Gorenje GI 52339 RW

Vettem2. hely a rangsorban:

A LEGJOBB GÁZTŰZHELYEK A KÖZÉPKATEGÓRIÁS ÁRKATEGÓRIÁBAN (GÁZTŰZHELLYEL)

Ugrás a minősítésre

jellemzők Gorenje GI 52339 RW

Általános teljesítmény

Főzőlapgáz
Sütőgáz
Vezérlőkmechanikus, kapcsolók: forgókapcsoló, kijelző, időzítőhang
Elektromos gyújtásfőzőlap + sütő
Elektromos gyújtás típusaautomatikus
Óravan
Méretek (WxHxV)50x60x85 cm

Sütő

Sütő kapacitása56
Ajtócsuklós
GrillIgen, van gázgrill
Konvekciónincs
Kemencegáz gyújtólámpalásd
A sütőajtó hány ablakakét
Tisztításhagyományos
Sütő jellemzőiháttérvilágítás

Főzőlap

Munkalapzománc
Öntöttvas rácsokelérhető a
Égők számaGáz: 4, gyorsfűtés: 1
Gázégő vezérlésvan
Biztonsági kapcsolónincs
Vezérlőpanel zárnincs

Jellemzők

Színesbézs
Főzőedény fiókvan
További információkvezetői szintek: 5; kivehető vezetők

Vélemények a Gorenje GI 52339 RW termékről

Előnyök:Tervezés.Öntöttvas rácsok. Állítható lábak.Elegendő és szükséges számú edény.Kivehető sínek a sütőben.
Hátrányok:Nem tudom megmondani, milyen hőmérsékleten van a sütő.
Hátrányok:A szovjet tűzhely után meg kell tanulnia, hogyan kell bekapcsolni a gázégőket a gázvezérlő funkcióval.Szokj hozzá.A sütő égője középen helyezkedik el (a régi égő az oldalán volt elhelyezve).Talán ezért lesz a sütni való étel egy kicsit túl száraz. Gondosan el kell olvasni az utasításokat.Válassza ki kedvenc üzemmódját.

Felhasználó által elrejtett adatok


Előnyök:Rengeteg előnye van! Öntöttvas rácsok, háttérvilágítás! Könnyen eltávolítható a főzőlap üvegfedele, a sütő ajtaja is könnyen eltávolítható, pl. mosáshoz a fürdőszobában! Nagyon szép! A sárgaréz részek nagyon dekoratívak! A gázszabályozás nagyszerű dolog! Tegye a mályvacukrot vagy a paradicsomot a sütőbe száradni, és menjen a dolgára. Nyolc-tíz órát ad neki, hogy csendben megszáradjon. Alatta egy tágas fiók található a sütőlemezek tárolására. A sütőm öt éves. Ragyogóan süt! Nincs jobb, kényelmesebb tűzhely! Először csak a kézikönyvet kell elolvasnia! Most jöttem rá magam is, hogy a sütő ajtaja könnyen eltávolítható a mosáshoz ))))
Hátrányok:Fogantyúk természetesen meleg, sárgaréz még mindig)))) A gyűrűk a gombok az évek során kitörölte a hőmérséklet jelölések. Egy év múlva a sütő tetején lévő tömítés eltört ( a grillsütő teljesen bekapcsolva, és a sütő sikertelenül bezárult(((( A vejem megtalálta az interneten, megvásárolta és könnyen beszerelte. A pékáru minőségét a pecsét egyáltalán nem befolyásolta! Jól lóg egy nyaklánc és lóg ott))))
Hátrányok:Öt év után, a hosszú szárítás a paradicsom a sütőben, eltört a csap a sütő.(((( A szerelő kicserélte a csaptelepet, nagyon meglepődött a hiba miatt, azt mondta, hogy ez 10-15 év használat után történik! És hogy a főzőlap csak egy Porsche a többi főzőlap között! Egy barátomnak hasonló sütője van, ugyanolyan korú, mint az enyém. Nagyszerűen működik, nincs baleset. Nos, csak hetente egyszer van pite vagy sütemény!)))) Nagyszerű sütő! Ha tud olvasni, és a keze a megfelelő helyen van, nyugodtan ajánlom a szakácsoknak, mint nélkülözhetetlen és praktikus segédeszköz!

Galina Konstantinova


Előnyök:A bézs színű design a la retro, az öntöttvas rácsok és a biztonság az, amiért megvettem ezt a tűzhelyet.
Hátrányok:Minden nagyszerű ezen a tűzhelyen, kivéve az égők vezérlőgombjait. Néhány nappal a tűzhely megvásárlása után elkezdtek kirepülni a hornyokból, és a sütőgomb teljesen eltűnt az osztásokból. Majdnem minden alkalommal, miután visszakapcsoltam az égőket… A sütőben nincs hőmérséklet-érzékelő, és szinte meg kell érintenie a hőmérsékletet. Amikor a sütő működik, a fogantyúk nagyon forróak – sütőkesztyű nélkül nem lehet megfogni őket.
Hátrányok:Már több mint öt éve használjuk, és ez megfelel nekünk. A tisztítás során ügyelni kell arra, hogy ne karcolja meg a zománcot. Ha a fent leírt hátrányok nem fontosak, akkor a tűzhely kényelmes és tökéletesen kezeli fő funkcióit.

Nagorny Rodion


Előnyök:tervezés, biztosítékok
Hátrányok:A sütő beállításai nem felelnek meg a valóságnak, a fogantyúk nagyon forróak, amikor a sütő be van kapcsolva – sütőkesztyűt kell használni az égők bekapcsolásához, a grill pokoli lánggal ég, nagyon sokáig tart a sütő bekapcsolása
Hátrányok:A tervezés által megvesztegetve. Semmi rendkívüli a pénzéért, de egy hónap használat után rájöttünk, hogy ez még mindig egy G. Vagy inkább, mint egy tűzhely-ok, de a sütő borzalmas. Vagy nyersen marad, vagy a parázsban. Csak egyszer próbáltam használni a grillt, és nem kockáztatom meg újra, mivel 30 másodperc alatt megég, még a legalacsonyabb fokozaton is. És az egész tűzhely vadul felforrósodik. Drága, szép és haszontalan

sn sv sv


Előnyök:Gyönyörű, robusztus
Hátrányok:A tűzhely gombjai felforrósodnak, amikor a sütő be van kapcsolva
Hátrányok:Egy jó tűzhely. Régen azt hittem, nem tudok sütni, de most voilá!…Keksz, hús, hal. És minden tökéletesen megsül. A kézikönyv pontosan megmondja, hogy milyen hőmérsékleten kell sütni. Még az új ételek is jól mennek az első alkalommal.

A felhasználó elrejtette az adatait


Előnyök:Gyönyörű és a rácsok öntöttvasak.
Hátrányok:Nincs hőmérséklet-érzékelő a sütőben.
Hátrányok:A tűzhely nagyon szép. A sütő ajtaja üvegből készült. Alsó fiók az edények számára. A gyújtás és a gázkar vezérlése nagyon fontos számunkra, mivel tökéletes megoldást jelentenek.Van egy kisgyermekünk, és minden érdekli. Az öntöttvas rácsok, amelyek nem égnek meg, szintén nagy előnyökkel járnak. Már két éve megvan, és olyan jó, mint új korában.)) Elégedettek vagyunk. Igaz olcsóbban vásárolt természetesen.

pa

  .452013
  Előnyök:Megjelenés.
  Hátrányok:A sütő szörnyű, vagy éget, vagy kiszárad. A tálca minden pozícióját kipróbálta.. A sütő működése közben a gombok nagyon felforrósodnak. 7 hónap elteltével a sütő tömítése felszakadt és lelógott. Felakaszt egy zsinórt. A szervizközpontokban nincsenek tömítések.
  Hátrányok:A sütő hőmérsékletét jelző fokozatok nem tűnnek helyesnek.A tényleges hőmérséklet alacsonyabb. Semmi kiemelkedő nincs ebben a tűzhelyben a pénzért. Korábban volt egy Dako sütőm, az szerintem jobban sütött, de nem hibázott.

  Gunina Ludmila


  Előnyök:Gyönyörű, öntöttvas grill, gázgrill, minden működik, csodálatosan süt, nagyon esztétikus, ajánlom mindenkinek
  Hátrányok:Még nem találtam meg, remélem, nem is fogom megtalálni))))
  Hátrányok:2012 októbere óta használom, úgy döntöttem, hogy megírom ezt, miután elolvastam néhány rossz véleményt.

  Galina Timofeeva


  Előnyök:Tervezés és gázszabályozás
  Hátrányok:Kis sütőmélység. A sütőnek nagyon sokáig tart, amíg begyullad. A sütőgombok nagyon felforrósodnak, amikor a sütő működik. Egy óra múlva megégetnek. El tudom képzelni, milyen forró lesz, amikor a grill be van kapcsolva.
  Hátrányok:Nem érdemes megvenni ezt a modellt. Túl nagy ár az ilyen hiányosságokért.

  A felhasználó elrejtette adatait


  Előnyök:megbízható márka, gyönyörű kivehető sínek, kivehető belső üveg sütőajtó, dupla grill – könnyen tisztítható tálcák készlete
  Hátrányok:Irreálisan hosszú idő a sütő meggyújtásához vizuálisan a sütő ajtaja nem záródik szorosan, a rés a tetején egy kicsit szélesebb, mint az alján. Nem tudom, hogy ez az én példányom, vagy az összes. Tudja meg, mielőtt odaadná a pénzét.
  Hátrányok:szükség volt egy bézs tűzhelyre, így elviselte az árat (mellesleg, ha a konyhádhoz illeszkedik, akkor élőben kell nézni, nagyon kétértelmű szín) remélem, hogy megbirkózom az idegekkel, amikor meggyújtom a sütőt A vízforralóban lévő víz kissé tovább tart a forráshoz, mint az előző tűzhelyen (13 éves ARDO). A csirke jól megsül, minden az utasítások szerint. Néhány hónapos használat után a legnagyobb égő már nem gyulladt be, a gázvezérlő nem működött. Hívott egy ezermestert, garanciálisan eltávolította a hibát, “elakadt a termoelem”, azt hiszem, igen. Most működik. És mind a négy égő meggyullad, véleményem szerint még gyorsabban, mint korábban.

  Lopasova Natalia

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: