Bosch MUM54240

Foglalt1 hely értékelt:

A legjobb húsdaráló kombinációk

Ugrás a rangsoroláshoz

Bosch MUM54240 jellemzők

Általános teljesítmény

Típusaz élelmiszer-feldolgozó
Teljesítmény900 Watt
Tál kapacitása3.9
Blendervan, kapacitás 1.25
Az ellenőrzésSebességek száma: max. 7. Forgási sebesség: 14000 rpm, impulzus üzemmódban

Tartalmazza a

Juicercitrusfélék esetében
ChopperElérhető a
Choppernincs
Fúvókáktésztakészítő, habverő tartozék, reszelő: 1 tartozék, vágókorong: 1 tartozék a tartozékok száma összesen: 9

Jellemzők

TervezésTál: rozsdamentes acél. acél, turmixgép: műanyag
tápkábeltárolórekesszel
További információkMegvilágított sebességváltó kapcsoló; habverő tésztakeveréshez; sajt-, csokoládé- és dióreszelő; DVD főzési receptekkel; tárolótáska az eszközökhöz

Bosch MUM54240 vélemények

Előnyök:60 éves vagyok, és sok élelmiszer-feldolgozót kipróbáltam ebben az időszakban. Nem tudom szavakkal leírni a Bosch MUM 54240 használatának örömét – ez egy igazi élvezet. Nem kell semmit tartani, nyomni vagy tartani, minden szilárdan és szilárdan rögzítve van. Szokatlan csend a kombájn működtetésekor. Ajánlom minden háziasszony számára.
Hátrányok:Egyszerűen nincsenek. Megvettem a kockakészletet.
Hátrányok:Bájos megjelenés.

Szizov Gennagyij


Előnyök:Fém tál. Szinte mindent egy egységbe csomagolva – húsdaráló, turmixgép, keverő, habverő, tésztához, reszelő, szeletekhez. Összeszerelési hiba elleni védelmi rendszer, önbehúzó zsinór. Kiváló krémet készít. A gumibevonatú lábak szilárdan tartanak a munkalapon.
Hátrányok:A gyümölcscentrifuga nem facsart nekem semmit, talán a kezem görbe – vágja félbe a narancsot, kapcsolja be, nyomja ki és …Nincs hatása, a lé egyáltalán nem csöpög. A rövid, 60 cm-es kábel nem jelent komoly gondot, ha a konnektor a padló mellett van, és a gép az asztalon van. Nincs rendszeres aprító penge, mint az olcsó kombájnoknál (a fokhagymahalmok őrléséhez szükséges az öntethez, a turmixgépben minden a tál szélén szétszóródik, és nem keveredik, t.. A turmixgépnek folyadékra van szüksége, és a reszelőfelszerelések nagyon keményen reszelnek, t.. A turmixgépnek van egy nagyon kicsi tartozéka – nem tudom, milyen gyümölcs vagy zöldség lehet.. A sárgarépa egyáltalán szuper folyékony (nagyon vékony, rossz, ha savanyú káposzta), és van egy melléklet fél reszelő, doppinggal. Rések, amelyek a pürésített masszát heterogén, a darabok és ott van csak a kerek szeletek alatt). Nagy terhelés alatt – tészta, húsdaráló, forgó rész, az alaphoz képest, elkezd forgatható eltéréseket és holtjátékot végezni, amíg el nem törik, de nem tűnik nagyon megbízhatónak.
Hátrányok:Úgy tűnik, hogy ez egy praktikus dolog, van egy motor, és csak a tartozékokat kell cserélni. A mellékletek némelyike haszontalan, és hiányzik néhány olyan, amelyik nagyon is szükséges. Ugyan a fúvókák helyet igényelnek, de jó, hogy van polc, különben különböző sarkokban lógnának. 2012-ben 12000-ért vettem, az ára legfeljebb 8 000, azt hiszem. Már 6 éve, eddig működik, és semmi sem tört el

Alexander Alexander


Előnyök:Nagyon tetszett, mindent, amit akartam, hogy csináljon, azt meg is teszi. Talán nem olyan gyors, mint a monoblokkok. Úgy értem, először össze kell szerelni. És aztán jól és gyorsan elvégzi a munkát.
Hátrányok:sok apró részlet, de ez nem hátrány, hanem szükségszerűség.
Hátrányok:Ezzel a modellel teljesen elégedett vagyok.

Fedorovic Alexander


Előnyök:Zöldségszeletelő, tésztaszeletelő, gyümölcscentrifuga
hátrányok:A turmixgép nem működött, a húsdaráló nem volt csatlakoztatva..
Hátrányok:Csalódott voltam, hogy a gép hibákkal és hiányosságokkal érkezett, nem fogom többé ezt a céget venni.

Alferimova Svetlana


Előnyök:Még nem fedezték fel, de úgy hisszük, hogy van.
Hátrányok:A húsdaráló, és számunkra ez a gép fő funkciója heti 3-4 használatra. A többi funkció alkalmi.
Hátrányok:A hús a csiga hosszának felénél a csigában marad. Még szétszedve is vegye ki a maradék húst az ujjaival, és próbálja meg újra kihagyni – nincs eredmény. És ez egy puha, erezetlen pulykamellre vonatkozik. Előtte volt egy Philips. Eddig körülbelül 10 évig működött, de a műanyag megrepedt, és úgy döntöttünk, hogy kicseréljük.

va78ru


Előnyök:+ Design + kompakt + fémtál + multifunkcionális
Hátrányok:– Teljes teljesítményen kissé zajos, de nem hangosabb, mint egy porszívó – nincs hely a zsinór feltekerésére. A kombájn alatt el lehet tárolni, de nem túl kényelmes, így csak úgy ott hever – néhány év használat után rájöttem, hogy a húsdaráló nem jó, külön kellett vennem egyet. A készlet körülbelül egy évig jól működött, aztán gyorsabb volt kézzel vágni a húst, mint darálni rajta. Mindig elakad. A pengék élezése és még egy új készlet vásárlása sem segített.
Hátrányok:Kipróbáltam az összes funkciót, minden nagyszerűen működik (kivéve a darálót, amely egy évig tartott). Nagyon tetszett a tészta gyúrása. Szerettem aprítani a káposztát – nem tudom olyan jól csinálni a kezemmel. Sokan panaszkodnak a közepes reszelő hiánya miatt, de én elégedett vagyok a meglévővel. Nem tudom eléggé ajánlani! Néhány év használat után minden ugyanolyan jól működik, mint az elején (kivéve a húsdarálót), így nem bántam meg a választást. Nagyszerű élelmiszer-feldolgozó!

Yashkina Paulina


Előnyök:Erőteljes, sőt nagyon
Hátrányok:Volt egy húsdaráló nem sikerült, amikor a túlterhelés nem működött biztonsági kuplung, fordult az egész húsdaráló, törés le a fül az alumínium ház, vágott át a megáll, és üti a feleségem a mellkasán (ez nem vicc, ne álljon közel nem biztonságos).Kevesebb, mint egy éves kombájn, a Bosch megtagadja a garanciális javítást.Egyáltalán nem csatlakoztatta a darálót.Nem válaszolnak a kérdésekre e-mailben, 0 szolgáltatás.
Hátrányok:Volt egy ugyanilyen márkájú csavarhúzóm, egy év alatt öt meghibásodással.Ez a partnerség vége.

Tumanov Mihály


Előnyök:Mindent nagyon gyorsan és szinte hangtalanul csinál. A design nagyon jól illeszkedik a konyhai dekorációhoz.
Hátrányok:nincs
Hátrányok:Soha nem bántam meg az élelmiszer-feldolgozó megvásárlását, mióta megvásároltam. Az ár is szép volt, teljesen ár-érték arányos. Nagyon könnyen összeszerelhető. Ezt a modellt azoknak ajánlom, akik szeretnek főzni.

Lada Elena


Előnyök:Nekem csak a mixer tetszett.
Hátrányok:A műanyag törékeny és nem jó . Három hónap elteltével a zöldségszeletelő szára meghibásodott. Ezt nem vártam a Boschtól. Cserealkatrész 800 rubel. Az egész műanyag olyan törékenynek tűnik, hogy mindjárt eltörik.
Hátrányok:Soha többé nem veszek Bosch-t.

Wilenski Vladimir


Előnyök:Tál, habverő, horog.
Hátrányok:Minden más.
Hátrányok:Soha nem kommentálok semmit az interneten, de most nem tudtam ellenállni. Körülbelül fél évig használtam, és ennyi – elromlott. már volt egy javítás az én költségemen. A lényeg az, hogy egyáltalán nem kell bedugni a darálót. Még a puha paradicsomot sem lehet megcsavarni – eltömődik (a húsról nem is beszélve). A Blender szivárog. Minden más működött, de csak fél évig. A szüleimnek van egy sokkal olcsóbb készülékük, és már 5 éve működik!!! És a húsdaráló is jó. Az ezen az oldalon található vélemények alapján választottam. Nem figyeltem a negatívumokra, mert azok kisebbségben vannak, és jó okkal. Volt egy ugyanolyan csavarhúzóm, egy év öt töréssel – úgy néz ki, mintha valaki, aki pozitív visszajelzést ad ennek a kombájnnak, vagy egyáltalán nem használja, vagy fizetett megjegyzéseket tesz. Röviden, a srácok nem esnek bele ebbe a csapdába, mint én. VÁLASSZON EGY MÁSIKAT! Ne pazarolja a pénzét és az idegeit.

Dima Dima Dima

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: