BORK E800

Vettem3 hely Értékelés:

LEGJOBB PROFESSZIONÁLIS KEVERŐK

Ugrás a minősítésre

Műszaki adatok BORK E800

Általános jellemzők

Típushelyhez kötött
Tál4.70 literes, rozsdamentes acél.acél
Teljesítmény1000 W
Sebességek száma12
Fúvókák száma4
A fúvókákhabverő, tésztakampó
Test anyagafém

Különleges jellemzők

Tárolóeszköz a tartozékok számáranincs
Védőfedél a tálonlásd
A zsinórtekercselő rögzítésnincs
Gumírozott fogantyúnincs
A vezetékzsinór hossza1
Súly7.9 kg
További információkTartalmazza: pogácsavágó, spatula, habverő és tésztakampó; bolygókeverő, érintésérzékeny elektronikus motorvezérlés, automatikus biztonsági rendszer;

Vélemények a BORK E800-ról

Előnyök:Kényelmes tál, 12 sebességfokozat, elegáns megjelenés
Hátrányok:nem figyeltek meg
Hátrányok:A kézi keverőhöz képest a helyhez kötött keverő a kényelem szempontjából fej-fej mellett áll. Az egyetlen dolog, ami miatt kezdetben aggódtunk, az a tisztítás nehézsége volt, de ennél a modellnél ez elemi. De természetesen a lényeg az, hogy a keverő hogyan teljesít az alkalmazásban. Még a nehéz tésztát is gond nélkül gyúrják, még a kezek sem gyúrják. Ha például tejszínt vagy fehérjét szeretne felveretni, akkor a tálnak van egy speciális fedele, és nem lesz fröccsenés az egész konyhában. Általánosságban azt mondhatom, hogy a dolog jól átgondolt, és mindenképpen megéri a pénzt.

Omelcsenko Paulina


Előnyök:Nagy teljesítmény, több üzemmód, nincs elakadás
Hátrányok:Tömör
Hátrányok:Ezt a keverőt először a “Jó reggelt” műsorban láttam Chekalovával, majd nem volt probléma megtalálni az interneten, különösen a Borkkal, az e800 egy ilyen szilárd, stílusos és fém! Igen, elég terjedelmes, ami nem mindig kényelmes, de a teljesítmény megéri. Nem hiszem, hogy minden mixer alkalmas arra, hogy Napóleon margarinját felverje. Többnyire felaprítja, de itt az egyik melléklet alkalmas a munkára. Egyébként főleg pizzatészta, palacsinta és mindenféle élesztős pékáru dagasztására használják. És nem jelentenek problémát az olyan dolgok, mint a tortához vagy a pudingos süteményekhez való tejszínhab. Sebesség módok bőséges, jó dolog, hogy van egy speciális fedél, hogy az azzolt anyag ne kerüljön a ruhádra. Tisztítsa meg a végén, nem probléma, a felület sima, semmi sem eltömődik! Egy megbízható segítő!

Kazakova Tanechka


Előnyök:erős, robusztus
Hátrányok:egy kicsit nehéz nekem
Hátrányok:már egy ideje megvan ez az E800-as keverőnk. Még egy éves sincs, de olyan, mintha nem lenne kezem a konyhában nélküle. Nagy mennyiségű mellékletek sok dolgot kell tennie. Gyúrjuk és gyúrjuk a tésztát, és verjük fel a tejszínt. Tizenkét sebesség, tényleg nem tudom, miért. A tésztához a legmagasabb vagy a legalacsonyabb habverőt használom. De összességében nagyszerű. Ki kell próbálnom, hogy fagylaltot készítsek rajta, de nem jutok hozzá…

Bazaeva Marina


Előnyök:A tartozékok nagy választéka bővíti a képességeit.
Hátrányok:Szerettem volna egy alacsonyabb árcédulát.
Hátrányok:Több mint egy éve használom ezt a keverőt. Kiváló segítő. Nagyon jól gyúrja a tésztát. A fiam maga készíti a saját omlettkeverékét. A férjem azt mondja, hogy ne vigyük túlzásba a maximális sebességet, akkor a keverő sokáig fog tartani. Nem hiszem, hogy ez csak egy keverőgépre vonatkozó ajánlás. A maximális üzemmódok túlmelegítik a berendezést, és ez veszélyekkel jár. Azon gondolkodom, hogy beszerzek egy extra készletet a fagylaltkészítéshez. A vélemények azt mutatják, hogy az emberek nagyon elégedettek a fagylalttal!…

Kovaleva Elena


Előnyök:Megjelenés és vontatási teljesítmény
Hátrányok:A tálat időnként nagyon nehéz eltávolítani a talapzatáról. Nos, és a jelenlegi ár.
Hátrányok:Néhány évvel ezelőtt vásárolta meg, mint egy többé-kevésbé megfizethető helyhez kötött keverőmodellt. Ennyi év alatt még nem csalódtam benne, és nagyon örülök a vásárlásnak. A segítőm. Miután elolvastam a legutóbbi kritikákat, elgondolkodtam, hogy vajon ez az a keverő, amiről az emberek írnak??? Nem értem, hogyan törhetett el a fém fúvóka a tészta keverése közben. Az egyetlen dolog, amit csinál, az a zúzott tégla keverése… Szeretek sütni, ezért Bork segít nekem ebben. Tökéletesen gyúrja az élesztős tésztát a kovászon! Körülbelül hat vagy hét éve van meg – soha nem tapasztaltam túlmelegedést, bár a tészta sűrűsége változó, és a dagasztási idő néha hosszú. Nem fogok hazudni a keverő mozgásáról az asztalon. Igen, mozog, ha nehéz a tészta. Ugyanezen okból a tálat is nehéz eltávolítani az állványról – egy kicsit beragad. Egyébként nagyon elégedett vagyok vele. Fehérje, tejszínhab tökéletes. Általánosságban elmondható, hogy a vezérlés egyszerű és egyértelmű. És elég sok energiát. A keverő megdolgozza. Jó munkagép. “Csak az ára miatt adok rá négyest.

szergej kravcsenko


Előnyök:A tervezés
Hátrányok:Nagyon forró és égett szaga van, a tészta gyúrása után a tálat két embernek kell kivenni a serpenyőből, t.. Egyszerűen csak be van szorulva.
Hátrányok:A tésztagyúrás nem rossz.

m.i1234554321


Előnyök:Ár és rusztikus ponce
Hátrányok:1. Gyenge építési minőség, mint alapvetően az összes Bork 2. A fúvóka eltörött a tészta keverése közben 3. Zajos a KitchenAid 4-es modellhez képest. A motornak szaga van, amikor működik
Hátrányok:Ez volt az utolsó alkalom, amikor egy Borkkal babráltam, körülbelül olyan jó, mint a Zepter főzőedények. A kritikákat nehéz elhinni – biztos maguktól íródtak

M

  tikov Maxim
  Előnyök:Teljesítmény, csendesség, könnyű használat és tökéletes eredmény minden tekintetben!!!
  Hátrányok:Abszolút nem
  Hátrányok:Nem értem, miért tört el a fém tésztafúvóka, amikor megpróbáltam használni! Aggódtam az ára miatt, de a kirakatban találtam egy 35%-os kedvezményt egy mintára, és megvettem!!Fél év alatt egyszer sem bántam meg! Nagyszerű segítő – a tészta kekszek, sütemények, gombócok, gombócok, tészta, élesztő tészta, kenyértészta, palacsinta, palacsinta, különböző krémek, beleértve a fehérje puding, majonéz és több – minden tökéletes, nagyon gyors és kiváló minőségű. Mindent teljesen összegyúr, semmi nem marad az alján, mint sok más bolygókeverőnél. A mennyiségtől függetlenül – egy tojást és 10 tojást egyformán tökéletesen felveri!!! Teljesen el vagyok ragadtatva. Mindent elmosogat a mosogatógépben, az edények minimálisra koszolódnak. Például, tészta tekercsek élesztőből készült – pörkölt keveredik egy tálban, majd megközelíti, majd ismét gyúrja egy keverővel, és ismét a hő jobbra a tálban! Aztán elmosom a tálat és a tartozékot, és ennyi!!! Nem halomban áll az edény, mint régen! (Általánosságban elmondható, hogy ha megengedheti magának, vegye meg, nem fogja megbánni!!! A főzés nagy öröm volt számomra! Természetesen nem éri meg havonta egyszer ennyi pénzt költeni a gombócok tésztájának gyúrására, de ha szeretsz főzni és ízletes dolgokat főzni a családodnak, akkor ez a mágikus segédeszköz a legjobb segítség. oktatás 1 A tésztát a tésztát a tésztához kell gyúrni!!!! Ajánlott!

  Elena Levchenko


  Előnyök:tervezés, teljesítmény, kivitelezés
  Hátrányok:nem, nagyobb tálat szeretnék
  Hátrányok:A bolygókeverő egy valóra vált álom. A férjemtől kaptam születésnapi ajándékba. Együtt mentünk a boltba, de egy másik CENWOOD Chefért. De a férjem látta és megvizsgálta, és meghallgatta a tanácsadót, nem volt hajlandó megvenni. Az üzletben a tanácsadó egy BORK E800 megvásárlását javasolta. Természetesen a tervezés és az anyagok minősége kiváló.Plusz 4 tipp és egy spatula. Semmi másra nem volt szükségem .Az ár természetesen egy kicsit meredek. De végül is ez a szépség a konyhámban van. A tészta gyúrja mindenféle tésztát.Fehér, krémszínű.Burgonyapüré és töltelék nem próbálták.A rozsdamentes acél tál szilárdan rögzíthető.Nem mondanám, hogy csendesen fut az 1000W után. De nem kritikus.Nagyon elégedett vagyok vele.Könnyebbé tette a kezem használatát.Remélem, hogy a BORKE800 sok éven át megfelel a márkájának és az árának.

  Leushina Larisa


  Előnyök:Szép design
  Hátrányok:1.Ár!!!!! 2. A vásárlás óta csikorgó hang van a keverék keverésekor, és végül elromlott!!! 3.Moszkvában nincsenek pótalkatrészek!!
  Hátrányok:Ne vásároljon!!! Július óta használatban van otthon, közepesnél kevesebb használat mellett! Mióta használom, enyhe nyikorgó hangot hallok keverés és habverés közben. A tojásfehérje felverésekor (!!!) habcsókhoz többször olyan forró lett, hogy nem lehetett hozzáérni!!! A tészta dagasztásakor zörgött és elkezdett az oldalára gurulni!! Alig volt időm felvenni, hogy ne essen a padlóra! A felső rész lekerült a bázisrólMajdnem minden szervizállomás azt mondja, hogy NEM JÓTÉKONYSÁGI!!!”Hajlandó megjavítani a pénzemért, de Moszkvában nem találok alkatrészeket!!! Nem látok semmilyen hátrányt!!! Eredmény – kidobni 22 000-et (bár nem az enyém)!!) Ez az, amit?? Eldobható készülékek??

  Soboleva Lubov

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: