Kenwood ZJG-111

Vettem2 hely a minősítésben:

LEGJOBB ÜVEGFORRALÓK

Tovább a minősítéshez

Műszaki adatok Kenwood ZJG-111

Műszaki specifikációk

Típus vízforraló
Kapacitás 1.7
Teljesítmény 2200 Watt
Fűtőelem típusa zárt tekercs
A ház anyaga műanyag/üveg

Jellemzők

Szűrő van
Vízszintjelző van
Bekapcsolási jelző a
További információk ECO funkció 1 csésze felmelegítésére

Vélemények a Kenwood ZJG-111 készülékről

Előnyök:A fedél 90 fokban nyílik, könnyen önthető Nem rossz egy vízforralótól Zsinór hossza: 70 cm Kézreálló fogantyú jó műanyagból készült
Hátrányok:Még nem találtam semmilyen hátrányt
Hátrányok:2017 márciusa óta használatban (8 hónap), minden rendben van.

Ilya Galetov


Előnyök:üveg
Hátrányok:A fő hátránya, amely után ki akarom dobni ezt a vízforralót – minden alkalommal, amikor egy idő után kikapcsolja egy hangos hangos kattintás. Konkrét stresszek. A pénzért. Nem ajánlom senkinek.

Felhasználó által elrejtett adatok


Előnyök:Edzett üveg, design, könnyen önthető
Hátrányok:Nagy vízforraló, nagyon elégedett

A felhasználó elrejtette adatait


Előnyök:A készülék nagyszerű kialakítása. Építési minőség, egyáltalán nincs műanyag szaga, nagyon erős üveg, szép és kényelmes a kézben tartani, percek alatt felforralja a vizet.
Hátrányok:A háttérvilágítás jó lenne
Hátrányok:A feleségem és én ajándékba kaptuk a vízforralót. Jól illeszkedik a konyhába. Már egy hónapja használatban van – a repülés normális. Megfelelően forr. Ugyanannyi zajt csap, mint az összes többi vízforraló. Miután elolvastam más véleményeket, meglepődtem azokon, akik az első használat után vízkőlerakódásról írnak. Azt akarom kérdezni tőlük: mi köze van magának a vízforralónak ahhoz? A vízkő a víztől függ. Mi Szentpéterváron élünk, a mi vizünk elvileg lágy, de mi amúgy is csak szűrt vizet töltünk fel. Egy hónap használat – nincs vízkő. Elégedett a polírozott acél kivitel minőségével. Azonban egy ilyen szépségnek gondoskodásra van szüksége. Kívánatos a foltokat azonnal eltávolítani egy speciális, polírozott acélhoz való tisztítószerrel. Különben ezek a foltok örökre megmaradnak.
Olvasson tovább  BORK E800

A felhasználó elrejtette az adatait


Előnyök:Design, üveg.
Hátrányok:Drága. A sürgősség érzése a technika, amit írnak alább nem éreztem. A vizet nem kényelmes kiönteni. A fedél számomra személy szerint nem mindig nyílik ki az első érintésre. Az üvegen keresztül látható a vízkő az alján. Oroszországban az ügyfélszolgálatnak még e-mailben sincs lehetősége véleményt írni. Azt hittem, hogy a pénzért egy szép és szép vízforralót kapok.
Hátrányok:Itt egy link egy videós értékeléshez

Kuzmicsev Vaszilij


Előnyök:Tervezés! Edzett, tartós üveg! Kényelmes be-/kikapcsoló kapcsoló! Tökéletesen összeszerelve! Elég csendes!
Hátrányok:Kivéve az árat.
Hátrányok:A boltba érve azt terveztem, hogy 3-4 ezer rubeles teáskannát vásárolok. dörzsölje. Végül láttam, hogy Kenwood. Ár 8 490r. persze elijesztett, de nem bántam meg, hogy megvettem! Nagyszerű vízforraló. Ha olcsóbb lenne, biztosan vennék egy másikat.

A felhasználó elrejtette adatait


Előnyök:Csendes, nincs szag!
Hátrányok:Kívánatos lenne 2 liter
Hátrányok:Nagyszerű vízforraló, először volt egy szag, de két forralás után minden eltűnt! Kialakításának és formájának köszönhetően a vízforraló nagyon csendes! Érezze a vízforraló minőségét, ugyanazzal a prémium felszereltséggel!

andrey baranov


Előnyök:Nagyszerű kialakítás, csendesen működik, gyorsan forralja a vizet, nem folyik ki a víz, amikor a csészébe öntjük.
A hátrányok:Harmadik vízforraló az elmúlt évben. Azt hiszem, és remélem, hogy maradok vele. Eddig elégedett. Van egy kis árnyalat – a forralás és a kikapcsolás után egy idő után: körülbelül egy perc után a vízforralóban egyszeri kattogó hang van. Elvileg nem zavarja az életet. De jó lenne tudni, mi volt az a hang.

Surkov Alekszej


Előnyök:A jó vízforraló minden tulajdonsága + szépség
Hátrányok:Keskeny nyak (esetleg kényelmetlen mosni)
Hátrányok:A termék megvásárlása előtt mindenki egyöntetűen ellenezte – arra utalva, hogy az üveg repedezik és vízkő képződik….Már hat hónapja aktívan használom ezt a vízforralót. Nagyon elégedett a minőséggel – jó műanyag, erős üveg és milyen gyorsan forralja a vizet. A falak átláthatósága miatt mindig láthatja a víz minőségét – ha elkezdett lerakódást képezni, itt az ideje, hogy kicserélje a szűrőbetétet. Az alja könnyen tisztítható, ha szükséges (kb. 2 havonta tisztítom), nincsenek csíkok, karcolások. Hátránya, hogy a nyak nem túl széles, egy női kéz átférne rajta, de a férfiaknak ecsetet kell szerezniük. Nos, és nincs háttérvilágítás, de ez csak dekoráció.
Olvasson tovább  A 7 legjobb német serpenyőmárka

tigrenok-anny

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: