ATLANT MHTE 30-01

Vettem3 hely minősítés:

A legjobb egykamrás hűtőszekrények vidéki házakhoz

Tovább a minősítéshez

ATLANT MCTE 30-01 jellemzők

Általános teljesítmény

Fagyasztórekesz nincs
Szín / bevonat anyaga fehér / műanyag
Vezérlés elektromechanikus
Energiafogyasztás
Kompresszorok száma 1
Kamrák száma 1
Az ajtók száma 1
Méretek (WxHxV) 40x46x53.5 cm

Hideg

A hűtőszekrény leolvasztása kézi

Kötet

Teljes mennyiség 31

Egyéb jellemzők és funkciók

Jégkészítő nincs
Az ajtó zsanérozásának lehetősége van
Zajszint Akár 32dB
Klímaosztály N
Súly 16 kg

Vélemények az ATLANT MXTE 30-01-ről

Előnyök:1) a mi termelésünk 2) alacsony ár 3) kiváló minőség 4) szuper modern technológia – alig van analóg a világban. = Mi vagyunk a legjobbak!!!
Hátrányok:soha nem vettem észre.
Hátrányok:Visszatekintés 2011-ből vagy úgy: Kórházi szobába vásároltuk.. Csendesen működik. Nem zavaró, ellenőrző fény éjszaka a hátsó falon.. Csendben…. nincs szemkárosodás. Három fokozattal rendelkezik – a második fokozat több mint elegendő.. a páralecsapódás a kamra alján lévő tálcában gyűlik össze, és könnyen eltávolítható.. átlagosan két hét alatt megtelik.. Mini hátrányként megemlítem, hogy a hátsó falon egy 5-7 cm-es folt megfagy.. nem kell megtörni a jeget. Nem kell leolvasztani – a fagyott jég nem növekszik – úgy tűnik, hogy a hideggenerátor kimeneti teljesítménye ott van.. Szeretném kiemelni az alacsony energiafogyasztást… általában egy nagyszerű gép. Megfelel az Ön igényeinek és az ígért teljesítmény specifikációknak. Külön örülök, hogy a hűtőszekrény teljesen a miénk. magas színvonalú, korszerű kivitelezés.. A világon nincsenek analógok, nem annyira hasonlóak a jellemzők, de egyszerűen nem állnak rendelkezésre.. Értékelési kiegészítés 02.04.13: Csak másfél év telt el azóta, hogy megvásároltam. Végül egy másik hátrányt is azonosítottak, a csúszó gumilábakon kívül. Csúsznak, ha a hűtőszekrényt mozgatja. És így a hátránya: a hűtők feletti hátsó falon lévő szellőzőnyílások eltömődtek a porral! 1 törlés a ruhával, és a hűtőszekrény újra olyan, mint új korában. Kifejezetten azért jöttem ide, hogy befejezzem ezt a felülvizsgálatot. 2014 szeptemberében, három év megszakítás nélküli működés után a hűtőszekrény elromlott. Egyszer csak leállt a hűtés. Az eladó egy új hűtőszekrény árához hasonló javítási ajánlatot tett. Visszautasított. Találtam egy rádiószerelőt, akit ismerek. Ellenőriztem az áramköri lapot. Találtam egy kiégett kondenzátort. Cserélve. A hűtőszekrény újra a pályán van! Maradj éber! Meghibásodás esetén ne elégedjen meg az egységek vagy a teljes tábla cseréjével. Ne dobja ki a hűtőszekrényt. A dolog ára: Tesztelő, forrasztópáka, két óra idő és 50 rubel egy új chipelemért.
Olvasson tovább  Braun HT 400

Lei LeiLeiLei


Előnyök:Jól összeszerelt, nincs zaj.
Hátrányok:Nyáron persze aggódnia kell, hogy pár embernek elegendő ételt és hideg italt kell elpakolnia. Palackok 1 után.Csak akkor nem fér el 5 l, ha eltávolítja a felső polcot.
Hátrányok:Olvasta a véleményeket, megnézte az analógokat (amelyekről nem mondok semmi rosszat), ez a legmegfelelőbb az építési minőség szempontjából. Már 3 hónapja fut, nincs zaj (ha csak egy kicsit is). 3 hideg üzemmód van, a 2. hűl, mivel szükséges a +30-ban. A lábaknak gumicsizmája van, ha megmozdul, akkor le tud jönni. De szerintem fel tudjuk ragasztani őket. Röviden, vegye el, nem fogja megbánni. Tényleg nagyszerű, tökéletes. Megteheted, megteheted!!! frissítő. 16.06.14 Egy év után tönkrement. 3 év garancia, a technikus ingyen jön ki. Még mindig boldog))))

A felhasználó elhallgatta adatait


Előnyök:Nagyon csendes, ha jól figyelsz, úgy hangzik, mint egy szöcske ciripelése, a hálószobában a feje fölött áll, alszik, nem hallja. 3 üzemmódú kapcsoló.Az ajtó a másik oldalon is fel lehet csukni.Az ajtó felső polca 3 különböző magasságba állítható. Ha az ablak zárva van, és a fejed fölött van, még mindig hallod, de nem túlságosan. A helyzet az, hogy az ablak télen általában zárva van, és télen nem használják, t.. és olyan hideg van. Nyáron az ablak nyitva van, és a hűtőszekrényen kívül bármit lehet hallani :)
Hátrányok:A lábak nem állíthatóak, és papucsszerűen illeszkednek. Ha előre-hátra mozgatod, lassan lejön. De ez hülyeség. A polc csak egy szintre helyezhető el.Bagolyszerű utasítások, amelyek szerint nem lehet földelés nélkül csatlakoztatni, nem lehet hosszabbítót használni, nem lehet, nem lehet, nem lehet, nem lehet….. Igen, a fagylalt megolvad benne, bár az italok nagyon hidegek. Nos, ez nem hiba, ez egy tulajdonság
Hátrányok:Úgy döntött, hogy ír egy véleményt erről a modellről, mert egyáltalán nincsenek vélemények róla.Hirtelen úgy döntöttem, hogy szükségem van egy minibárra, mert ez egyfajta hangulatos, és kiüríti a hűtőszekrényt a palackokból (kóla, kvasz, sör) nyáron szomjas vagyok.Olvastam véleményeket a Yandexen, a legkedveltebb Samsung SG06 kapacitása 47 liter + fagyasztó, akkor lehet, hogy a jég, de amikor megnéztem, volt egy lépés a kamra hátulján a kompresszor miatt, ami miatt a palackok elhelyezése – nem sok nem lehet tenni, és ki kell találni. De ez azért van, mert hűtőszekrénynek tervezték. A joghurtok és a szendvicsek jó hely erre. Szintén kompresszoros, attól tartottam, hogy zajos lesz a hálószobában.Elmentem megnézni az MHTE-t, van egy tompa paralelepiped, és a polc magasan van. Tudja, hogyan kell az üvegeket lökdösni. Egy literes Nesti a lapos fedél miatt a polc alá megy, a sör is könnyű, egy literes kóla nem fér el, fél centiméter hiányzik.Másfél literes palackok helyezhetők el, ha a polcot eltávolítják. 2 liter még nem próbálta. Főzőmagasság 40cm.4 db 1 cm-es palack befogadására alkalmas.5L és sört is be lehet dugni az ajtóba.Egyáltalán nincs kompresszor, 2 ventilátor van.Van egy kis tálca 20×1 a hátsó falon.51.5 cm, amelyet rendszeresen ki kell üríteni.Miután bekapcsoltam, úgy tűnt, hogy sokáig tart, amíg lehűl, de lehet, hogy csak úgy nézett ki, mintha.Nehéz beszélni az ár, a gyártás stb. megfelelőségéről, mert ilyenek már nincsenek a piacon. Ezért adtam mindenhol 5-öt.Mindent egybevetve egy nagyszerű hűtőszekrény, mindenkinek ajánlom!
Olvasson tovább  A 20 legjobb mini sütő

e719

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: