De’Longhi F 26237

Foglalt1 hely a minősítésben:

4 LEGJOBB SÜTŐ

Ugrás a rangsoroláshoz

De’Longhi F 26237 jellemzők

Műszaki jellemzők

Olaj mennyisége2.3
Burgonya szeletek Kapacitás1 kg
Kivehető tálvan
Főzés fondünincs
Teljesítmény1800 W
VezérlőkMechanikus, működés/melegedésjelző
Időzítővan
Szagszűrővan

Különleges jellemzők

Nem fűtőtestVan egy
Megtekintési ablakvan
Burkolat anyagaműanyag
Méretek (WxHxD)27x27x27 cm
Súly2.5 kg
További információkkivehető elektromos doboz

Vélemények a De’Longhi F 26237 termékről

Előnyök:nincs
Hátrányok:Rengeteg felesleges dolog, ami a végén csak bosszantani fog, de erre majd később rájössz.
hátrányok:Emlékezz a legfontosabb dologra! Az összecsukható fogantyús kosarakkal ellátott fritőzök gonoszak! nincs szükség szavakra. A különböző fritőzök használatában szerzett tapasztalattal rendelkező személyként szólva, erősnek kell lennie, és a lehető legegyszerűbbnek, kevesebb mechanikus “csodával”. Nincs szükség csavarodó kosárkákra, különben az ételnek nem lesz íze és állaga, mivel a kosár ferdén áll, és körbe-körbe forog, a termék belesüllyed az olajba, és az olaj beissza, mielőtt ideje lenne kérgesedni, ami egyszerűen borzalmas. A burgonya ropogós helyett puha és zsíros. Ha panírozott nuggetset vagy valamit süt, akkor az egész szétesik ugyanezen okból, nem elég idő a kéreg beállításához, valamint az állandó keverés miatt. A panírozott termék sütése után az olajat ki kell cserélni. Micsoda pazarlás?! Bármit is mondanak, nincs szükség időzítőkre, ez egy marketingfogás, a forró olajnak nagy hőenergiája van, így minden egyszerű időzítő szemét, nem fog lehűlni az időzítő parancsára egy szempillantás alatt, nem fog időben megérkezni, minden ki fog égni. Szagszűrők is, baird, akkor tegye a serpenyőre is. A hőmérséklet-szabályozás is itt található. Miért akarná az olajat nem a megfelelő hőmérsékletre hozni, amelyik olajnak van egy, minél rövidebb a sütési folyamat, annál jobb, kevesebb szennyezőanyag, jobb kéreg. És az olajnak ehhez újradefiniálási hőmérsékleten kell lennie, és nem számít, hogy milyen terméket főzöl. Csak három dolog: teljesítmény, egyszerű kialakítás, könnyen tisztítható. Minden mást nyugodtan figyelmen kívül hagyhatsz. És az olcsóbb jobb, ez az a dolog, hogy nem számít, hogyan forgatod, nagyon gyorsan piszkos lesz az égő olaj és a zsír termékeivel, szagokkal áztatva, így könnyebb kidobni és újat venni. Tehát ne keressük sokáig. Ezek az ajánlások nem vonatkoznak a “hibridekre” mindenféle pszeudo-sütőkre, amelyek forgó kanállal vagy léggrillel rendelkeznek, majd teljesen más eszközökkel, és lényegében nem mélysütők.

Borovichok Mihály


Előnyök:A konyha mostantól tiszta és szagtalan. A piték és a fánkok finomak és egyáltalán nem zsírosak. Az olajfogyasztás nagyon alacsony. A főzés minősége kiemelkedő. Nagyon könnyen szétszerelhető. Nagyon nagy és praktikus kosár.
Hátrányok:Nos.. kivéve a méretét. De megéri
Hátrányok:Mindig is úgy gondoltam, hogy a fritőz teljesen haszontalan vásárlás volt. De miután elolvastam a véleményeket, megvettem. Még jobbnak bizonyult, mint ahogyan azt hirdették. Nem gyakran sütök olajban sült ételeket. De ha mégis – a konyha tele van csaddal, az olaj koszos lesz, gyakran cserélem. Na ez már jó! Nincs szag, nincs égés. Semmi gond és gond. Miért nem vettem meg korábban? Már készítettem pitét és fánkot. A Cheburek és a pumpernickel következik. Csak izgatottan várom, hogy megvehessem – nem is tudtam, hogy ilyen hasznos és hasznos dolog!.

Alena mm


Előnyök:Az olaj könnyen lefolyik, mivel a serpenyő kivehető és könnyen tisztítható.
Hátrányok:Vettem magamnak egy fritőzgépet.Szeretek jót enni, ezért úgy döntöttem, hogy bár zsíros, de jó szórakozás.Csirkehús, burgonya, hal, garnélarák.És nagyon könnyű kezelni, kiválasztja a hőmérsékletet és megsüti.

A felhasználó elrejtette adatait


Előnyök:– Teljes tiszta rendszer, t.. a fritőz teljesen szétszedhető és (az időzítőt és a vezérlőegységet leszámítva) mosogatógépben tisztítható. Szuper kényelmes! – A zsinór tároláskor kényelmesen elrejthető a tokban. – Az időzítőt, ha kívánja, magával viheti, ha attól tart, hogy nem hallja a hangjelzést.
Hátrányok:Nem található.
Hátrányok:Nagyszerű modell. Az egyetlen nehézség az, hogy még nem állnak rendelkezésre olajszűrők (de ez nem panasz a fritőzre), így az olajat minden alkalommal eldobható papírtörlőn keresztül szűrjük. Az eredmény jó, az olajat 4-6 alkalommal használjuk (valószínűleg többet is használhatunk), halételek után friss olajra cseréljük.

A felhasználó elrejtette adatait


Előnyök:Teljesen szétszerelve.Az összes alkatrész mosogatógépben mosható.Nagyszerű ételeket készít.
Hátrányok:Nem
Hátrányok:Még kivehető időzítővel is rendelkezik.A zsebében hordhatja, ha attól fél, hogy nem hallja a konyhában.

Felhasználó által elhallgatott adatok

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: