BORK F700

Takes1 hely minősítés:

A legjobb prémium gőzölők

Ugrás a rangsoroláshoz

A BORK F700 jellemzői

Általános jellemzők

A szintek száma1
Az ellenőrzés típusaelektronikus
Maximális felvett teljesítmény1600W
Időzítő60 percig, kikapcsolt sütő mellett
Beep-beepelérhető a
Bekapcsolási jelzőelérhető a
Kikapcsolás vízhiány eseténvan

Tervezés

Burkolat anyagaműanyag
Gőzkosarak anyagaÁtlátszó műanyag
A víztartály kapacitása4.5
Rizs táligen, 1 esetben.5
vízszintjelzővan
MegjelenítésElérhető a
Főzés közben vizet adjunk hozzáNézd meg

Jellemzők

Automatikus főzés7 recept
Termosztátnézd meg

Különleges jellemzők

A méretek (SzélesxHxT)29x26x29 cm
Súly4.7 kg
Tápkábel hossza1
Extrák3 független főzőzóna, különálló tartályvezérlés; 2 önfőző tartály és rács, amely lehetővé teszi az ételek két szinten történő elhelyezését a tartályban; memóriafunkció; maximális üzemidő víz utántöltése nélkül 2 óra 20 perc

Vélemények a BORK F700-ról

Előnyök:3 független rekesz, beleértve a működés közbeni vízfeltöltési időt is
Hátrányok:Az ár meredek. Kényelmetlen a sarkokban lévő tálak tisztítása – főzés után azonnal el kell mosni. Láthatatlan utántöltő nyílás – a vizet túl vékonyan kell kiönteni. A műanyag törékeny – már volt néhány sarkunk, amelyik letört.
Hátrányok:Könnyű főzés – egy agglegény álma – nincs keverés, nem kell bekapcsolni a tűzhelyet… Miután felszeleteltük, tegyük a húst és külön a köretet tálakba, öntsük a vizet, kapcsoljuk be, és egy óra múlva már meg is ettük. Egy kisgyermek számára főzött – szuper, 3 rekesz nagyon hasznos volt. Most már csak palackozott vizet használunk – nincs több vízkő. Mindent a tálakba teszünk a főzéshez, t.. nincs lé a tálcában és a tartályban. A főzés sajátossága annyira meglepő – még a fehér csirkehús is könnyen rágható. (és például levesben főzve sem szeretem különösebben)

A felhasználó elrejtette adatait


Előnyök:Nagyon tisztességes design. Alapvetően ezért vettük meg ezt a modellt.
Hátrányok:1. Tömör. Olyan nagy! Elfoglalja az asztal felét. 2. Fejfájást okoz a mosás. Az első főzés után kész voltam visszaadni – teljes csalódás. Talán a mosogatógép megment valakit… De ennyi pénzért a mosogatógépnek is benne kell lennie ebben a gőzfőzőben. Még akkor is, ha egy edényben főzöd a krumplit, mindhárom rekeszt el kell mosnod az összes fedéllel együtt!!! A főzőterület fele konténerekben végzi. A fő fűtőelemet is el kell mosni, ami szörnyen kényelmetlen, mivel a kábelt nem lehet kihúzni, és nem lehet az egészet a mosogatóba tenni – végül is az elektronikát. Valójában gyorsabb a főzés, mint a mosás. 3. A manti szárazon jön ki. Bár ugyanaz a manty, amelyet korábban mantovárban főztek, és elképesztően szaftosnak bizonyult. És ez teljes szemét, hogy főzni egy ilyen kiváló gőzölőben fólián. Az ilyen pénzért három multicookert vásárolhat, és sikeresen főzhet gőzzel – az eredmény 100-szor jobb és gyorsabb lesz. Megdöbbentem, amikor azt olvastam, hogy a rizs több mint egy órán át főz… Valószínűleg nagyon hasznos. 4. Ár. Nem éri meg a pénzt. Az ár fele képi túlfizetés.
Hátrányok:Frusztráló. Miután több kudarcot vallott a mantas és a húsgombócok főzésében (talán csak nem tudjuk, hogyan kell főzni őket:)), ezt a gőzölőt kizárólag a vinaigrette zöldségek főzésére használtuk. Aztán el lett téve, egy évig egy dobozban ült. Hirdetés útján eladva. Vettem egy gyorsfőzőt lényegesen kevesebb pénzért, és minden nap használom. És van egy párolási funkció is, a húst alatta főzik meg. Csak semmi sem szárad ki, és a rizs csak 10 percig főz. Ezt a gőzfőzőt még azelőtt vettem, hogy a multicookerek piacra kerültek volna, különben nem vettem volna meg.

Rodina Elena


Előnyök:Három étel külön-külön főzésének képessége, víz hozzáadása főzés közben.
Hátrányok:1. A tartályok formázott alját nagyon nehéz tisztítani, még kefével sem mosható ki tökéletesen a sarkokból. 2. Két tartályban három év használat után megrepedt a műanyag. (egyébként egy konténer ára akár 3 ezer). 3. A csipogó csúnya hangot ad, ha nincs elég víz a főzés során, de nem működik, amikor újra feltölti a vizet. .. A készüléket ki kell húzni a konnektorból, várni egy percet, majd újraindítani. (a program és a befejezés időpontját magának kell megjegyeznie és beállítania). 4. Főzés után mindent, ami lé van, hogy mossa az egész nem csak a tartály, hanem a tálca és a víztartály is.
Hátrányok:Ez a modell nem éri meg a pénzét.

Chernyshova Ekaterina


Előnyök:Tetszik, hogy bármikor hozzáadhat vizet. Nagyszerű, hogy három rekesz van, akkor főzhet, amit csak akar, mint egy család. Jó, hogy minden rekeszben vannak csészék, leveseket főzünk bennük, nagyon menő!
Hátrányok:Nincs késleltetett indítás. Amikor kiviszi a gyermeket, és visszatér a tűzhelyre, minden egyes ételre körülbelül 25 percet kell várnia, különben olyasmit kell ennie, ami túl sokáig maradt a melegítőn. A késleltetett indulás sokat spórolt volna nekünk!!

Kovaleva Natalia


Előnyök:Egy mérnöki csoda, nem egy gőzfőzde
Hátrányok:egy kicsit drága
Hátrányok:Elhatároztam, hogy alaposan megnézem magam, és mindenekelőtt újragondolom a menüt. És ahogyan minden táplálkozási szakember azt mondja, minden finom és egészséges ételeket csak gőzölőkben főznek. Kipróbáltam a nagymamám régimódi módját, hogy egy fazékból és egy szűrőből gőzfőzőt készítsen)))). Feladtam a hülyeséget, és elmentem vásárolni egy shaitan-gépet a boltban, azt mondom, hogy különbözőek voltak, de vettem egy igazi csoda Borck készülékeket. Először is, a gyönyörű, átlátszó műanyag, érdekes kialakítással, és tökéletesen illeszkedik a konyhámba, másodszor, nagyon praktikus (ezen a nagyon műanyagon keresztül látom, hogy milyen állapotban van az ételem), harmadszor, három zóna van a főzéshez, vagyis egyszerre főzök húst, egy köretet és még süteményt is süthet a férjemnek. Szintén tetszik a dolgok, mint a memória, lefektetett és tárcsázott a már sikeres kipróbált és tesztelt beállítások, kikapcsolás, ha nincs elég víz és a csengő, amikor a főzés befejeződött. Általában, amikor végre megszokom, mindent beletehetsz, és 2 órára elfelejtheted, és a legfinomabb ételeket kapod.

Paramzina Tatiana


Előnyök:Jó minőségű és gyors főzés, könnyen használható
Hátrányok:
Hátrányok:elégedett a vásárlásommal általában. Ez nem az első párológépem, ez nagyszerű vezérléssel rendelkezik, minden termék, hús és zöldség főtt, semmi sem marad nyers. Egy rizses tál a készletben – egy apróság, de szép) És ami a legfontosabb, a háziállataim szeretik az ételeket, amelyeket ezzel a gőzfőzővel főzök)

Irishka Beloshangina


Előnyök:Kompakt, nem úgy néz ki, mint a babiloni torony. Időzítő a különböző rekeszekhez. Az “újramelegítés” üzemmód a főzés után. Lehetőség víz hozzáadására főzés közben. Könnyen tisztítható a mosogatógépben. Interaktivitás a menüben.
Hátrányok:Pettyezettség minden szelvényben. A festék gyorsan lekopott. Az időzítő nem teljesen átgondolt.
Hátrányok:2.Már 5 éve használom ezt a gőzölőt, így objektíven tudom értékelni az előnyöket és hátrányokat. A design, a méret és a funkcionalitás voltak a fő kiválasztási szempontok. Az F700 nem úgy néz ki, mint a verseny tornyai, nagyon jól illeszkedik a konyhám modern kialakításához, és praktikus abban, hogy többféle ételeket főzhet különböző főzési időkkel egy pontra. Vannak azonban hátrányai is. Tehát, ha egy edényt 40 percig főzök, közben főzöm a 2-es számú edényt, 18 perc marad az időzítőn, a 2-es számú edény 50 percig főz, az időzítőt 18 percre kell állítanom, különben az 1-es számú edény leállítja a főzést, és várja, amíg az 50 perc 18 percig tart. Stiff nem részletezi. A gombok festéke részben lekopott, egy teljesen lekopott. Ezért az árért – a rossz minőségű festék lehangoló. Ha az egyik rekeszben főz – mindhárom ködös lesz, és bár az egyik elem felmelegszik, valójában mindhárom rekeszből hőt ad le. Ez nem egy mínusz, de főzés után el kell mosni az összes rekeszt és fedelet. A műanyag tartályok idővel megrepedtek, a fedél és az oldala párás, bár a rekeszek átlátszóak, nem látszik semmi, mint más tűzhelyeknél – nem értem, mi értelme van ennek a PR-mozdulatnak általában – “láthatod, hogyan fő az ételed”. De ez minden gőzhajóra igaz. A legfontosabb: én főzök abszolút mindent, a rizs és a hal isteni lesz.

Rogozina Alexandra


Előnyök:Imádom ezt a gőzölőt. Másfél évvel ezelőtt vásároltam, és azóta sokat gőzölök: halat, zöldségeket, zabkását, még a gyümölcsöt (alma) is, amit ott főzök az almapüréhez. Nagyon jó. Bárcsak több teljesítménye lenne, mert a burgonyám és a céklám 45-50 percig főz, nem úgy, ahogy a kézikönyvben szerepel. Azért választottam ezt a gőzfőzőt, mert a tartályok egy szinten vannak, nem pedig egymás felett, mint a legtöbb gőzfőzőnél. Természetesen több helyet foglal el a konyhában, de ez számomra nem probléma. Nagyon nehéz tisztítani a tartályokat, mert terjedelmesek, gyorsabb az ételt a gőzölőbe dobni, mint később elmosni, de ez számomra nem jelent problémát. Két-három hetente egyszer vízkőtelenítem a tálat: citromsavval szárazra futtatom a gőzölőt.
Hátrányok:Idővel repedezett műanyag tartályok jelentek meg. És ésszerűen túlárazott.
Hátrányok:Ajánlott az egészséges táplálkozás rajongói számára. Könnyen és ízletesen főzhető. Dobja az ételt a gőzfőzőbe, és menjen a dolgára, miközben ízletes és egészséges étel készül. Semmi sem éget, mint a tűzhelyen.

Lebedenko Valentina


Előnyök:Szép kialakítás, három rekesz, mindegyik saját fűtőberendezéssel, jó választék extra tárolókból, magas tálca, jó műanyag. Újramelegítés funkció főzés után. Automatikusan kikapcsol, ha a gőzből kifogy a víz.
Hátrányok:Nem.
Hátrányok:Annyira örülök, hogy megvettem ezt a gőzfőzőt. Nagyon szépen néz ki, jó ízű, könnyen használható. Köszönet Verának a fólia használatára vonatkozó tippért. Ez minden bizonnyal csökkenti a készülék karbantartási idejét, és a hal íze is jobb, mint a kapott. Ma elfelejtettem kimosni a tálcát – nem mehet alá víz. Egyenesen egy vízzel teli kádba tettem. Vízcseppek voltak még az időt mutató elektronikus kijelzőn is. Fél napig száradhatott. Amikor bekapcsoltam, összeomlott, nem minden számot mutatott, és nem volt hajlandó gőzölni, sípoló hangot adott ki. Az interneten olvastam, ezért hajszárítóval szárítottam meg az alját. És most már kész a halam! Jövök enni!

alim mila


Előnyök:Könnyen kezelhető.A szagok nem keverednek! könnyen tisztítható.Kompakt Főz finoman és mindezt 1 idő alatt
Hátrányok:Nem észlelhető
Hátrányok:Sokáig kellett választanom, és erre a modellre esett a választásom! Megvettem, és nem bántam meg!

Nikolay Barannikov

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: