Hansa BHGI63112025

Vettem1 hely rangsorolás:

A LEGJOBB ROZSDAMENTES ACÉL GÁZFŐZŐLAP

Ugrás a minősítésre

Hansa BHGI63112025 jellemzők

Általános teljesítmény

Panel típusagázfőzőlap
Telepítésfüggetlen
Méretek (SzxHxH)4 x 60 x 53 cm
Beépítési méretek (SzxH)56.6 x 49.6 cm

Égők

Panel anyagarozsdamentes acél
Összes égő4
Gázégők4
Triple Crown gázégők1

Vezérlőpult

A főzőlap elrendezéseaz oldalon
Vezérlőkforgó
Elektromos gyújtásautomatikus

Jellemzők

Gázégő vezérlésvan
Öntöttvas rácsokNézd meg
SzínesA főzőlapok ezüstszínűek

Vélemények a Hansa BHGI63112025 termékről

Előnyök:Tervezés. Öntöttvas rácsok.
Hátrányok:Néhány hónapos használat után az égők nagyon rosszul világítanak. Letörölte a feliratot a főzőlapon. Mindenütt karcolások vannak. A bevonat nagyon “finom”
Hátrányok:A gáz ég, amíg a gombot lenyomva tartják. Csak engedd el, és kialszik. Ez felbosszant!!! A legnagyobb égő automatikus gyújtása leállt. Csak gyufával gyújtom meg

A felhasználónak rejtett adatai vannak


Előnyök:Ár, ergonómia
Hátrányok:A festék az égő jelölésekkel, problémák a lánggal 2 égőnél
Hátrányok:Élünk ezzel a dologgal 2 éve Volt egy probléma, hogy a lángot 2 égőre tartsuk. A gombokon ugrálva, rángatózva.. Éppen a lakásban volt, amikor meguntuk – kicseréltük a szelepet és 2 termoelemet. Nincs több probléma. De a javítás összehasonlítható egy új főzőlap árával Néha, mosáskor a víz valahogy a gyújtásblokkra kerül. néha kilyukad. Földelni kell

Govorko Artem


Előnyök:Barátok! Nem kell nagy nyomást gyakorolni a gombra, a gyújtás után csak tartsa lenyomva a gombot 5-7 másodpercig, hogy felmelegedjen a termosztát, NE TOLJON ÉS UGRÁSSZON ))))))

Office Depot


Előnyök:Kényelmes
Hátrányok:A probléma az, hogy a gyújtás után a legkisebb és a legnagyobb égőnek még mindig égnie kell. Meg kell nyomni és mozgatni a fogantyúkat.
Hátrányok:Könnyen tisztítható a gőzfejlesztővel. Azt tanácsolom. Ellenkező esetben porral és rongyokkal kínozzák, és a felület karcos lesz.

Styrkul Rostislav


Előnyök:– A hármas koronájú égő kényelmesen helyezkedik el, – az ajtókilincsek megfelelő helye, – az automatikus gyújtás, amely az égő aktiválásával egyidejűleg aktiválódik.
Hátrányok:– Nehéz alkalmazkodni az égők bekapcsolásának sajátosságaihoz: ahhoz, hogy az égő ne csak meggyulladjon, hanem ne is aludjon ki, miután levettük a kezünket a gombról, erősen meg kell nyomni a gombot. A férjem könnyen meg tudja csinálni, én nem mindig. És ez egy év használat után. – A legkisebb égőhöz külön rácsot kell vásárolnia egy kis kávéfőzőhöz vagy egy gyorsfőzőhöz, t.. túl széles “lyuk” a főzőlap szélei között.

Iv Maria


Előnyök:* Az égők kényelmes elhelyezése (a legnagyobb a bal oldali sarokban található, kényelmes, hogy a nagy serpenyő nem fog a falnak támaszkodni). * A gombok kényelmes elhelyezése az oldalon. Ne zavarjanak. * Az elektromos gyújtás külön gomb helyett a gombokba van beépítve * Öntöttvas rácsok
Hátrányok:Egy és nem elhanyagolható (de amikor vásárolt szándékosan hozta ezt az áldozatot): a felület anyaga – rozsdamentes acél. Ez az anyag gondos karbantartást igényel. A felületen lévő víz- vagy zsírcseppeket rendkívül nehéz eltávolítani speciális szerszámok használata nélkül.azt jelenti:. Markos felület (az esetleges “ujjak” azonnal láthatóvá válnak). Ezért van az, hogy a háztartási.rozsdamentes acél készülékek.Acél kell készülni a rendszer: főzni – tisztítsa meg a munkalap a főzőlap.
Hátrányok:Minden rendben van vele. Az egyetlen hiba a fent leírtak szerint, de a szépség áldozatot követel

Vaszilij Pupkin

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: