Fornelli FEA 60 Coraggio WH

Vettem3 hely minősítés:

A LEGJOBB OLCSÓ BEÉPÍTETT ELEKTROMOS SÜTŐ

Tovább a minősítéshez

Fornel jellemzők

 • FEA 60 Coraggio WH

  Általános teljesítmény

  Sütőelektromos független
  Kötet56
  EnergiafogyasztásA osztály
  Méretek (HxWxD)59.4 59.4 x 54.3 cm

  Módok

  Fűtés üzemmód8
  Grillelektromos
  Konvekcióa
  Leolvasztásvan

  Vezérlés

  Kapcsolókpivotáló
  Időzítőkikapcsolt kapcsolóval

  Extrák

  Spitvan
  Sütőajtócsuklós
  Az ajtóüvegek számahárom
  A sütő tisztításahidrolízis
  Egyéb funkciók és jellemzőkMegvilágított főzőfülke, hűtőventilátor, biztonsági kapcsoló
  A test színeFehér

  Különleges jellemzők

  További információkTangenciális hűtés, Easy Clean zománc, kivehető, leszerelhető ajtó, 3D fűtés; háromrétegű Cool Touch üveg; tartozék: grillrács, standard sütőtálca, mély tepsi, nyárs, nyárstartó

  Vélemények a Fornelről

 • FEA 60 Coraggio WH

  Előnyök:Csak a feleségem örömét tudom kifejezni, miután egy ilyen ajándékot adtam neki – nagyon könnyen használható, gyorsan felmelegszik és könnyen tisztítható. És, nos, gyönyörű is, igen)
  Hátrányok:A feleségemnek eddig tetszik, és semmi probléma

  Szlavszkij Ivan


  Jó pontok:Nagyszerű kialakítás, a sütő gyönyörűen süt (ez volt a fő vásárlási kritérium), nagyon kényelmes, hogy a sütő kikapcsolja magát, amikor az időzítő lejár, könnyen tisztítható az ajtó.
  Hátrányok:A szag az első égetéskor 4-5 használatig a sütőben maradt, de mostanra eltűnt.
  Hátrányok:Nagyszerű vétel

  A felhasználó elrejtette adatait


  Előnyök:Nagyon vonzó ár
  Hátrányok:Imádom
  Hátrányok:Tökéletesen illeszkedik, hibátlanul működik

  Prikhodko Alina


  Előnyök:Egy nagyon jó sütő. Van leolvasztás, konvekció, grill, rotisserie, időzítő és hidrolízis sütőtisztítás. Ez egy valóra vált álom. Nagyon szeretem ezt a modellt, és még megfizethetőbb volt, mint más, hasonló funkciókkal rendelkező modellek.
  Hátrányok:Nincs panasz
  Hátrányok:Elégedett a vásárlással, köszönöm a gyártónak ezt a sütőt.

  Maria Agurbash


  Előnyök:Nagyszerű sütő, tágas, kényelmes tálcák, grill. Könnyen tisztítható és beállítható, szép design.
  Hátrányok:Eddig nem vettem észre semmilyen hátrányt.
  Hátrányok:Az árkategóriájában nem rossz modell.

  Kormukhina Larisa


  Előnyök:Egy nagyszerű modell a pénzért, amellett, hogy a fő dolog, hogy az összes étel nagyon ízletes, szintén szépen néz ki!Két tálcával (mély és lapos) és egy forgósütővel rendelkezik, minden alkatrésszel együtt.Már 7 hónapja használom.
  Hátrányok:Egyik sem, és remélhetőleg nem fedezik fel.

  Mirosh Michael


  Előnyök:Szeretem az egészet, az építési minőség nagyszerű, még akkor is, ha ez kínai
  Hátrányok:nem találta meg
  Hátrányok:Vettem egy sütőt plusz tűzhelyet ugyanattól a márkától. A fehér elektromos nyárs tökéletesen illik hozzám. A kapcsolók és a körülöttük lévő funkciók nagyon szokatlan és szép kialakítása. A sütő leghasznosabb üzemmódjai: grillezés, konvekció, fűtés alulról/felülről, leolvasztás és ezek különböző kombinációi. Az egyéb előnyök közül: 3 üveglap az ajtóban, 120 perces kikapcsoló időzítővel. Két tálcát, egy grillrácsot és egy grillrácsot tartalmaz. A sütő serpenyőinek és falainak bevonata belülről nagyon menő, nem tudom, milyen anyagból készült, de a szennyeződéseket egy pillanat alatt lemossa.). elégedett a vásárlással!

  Ilja Ilja


  Előnyök:nem egy rossz tűzhely, ez nagyszerű!. Két tálca. Könnyen tisztítható.
  Hátrányok:nem találkoztam.
  Hátrányok:a fő szempontom az ár. Az olcsóbb ajánlattevőtől veszek. Teljesen elégedett vagyok a minőséggel. Teljesen igazolja a kijelentett pluszokat. Nem hazudott. Nem használom a köptetőtartót, túl hosszú és nem különösebben praktikus számomra. De azt hiszem, van egy rotisserie grillje, ami a rajongóknak tetszik. Könnyen letörölhető a fogantyúk. Az ajtó egyáltalán nem melegedett. Gyorsan felmelegszik és szinte zajtalanul működik. Remekül füstöl!. A hús puha és jól átsült. Olyan az íze, mint egy orosz kemencének (aki tudja, mire gondolok, megérti). Soha nem olvadt ki.

  Vorotnikova Varvara


  Előnyök:A fogantyú könnyen megfogható, és nem melegszik, amikor a sütő használatban van – nem tudom, hogyan, de ez az előző sütőmnél probléma volt! A kapcsolók jó értelemben feszesek. Vagyis nem lóg, és simán szabályozza a hőmérsékletet. A grill tökéletesen működik – sokszor grillezett csirkét és még shish kebabot is. Ez egyszerűen fantasztikus! Leolvasztási és konvekciós funkcióval rendelkezik, ami azt jelenti, hogy ehhez a sütőhöz elvileg nincs szükség mikrohullámú sütőre. A sütő nagyon könnyen tisztítható – úgy tűnik, nem ragad rá a zsír. A feleségem imádja! Mindent tartalmaz, amire szüksége van – grillrács, szabványos sütőtálca, mély serpenyő, nyárs, nyárs tartó – nem kell külön vásárolni semmit.
  Hátrányok:Nincs gyermekvédelem.
  Hátrányok:Jó sütő, különösen a régiekhez képest (a szovjet időkből, amik korábban voltak). És egyáltalán nem olcsó – 24 ezerért vettük meg.

  Belousov Igor


  Hátrányok:Kicsi, de a belső térfogat több mint elégséges. A csuklós ajtó könnyen nyitható – nincs nyikorgás vagy más zajos zavaró tényező, a tömítő gumi nem ragad vagy olvad meg a főzés után. Kényelmes kapcsolók, időzítővel együtt. Jó funkciók – grill, konvekció, leolvasztás. Rotisserie. Jól megépített. Összességében elégedett vagyok a vásárlásommal.

  Polina Belkova

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: