Asko OP8676S

Vettem3. hely Értékelés:

A LEGJOBB PRÉMIUM KATEGÓRIÁS BEÉPÍTETT ELEKTROMOS SÜTŐK

Ugrás a minősítésre

jellemzők Asko OP8676S

Általános teljesítmény

SütőAutomatikus, független elektromos sütő
Kötet73
EnergiafogyasztásA osztály, csatlakozási teljesítmény 3.40 kW
Méretek (WxHxD)59.5 59.5 x 54.6 cm
Maximális hőmérséklet275 °

Módok

GrillIgen, elektromos, 2700 W
Konvekcióvan
Leolvasztásvan

Vezérlés

KapcsolókÉrintőképernyő
Időzítőbe/ki
MegjelenítésÉrintőképernyő
Hőszondaez az

Továbbá

Rotisserienincs
sütőajtócsuklós
Teleszkópos vezetőkelérhető
Az ajtón lévő üvegek számaNégy
A sütő tisztításapirolitikus
Egyéb funkciók és jellemzőkKamra világítás, hűtőventilátor, gyermekzár, biztonsági kapcsoló
Nézze meg a weboldaltelektronikus
Burkolat színeezüst

Különleges jellemzők

További információkA programmentés funkció

Vélemények az Asko OP8676S termékről

Előnyök:minden jó, de
Hátrányok:3 hónap után eltört, a teleszkópos futók már nem mozognak, annyira zörögnek, hogy az őrületes. Elkezdi kikapcsolni az áramot a lakásban használat közben. A sütő zárja meghibásodott, és az ajtó nem záródik.
Hátrányok:Lássuk, hogyan viselkedik a garanciális szolgáltatás!

vadim mulenkov


Előnyök:Kényelmes, szép, funkcionális. Könnyen telepíthető. 15-20 perc alatt telepítettem magamnak. 220 volt, ~10 amper, 2500 watt csúcsterhelésig. Kötelező “föld”. Teleszkópos vezetők, nagyon praktikusak. Három párt tartalmaz. Két tálca, mély és kevésbé mély. Két rács. Pirolitikus tisztítás – egy nagyszerű dolog ))) csak kapcsolja be a motorháztetőt, egy különleges szagot. Nagyszámú program, 16 vagy 17. Kikapcsoló időzítő, időzítő hang. A legjobb az egészben, hogy úgy főz, mint még soha. Semmi sem ég meg, minden tökéletesen megsül.
Hátrányok:Az egyetlen probléma, amit azonosítottak, az ujjlenyomatok az üvegen. Eltávolítható elem.l

Azarov Alekszej


Előnyök:Építési minőség, jó funkcionalitás, pirolitikus tisztítás, ÁRA, Nagyszerűen teljesíti a funkcióit!
Hátrányok:Nem azonosítottunk egyet sem
Hátrányok:Hat hónapja használom, soha nem bántam meg, csak az Asko-nak van több mint 73 literje. Semmi sem felesleges, minden nagyon jól átgondolt, ezért az árért nincs verseny.

Sandro Eugene


Előnyök:Az előnyök: Ez a sütő az előnyökről és hátrányokról szól: – Hatalmas belső tér. Összehasonlítva a barátok modelljeivel, és rájöttem, hogy mennyivel több mindent lehet belezsúfolni az én csodasütőmbe – Intuitív vezérlés. Nincs szükség használati utasításra, minden leolvasható a kijelzőn szavakkal – Hatalmas számú automatikus program. – Hőmérséklet kijelzés a sütő kikapcsolt állapotában is. Mindig tudod, hogy még mindig meleg, és újra felmelegítheted az ételt anélkül, hogy bármit is bekapcsolnál – Nem maradnak ujjlenyomatok a felületen, ami megkönnyíti a tisztítást, és nagyszerűen néz ki – A hőszonda isteni ajándék a lusta férjnek :) – A külső ajtó még pirolízissel is alig melegszik – Az érintéses kezelőszervek sokszor szebbek, mint a “mosogató” gombok – Kevesebb gondot okoz a zsíros ujjakkal való használat nyomainak eltakarítása főzés közben – A pirolízises tisztítás mesés, én csak egy ronggyal töröltem le a hamut utána – A sütő emlékeztet a tisztításra – Könnyen szétszedhető ajtó az üvegre. Elmoshatod az összes szennyeződést, ami véletlenül beleeshet
Hátrányok:Ne használja a legtöbb hőbeállítást, mivel a régi sütőm után az egyszerű “hő a tetején”-“hő az alján” nem mindig kapom meg a kívánt eredményt. Próbálgatással és tévedéssel megtaláltam a lényeget :)
Hátrányok:Be kell vallanom, hogy nagyon elégedett vagyok a sütőmmel. Most már szinte megvetéssel nézem az ismerőseim sütőit – mindig találok valami hibát az én okos lányomhoz képest. A férjem régóta siránkozik, hogy miért van szükségünk ilyen drága sütőre. De én olyan voltam, mint a tűzkő. Mindent imádok benne, a kijelzőtől kezdve a kezelőszerveken át a főzési és tisztítási eredményekig. Ezt a modellt Szlovéniában szerelik össze, minden termék bejegyzett. Ez volt a legsikeresebb befektetés az egész felújításom során.

Filatova Svetlana


Előnyök:Minden jól sül, sok hasznos funkció. Nagyon jó borítás, könnyen tisztítható
Hátrányok:Már 2 hónapja használom, nagyon elégedett vagyok a vásárlással. A sütő nagyon jól süt, a piték finomak, és gyorsan sülnek. Rengeteg hasznos funkció, pl. receptek felírása és tárolása. Többfunkciós órával és nagy, praktikus kijelzővel is rendelkezik. Kiváló sütő. Ajánlott.

Podkina Elvira


Előnyök:– Pirolízis – Előre beállított programok – 3 pár teleszkópos futószalag és teljes magszonda – Nagy sütő – 4 üveglapos sütő! 200 fokos belső hőmérsékleten a külső üveg alig melegszik (egy bérelt lakásban lévő gázfűtéses sütő után a különbség elképesztő)
Hátrányok:tényleg nincsenek
Hátrányok:Őrülten boldog és elégedett a pirolízissel. Egyáltalán nem szeretek főzni, és számomra a legfontosabb dolog az, hogy dobd a tálcára, kapcsold be a programot, és máris szabad vagy! Tökéletesen tisztít, csak 3,5 kWh, és máris minden tiszta. A mellkas magasságába építettem be, hogy a pirolízis során kifújódó levegő ne tudjon ártani senkinek, háziállatoknak vagy gyerekeknek. Az üvegek könnyen eltávolíthatók, van egy csíptető rúd, csak vigyázzon, ha egyszer eltávolít 1 üveget, az ajtó már nem tudja megtartani a többi üveget.

Kaszatkina Valentina

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: