Gemlux GL-SM600B

Kijelentkezett3 hely a minősítésben:

LEGJOBB HELYHEZ KÖTÖTT KEVERŐ

Ugrás a minősítésre

Gemlux GL-SM600B specifikációk

Általános jellemzők

Típushelyhez kötött
Tál4.50 l rozsdamentes acél.acél
Teljesítmény600 W
Sebességek száma6
Extra üzemmódokimpulzus
Nincsenek fúvókák3
Tartozékokhabverő, tésztakampó
Test anyagaműanyag

Jellemzők

Tárolóeszköz a tartozékok számáranincs
Zsinór feltekercselőnincs
Gumírozott markolatnincs
Súly11.7kg
További információkspatula

Vélemények a Gemlux GL-SM600B termékről

Előnyök:Nagyszerű a mi kis kávézónk igényeihez.
Hátrányok:A keverő jól keveri, sima állagúvá veri anélkül, hogy túl sok időt vesz igénybe. Elég erős és nem zörög munka közben, nem ütődik az asztalra. Kényelmes működés és világos, részletes felhasználói kézikönyv. Köszönöm szépen egy ilyen nagyszerű és olcsó keverőért!

Szergejev Ivan


hátrányai:Már majdnem egy éve használom, és rendben van, gyors keverés, anélkül, hogy leállna vagy összeomlana. érthető, részletes utasítások, teljes csomag, erős motor, amely emiatt gyorsan működik. De egy kicsit zajos. És túl kicsi a tál az én gyúrásomhoz (5 fős család)

Bolshakova Remény


Hátrányok:Nagyon olcsó, erős és jól néz ki. Én sütemények készítésére használom, a feleségem pedig mindenre. Szerencsénk volt, hogy megláttuk, és azonnal megrendeltük. Igazi öröm volt tisztítani és szétszerelni a keverőt, jó szerkezete van, és nincs az az érzésed, hogy egy szempillantás alatt el fog törni. Tanácsadás!

Teryaeva Ludmila


Hátrányok:Gyors keverés, megnyomja, és azonnal elkezd dolgozni. A plusz oldal a fagyás és a túlmelegedés hiánya, könnyen érthető felhasználói kézikönyv a bekapcsolás, a használat és a gondozás részleteivel. Mindent a lehető legtisztábban csinálni, remélhetőleg a maximális élettartam érdekében.

Gudkova Natalia


Hátrányok:Nincs panasz, nagyon simán működik, még nagy sebességnél is. Nagyszerű kiegészítője a konyhában lévő háziasszonyoknak. Nem foglal sok helyet, és kényelmes vele dolgozni. Az egyetlen probléma a zaj, de ez normális, ahogy mások is mondják. Egyébként tökéletes.

A felhasználó elrejtette az adatait


Előnyök:Megjelenés, tömörség
Hátrányok:Ennek a gépnek egy nagy hátránya van!!
Hátrányok:El sem tudom képzelni, mit lehet csinálni a konyhában ezzel a félreértéssel. Nagyon sokáig tart, és nem veri jól, 10 percig maximális sebességgel, tojás és cukor…Az eredmény egy instabil, habos anyag, amely finoman lecsúszik a habverőről…Nem is csúcsokról beszélek, sem puha, sem különösen nem kemény. Próbálok piskótát készíteni, lisztet adok hozzá, és 2 percig alacsony sebességgel keverem, és az eredmény az, hogy sírni akarok, az összes liszt leesett a tálba, és nem keveredik….Adok egy második esélyt ennek a “mérnöki rémálomnak”, és megpróbálok tésztát gyúrni, a jó dolog az, hogy a készletben van egy speciális horog a tésztához. Olvassa el a kézikönyvet, a nehéz tészta maximális súlya 1,2 kg. Olyan receptet választok, amely 950-960 gramm tiszta gombócot eredményez. Mindent beleteszek a tálba, amire szükségem van, és elkezdem a keverést 1-es sebességen. Kezdetben nem vártam csodát a keksz után, de itt, valami valamit valamivel. Néhány fordulat után a keverő fáradtan zümmög, a kampó szakaszosan forog…..Nincs elég ereje, nem tud egy kilónál kevesebbet gyúrni, 1,2 kg-os állítólagos súly mellett. De a legjobb rész az, hogy amikor visszavittem ezt a rendetlenséget a boltba, nem sikerült. Kiderült, hogy amint ételt tölt a tálba, a készülék azonnal B/W-nek tűnik!!!! És nem lehet visszaadni!!! A szervizközpont nem tudta ellenőrizni a minőséget – vonta fel a szemöldökét a technikus…amire szüksége van? A mixer nem romlott el, zúg, pörög…Tehát kiváló műszaki állapotban van…Szóval ez van, 9900-ért vettem egy nagyszerű, gyönyörű dobozt, amely teljesen haszontalan gépeket tartalmaz, amelyek zümmögnek és forognak, de ez minden, amit tudnak, nincs habverés, nincs keverés, nincs gyúrás…. Tűnj el ebből a rémálomból.

Botvina Galina

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: