Mosoly KG 944

Kijelentkezett2. hely a rangsorban:

A legjobb elektromos grillek álló grillezőfelületekkel

Ugrás a rangsoroláshoz

Mosoly KG 944

A férjem vette nekem ajándékba, nagyon elégedett vagyok vele

Típusgrill
Teljesítmény2100W
tok Anyagkombinált
Vezérlőkmechanikus
Hőmérséklet-szabályozásvan
Tapadásmentes bevonatvan
Zsíros csepegtető tálcavan

Különleges jellemzők

Méret és súly33x38x11 cm, 3.29kg
További információkTányértávolság-zár

Vélemények a Smile KG 944-ről

Előnyök:Olcsó, nem ég meg a hús, a teflon nem válik le.
Hátrányok:Kényelmetlen a tisztítás, mivel a tányérok nem kivehetők Mosás közvetlenül a készüléken! Nem tud egy teljes rakomány csirkemellet megfelelően grillezni.(talán egyáltalán nincsenek is)
Hátrányok:Majd veszek egy másikat, a tisztítása már fájdalmas volt számomra!!! És megpróbálok keresni egy erősebb készüléket, ami megsüt egy kiló melleket.

Makarenko Artem


Előnyök:Nagyszerű nagy grill alacsony áron. Nagy kapacitás, széles fűtési hőmérséklet-tartomány. Egyszerű kezelés és kijelző. Könnyen tisztítható.
Hátrányok:Kényelmetlen zsírtartály, t.. A grill nincs a grillhez rögzítve, hanem csak alatta van elhelyezve – valójában az asztalon marad.
Hátrányok:A grillnek jól meg kell sülnie. A Smile KG 944 100%-os munkát végez.

Ivan Sliusar


Előnyök:Nagy teljesítményű, nagy felületű
Hátrányok:Nem nagyszerű az árához képest
Hátrányok:Második hónap használatban. Csak pozitív érzelmek. Erőteljes, nagy, lényegesen nagyobb, mint sok drágább grillsütő. Rövid kábel – sok teljesítmény. Fizika. A teflon könnyen ledörzsölődik. Sütés után egy nedves ruhát vagy papírtörlőt teszek a forró grillre. És zárás. Le fog hűlni, mielőtt kialszik. Ezután száraz papírtörlővel áttörlöm, és kész. Ez fröcsköl egy kis zsírt. De én kerámia főzőlapra teszem, majd egy ronggyal letörlöm. Ne bánja meg, hogy ezt vette meg a drágább helyett. Nincs szükségem a kibaszott kütyükre. Maximálisra állítom, és minden tökéletesen megsül. Három-négy perc alatt éri el az üzemi hőmérsékletet. Vásároljon egy mérőlapot – húshőmérőt. Kiválóan alkalmas a hús kiszáradásának megakadályozására. Ne süssön zsíros halat. Tegnap makrélát grilleztem, és a második napon már büdös volt a lakásban.

Denis Morozov


Előnyök:Könnyű ápolás, olajmentes főzés, ár-érték arány, gyors felmelegedés, könnyű használat.
Hátrányok:A felső burkolatot nehéz letörölni t.. mozog körül nem igazán kényelmes, a kábel rövid, nincs nagyobb hátránya.
Hátrányok:Jó ár-érték arány, nem túl sok hátránya van a modellnek, amit tanácsolok!.

Egy felhasználó elrejtette adatait


Előnyök:Kapacitás, könnyű használat.
Hátrányok:Rövid zsinór
Hátrányok:Megvettem a Smile KG 944-et. Nagyon tetszett a grill, és tett egy videó felülvizsgálat, hogy egy vizuális pillantást vásárlás előtt (aki érdekli, nézze meg). Gyorsan felmelegszik, semmi sem kopog, és az anyagok tartósak. Magassági beállítások a hátoldalon a folyadékok lecsapolásához.

Istomin Alekszej


Előnyök:Nagy felületű, nagy teljesítményű, hőmérséklet-szabályozó
Hátrányok:A teflon lejön, kényelmetlen tisztítás
Hátrányok:A gyártó ajánlása alapján történő vásárlás után maximálisan égett, sokáig füstölt. A kézikönyv leírja a főzési módot, de nem helyes. A különböző üzemmódokban a hozzávetőleges hőmérsékleti tartomány is ismert, és ez egy átfogó útmutató. A grill az egyik legerősebb elektromos grill a piacon, a fogantyú és a test minősége a legjobb ebben az árkategóriában, összehasonlítva más gyártókkal.

Danilin Nikolay


Előnyök:Kényelmes felület, tágas, hőmérséklet-szabályozás és zsírgyűjtő funkciók
Hátrányok:A kábel rövid, sokáig tart a felmelegedés
Hátrányok:Nagyszerű a vidéki házakhoz, a hús szinte diétás. De egy kicsit nehéz a súlya, túl messze a konnektortól, és az ételszag sokat terjed.

Pankratov Alekszej

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: