Beurer KS 32

Elfoglalja2 pont rangsorolás:

LEGJOBB ELEKTRONIKUS MÉRLEG TÁLLAL

Ugrás a rangsoroláshoz

A Beurer KS 32 jellemzői

Általános teljesítmény

Típuselektronikus
mérlegelési határérték5 kg
A mérés pontossága1
Tarokkompenzációvan
Következetes mérlegelésvan
Folyadékok térfogatának mérésenincs

Megjelenítés

Nézze meg a weboldaltnincs

Jellemzők

Tára kialakítástál
kivehető tálelérhető
Tál térfogata3
test anyagaműanyag
Súly921

Vélemények a Beurer KS 32-ről

Előnyök:Pontosság Kényelem Sokoldalúság
Hátrányok:Szinte soha nem használjuk a tálat (csak ömlesztett tételekhez), de egyébként a mérleg nagyon praktikus és pontos. Divatos mérlegelni nagy és kis tálban is – a kijelző még mindig látható.

anmido


Előnyök:Kényelmes tál
Hátrányok:Állandóan meghibásodik.
Hátrányok:Fáradt állandóan kivenni az akkumulátort, és “megérinti”, hogy bekapcsoljon. Lehet, hogy hibás, de csalódtam a vásárlásban. Keresek egy újat, nem ajánlom ezt az egyet.

Demidov Andrej


Előnyök:A mérleg megbízhatóan és pontosan működik. Egy éve nem cseréltem ki az akkumulátort. Ha ezt a modellt ajándékozza – az ajándék szilárdabbnak tűnik a nagy doboz miatt. Ezt a modellt azoknak ajánljuk, akik maguk sütik a kenyerüket.
Hátrányok:Nem találom nagyon kényelmesnek a grammokról más egységekre való váltást, nagyon egyszerű (nyomja meg és tartsa lenyomva néhány másodpercig) az egyetlen gombot. Néha vissza kell adnunk. Ráadásul a feleséget is összezavarja. Gyorsan kikapcsol. A súlymegjelenítési idő nagyon rövid. Néha nem elég, különösen akkor, ha több összetevőt kell kiönteni, és a teljes tömegre van szükség.
Hátrányok:Én nem használok tálat, csak egy edénybe, kerámia tálba vagy edénybe öntöm. A tál nagy, sok helyet foglal el a mosogatógépben, és műanyag. Mindennapi használatra az üvegtálakat részesítjük előnyben. Ilyen nagy tálakat ritkán használnak. Így egyelőre a polcon porosodik.

Moiseyev Ivan


Előnyök:Minőség, pontosság, sokoldalúság. Úgy néz ki, mint egy drága műanyag. nagy számok. Nagyon tetszett a skála. Mérési súly – 5 kg-ig, nem 3 kg-ig. 3 év garancia! Németország.
Hátrányok:Az egyetlen probléma az, hogy nem mindig éri el a tálat, és a főzőedények szinte mindig eltakarják a kijelzőt, így le kell hajolnia, hogy lássa az eredményt. Egyébként nem lehet legyőzni – de kompakt.
Hátrányok:Nagyszerű skála, ajánlom.

Szemenov Alekszej


Előnyök:Minőség Kényelmes tárolás Egyszerűség
Hátrányok:Nincs mérőskála a folyadékokhoz
Hátrányok:Praktikus mérleg a konyhában, a feleségemnek vásárolt kenyérsütőgép mellett

Alekszej Mihajlov


Előnyök:– a tál gumi alja; – nagyméretű, jól olvasható nyomtatás; – minden egyes későbbi mérés pontossága azonos tömegű, gyakorlatilag azonos az előzővel (max. 1 mg).
Hátrányok:még nem találtam meg!
Hátrányok:Ez egy nagyszerű termék. Nincsenek felesleges sallangok, amelyeket amúgy sem használ senki. Könnyedén “megelőz” mindenféle tefal és más punt márkákat!!!!!!!

Pinkas Andrej


Előnyök:A tál nagy és praktikus, és ha bekapcsolja a mérleget, miközben a tál már a kezében van, akkor automatikusan levonja a súlyát. Tündérmese!!Van egy szitám az Ikeából, így a lisztet a csészébe szitálom, és megnézem a mérleget.
Hátrányok:Még nem találtam meg.
Hátrányok:Kifejezetten a 930r-hez vásárolt. Az első alkalommal működött

Lybuschka Lybuschka Lybuschka


Előnyök:Jó minőségű műanyag, könnyen tárolható (a mérleget egy tálba teheti vagy letakarhatja vele), könnyen használható. Nagy, kényelmes tál kiöntővel, és a tál nem csúszik az asztalon, t.. gumibevonatú talp.
Hátrányok:Még nem találtam meg
Hátrányok:Összefoglaló – jó termék!

Shatokhina Natalia


Előnyök:Olyan mérleget kerestem, amelyet egy tálban és külön-külön bármilyen más tartályban lehet mérni. A tál nagyon praktikus, de néha nem kell használni. Külön tárolható és külön használható
Hátrányok:A mérés után, ha az ételt a tálban mozgatja, a súly +5 grammot változhat, de nem vagyok biztos benne, hogy ez probléma ennél a modellnél.
Hátrányok:Jó mérleg az árához képest. Tál nélkül is használható. Súlya grammban és funath-ban van megadva. A folyadék térfogatának mérését minden weboldalon állítják, amit még nem találtam meg.

Scrabkova Maria


Előnyök:Nagy csésze, könnyen használható, pontos, stílusos :)
hátrányok:Az akkumulátor egy kicsit laza volt az elején, erősebben kell nyomni
Hátrányok:Nagyszerű skála, nagyszerű tanácsok mindenkinek!

A felhasználó elrejtette az adatait

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: