A 7 legjobb kombi gőzölő

*A szerkesztő véleménye a legjobb kombi gőzölőkről. Kiválasztási kritériumok. Ez a dokumentum szubjektív, nem hirdetés, és nem tekintendő vásárlási útmutatónak. Vásárlás előtt kérjen szakértői tanácsot.

A kombi gőzölő egy multifunkcionális készülék, amely több készüléket helyettesít a konyhában. Fő előnye, hogy a tápanyagokat maximálisan megtartja az ételben. Gőzfőzés, sütés, pörkölés, blansírozás és süteménysütés. A különböző üzemmódok lehetővé teszik, hogy ugyanazt az ételt különböző módon készítsük el. Ennek az egyedülálló konyhai berendezésnek számos más előnye is van. Az ételek gyorsabban főnek, mint a hagyományos készülékekben. A hús- és halételek megőrzik szaftosságukat és zsengeségüket. A nyers és a főtt termék tömege gyakorlatilag azonos. A kényelmes beállítások lehetővé teszik, hogy előre beprogramozott recepteket válasszon, vagy saját recepteket hozzon létre.

A kombi gőzölő megvásárlása előtt több dolgot is figyelembe kell venni. Ez a konyha területe, ahol telepíteni fogják, a tervezett ételek köre, a termelés sajátosságai. Áttekintésünk a piacon leginkább keresett egységeket foglalja magában. A professzionális szakácsok már kipróbálták és tesztelték őket, és megjegyzik pozitív tulajdonságaikat.

A legjobb kombi gőzölők értékelése

Értékeléshelytermék neveár
A legjobb kombi gőzölők nagy termelési létesítményekhez1Rational CM 202 Plus kombi gőzölő2 382 720 €
2RETIGO B2021b Kombigőzölő, elektromos, bojler1 410 390 €
3Convotherm 4 easyDial 20 kombi gőzölő.10 EB + ConvoClean1 523 325 €
A legjobb kombi gőzölők kis és közepes méretű vendéglátóipari üzemek számára1Rational CM 61 Plus (automatikus tisztítás)649 116 €
2Lainox NAEB071+SCS kombi gőzölőgép540 530 €
3UNOX Cheftop MIND kombi gőzölő.Térképek XEVC-1011-EPR388 060 €
4Fagor AE-061208 755 €

A legjobb kombi gőzölők nagyüzemi termeléshez

Rational CM 202 Plus kombi gőzölő

Értékelés: 5.0

RATIONAL CM 202 PLUS kombi gőzölő

A mai kínálat legjavát tartalmazó csúcsmodell, amely megfelel a nagyüzemek igényeinek: éttermek, kávézók, élelmiszer-feldolgozó üzemek igényeinek. Maximális kapacitás: 300-500 adag naponta. Ez a készülék egyesíti a gőzfőző, konvekciós sütő, főzőlap, sütő, sütő és grill funkcióit. Nagy szilárdságú rozsdamentes acélból készült. A gyártó minden részletre gondolt, hogy maximalizálja a személyzet biztonságát a konyhában.

Az ajtó nem melegszik fel kívülről, mivel hővisszaverő bevonattal és dupla üvegezéssel van ellátva. 5 sebességes ventilátorral és IPX5 vízállósággal. Tisztítás a beépített nyomás alatti zuhanyzóval. Három program áll rendelkezésre. Az innovatív technológia garantálja az egyenletes sütést és az élelmiszer összes tápértékének megőrzését. Szükség esetén gyors és biztonságos sütőhűtést tesz lehetővé.

A CM 202 Plus három üzemmódban működik: friss, száraz, kombinált gőz. Az 5 fokozatú vezérlőrendszer lehetővé teszi a főzéshez szükséges optimális hőmérséklet beállítását. A bal oldali ajtó, a biztonsági zár, az energiaoptimalizálás, a zsírelvezető rendszer és számos más hasznos funkció csak néhány az extrák közül. Modell 2,3 millió forintos átlagárral. Rubelek.

RETIGO B2021b kombi gőzpároló, elektromos, kazán

Értékelés: 4.9

RETIGO B2021B gőzfőző

Második helyezett a készülék, amely ideális gyorséttermek, gyorséttermek és közösségi étkezdék számára. Már előre feltöltve van a legfrissebb receptekkel. Lehetősége van arra is, hogy az üzemmódokat és beállításokat saját maga állítsa be. Ez a modell helyettesítheti a hagyományos sütőt és főzőlapot, gőzölős sütőt és konvektoros sütőt a konyhában. Minden típusú élelmiszer-feldolgozáshoz tervezték, megőrzi a húsok szaftját és ízét, valamint a zöldségek összes tápanyagát.

Összesen 4 üzemmód: forró levegő (30-300 °), kombinált (30-300 °), gőzfőzés (30-130 °), biofőzés (30-98 °). A kombi gőzölő 20 szintes, 6,5 cm távolsággal. Beépített 6 zónás magszondával, rakodókocsival. Zuhanyzó zuhany lágy szóróvízzel a higiénikus tisztítás érdekében. A B2021b automatikus tisztítórendszerrel rendelkezik. Jellemzői közé tartozik az alacsony energia- és vízfogyasztás.

Az automatikus vízkőmentesítés megvédi a kazánt a meghibásodástól. Az ajtó nem fűtött. Érintéses kezelőpanel az egyszerű kezelhetőségért. A készülék kiválóan teljesít. Széles körben használják szanatóriumokban, ahol diétás étkezést biztosítanak, valamint más vendéglátóhelyeken, ahol a menüt a megfelelő táplálkozás és a HGH elvei szerint tervezik. Hozzávetőleges költség: 1,5 millió. RUB.

Convotherm 4 easyDial 20.10 EB + ConvoClean

Értékelés: 4.8

CONVOTHERM 4 EASYDIAL 20.10 EB + CONVOCLEAN

A harmadik sorban a német márka képviselője, amely nemcsak a szakácsok erőfeszítéseit, hanem az időt is megtakarítja a speciális technológia AdvanceCloseSystem + rovására, amely lehetővé teszi a különböző ételek egyidejű elkészítését. A húsok, pékáruk, zöldségek nem keverednek a szagokkal és ízekkel. A légelosztó válaszfal biztosítja az egyenletes főzést minden szinten, még akkor is, ha a készülék teljesen meg van töltve.

A főzőfülke automatikusan tisztul. A leggyakrabban érintett felületeket ezüstionos anyaggal vonják be. Ez antibakteriális hatást biztosít anélkül, hogy speciális fertőtlenítőszerekre lenne szükség. A fő funkciók közé tartozik a gőzfőzés, gőzkombináció, konvekció, 5 lépéses sütés, 5 lépéses párásítás és szellőztetés, gyorsfőzés.

A kezelőpanel 99 programot tartalmaz, egyenként 20 lépéssel. Külső szonda, távirányító és párolgásgátló tisztítórendszer. Megrendeléséhez a következő opciókat adhatja hozzá az egyéni igényeinek megfelelően. Többféle változat áll rendelkezésre hajókba, börtönökbe és egyéb speciális konyhákba történő beépítésre. Modell alapár: 1500 000 rubel.

A legjobb kombi gőzpároló a kis és közepes méretű vendéglátóipari üzemek számára

Rational CM 61 Plus (automatikus tisztítás)

Értékelés: 4.9

RATIONAL CM 61 PLUS (AUTOMATIKUS TISZTÍTÁS).webp

A kategória vezetője egy megbízható, új generációs készülék, amely segít Önnek finom, egészséges és kiváló minőségű ételeket főzni. Kombinálja a gőzfőzőt és a konvekciós sütőt. A főzőszekrény 6 töltési szinttel rendelkezik. A nagy teljesítményű gőzfejlesztő automatikusan feltöltődik vízzel. Elektromechanikus vezérlés. 100 recept 6 lépésben előretöltve a memóriába. A modell 5 sebességes ventilátorral, beépített szondával rendelkezik. Aktív klímavezérlés és gyorshűtés funkciók.

Az egyéni beállítások lehetővé teszik az ételek eredeti receptek szerinti elkészítését. A főzőfülke és a termék belső hőmérséklete, a főzési idők és a működési módok. A készülék rozsdamentes acélból készült. A külső felületek nem melegednek fel. Az ajtónak van egy légterelő ürege és könnyen cserélhető betétes tömítései. Aktív párátlanítással felszerelve.

Hőmérsékleti beállítások 30 °C és 300 °C között. Gőz, levegő és a kettő kombinációja. A főzőszekrényt éles élek és illesztések nélkül tervezték, hogy a nagy folyadékkoncentráció jelenlétében is biztonságos legyen. Beépített zuhany – fokozatmentesen szabályozható áramlással és vízzáró funkcióval. A modell kézi tisztítási programmal rendelkezik. A kombi gőzölő a kis méret és a nagy teljesítmény kombinációjával tűnik ki. Az ár körülbelül 500 000 rubel (kb. 650 000 euró).

Lainox NAEB071+SCS kombi gőzölőgép

Értékelés: 4.8

LAINOX NAEB071+SCS.webp

Az ezüstérmes egy gőzölő, amely éttermek, kávézók, főzdék számára multifunkcionális berendezéseket biztosít. Nagy felbontású érintőképernyő. Az automatikus főzőrendszer lehetővé teszi, hogy a világ különböző konyháiból származó ételeket főzzön anélkül, hogy bele kellene avatkoznia a folyamatba. Saját recepteket is beállíthat. A készüléktest és a főzőfülke 0,1 cm vastag rozsdamentes acélból készült. A belső felületek lekerekítettek és zökkenőmentesek a gyors és biztonságos tisztítás érdekében. A főzőszekrény fényes háttérvilágítással rendelkezik. Az ajtó dupla üvegezéssel és hővisszaverő üveggel rendelkezik a belső oldalon.

A 6 fokozatú, megfordítható ventilátor biztosítja a kenyér egyenletes sütését. Egy speciális rendszer megakadályozza a vízkő képződését a kazánban. A kézizuhany használható a kamra mosására. Léteznek mosóporos mosóprogramok is. 1 kg tisztítószer és kazánpatronok tartozékként.

Négypontos szonda 3 mm átmérővel. Az opcionális extrák között: semleges tartószekrény, energiacsökkentő rendszer, tűszonda, páraelszívó, grill, szerelőállvány. A modell nagy teljesítményt nyújt, és a legjobb funkciókkal van felszerelve a közepes méretű vendéglátóipari vállalatok számára. Ár alapkonfigurációban: kb. 580 ezer rubel.

UNOX Cheftop MIND kombi gőzölő.Térképek XEVC-1011-EPR

Értékelés: 4.7

UNOX CHEFTOP MIND.MAPS XEVC-1011-EPR

Az intelligens vezérlőrendszerrel rendelkező olasz kombi gőzölő megérdemelten foglalja el a harmadik helyet. Bármilyen receptet létrehozhat, rögzítheti a folyamatot és tárolhatja a memóriában. Ez mind a kézi tárcsázás, mind a görbék rajzolása a panelen egy speciális ceruzával, amely jelzi a hőmérsékletet, a páratartalmat, a ventilátor működési módját. Legfeljebb 256 egyéni felhasználói beállítás tárolásának lehetősége. Az előre beállított programok a legkülönfélébb és legegészségesebb konyhát és ínyencségeket is képesek kielégíteni.

A készülék 10 szintet tartalmaz, 0,67 cm-es vezetési távolsággal. A speciális technológia biztosítja a hőhatékonyságot és a munkavállalók biztonságát. A módok viszonylag változatosak: konvekció 30-260°, gőz 35-130°, ezek kombinációja 35-260°, száraz levegő 30-260°, páratartalom + konvekció.

Az automatikus tisztítási funkció 4 tisztítási móddal rendelkezik. A mosószertartály a kamrába van beépítve. A vízszintet a tisztítás során ellenőrzik. A modell kiegészítő funkciókkal rendelkezik: az egységhőmérséklet-mérés megválasztása, előmelegítés 260 °-ig, tájékoztatás a folyamat idejéről a fő érzékelő használata nélkül. A kombi gőzölő ára: 370000 rubel átlagosan.

Fagor AE-061 kombinált gőzölőgép

Értékelés: 4.6

FAGOR AE-061

A negyedik sorban egy Spanyolországban gyártott gép található. A folyamat során elkerülhető a szagok keveredése, így a hús, a hal, a zöldség és a pékáru egyszerre főzhető. Minden élelmiszer megőrzi egészséges tulajdonságait, és nincs súlyvesztés. Összesen 6 szint. Az érintésérzékeny kezelőpanel magától értetődő és könnyen kezelhető. A folyamatot teljesen automatizálhatja előre beállított programok telepítésével, vagy kiválaszthatja a hőmérsékleti módot és az expozíciós módszert.

Összesen 5 modellben kapható, 300°-os maximális hőmérséklettel. Gőz, konvekció, kombinált, regenerációs és alacsony hőmérsékletű gőz. Beépített ventilátor három sebességgel és két kimenettel. Az autoreverse megváltoztatja a haladási irányt. Hőszonda mellékelve. A vízkő félautomatikusan eltávolítható. A főzőszekrény a beépített behúzható zuhanyzóval tisztítható. A mosás közbeni sérülések minimalizálása érdekében nagyon lekerekített sarkokkal tervezték.

Az ajtó hőálló üveggel van ellátva, amely kizárja a külső fűtést. A lábak a szerelési felületnek megfelelően állíthatóak. A modell egyesíti magában az összes olyan funkciót, amelyre szüksége van a kézi munka csökkentéséhez és a termelés hatékonyságának növeléséhez. Kompakt méretének köszönhetően a kombi gőzölő ideális kiskereskedők, kávézók és főzdék kis termelési területeire. A készülék ára kiegészítő opciók nélkül: 280,000 rubel.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: