A 7 legjobb Electrolux mosogatógépek

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklámnak vagy értékesítési céllal készült. A vásárlás előtt feltétlenül konzultáljon szakértővel.

A svéd Electrolux sokat tud a konyhai készülékekről. Termékei széles körű funkciókkal és hosszú élettartammal büszkélkedhetnek. Nem csoda, hogy oly sok vásárló választja a svéd márkájú mosogatógépet. Nézzük tehát a legjobb alkotásait… a legjobbak áttekintése a rankqua technikai lehetőségeinek elemzésén alapul

 • .

  A legjobb Electrolux mosogatógépek

  Jelölte székhely termék neve ár
  A legjobb teljes méretű Electrolux mosogatógépek 1 Electrolux EEZ 969300 L 64 500€
  2 Electrolux EMG 48200 L 37 490€
  3 Electrolux EES 948300 L 38 200€
  4 Electrolux EEA 917100 L 30 000€
  A legjobb Electrolux keskeny mosogatógépek 1 Electrolux ESL 94655 RO 38 000€
  2 Electrolux ESL 94585 RO 32 000€
  3 Electrolux ESL 94510 LO 27 000€

  A legjobb teljes méretű Electrolux mosogatógépek

  Electrolux EEZ 969300 L

  Értékelés: 4.9

  Electrolux EEZ 969300 L

  Nagyon nagy és tágas mosogatógép. A magas árcédula arra utal, hogy a készülék funkcionalitását lehetetlen lesz kifogásolni. A mosogatógép összes funkciója. Ez egy beépített lehetőség is, ezért jobb, ha már a konyha tervezésénél gondol rá.

  Ez a készülék 15 adag edényt képes tárolni. A mosás bizonyos időt vesz igénybe (általában 240 perc körül), de nem kell aggódnia az áram miatt – a szakértők A+++ minősítést adtak ennek a modellnek, ami a lehető legmagasabb értéket jelenti. Ami a szárító és a mosó-szárítógép fokozatokat illeti, ezek is a csúcsminőségek közé tartoznak.

  Az Electrolux EEZ 969300 L drága, nemcsak a mérete miatt, hanem azért is, mert inverteres motorral rendelkezik. Ennek a motornak köszönhetően a zajszint alig 44 dB. Ez a motor számos program megvalósítását is lehetővé tette. A legnépszerűbb a “félterhelés” – egy ilyen készülék ritka tulajdonosa felhalmozza a maximális mennyiségű piszkos edényt. Ebben az üzemmódban a folyamat sokkal gyorsabb lesz. A vízfogyasztást is csökkenti – az alapbeállítás 11 liter. A víz hőmérsékletét is szabályozhatja, ami egy újabb bónusz.

  Ez a készülék víztisztaság-érzékelővel rendelkezik. A folyamat végét hangjelzés jelzi. Ennek a mosogatógépnek nincs ventilátora, így a konyhapadlón lévő fénysugárról könnyen felismerhető a közelgő vége. Szárításkor valószínűleg ez a mosogatógép legsebezhetőbb pontja. Ez az, ami a leghosszabb időt veszi igénybe. Az a helyzet, hogy ez a kondenzációs technológián alapul – nincsenek ventilátorok. Ez a fajta szárítás azonban biztosítja, hogy edényei és edényei egyáltalán nem lesznek foltosak vagy csíkosak.

  Előnyök

  • Alacsony zajszint;
  • Nem túl nagy energiafogyasztás;
  • Nyolc üzemmód áll rendelkezésre;
  • Van egy késleltetett indítási időzítő;
  • A padlón van egy gerenda kijelző;
  • A mosogatógépben nagyszerű hely van az edények elhelyezésére;
  • Hatalmas kapacitás.

  Hátrányok

  • A szárítási folyamat hosszú időt vesz igénybe;
  • Magas költségek.

  Az Electrolux EMG 48200 L

  Értékelés: 4.8

  Electrolux EMG 48200 L

  Ugyanolyan nagy, de nem annyira tágas. Azonban még 14 adag edény elpakolása sem könnyű feladat. Az Electrolux EMG 48200 L motorháztető alatt inverteres motor is található. 8 előre beállított mosási programmal rendelkezik. A felhasználók három hőmérséklettartomány közül választhatnak. A készülék 10,5 liter vizet és 0,9 kWh villamos energiát fogyaszt normál programban. A folyamat 240 percig tart. Maga a mosás nem tart sokáig, a szárítás tart a legtovább. A dolog lényege, hogy feltételes – nem lehet semmilyen módon felgyorsítani. De eléri az A-osztályú minősítést, ami azt jelenti, hogy nem hagy foltokat vagy csíkokat.

  A fenti modellhez hasonlóan ez is teljesen a konyhabútorba van integrálva. A padlón egy gerenda jelzi, hogy a folyamat milyen hamar fog befejeződni. Amikor az edényeket elmosogatja és megszárítja, hangjelzést ad. Egyébként a mosogatógépet éjszaka is el lehet indítani. Ez fontos azok számára, akik napközben magasabb árat fizetnek az áramért.

  Olvasson tovább  10 legjobb hűtőszekrény nagy fagyasztóval

  Egyébként ez a mosogatógép valószínűleg nem fog meglepetést okozni. De nem okoz csalódást sem. A készülék megfelel az A energiahatékonysági osztálynak++. Az inverteres motor pozitív hatással van a zajszintre – csak 44 dB-t ér el. Semmi rosszat nem lehet mondani a vezérlőpanelről, amely több érintőgombból és kijelzőből áll.

  Rozsdamentes acél belseje ennek a modellnek. Szép, hogy a svéd gyártó üvegtartóval látta el alkotását. Kétségtelen, hogy nem sérülnek meg. A fő mosókosarak magassága állítható. Ez a gép tiszta víz érzékelővel is büszkélkedhet. Ez azt jelenti, hogy a folyamat nem érhet véget idő előtt.

  Előnyök

  • Van egy késleltetett indítási időzítő;
  • Magas energiájú osztály;
  • A zajszint alacsony;
  • Számos mosási program áll rendelkezésre;
  • A vízfogyasztás nem túl magas;
  • Nagy kapacitás;
  • A padlón van egy jelzés egy gerenda formájában.

  Hátrányok

  • Nagyon magas költségek;
  • A szárítás sokáig tart.

  Electrolux EES 948300 L

  Értékelés: 4.7

  Electrolux EES 948300 L

  Egy másik teljes méretű mosogatógép, amely teljesen integrálódik a konyhabútorba. Nem lesznek gombok vagy kijelző a külső oldalon. Honnan tudja, hogy mikor van kész a mosogatógép?? A fénysugár a padlón. Nagyon praktikus és gyönyörű!

  Ennek a mosogatógépnek a belseje rozsdamentes acélból készült, ahogy az várható volt. Az edények több rekeszben vannak elhelyezve. Például van egy külön evőeszköz-tálca. Van egy kosár is mindenféle tányér számára, amelynek magassága állítható. Mindössze egy tálcára van szüksége a poharak számára – csak a valamivel drágább modellek rendelkeznek ilyen tálcával.

  Ez az egyik legolcsóbb mosogatógép, amely inverteres motorral rendelkezik. Jelenléte lehetővé tette az alkotók számára, hogy nyolc programmal ruházzák fel alkotásukat. Ezek közül kiemelhetők a gyors sebességű üzemmódok, amelyeket azokban az esetekben használnak, amikor az edények alig szennyezettek. Kényes program is rendelkezésre áll, különösen a kényes ételekhez. Három hőmérséklet-előbeállítás közül választhat a felhasználó; 6 Electrolux EEA 917100 L. Így nem meglepő, hogy ez a mosogatógép a legjobbak közé tartozik. Valamint szárítás.

  Jellemzően 0,83 kWh energiafogyasztás ciklusonként. Ennek eredményeképpen a szakértők A minősítést adnak ennek a mosogatógépnek+++. Nincs semmi baj a 46 dB-es zajszinttel. A normál program vízfogyasztása 10,5 liter. Ez nem egy hatalmas szám, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy az Electrolux EES 948300 L 14 adag edényt tud tárolni.

  Az egyetlen panasz itt a szárítás. A már tárgyalt modellekhez hasonlóan ez a modell is csak az időigényes kondenzációs szárítással rendelkezik. És sok ügyfél elégedettnek találja. Persze, hogy így van? Ez a fajta szárítás biztosítja, hogy az edények nem lesznek foltosak vagy csíkosak. Még az üvegpoharakon is.

  Az érdemek

  • Késleltetett indítási időzítővel is rendelkezik;
  • A víz tisztaságának érzékelője van;
  • A jelzés a padlón;
  • Kiváló kapacitás;
  • Számos mosási program;
  • Nem túl zajos;
  • Alacsony energiafogyasztás;
  • Takarékos vízfogyasztás.

  Hátrányok

  • Nincs tálca a poharak számára;
  • Meglehetősen magas költségek;
  • A száradási idő nem nevezhető gyorsnak.

  Az Electrolux EEA 917100 L

  Értékelés: 4.6

  Electrolux EEA 917100 L

  Ez a mosogatógép is teljesen integrált. Szélessége továbbra is ugyanaz a 60 cm. De az árcédula csak 28 000 forint. RUB. Mi a titka ennek az árcédulának?? Ennek oka, hogy a készüléket kissé leegyszerűsítették. A fenti modellnél eggyel kevesebb edénykészletet tud tárolni, például. Aligha okoz csalódást bárkinek is, de muszáj volt beszámolnunk róla.

  Egy másik egyszerűsítés, amely az inverteres motorra vonatkozik. Nem különösen energiatakarékos. Minden standard ciklus 1 kWh-t fogyaszt. Még a szakértők is A+ energetikai minősítést adnak ennek a mosogatógépnek, nem pedig a kívánatos magasabbat. Ez a modell valamivel nagyobb mennyiségű vizet is használ. 11 liter, hogy pontos legyek. Szeretnénk emlékeztetni Önt, hogy ez a számadat a normál mosási programra vonatkozik, amikor a gépet a maximális számú edénykészlettel töltik be.

  Olvasson tovább  9 legjobb professzionális kávégép

  Talán a zajszint a legnagyobb csalódás ezzel a modellel kapcsolatban. A megfelelő mérések szerint 49 dB. Természetesen ez nem a határ, és néhány mosógép még nagyobb zajt fog csapni. De mindig a lehető legcsendesebb készüléket szeretném beszerezni, különösen, ha a konyhában lesz.

  Felhívjuk figyelmét, hogy a fenti hátrányok csak részben igazak. Ha megnézzük más cégek mosogatógépeit, azok még kevésbé vidám jellemzőkkel büszkélkedhetnek. 5 mosási program, 4 hőmérséklet-beállítás, állítható magasságú kosár és kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült belső rész. Csak a fényjelzés hiányzik a padlón. De ebben az árszegmensben ez már elég ritka.

  Hozzá kell tenni, hogy ez a készülék kondenzáció szárítást kínál. Ez az Electroluxnál már-már szokványosnak számít.

  Előnyök

  • Van egy késleltetett indítási időzítő;
  • Többféle hőmérsékleti üzemmód áll rendelkezésre;
  • Nem túl magas a vízfogyasztás;
  • Megfizethető árcédula;
  • Jó kapacitás.

  Hátrányok

  • Nincs jelzőfény a padlón;
  • Nagyon hosszú száradási idő az edények számára;
  • Tisztességes energiafogyasztás;
  • A zajszint nem nevezhető rekordalacsonynak;
  • Kényelmetlen rakodótálcák.

  A legjobb keskeny mosogatógépek az Electrolux-tól

  Electrolux ESL 94655 RO

  Értékelés: 4.9

  Electrolux ESL 94655 RO

  Ez a mosogatógép csak 44,6 cm széles. Ez azt jelenti, hogy még egy viszonylag kis konyhában is el kell férnie. Csak ne felejtse el, hogy a fejhallgatóban kell lennie – végül is ez egy beépített modell.

  Az Electrolux ESL 94655 RO rozsdamentes acélból készült. Ez sokéves használatra ad reményt. Jobb, ha a motor jó állapotban marad. Egyébként a svéd mosogatógépek híresek a minőségükről – nem valószínű, hogy talál olyan online véleményt erről a modellről, amely meghibásodást említene. Alacsony energiafogyasztással is büszkélkedhet. A szakértők A minősítést adtak erre a mosogatógépre+++. A mosogatógép a fő funkciója miatt is magas pontszámot érdemel.

  Összesen 7 program és 4 hőmérsékleti üzemmód áll a felhasználó rendelkezésére. És az a jó benne, hogy még a leghosszabb ideig tartó normál programmal is csak 9,9 liter vizet fogyaszt. És valószínűbb, hogy elég nagy lesz egy mosogatógéphez, mert csak ritkán fogsz 9 rakományt felhalmozni.

  A keskeny modellek általában magasabb zajszintet szenvednek. De itt csak 44dB. Ha egyszer becsukja a konyha ajtaját, elfelejtheti, hogy a mosogatógép ott van. Ez az Electrolux ESL 94655 RO késleltetett indítási időzítővel büszkélkedhet. Hasznosnak bizonyul mindazok számára, akik éjszaka kedvezményes villamosenergia-tarifát fizetnek.

  Ez a 37 kg-os készülék világító padlójelzőt használ. De nem a gerenda, hanem az idő számít. Néhányan talán kényelmesebbnek találják, míg mások azt mondhatják, hogy a számok a padlón zavaróak és elrontják a dekorációt.

  Ennek a mosogatógépnek a belsejét nem lehet kifogásolni. Állítható magasságú kosarat használ, és a gyártó nem felejtette el az üvegtartót. És világítással is rendelkezik. Kellemes meglepetés!

  Előnyök

  • Szerény szélesség;
  • Nagyon alacsony energiafogyasztás;
  • Szinte semmi zaj;
  • Nem túl magas vízfogyasztás;
  • Számos program és hőmérsékleti üzemmód;
  • Késleltetett indítási időzítővel rendelkezik;
  • Teljes körű szivárgásvédelem valósul meg;
  • Van egy jelzőfény a padlón;
  • A mosogatógép belsejében van világítás.

  Hátrányok

  • A kondenzációs szárítás nem mindenkinek felel meg;
  • Elég magas ár.

  Electrolux ESL 94585 RO

  Értékelés: 4.8

  Electrolux ESL 94585 RO

  Egy másik teljesen beépített mosogatógép, amelyre gyakorlatilag nincs panasz. A készülék 44,6 cm széles. Ez azt a reményt nyújtja, hogy még egy viszonylag kis konyhában is elfér. Akár 9 edénykészletet is képes tárolni. Ha a háztartásban nem él négynél több ember, ez bőven elegendő.

  A mosogatógép teljesen megtöltve körülbelül 9,9 liter vizet használ fel. A felhasználónak egy takarékos üzemmódot is kínálunk, amely az enyhén szennyezett edények mosogatására szolgál. Hét előre beállított program és négy előre beállított hőmérséklet áll rendelkezésre. Nem rossz egy keskeny mosogatógéphez képest!

  Az energiafogyasztás tekintetében a készülékre sem lehet panasz. Nem véletlen, hogy a szakértők A-osztályú minősítést adtak ennek a mosogatógépnek++. Ha konkrét számok érdeklik, 0,68 kWh-t vesz igénybe ciklusonként. Tehát minden egyes alkalommal, amikor az Electrolux ESL 94585 RO-t használja, mindössze 2-3 RUB-ba kerül. Ami a zajszintet illeti, az nem haladja meg a 44 dB-t. A svéd gyártó ezt az eredményt az inverteres motornak és a megfelelő zajszigetelésnek köszönhetően érte el.

  Olvasson tovább  Braun HT 400

  Nagyon szeretné ezt a modellt piszkálni, de nincs rá szükség. A kondenzációs szárítóra azonban nem panaszkodhatok? Igen, nem feltűnő, de tökéletesen ellátja a feladatát. Késleltetett indítású időzítővel is rendelkezik, ami biztosan jól fog jönni. Nincs panasz, és a szivárgásvédelem a lehető legjobb módon valósult meg. A készítők még a padlót is jelzik egy gerenda formájában!

  Ha már a belső részeknél tartunk, itt is minden rendben van. Rozsdamentes acélból készült. Az edények számára van egy állítható magasságú kosár. Van egy pohártartó is. Ha elolvassa a véleményeket, az egyetlen dolog, amit az emberek nem szeretnek, hogy a legtöbb esetben a gép nem öblíti ki az öblítőszert – az ajtó kinyitása után láthatja a maradék habot. Nem mindenkinek volt ez a probléma, bár.

  Előnyök

  • A gép nagyon csendes;
  • Alacsony energiafogyasztás;
  • Viszonylag jó kapacitás;
  • Nem túl magas a vízfogyasztás;
  • Számos program és hőmérséklet-beállítás;
  • Nem feledkezhetünk meg a késleltetett indítási időzítőről sem;
  • Az Electrolux ESL 94510 LO teljesen szivárgásmentes;
  • A padlón van egy fényjelző;
  • Beépített víztisztaság-érzékelő.

  Hátrányok

  • A költségek nagyon magasak;
  • Nem a legrövidebb száradási idő.

  Electrolux ESL 94510 LO

  Értékelés: 4.7

  Electrolux ESL 94510 LO

  Egy másik mosogatógép, amely teljesen elrejtőzik a konyhabútorban, kiegészíti a választékunkat. Ez aligha cseng egy csengő. A kezelőpanel az ajtó elején található, ahol nem csak gombok, hanem egy apró kijelző is található. Ez utóbbi a késleltetett indítás aktiválásához is szükséges. Az Electrolux ESL 94510 LO teljesen integrált szivárgásvédelemmel rendelkezik; és ideális azok számára, akik napszaktól függően eltérő villanyszámlát fizetnek.

  Viszonylag kis szélessége ellenére ez a mosogatógép csak kisebb kapacitással rendelkezik, mint nagyobb testvérei. Csak 9 készlet tárolható a készülékben. De ez sok családnak elég lesz. A többi funkcióval kapcsolatos panaszok egyáltalán nem kívánatosak. Még az energiafogyasztás. Ciklusonként 0,77 kWh-t fogyaszt. Kisebb számokat láttál, ahogy ezt az áttekintést olvastad, de észrevehetően nagyobbakat is. A vízfogyasztás 9,9 liter lesz a standard program aktiválásakor. A zajszint talán az a tulajdonság, amely a legtöbb kérdést veti fel. A mérések azt mutatják, hogy 47 dB. Feltűnő, hogy a svéd gyártó úgy döntött, hogy spórol a hangszigetelésen. De ezt a modellt 25 ezer euróért lehet megvásárolni. RUB. A fent említett analógok valamivel drágábbak.

  Az Electrolux ESL 94510 LO 5 programot és 4 hőmérséklet-beállítást kínál. Ha nem akarja mind a 9 edénykészletet megspórolni, használhatja a takarékos programot – ez gyorsabb és kevesebb vizet használ. Csak nézze meg a padlót, ahol a megfelelő fény világít, hogy lássa, a folyamat a befejezéshez közeledik-e.

  Ennek a mosogatógépnek szinte minden belseje rozsdamentes acélból készült. Két rekesz áll rendelkezésre minden nagyméretű tárgy számára. A második egy állítható magasságú kosár. Van egy szemüvegtartó is. Itt nincs különösebb szárító hatás – ez a kondenzációs technológián alapul. Amikor a folyamat befejeződött, az ajtó kinyílik, és egy mérsékelten hangos hangjelzés hallatszik.

  Előnyök

  • A gép keskeny;
  • Teljes szivárgásmentes kialakítás valósul meg;
  • Viszonylag gyenge kapacitás;
  • Nem túl nagy energiafogyasztás;
  • Rendkívül alacsony vízfogyasztás;
  • Van egy késleltetett indítási időzítő;
  • Nagyobb számú programmal és hőmérséklet-beállítással rendelkezik;
  • Nem olyan drága;
  • A padlón van egy jelzés egy gerenda formájában;
  • Nem megfeledkezve a tiszta víz érzékelőről.

  Hátrányok

  • Kicsit magasabb zajszint;
  • A szárítási folyamat nem nevezhető gyorsnak;
  • Csak két ajtóállás;
  • A hátsó lábak beállítása nem lehetséges;
  • Rövid vízbevezető és vízkivezető tömlők.

  Következtetés

  Eddig az Electrolux legjobb mosogatógépeivel foglalkoztunk. Valójában a felülvizsgálat számos más modellt is tartalmazhatott volna, de szándékosan kihagytuk azokat, amelyek nem állnak rendelkezésre az orosz piacon. Szerintünk senki sem vesződne azzal, hogy mosogatógépet szállítson a tengerentúlról.

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: