Maxwell MW-1960 ST

Rangsorolva1 hely értékelt:

A legjobb elektromos grillek álló grillezőfelületekkel

Ugrás a minősítésre

Jellemzők Maxwell MW-1960 ST

Általános jellemzők

Típus grill
Teljesítmény 2000 Watt
tok Anyag Kombináció
Vezérlők mechanikus
Túlmelegedés elleni védelem van
Hőmérséklet-szabályozás van
Tapadásmentes bevonat van
Zsíros csepegtető tálca van

Jellemzők

További információ Munkalap 29,7×23,5cm; tárolórekesz a zsinórnak; nyitott grillként is használható

Vélemények a Maxwell MW-1960 ST-ről

Előnyök:Ár, sebesség, funkciók
Hátrányok:Ha elolvasta ennek a modellnek a leírását és látta az árát, akkor egyszerűen nincs olyan!
Hátrányok:Körülbelül 4 hónappal ezelőtt meghalt a Russell Hobbs 18603-56 grillem. Rájöttem, hogy nem akarok sok pénzt költeni egy új készülékre, és rábukkantam erre a modellre. Megvettem, és ezek a benyomásaim 4 hónapos használat után: 1) Az előző grillsütőmhöz képest pillanatok alatt felmelegszik 2) Gyorsan felmelegszik. Míg az előző grillsütőmet maximális teljesítményre kellett kapcsolni, ez 55 százalékkal működik. 3) Tisztítás. Mivel egy nagyon praktikus “kaparóeszközzel” van ellátva, ez a probléma is gyorsan lekerült rólam. Ehhez a művelethez mindössze 3 percre van szükségem. Mit főztem rajta: – Steak/hús/szelet (már csak a hőmérsékletet kell eldönteni). De csak egy pillantást vesz igénybe) – lazac steak (nincs probléma) – palacsinta / palacsinta (gyors és ízletes, nagyon elégedett) – pirítós / meleg szendvicsek (néhány perc és 4 pirítós kész) A vásárlás teljesen elégedett. Mindenki tanácsa.

Prohorov Roman


Előnyök:Ár, teljesítmény. Gyorsan felmelegszik. Jól grillez. A zsír a serpenyőbe csöpög anélkül, hogy bárhová is menne az úton.
Hátrányok:A rácsok nem eltávolíthatóak, kényelmetlen a mosásuk. De én készen álltam rá.
Hátrányok:Egy meglehetősen szerény eszköz, amely könnyen kezeli a húst, a szendvicseket és a zöldségeket is. Mindent gyorsan és egyenletesen megsüt. Nincs szükség extra zsiradékra. A tapadásmentes bevonat megbízhatónak tűnik. Eddig nincsenek karcolások. Általában elégedett vagyok vele
Olvasson tovább  Bosch TAT 6101/6103/6104/6108/61088

Szokolova Tanya


Előnyök:Nagyszerű steaket készít. Egy pillanat alatt felmelegszik. Fém burkolat. A folyadék nem a csepegtető tálcába, hanem egy külön csészébe folyik, ami nagyon kényelmesen tisztítható. Teljesen megfelelt az elvárásoknak.
Hátrányok:Rövid tápkábel. A termosztát fűtési szintjének számai nagyon gyorsan törlődtek.
Hátrányok:Van egy olyan érzés, hogy nem tartja a hőmérsékletet nagyon egyenletesen, t.. A hőfok akkor kapcsol be, amikor a hús már nem sistereg. De talán ez a szándék, az eredmény az, hogy a hús szaftos marad, még akkor is, ha túlsütik.

Ilyasov Pavel


Előnyök:Nem is tudom, hogy éltem nélküle. Nagyszerű grill, gyorsan és tökéletesen süt. 2 perc a kolbászok esetében max.Teljesítmény, 10 perc csirkecomb, 6 perc coupatas. Szép!
Hátrányok:Ha lenne időzítő kapcsoló és mosható betétek, akkor tökéletes lenne. De ez nem lenne probléma.
a hátrányok:Nagyszerű grill, különösen ezen az áron (2900 p., november 2016). A férjemtől kaptam anyák napjára, és nagyon elégedett vagyok vele. Nem is tudom, hogyan tudtunk nélküle élni :)

Zamiralova Marina


Előnyök:Olcsó, jó minőségű, funkcionális, könnyen használható.
A hátrányok:Mindenekelőtt egy rövid zsinór.
Hátrányok:Grillezett zöldségek, hal, hús. Több mint elegendő fűtési teljesítmény. Juice, zsír csöpög le a lefolyócsatornán egyenesen a hozzá tartozó csészébe, még kettő is van belőlük.:) Ha megég, a készülékhez tartozik egy kaparó, amely a készülékhez tartozik, és könnyen lejön. Miután kihűlt, törölje le egy ronggyal. Nagyon ajánlom.

vadim vadim


Előnyök:Gyorsan elkészül, és nagyszerű íze van!
Hátrányok:még nem tartunk ott

Natalia Tselikovskikh


Előnyök:Ár. A minőség. Az ellenőrzés.
Hátrányok:Nem túl könnyen tisztítható.
Hátrányok:A férjemmel már régóta kerestünk egy grillsütőt, de végül úgy döntöttünk, hogy az egyik legolcsóbbat választjuk, és meglátjuk, hogy szükségünk lesz-e rá. Én ezt választottam. Nagyon boldog vagyok. Semmi sem repül le, a felesleges folyadék és zsír tökéletesen lecsöpög. A bevonat bizalommal tölt el. Tökéletesen megfőzi a zöldségeket, steakeket, halat, szeleteket. ( Minden, amit eddig próbáltam főzni) szinte minden nap használom. Még melegen megtisztítom egy ronggyal.
Olvasson tovább  REDMOND RTP-M801

Tasha Zaika


Előnyök:Nem drága. Elég jó grill)
Hátrányok:Nehéz tisztítani
Hátrányok:Nem eltávolítható panelek, ezért 4. Igen, lehet, hogy ár kérdése, de lehet, hogy megéri a túlfizetést. Nagyon kényelmetlen a tisztítás. De én állandóan használom. Semmi probléma

Danil Fimanov


Előnyök:Azt teszi, amit tennie kell Elég tisztességes ahhoz, hogy könnyen tisztítható legyen Megfelelő áron
Hátrányok:Maximális teljesítményen gyorsan főz, de kissé szárítja a húst.

Luchezar Svyatogor


Előnyök:Gyorsan felmelegszik, semmi sem túl lötyögős, mint más modellek, kompakt, bőséges főzőfelület, nem bűzlik, nélkülözhetetlen gyors segítség ízletes, egészséges ételekkel kis idő alatt.
Hátrányok:Kivehető panelek. A mosószerek elkerülése, mivel nem lehet víz alatt tisztítani. Használok egy összetételt – szóda + csepp egy negyed citromlé a tetején) próbáld meg nem dörzsölni semmit különösen – a zsír eltávolítja magát. A ruhák nem kopnak le, és az ételnek nincs iszapszaga és egyéb rossz szagú hülyeségek.
Hátrányok:Jó grill! Több mint fél éve használatban van. Főzünk zöldségeket, steakeket, kolbászokat, szeleteket, melleket… Főleg zöldségeket főz. Semmi sem éget igazán. Gyorsan felmelegszik. Ha megunom, elrakom a szekrénybe))))

Felhasználó által elrejtett adatok

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: