Bosch HBG634HS1

Vettem2. hely a minősítésben:

A LEGJOBB BEÉPÍTETT ELEKTROMOS SÜTŐ A KÖZÉPKATEGÓRIÁS ÁRKATEGÓRIÁBAN

Ugrás a minősítésre

Bosch HBG634HS1 jellemzők

Általános jellemzők

SütőFüggetlen elektromos sütő
Kapacitás71
EnergiafogyasztásA osztály, tápcsatlakozás 3.65kW
Méretek (HxWxD)59.5 59.5 x 54.8 cm
Maximális hőmérséklet300 °

Módok

GrillIgen, elektromos
Konvekcióelérhető a
Leolvasztásvan

Vezérlők

A kapcsolókforgó
IdőzítőIgen, kikapcsolóval
Megjelenítésérintőképernyő

Továbbá

A rotisserienincs
SütőajtóÖsszecsukható
Egyéb jellemzők és funkciókMegvilágított főzőszekrény, hűtőventilátor, gyermekzár, biztonsági kapcsoló
Óraelektronikus
A test színeezüst

Bosch HBG634HS1 vélemények

Előnyök:13 fűtési mód, érintésérzékeny kapcsolók, időzítő kikapcsolással, elektronikus óra, kiváló minőségű kivitelezés.
Hátrányok:Nem találtam ezt a teljesítményt hat hónapos használat során
Hátrányok:Nagyszerű készülék, megbízható és kényelmes használat, és mi másra van szüksége egy sütőtől??! A Bosch mint mindig, most is elsőrangú! A sütő kivitelezése ízléses, az anyagok szilárdak és csavarral csavarral vannak rögzítve. Elég sokáig használtam ahhoz, hogy a következő következtetéseket vonjam le. Szintén tetszik, hogy milyen gyorsan felmelegszik és készen áll a használatra, és gyorsan lehűl, és az üveg 3 rétegű, így csak irreális, hogy megégjen. A sütési eredmények minden szinten kiválóak, mivel a forró levegő egyenletesen oszlik el a 4D üzemmódnak köszönhetően. Rengeteg különböző beállítása van, szinte minden ételt főztem a házban, és a család nagyon elégedett vele.

Esenin Jack


Előnyök:A vezérlőrendszer nagyon felhasználóbarát és világos. Számos beállítás – összesen 13. Érintőképernyős kijelző, gyermekbiztonsági rendszer. Szép design és szín.
Hátrányok:Nincs hiba
Hátrányok:Úgy döntöttem, hogy veszek egy új sütőt a konyhámba, sok választási lehetőség van az üzletekben, de az összes modell közül ez tetszik jobban. Nos, először is a sütő szép megjelenésű, rozsdamentes acélból készült. Másodszor pedig tetszettek a sütő jellemzői. El voltam ájulva a funkcionalitástól, és a választásomra esett. Már 5 hónapja élvezem a főzést. A főzés sokkal könnyebb, mint korábban egy gázüzemű sütővel. Az új sütőm interaktív TFT-kijelzővel, öntisztító funkcióval rendelkezik. A speciális bevonatnak köszönhetően, amely felszívja a szennyeződéseket, a sütő nem igényel különleges gondoskodást. A grill és a konvenció nagyszerű, sokat használom őket.

cardanina Svetlana


Előnyök:Kialakítás, robusztusság, karakteres kijelző érintésvezérléssel és hőmérséklet-jelzéssel, 3 rétegű üvegezés, halogén világítás.
Hátrányok:Most vettem meg, eddig nagyon jó
Hátrányok:Már két hete használom ezt a sütőt, és gyönyörűen süt. Nagyon tetszik a gyors sütő, amely készen áll, könnyen beállítható különböző üzemmódok, és a kijelző nagyon jó. Az első dolog, amit főztem – sült csirke, a régi sütőben, nem mindig egyenletesen főtt, de ez a sütő csak tökéletes, arany kéreggel, a férjem és a fiam nyalta az ujjait, most kérte, hogy gyakrabban főzzön. Minden háziasszony számára ez a sütő igazi üdvösség és nagy segítség a konyhában. Vásárlásra ajánlott.

Bubenzova Camilla


Előnyök:Sok program, gyors felmelegedés, vezérlőgomb, multifunkciós óra, ütéscsillapító ajtó. 2 tálca a készletben.
Hátrányok:Nem
Hátrányok:Már néhány hónapja főzök az új sütőmben. Bármi, amit ebben a sütőben főzöl, nagyon finom!. A régi sütőben nem így működött. Először is, ez a sütő a funkcionalitása és a megjelenése miatt tetszett meg. A kijelző a panelen nagyon praktikus. A szín jó, illeszkedik az összes konyhai eszköz hangjához. Gyorsan felmelegszik, gyorsan lehűl. Az ajtó üvege nem forrósodik, így nem kell aggódnia, hogy megégeti magát. Jó sütő, jó választás, és elégedett vagyok vele.

A felhasználó elrejtette az adatait


Előnyök:Kijelző hőmérséklet-jelzéssel, 13 üzemmóddal, gyorsfűtés funkcióval, gyermekzárral rendelkezik.
Hátrányok:Nincsenek ilyen mutatók
Hátrányok:A sütő nagyon jó – ajánlom! Hűvösen és gyorsan süt/süt, és egyszerre több szinten, könnyen kezelhető – a kijelző szimbolikus, érintőképernyős vezérléssel. Nagyon könnyen tisztítható, nem kell speciális termékeket vásárolni a zsír eltávolításához, a sütő üregét borító speciális zománc könnyen tisztítható, így csak néha törölje le. Az elektromos energiafogyasztás minimális.

Kurzina Lena


Előnyök:Érzékelővel vezérelt forgókapcsolók, számos üzemmód, kellemes világítás, gyors fűtés. Teleszkópos vezetők.
Hátrányok:A hátrányokról még nem tudok egy szót sem szólni
Hátrányok:Már körülbelül két hete főzöm ebben a sütőben a finomságaimat, és a sütési eredmények kiválóak, nincs komolyabb hiba, amire panaszkodhatnék. Egy igazán menő készülék – másképp nem is lehetne megfogalmazni. Rengeteg különböző üzemmód, de a legfontosabb dolog az, hogy a pizzát most már tökéletesen sütöm, a pizza üzemmóddal ez könnyen elvégezhető. Nagyszerű, hogy van gyermekbiztosítás, nemrég megzavartak, és a fiam megpróbált belenézni a sütőbe, amikor futott, hogy lássa, megsült-e a torta, de az ajtó zárva volt. Annyira féltem, de minden rendben volt.

Solntseva Szófia


Előnyök:A design nem hivalkodó, a kivitelezés és az anyagok minősége kiváló, kényelmes használat és működtetés. Könnyen tisztítható. Gyors felfűtés, konvekció és 4D forró levegő funkcióval rendelkezik. Szövegkijelző, gyermekzár.
Hátrányok:Nincs rotisserie vagy magszonda.
Hátrányok:Nemrég vettem meg a sütőt, de már most elmondhatom, hogy nem csak nagyon jól megmunkált és a legapróbb részletekig átgondolt, de a kezelése is nagyon kényelmes és könnyen kezelhető. Már második hete használom, és szinte minden nap, mert annyira könnyű használni, és a főzési eredmények nagyszerűek, egyenletesen főzött, és összesen 13 beállítás van, sok lehetőségem van a választásra. Az ajtó üveg, nem túl meleg, mivel három üveglap van, de mindent tökéletesen látni rajtuk keresztül. Gyermekzárral rendelkezik, ami nagy dolog, ha gyerekei vannak a házban, akik állandóan játszani akarnak a dolgokkal, mint mi, így ez fontos szempont volt a készülék megvásárlásakor.

Kocheva Svetlana


Előnyök:Könnyű összeszerelés. Könnyen kezelhető és használható. Nagy megbízhatóság. Szép világítás. Jó tárolókapacitás. Van egy grill és konvektor.
Hátrányok:Az öblíthető kapcsolók jobbak lennének
Hátrányok:Az ilyen készülékek a konyhában mindig win-win opciót jelentenek. A minőség, a megbízhatóság hosszú évekre biztosított, már öt hónapja van ez a sütő. Könnyen kezelhető, biztonságos, nagy teljesítményű, és pillanatok alatt használatra kész – időzítővel rendelkezik, amelyet elindíthat, és akkor kapcsolja ki a sütőt, amikor szeretné, és az ételek tökéletesen megsülnek, minden oldaluk egyformán ropogós és ropogós lesz a ventilátorral segített sütésnek és a 4D forró levegőnek köszönhetően. A sütőnek nagyszerű külseje van, a design és a szín tökéletesen illeszkedik a konyhánkhoz, az ajtó ütéscsillapítással rendelkezik, és csúcsminőségű, 2 tálcával és ráccsal rendelkezik.

Anacka Nina


Előnyök:Grill, konvekció, 13 üzemmód, halogén világítás, katalitikus zománc, nagy térfogat. A kijelző tájékoztató jellegű.
Hátrányok:nincs
Hátrányok:A sütőnek gyorsan fel kell melegednie, egyenletesen és minimális energiafogyasztással kell sütnie. Ez a modell mindezeket a pontokat tökéletesen teljesíti. Biztonságos, időzítővel, háttérvilágítással, katalitikus zománcozott belsővel rendelkezik, ami minimális karbantartást jelent. Szeretem az ajtó nagyon sima nyitását és zárását, először féltem, hogy becsapódik az ajtó, amikor a baba alszik. A kijelző nagyon könnyen használható és beállítható.

Fekete Márta


Előnyök:Jó és minőségi technika. Könnyen kezelhető és gondozható. Jól átgondolt biztonsági funkciók. A berendezés kiváló.
Hátrányok:Nincs
Hátrányok:Elégedettek vagyunk a sütővel, még jobban, mint a. Nem számítottam rá, hogy ilyen felhasználóbarát lesz, különösen tetszik a vezérlés – szimbólum kijelző, óra, időzítő… Nagyszerűen főz, a 4D forró levegő egyenletesen osztja el a hőt minden szinten, és a konvekció segít az általunk szeretett aranyszínű kéreg előállításában. Gyorsan felmelegszik és lehűl, 3 rétegű ajtóüvegezéssel és gyermekbiztosítással rendelkezik, így nem kell aggódnom, amikor a hároméves fiam a sütő körül lóg. Teljesen felszerelt, halogén világítás, energiatakarékos, alacsony fogyasztás.

Oleneva Sandra

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: