Beurer KS 48

Vettem1 hely rangsorolás:

LEGJOBB ELEKTRONIKUS MÉRLEGEK PLATFORMMAL

Ugrás a minősítésre

Műszaki adatok Beurer KS 48

Általános teljesítmény

Típuselektronikus
Határérték mérlegelés5 kg
A mérés pontossága1
Tarot kompenzációvan
Következetes mérlegelésnincs
Folyadékok térfogatának mérésenincs

Megjelenítés

Időzítőnincs
Nézze meg a weboldaltNem

Különleges jellemzők

Konténer kialakításaplatform
Kivehető platformnincs
Platform anyagaüveg
Méretek (WxHxH)240x180x17 mm
További információkSzám magassága 12mm

Vélemények a Beurer KS 48-ról

Előnyök:Pontos. Kényelmes használat. Gyönyörű – a feleségemnek tetszett.
Hátrányok:Nincsenek
Hátrányok:Nagyszerű mérlegek a konyhában és a diétában. Nincsenek felesleges lépések, egy érintés, és a tartály súlya eltűnik. Nincsenek felesleges funkciók. A vélemények alapján választottam, és alig több mint egy hete használom. Nagyon elégedett!

Andrej Klimov


Előnyök:A modell stílusos, pontos, jól elkészített.

Fedorov Demid


Előnyök:Kompakt mérleg. Elegáns kialakítás
Hátrányok:A mérleg folyamatosan emelkedni kezd a súlya. Még akkor is, ha semmi sincs rajtuk, a súly összeadódik

Zee Max


Előnyök:Különösen nagyra értékeltem, amikor nemrég vásároltam egy másik új mérleget. Ezek elég sokáig működtek, azt hiszem, több mint 5 évig. Pontosan mérlegelt, első alkalommal leesett a tartály, be- és kikapcsolt, letörölhető anélkül, hogy ki kellene venni az elemeket, mint az újaknál. Érzékenység a javából! Ne legyen piszkos! (most már megvan a fekete üveges, mihez tudnám hasonlítani). A funkcionalitás optimális, semmi másra nincs szükség. Összességében nagyszerű érték.
Hátrányok:először a design nem volt túl érdekes. De most van egy elegáns fekete skála egy másik modellből, és kétszer olyan gyakran törlöm le. így a hiba csak egy apróság volt.)
Hátrányok:Hiányzik. Megvettem a díszes kcal számolással ellátottakat, és rájöttem, hogy ezek sokkal kényelmesebbek és pontosabbak. Általánosságban azt tanácsolom!

Felhasználó által elrejtett adatok


Előnyök:Stílusos design, pontos, praktikus üvegfelület
Hátrányok:nem észlelték
Hátrányok:A vélemények alapján választottam ezt a mérleget, és egyáltalán nem bántam meg.Fél éve használom naponta. Nincs panasz. Korábban volt egy tefal mérleg. Nincs összehasonlítás, ezek pontosabbak. És az üvegfelület miatt sokkal könnyebb tisztán tartani.

Felhasználó által elrejtett adatok


Előnyök:Gyönyörű/stílusos, pontos “tára” gomb
Hátrányok:Érintőgombok / ergonómiájuk 3A akkumulátor formátum
Hátrányok:Gombok. A tálat a laza tárgyak alá helyezi, és a gombok/képernyő bezáródik. Elromolhat, ha 1) a “mérőpohár” eltalálja a gomb területét 2) víz fröccsen a konyhában vagy a közelében. 5 év elteltével 3 csúszásgátló láb szinte egyszerre vált le. Egy másik dolog, ami felbosszant, az az akkumulátor formátum – a 3A drágább egységnyi kapacitásonként, és a skála nem lenne vastagabb, ha 2A lenne. Bleak? Mit vársz egy fényes felülettől?? Könnyen letörölhető. Nincs karcolás a használat során. A pontosság valóban 1g, de nem tudják mérni a kezdeti 1g-ot =)

Duzzmuck Smoochpooflove


Előnyök:Gyönyörű pontos (1g felfelé történő eltérés).) Könnyű és könnyen kezelhető “tára” gomb, amely további súly vagy negatív értékek mérésére is alkalmas.
Gyengeségek:Markos és törékeny platformfelület: egy próbamérés során egy érmével készült kis karcolások, kéznyomok maradnak.
Hátrányok:Jó skála az árért – 1650p-ért kaptam szállításkor. Nem egy névtelen mérleg (supra, rolsen, scarlet, simbi stb.).) és a jól ismert német márka, bár Kínában gyártott. Az alja műanyagból készült, így könnyen ragasszon egy műanyag visszahúzható horgot az alsó felület oldalára középen (ahol az ujj bevágás van), és félelem nélkül lóghat a konyhában, a mérleg súlya könnyű ~ 200g.

Mineyev Denis


Előnyök:Kis kialakítás Van egy “Tára” gomb. Elég pontos, grammra pontosan mutatja a súlyt.
Hátrányok:Néha nem pontosak, amikor valamit rájuk tesznek, sokáig gondolkodnak, hogy melyik számot mutassák, és egyikről a másikra ugranak. Nem volt ez a használat kezdetén, lapos, új elemek, új akkumulátorok. Kicsit bosszantó, hogy néhány másodpercig tart a bekapcsolás, de ez az én problémám, sietek, és nem akarok várni.
Hátrányok:Elégedett a mérleggel, számolom a kalóriákat, és ez sokat segít nekem. Ha bekapcsolás előtt valamit (például egy üres tányért) helyez el, akkor a mérleg 0-t mutat, amikor bekapcsolja, és már öntheti a kívánt terméket a tányérba, a súly tányér nélkül is tiszta lesz. Vagy már a mérlegeléskor nyomja meg a “Tare” gombot, és a súly a mérlegen lévő termékekkel együtt nullázódik. Folyamatos használat mellett azt veszem észre, hogy néha (nem mindig)!) van egy kis hiba a mérlegelésben, körülbelül néhány gramm, de amikor szándékosan ellenőrzöm a mérleget, az mindig egyértelműen mutatja a súlyt! :))

Ivanova Jekatyerina


Előnyök:nagyon pontos, könnyű és kicsi, szép design
Hátrányok:Nagyon kényes szekrény, amely gondos használatot igényel
Hátrányok:A mérleg nagyon pontosan végzi elsődleges funkcióját, a mérést. De csak egy évig voltak nálam, aztán leestek, és utána már nem lehetett őket újraéleszteni. Legyen nagyon óvatos velük.

Lysak Alla


Előnyök:Üvegfelület – könnyen letörölhető, könnyen mérhető edénnyel, kompakt, olcsó,
Hátrányok:Még nem találtam meg.
Hátrányok:Megbízható, kompakt mérleg, semmi extra – konténerrel és anélkül is mérhető, valamint új súlyt adhat hozzá a mérleghez. Mi kell még a boldogsághoz?? :)

Vlagyimir Litvinov

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: