szerelés jó, semmi sem zörög. De sajnos a hang nem csak a kompresszorból, hanem a hűtőrendszer feltöltéséből is származik. Ennek eredményeképpen a hasában dübörgő hanghoz hasonló hangot ad ki. Ha azonban valami más is fut a konyhában, ez a készülék nem hallható. És a hűtőszekrény is, a vélemények alapján, nagyon megbízható. Olyannyira, hogy a német gyártó úgy döntött, két év garanciát ad a vásárlónak.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>A hűtőszekrény rekesze nagyon nagy;</li><li>Hőmérséklet kijelzővel rendelkezik;</li><li>Magas energiaosztály;</li><li>Stílusos kialakítás;</li><li>Hosszú garanciaidő;</li><li>A fagyasztó fogantyúját egy tolófej egészíti ki;</li><li>A fagyasztó támogatja a No Frost technológiát;</li><li>Alacsony zajszint;</li><li>A kijelző a hűtőszekrény belső oldalán található.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Magas költségek;</li><li>Az ajtókilincsek túl nagyok.</li></ul><h3>Gorenje R 6192 LB</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Gorenje R 6192 LB

  Ha viszonylag magas áron árulják, akkor valószínűleg atipikus színösszeállítással büszkélkedhet. A Gorenje R 6192 LB például sötét színekkel díszített, modern belső térrel rendelkező konyhákba való beépítésre készült, mivel fémháza feketére van festve. Örülni fog az elektronikus vezérlésnek és az alacsony energiafogyasztásnak is, amely egy A-osztályú modell++. Pontosabban, a készülék évente körülbelül 113 kWh-t fogyaszt (pénzben kifejezve ez körülbelül 500 rubel).

  A legtöbb mai hűtőszekrénnyel ellentétben a Gorenje R 6192 LB nem rendelkezik fagyasztórekesszel. Ez azt jelenti, hogy a 368 literes kapacitás teljes egészében az italok, gyümölcsök, zöldségek és más hasonló élelmiszerek tárolására szolgál. A hűtőkamra összesen hat polcból és három fiókból áll. Nem rossz egy olyan készüléktől, amelynek magassága nem haladja meg a 185 cm-t. Egyébként van egy frissességi zóna is. A zöldségek és fűszernövények egy hétig tárolhatók!

  A többi hűtőszekrényhez hasonlóan ez is csepegtető-olvasztó rendszert használ. Lehetőséget kínál az ajtó újbóli felakasztására is – ez a folyamat nem tart sokáig. Nincs semmi baj a polcokkal, amelyek tartós üvegből készültek. A súlya pontosan 60 kg. Ez azt jelenti, hogy két felnőtt férfi akár egy régi, lift nélküli épületben lévő lakásba is be tudja vinni a hűtőt.

  A Gorenje R 6192 LB kiváló választás azok számára, akik külön fagyasztót is vásárolnak. Amint azt számos véleményben megállapították, ez a modell készen áll arra, hogy hatalmas mennyiségű ételt tartson. Nehéz hibát találni benne. Például, itt van, amit valaki Sergey írt a “Yandex.Piactér.” “Ez a második Goryusha a családban. Az előző ezüst színű 12 évig tartott, és már két éve a szüleim vidéki házában él. A készülék beszédes természetéről kapta a becenevét – a készülék működés közben olyan hangokat ad ki, amelyek nagyon élethűek”. Ez a modell valóban nem nevezhető teljesen csendesnek. De nem is fog az utadba állni.

  Előnyök

  • Stílusos kialakítás;
  • Hatalmas kapacitás;
  • Van egy friss zóna;
  • Alacsony energiafogyasztás;
  • A polcok edzett üvegből készültek;
  • A hűtőszekrény nem túl nehéz;
  • Legfeljebb 60 kg tömegű;
  • Többféle üzemmód áll rendelkezésre.

  Hátrányok

  • Nincs fagyasztórekesz;
  • Magas költségek;
  • A fiókok gyenge műanyagból készültek.

 • ebherr CUel 2831
 • Értékelés: 4.8

  <li></div><p>ebherr CUel 2831″ src=”/wp-content/uploads/2023/05/8761666198041-247-.jpg” height=”420″ title=”</p><li>ebherr CUel 2831″><p>A tökéletes hűtőszekrény a modern konyhába. A legtöbb meglévő készülékkel ellentétben ez ezüstszínű burkolattal büszkélkedhet. Ez a modell elektromechanikus vezérléssel rendelkezik, amellyel még egy idős ember is megbirkózik. Ez a hűtőszekrény azonban nem igényel különösebb figyelmet. Annak ellenére, hogy csepegtető típusú leolvasztást használ.</p><p>Ez a modell egy kétkomponensű modell. Az alsó ajtó alatt egy 53 literes fagyasztórekesz rejtőzik. Elég egy kétfős családnak. A hűtőszekrény nagyvonalú 212 literes. Érdekes, hogy e jelentős méretek ellenére a készülék egy év alatt nem fogyaszt többet 175 kWh-nál, ami megfelel az A energiahatékonysági osztálynak++.</p><p>Különösen, ha nagyon keskeny a folyosó; Nem túl nagy fagyasztási kapacitás,</p><li>Az ebherr CUel 2831 a legjobb választás egy viszonylag kis lakáshoz. Különösen akkor, ha nagyon keskeny a folyosó. Az a tény, hogy ennek a modellnek a magassága mindössze 161.2 cm. Ami azt jelenti, hogy kis helyen is használhatja. De ha ezt be lehet venni az érdemek listájába, a fagyasztó kamra kézi leolvasztása nem fog tetszeni. Azonban a jég itt, ha megjelenik, rendkívül vonakodó és lassú, így nem javasoljuk, hogy aggódjon.<p>A készülék fő előnye a csendessége</p><li>Az ebherr CUel 2831 hosszú eltarthatósági idővel rendelkezik. Ha az áramellátás megszűnik, ez legfeljebb 24 óráig nem okoz problémát! Nem károsítja a fagyasztási kapacitást, amely akár 4 kg/nap is lehet. Nem rossz egy viszonylag szerény fagyasztórekesszel rendelkező modelltől.<p>Egyébként ez a hűtőszekrény nem képes komolyan meglepni. Elég halk, de a 39 dB nem rekord. A készülék súlya 57,3 kg. És csak a kétéves garanciaidő teszi lehetővé, hogy a készülék kiemelkedjen a versenytársak közül. Néha ez fontosabb, mint az összes többi jellemző.</p><p>Ha elolvassa a véleményeket a</p><li>Az ebherr CUel 2831-ről csak pozitív benyomásokat lehet szerezni. Itt van például, amit Inna írt az Ozon webáruházban: “Nagyon elégedett vagyok a hűtőszekrényemmel. Csendes működés (akár egy szobában is aludhat vele). Kiváló minőségű anyagok, könnyen átrendezhetőek a polcok”.<h4>A</h4><ul><li>A polcok tartós üvegből készültek;</li><li>Alacsony energiafogyasztás;</li><li>Nagy térfogatú fagyasztórekesz;</li><li>Nem túl nehéz;</li><li>A zajszint megfelelő;</li><li>Stílusos kialakítás;</li><li>Nagyon hosszú autonóm hidegtartás;</li><li>A garanciaidő két évre meghosszabbodik.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>A fagyasztó kézi leolvasztással működik;</li><li>A fagyasztókamra szerény térfogata;</li><li>Nem túl nagy fagyasztási kapacitás.</li></ul><h3> Gorenje NRC 6192 TX </h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Gorenje NRC 6192 TX

  Egy másik meglehetősen alacsony hűtőszekrény a mi értékelésünkben. Méretei: 185x60x64 cm. Mint szinte minden modern modell esetében, a fagyasztórekesz az alján található. Térfogata 85 liter, ami a legtöbb vásárló számára elegendő. A hűtőtér térfogata 222 literre nő. A termék megfelel az A++ energiafogyasztási osztálynak, ami kielégítő eredmény. Érdekes, hogy a házban egy LCD kijelző mutatja az aktuális üzemmódot és a hőmérsékletet mindkét kamrában. Ez a hűtőszekrény képes szuperfagyasztást biztosítani. Nagy, napi 12 kg-os fagyasztási kapacitással is rendelkezik. De az a tény, hogy a fagyasztókamra belsejében a No Frost rendszert használják, még ennél is örömtelibb. Ez azt jelenti, hogy a tulajdonosának ritkán kell leolvasztania. Valójában csak a hűtőkamra belsejének tisztításából áll.

  Olyan üvegpolcokat használnak, amelyeket valószínűleg nem törik össze egy óriási leveses fazék. A Gorenje NRC 6192 TX, mint szinte minden csepegtető hűtőszekrény, biztosítja az ajtó lengésének lehetőségét, mivel nem minden konyhában kényelmes balról jobbra nyitni. Akár 42 dB zajszint. Nem rekord, de teljesen elfogadható paraméter. Egy szóval, ez megfelel a 37-40 ezrelékének. RUB. A hűtőszekrény mindenképpen megéri az árát! A fogyasztók megértik ezt – ez a modell nem késik az üzletekben.

  A

  • Az ionizáló szagtalanító jelen van;
  • Nyaralás és szuperfagyasztás üzemmódok állnak rendelkezésre;
  • A fagyasztókamrában a No Frost rendszert alkalmazzák;
  • A hűtőkamra bőséges térfogattal rendelkezik;
  • Ez a készülék antibakteriális bevonattal rendelkezik;
  • Nagy fagyasztási teljesítmény;
  • Súlya 68 kg;
  • Viszonylag alacsony zajszint;
  • Magas energiaosztály;
  • LCD kijelző az üzemmód kiválasztásához.

  Hátrányok

  • A fagyasztórekesz térfogata nem mindenkinek felel meg;
  • Nem a leghosszabb hideg tartás.

  osch KGV39XW22R

  Értékelés: 4.7

  Bosch KGV39XW22R

  Ez a cseppfagyasztó két színben kapható. A legtöbb esetben az üzletekben hagyományos fehér testtel rendelkező készüléket találhat, de van egy bézs színű változat is – ez egy kicsit érdekesebbnek tűnik. Néhány versenytársához képest ez a hűtőszekrény kiemelkedik az akár 200 cm-es magasságával. A készülék a fagyasztórekesz belsejében antibakteriális bevonattal is büszkélkedhet. Egyébként a térfogata 257 l. Nehéz elképzelni olyan családot, amely nem lenne elégedett ezzel a paraméterrel. A fagyasztórekesz térfogata legfeljebb 94 liter.

  Ez a modell az A energiahatékonysági osztályba tartozik+. Érdemes kiemelni, hogy a hűtőszekrény gyakorlatilag zajtalanul csendes. És LED-es világítással van felszerelve, amely gazdaságossága és fényereje miatt figyelemre méltó. A vásárló kedvéért a hideg megőrzésének hosszú időnek kell lennie – akár 22 órán át. Az ajtócsuklópántok lehetősége itt is jelen van. Azonban a kínálatunkban szereplő összes modell büszkélkedhet ezzel a tulajdonsággal.

  A Bosch KGV39XW22R 35 ezer forintért kapható az orosz boltokban. RUB. A meglehetősen magas dollárárfolyam mellett olcsónak is nevezhető. Mit spórolt meg a gyártó?? Igen, a költségvetési konyhai szépség nem kerülhette el az egyszerűsítéseket – az első dolog, amit észre fog venni, hogy nincs LCD kijelzője. Ez az a hely, ahol a nyomógombos vezérlés megvalósul. A megfelelő kulcsok a hűtőszekrényben vannak, el vannak rejtve a konyhába látogatók szeme elől. Továbbá nem mindenki lesz elégedett a fagyasztási kapacitással, amely nem haladja meg a napi 5 kg-ot. Egyébként nehéz hibát találni ebben a cseppmentes hűtőszekrényben. Üvegpolcok, amelyek nem fognak csalódást okozni. És még a súlya sem nevezhető kritikusnak – 72 kg (más források szerint 74 kg).

  Előnyök

  • Nagy hűtőszekrény és fagyasztó kapacitás;
  • Nagyon alacsony zajszint (akár 38 dB);
  • Hőmérsékletjelzés van jelen;
  • Üvegpolcokat használnak;
  • Elég hosszú ahhoz, hogy sokáig hidegen tartsa;
  • Nem túl magas ár;
  • Két színválaszték áll rendelkezésre;
  • Világos LED világítás.

  Hátrányok

  • Alacsony fagyasztási kapacitás;
  • A fagyasztórekesz kézi leolvasztása;
  • Az energiaosztály lehetne magasabb is.

  ATLANT XM 4625-101

  Értékelés: 4.7

  ATLANT XM 4625-101

  Az egyik legalacsonyabb árú csepegtető fagyasztó a listánkon. Az orosz kiskereskedelmi üzletben körülbelül 25-27 ezer euróba kerül. dörzsölje. Ez elég alacsony, különösen ha figyelembe vesszük, hogy a modell magassága lenyűgöző 207 cm. Az alacsony árcédula titka az a tény, hogy ezt a hűtőszekrényt Oroszországban gyártják – nem kell valahonnan Európából szállítani a boltjába. Az orosz mérnökök jelentősen leegyszerűsítették a vezérlést – csak néhány gombból áll, és itt nincs LCD kijelző. De a gyártó gondoskodott az antibakteriális bevonatról. Ez állítólag valamivel hosszabb ideig frissen tartja az élelmiszereket.

  Ha megnézi ezt a hűtőszekrényt, azonnal észreveszi, hogy mindkét ajtó majdnem egyforma méretű. Ez azt jelenti, hogy a hűtőtér és a fagyasztótér térfogata nagyon hasonló, ha nem azonos. Valójában 205, illetve 159 literes. Szeretnek nagy mennyiségű készletet tartani az otthonukban a kényelmi és húskészítményekből? Akkor az ATLANT XM 4625-101 kifejezetten az Ön számára készült! Nehéz elképzelni egy olyan embert, aki nem engedhet meg magának egy ekkora fagyasztót. A hűtőrekesz sem nevezhető kicsinek – egy átlagos orosz család élelmiszerei biztosan elférnek benne.

  Vegye figyelembe, hogy a fagyasztórekesz minimális hőmérséklete -18°C. Sok cseppmentes hűtőszekrény akár -24 °C-ig is képes lecsökkenteni a hőmérsékletet. Egy másik megfontolandó dolog, hogy szükség van-e ilyen alacsony hőmérsékletre? Ami a fagyasztási teljesítményt illeti, itt napi 7,2 kg-ot ér el – ez elfogadható eredmény.

  Az itt használt LED-es világítás ellenére a hűtőszekrény évente 323 kWh-t fogyaszt. Ennek eredményeképpen a szakértők A osztályú energiahatékonysági minősítést adtak a készüléknek+. Egyszóval, nem a legjobb eredmény. De a készülék csendes működéssel büszkélkedhet – alig hallható a konyhában. A termék üvegpolcokkal is rendelkezik. Ez azért fontos, mert a fémpolcok megereszkedhetnek a nehéz leveses fazék súlya alatt. A hűtőszekrény súlya 76 kg.

  Előnyök

  • Csendes működés;
  • Üvegpolcokkal rendelkezik;
  • Az alacsony költségek;
  • A fagyasztás ereje nem rossz;
  • Hatalmas fagyasztórekesz;
  • Beépített fényes LED világítás;
  • Antibakteriális védelemmel rendelkezik.

  Hátrányok

  • A fagyasztó kézi leolvasztása;
  • A felső polc nem kényelmesen elérhető;
  • Meglehetősen magas energiafogyasztás.

  EKO RCSK 335M20 W

  Értékelés: 4.6

  BEKO RCSK 335M20 W

  Ez a legegyszerűbb hűtőszekrény, amit most el lehet képzelni. Legalábbis a csepegésmentesítő rendszerrel ellátott készülékek esetében. Ugyanakkor 23 ezerért. RUB. Egy tágas készüléket kap, amely akár 201 cm magas is lehet. 331 literes teljes belső térfogat. A fagyasztókamra kapacitása 118 liter, ami a vásárlók többségének megfelel. Meg kell jegyezni, hogy a 213 literes hűtőkamra belsejében antibakteriális bevonat található, ami egy ilyen olcsó készülék esetében váratlannak tűnik. És az üvegpolcok kellemes meglepetés – általában az olcsó hűtőszekrények polcai fémből vagy akár műanyagból készülnek. De leginkább néhány ember elégedett lesz a hűtőszekrény súlyával, amely nem haladja meg az 58 kg-ot. Két felnőtt férfinak nem okozhat gondot egy ilyen hűtőszekrényt a konyhába cipelni.

  A kedvező árfekvése ellenére ez a modell a nyitott ajtó hangjelzésével büszkélkedhet. Kellemesen meglepő a fagyasztási kapacitás is, amely eléri a napi 7 kg-ot. És ha a hőmérséklet-kijelzőre is gondol, akkor nem érti, miért van a készülék egyáltalán ilyen alacsony áron. Úgy tűnik, hogy az árcédulát befolyásolták az elavult forgókapcsolók, amelyek a hűtő- és fagyasztórekeszek hőmérsékletét szabályozzák. Figyelemre méltó az is, hogy ez a hűtőszekrény valamivel zajosabb, mint a fentebb vizsgált versenytársak. És viszonylag kevés áramot fogyaszt, még az A osztályú besoroláshoz képest is+. Ha szereted a pontosságot, a készülék évente körülbelül 294 kWh villamos energiát fogyaszt.

  Kár, hogy Oroszországban egy ilyen csepegtető fagyasztót a kiskereskedelmi láncok minimális száma értékesíti. Máskülönben igazi sláger lehetett volna! De lehet, hogy ez a hűtőszekrény nem lesz kapható a boltokban, mivel túl gyorsan fogy?

  Előnyök

  • Nem túl nagy energiafogyasztás;
  • A nyitott ajtó hangjelzéssel jelzi, hogy az ajtó nyitva van;
  • Jó fagyasztási teljesítmény;
  • A fagyasztó- és hűtőkamrák nagy térfogata;
  • Üvegpolcokat használnak;
  • Antibakteriális bevonattal rendelkezik;
  • Alacsony súly;
  • Nagyon alacsony költség.

  Hátrányok

  • A fagyasztórekesz kézi leolvasztása;
  • Egyszerű forgókapcsolókat használnak.

  Melyik a jobb: NoFrost vagy csepegésmentes hűtőszekrény??

  Miért hívják cseppfagyasztónak?? Minden nagyon egyszerű. Hátsó fala mögött egy speciális párologtató található. Rendszeresen kondenzvíz képződik rajta, és a számára kialakított tartályba csöpög. Egyesek az ilyen hűtőszekrényeket “sírónak” hívják – valóban, a cseppek olyanok, mint a könnyek. A hűtő-fagyasztó rekesz és a fagyasztórekesz oldalai általában szárazak maradnak. Ha azonban a kompresszor túl intenzíven működik, apró jégdarabok képződhetnek rajtuk.

  A NoFrost technológia észrevehetően összetettebb. Az ezzel a funkcióval rendelkező hűtőszekrénynek van egy párologtatója is a készülék hátsó rekeszében. Egy ilyen eszköz azonban több ventilátort is kap – nemcsak a levegőt hűtik, hanem biztosítják annak állandó keringését a kamrákon keresztül. A keletkező kondenzátum, ha ki is folyik, minimális – egy speciális tartályt kell üríteni hathavonta vagy akár évente egyszer.

  Sokan megértik, hogy jobb, ha NoFrost hűtőt vásárolnak. De van egy nyilvánvaló korlátozó tényező: a költségek. Az ilyen eszközök sokkal drágábbak. Az árkülönbség majdnem ugyanazoknál a paramétereknél néha a duplája! Nézzük azonban a két technológia egyéb erősségeit és gyengeségeit is.

  Előnyök

  Hátrányok

  Csepegtető rendszer

  Alacsony költség

  A fagyasztórekeszben idővel jég keletkezik

  Hűtőszekrények széles választéka

  Hosszú időbe telik, amíg a hőmérséklet csökkenése után helyreáll a hőérzet

  Alacsony energiafogyasztás

  A hátsó fal folyamatosan nedves

  A kibocsátott zaj kizárólag a kompresszortól függ

  Rendszeres leolvasztást igényel

  A kamrák általában nagy térfogatúak

  A hűtőszekrény aljának hőmérséklete nagyon különbözik a tetején lévő hőmérséklettől

  NoFrost SOHA NEM KELL KIOLVASZTANI A FAGYASZTÓK RITKÁN RENDELKEZNEK NAGY MENNYISÉGŰ TÁROLÓHELLYEL
  GYORS ALACSONY HŐMÉRSÉKLETŰ HELYREÁLLÍTÁS TÖBB OLYAN ÖSSZETEVŐ, AMELY LEBOMOLHAT
  A RENDSZER STABILAN MŰKÖDIK MÉG A FAGYASZTÓTÉRBEN IS NAGYOBB ENERGIAFOGYASZTÁS
  A HŐMÉRSÉKLET A HŰTŐSZEKRÉNY EGÉSZ TERÜLETÉN NAGYJÁBÓL AZONOS
  AZ ÉLELMISZER GYORSFAGYASZTÁSA
  NINCS PÁRALECSAPÓDÁS A HÁTSÓ FALON

  Felhívjuk figyelmét, hogy ezek a hátrányok nem minden NoFrost hűtőszekrényre vonatkoznak. Ezeknek a készülékeknek a fejlesztése folytatódik, így néhány modell még mindig mentes ettől vagy attól a hátránytól. Ebben a cikkben ennek ellenére közelebbről megvizsgáljuk a cseppmentes hűtőszekrényeket. Az alábbiakban megtudhatja, hogy mely modelleket tekintik a legjobbnak az ilyen készülékek oroszországi piacán jelenlévők közül.

  Következtetés

  És ezzel a történet véget is ért. Most már tudja, mi a különbség a cseppfagyasztó és a NoFrost készülék között. Azt is tudni fogja, hogy mely modelleket kell keresnie. És ne feledje, hogy még a legjobb hűtőszekrénynek is vannak hátrányai, amelyekkel együtt kell élnie. Őszintén megemlítjük.

  Olvasson tovább  8 legjobb fém vízforraló
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: