Electrolux EKB 52410 AK

Kijelentkezett4. hely értékelések:

A LEGJOBB OLCSÓ BEÉPÍTETT SÜTŐK

Ugrás a minősítésre

Electrolux EKB 52410 AK jellemzők

Általános jellemzők

Sütő elektromos független
Kapacitás 60
Energiafogyasztás A osztály
Méretek (HxWxD) 59 59.4 x 56 cm

Módok

Grill Igen, elektromos
Konvekció elérhető a

Vezérlés

Kapcsolók behúzható
Időzítő az, hogy a kikapcsolt
Megjelenítés elérhető a

Extrák

Rotisserie nincs
A sütő ajtaja csuklós
Egyéb jellemzők és funkciók Kamrafény, hűtőventilátor, biztonsági kikapcsoló
Nézze meg a weboldalt elektronikus
A tok színe fekete

Vélemények az Electrolux EKB 52410 AK készülékről

Előnyök:Funkcionális, sok mód még nem teljesen tesztelt, de azt hiszem, minden rendben lesz.
Hátrányok:Még nincs.
Hátrányok:Megpróbált sütni egy pizza minden szuper, sok módok süt nagyszerű, pite csak a hurrá, kacsa és csirke kiderül, csak chicano, ajánlom mindenkinek ezt a sütőt, hogy nem fogja megbánni.

Khmyrin Evgeny


Hátrányok:Minden nap használják! Csendesen működik, tökéletesen süt. Ropogós kéreg, a pitéket átsütötték!

Ulanova Alexandra


Előnyök:Minden szükséges funkció megfizethető áron. Szép design.
Hátrányok:Még nem azonosították
Hátrányok:Nincs dugó a készletben, de talán mindegyikben – nem tudom. Összességében kellemes benyomást kelt – jó kialakítás, minden szükséges funkció.

Petrov Andrej


Előnyök:Ár-érték arány, funkcionalitás és minőség

Jurij Matvejev


Előnyök:A sütő gyönyörű. Eddig csak sütőket használtam, így ez úgymond az első tapasztalatom :) A kivehető ajtó, az üveg és a csúszósínek nagyon menők. A hőszigetelés egyszerűen fantasztikus. A tetején van egy második ventilátor, amely elviszi a hőt a tetőről, így amikor a sütő használatban van, ne lepődjön meg, amikor a meleg levegő az ajtón keresztül az arcába fújja az arcát. Időzítőre is kikapcsol, ami szintén tökéletes. A süllyesztett billenőkapcsoló szintén kiváló. Röviden, nagyon elégedett vagyok vele. Electrolux, Svédország, okosan elkészítve! :)
Hátrányok:Kissé merev forgatógombok.
Hátrányok:Határozottan ajánlom. Nagyon gazdaságos és olcsó, nincs miért panaszkodni ;)
Olvasson tovább  Rommelsbacher TA 1400

A felhasználó elrejtette az adatait


Előnyök:Szép design, tartós fekete szín. Könnyen felszerelhető, egy svéd konyhában szereltük be, és minden gond nélkül illeszkedik a 2 x 10 cm-es fiókokhoz. Számos üzemmód (grill, konvekció, normál sütő és ezek kombinációi), az időzítő kikapcsol.
Hátrányok:1. Dugó nélkül és rövid vezetékkel érkezik, ha normál elektromos hálózatra kívánja csatlakoztatni, vásárolja meg a szükséges vezetékeket. 2. Az időzítő nem egészen úgy működik, ahogy vártam. Amikor az idő lejár, a sütő kikapcsol, de nem hagyja abba a csipogást. Szóval még mindig fel kell állnod és ki kell kapcsolnod… Többféle üzemmóddal rendelkezik.
Hátrányok:Van egy gáztűzhely a lakásomban, de úgy döntöttem, hogy elektromos sütővel megyek, mert olcsóbbak, több választék van, több funkció. Egy kicsit aggódott az energiafogyasztás miatt, de rendben van. Van egy 5 emeletes régi raktárházam, a sütő egy normál aljzatba van dugva. A parafa nem pattan ki, minden rendben működik. Energiafogyasztás — valamivel több, mint egy vízforralóé (2,7 kW maximálisan, kevesebb, ha nem egyszerre van bekapcsolva)

rocking-polly


Előnyök:időzítő, késleltetett indítás, kikapcsolási idő. Ez azt jelenti, hogy a süllyesztett gombokkal beállítható, hogy 8:00-kor bekapcsoljon és 9:00-kor kikapcsoljon! és mindent egybevetve egy nagyszerű sütő.
Hátrányok:nincs
Hátrányok:Gyorsan felmelegszik, mindent egyenletesen süt

A felhasználó elrejtette adatait


Előnyök:Megvettem a főzőlapot, a sütőt és a páraelszívót egy promóció keretében : 50% cashbacket kaptam ( 9k rub), attól tartva, hogy valami rossz minőségű lesz : De örömünkre minden működik, és a minőség egyszerűen SZUPER: Gyakran használjuk a sütőt, és nagyon elégedettek vagyunk vele, a szigetelés csúcsminőségű, nem forró, amikor a konyhában főz, a fűtés egyenletes, semmi sem ég, különböző módokat választhat, sütünk: sütünk és még száraz zöldségeket és gombát, a vezérlés egyszerű, nem zavarja még nedves kézzel sem, minden világos és elemi, Köszönjük a minőséget
Hátrányok:Még nem találtam meg
Olvasson tovább  A 6 legjobb raclette sütő

Gennagyij Ogorodnyikov


Előnyök:Gyönyörű, funkcionális, olcsó
Hátrányok:Minden működik, még nem észlelt A grill jó lenne, de nem említették.
Hátrányok:Nagyszerű sütő, minden, amire szüksége van a főzéshez, időzítő, idő, mi másra van szüksége?. Az első alkalommal, amikor bekapcsoltam, ugyanaz a szag volt, mint mindenki másnak, egy órát vett igénybe, hogy felmelegedjen, és elment. Remélhetőleg nem lesz probléma a jövőben)))

A felhasználó elrejtette adatait


Előnyök:Gyorsan felmelegszik, vezérlés süllyesztett gombokkal. A konvekció nagyszerűen működik! Be/ki időzítővel rendelkezik.
Hátrányok:Nem található
Hátrányok:Nagyon praktikus és praktikus sütő. Teljesen elégedett vagyok a termékkel.

Bondarenko Maxim

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: