Moulinex DJ9058

Kölcsönvett5 hely Értékelés:

A legjobb elektromos zöldségszeletelő

Ugrás a minősítésre

Mo
    inex DJ9058

Általános jellemzők

Típusaprítógép
Multicutterigen
Teljesítmény280W
Tál kapacitásanincs adat
Blendernincs
VezérlőkSebességek száma: 2

Tartalmazza a

Juicernincs
Darálógépnincs
Millsnincs
Fúvókákreszelő: 2 benne van, szeletelőlap: 1 benne van, julienne tárcsa: 1 benne van Szeletelő tartozékok száma összesen: 5
Szeletelőtárcsavan

Jellemzők

Verziótest: műanyag
Tárolóhely a mellékletek számáravan
Tápkábeltárolórekesszel
További információkAutomatikus sebességbeállítás

Mo vélemények
    inex DJ9058

Előnyök:Nagyon tetszik. Jól szeletelhető. Ugyanúgy süt burgonyát, és gyorsan készít salátákat.
Hátrányok:Még nem észlelt.

DMITRIJEV SZERGEJ


Előnyök:Kevés helyet foglal, normál méretű tartozékok, kialakítás.
Hátrányok:Halott. Forever. Nyers sárgarépát kockára vágtam.
Hátrányok:Kár az elköltött pénzért.

Kompakt bútorok


Előnyök:Több mint egy éve használom. A házikóba vettem, hogy megkönnyítsem a szüleimnek a téli befőttek készítését. Salátákhoz is nagyon praktikus. Könnyedén aprítja a retket. Egy jó segítő egy lakoma előtt!
Hátrányok:Drága és nem túl könnyen tisztítható.
Hátrányok:Általában egy jó kütyü, ha van egy extra 6-7k. Sajnos nem ismerek olcsóbb egyenértékű terméket. De azóta, amióta használjuk, egyszer sem bántuk meg a vásárlást!

Bogomolova Irina


Előnyök:Számomra nagyon hasznos volt. Minden mellékletek voltak az én teljes megelégedettségemre. Egyetlen panaszom: szeretném, ha a káposzta szeletelő feje kicsit kisebb lenne. Egyébként minden szuper volt, amíg ez a dolog el nem tört pontosan egy év használat után.
Hátrányok:Ár-teljesítmény ellentmondás. Az a rész, amelyik a legnagyobb terhelést viseli, műanyagból készült. Az eredmény kiábrándító volt.
Hátrányok:Ha ez a multi-vágó 3 vagy 4 ezer volt, és egy év után eltört, akkor megérteném. De az ilyen árú és ilyen funkcionalitású eszköz (nem mondhatom, hogy nagyon okos) nem tudott megrepedni a varratoknál.

A felhasználó elrejtette adatait


Előnyök:Szinte bármit vág, és szeletelő- és kockázófelszereléssel rendelkezik
Hátrányok:Hülye zsinórtisztítás, az ételek bejutása a testbe, ahol a mechanizmus van, a főtest nem vonzó és olcsó műanyag (ilyen áron)!) a tartozékok mágneses rögzítése nagyon megbízhatatlan, és nagy a kockázata annak, hogy az egész dolog a kemény padlóra zuhan, és ennek következményei lesznek, ha a készüléket szerencsétlenül mozgatják!
Hátrányok:Teljesen érthetetlen, hogy miért egy ilyen zűrzavar, egy elismert globális gyártó?! Nyilvánvaló tervezési hiba, amikor az élelmiszer a tok belsejébe kerül. Egy kis művészi ecsetet kellett használnom, és javítanom kellett a porszívó résfúvókáját. mert így juthatnak be oda a férgek! A műanyag és maga a test nyilvánvalóan olcsó, és a kábeltisztítás egy ón (ilyen alacsony áron)!)! Még a kínaiak is sokkal jobban csinálják a sajátjukat – a zsinór tisztítása egy gombbal, és a műanyag kiváló minőségű, polírozott és t.. Maga a gép meglehetősen élénk, amikor dolgozik, és néha még ugrik is, ami szintén nem jó, és amikor az élelmiszer elakad a fedél alatt, akkor hajlamos megakadni, és tisztítani, hogy nehéz lehet eltávolítani, vagy néha csak akkor jön le, amikor dolgozik. Természetesen nem túl gyakori, de előfordul. A mágnesek tartják a tartozékokat egy “botra”, és ha elfelejtkezik róla, akkor a szeletelőgép mozgatásakor a kemény padlóra törik a szart ! Ami a készülék munkáját illeti, kielégítő, és sok dolgot aprít és vág, de nem tökéletes. A mi családunknak van egy olcsóbb makrója, de az bizonyos helyeken sokkal jobban vág, és sokkal jobb minőségű és okosabban megépített. Csak elég régi, és én valami modernebbet akartam. Általánosságban összefoglalva: ez a chopper – mulinex, természetesen, sok mindent megbirkózik, van egy szeletelő, de az ár nyilvánvalóan nem megfelelő minőségű! Ez nem az, amit egy globális gyártótól elvárna!

Sinitsyn Anatolij


Előnyök:szokatlan design felhasználóbarát tároló fúvókák (nagyszerű rögzítés egymás között és a reszelő belsejében) könnyen érthető használat gyorsan szeleteli és kockákra lehet helyezni bármilyen tartályba, ahol esik rácsok és kiderül, még, csak szétszerelni és mosni
Hátrányok:A szeletelő eltömődik a használat után, de már alkalmazkodtam ahhoz, hogy a szeleteket egy hosszú fa nyársalással nyomjam át
Hátrányok:Elégedettek vagyunk vele! mielőtt nem voltak ilyen egységek a fő felhasználó mum. és nagyon boldog. 2 nagy tál olivier 10 perc alatt. Ne használja minden nap (nincs szükség annyi reszelt). De amikor sok ember az asztalnál van tervezve, a reszelő egész nap működik. praktikus zöldségleveshez, salátákhoz és sajtreszeléshez. Ezután nincs szemét, minden a kukába kerül

Kuznetsova Xenia


Előnyök:Tökéletesen vágja a burgonyát és a káposztát. A termék békésen a kádba hullik, ahelyett, hogy mindenhova repkedne, mint a daráló típusú szeletelők esetében.
Hátrányok:A kialakítás nagyon furcsa, az ételmaradékok a nyílásba esnek, és nincs mód a tisztítására.
Hátrányok:Ez az első ilyen típusú. Főleg krumpli és káposzta sütésére használom a “kukoricás marhahúshoz”. A korábban fárasztó kézi folyamat meglepően gyors lett. Mindenféle dolgot, például sárgarépát is felaprít. A bekapcsológomb megnyomása nem kritikus. Még mindig meg kell nyomni a tolóval, de legalább a fedél rögzítve van. Az alkatrészek könnyen eltávolíthatók és moshatók. Bárcsak több vágó lenne. A készlet egy kicsit kicsi. A mágneses tároló egy szemfényvesztés, alig tapad. A fedél kétes rögzítése. Nem valószínű, hogy sokáig fog tartani. A termék egy része felhalmozódik magában a készülékben, nem probléma, hogy kidobja, de bosszantó. Mintha krumpliszeleteket dugnánk a rácsba. Összességében egy OK, de nem túl tökéletes mechanizmus. Én 7400-ért vettem, a mai árak nem tűnnek megfelelőnek.

Kudrjavcev Igor


Előnyök:Egy óra alatt felaprítottam egy 3 literes üveg káposztát.
Hátrányok:Nem. Vannak árnyalatok..
Hátrányok:Néhány helikopter is. Több változatosságot szerettem volna. De azzal is lehet eredményeket elérni, amid van. Például a káposzta savanyításához a káposztát megfelelően fel kell aprítani az aprítóban. Lassan nyomd és szerezd meg, amire szükséged van. Finom szívószálak.))

Shallow Sergei


Előnyök:Az egyetlen előnye számomra a tál hiánya, egyszerre lehet beleállítani egy serpenyőt és egy reszelőt.. vagy bármely más edényt.. És a mágneses fúvókatartó boldoggá tesz engem.)
Hátrányok:Ez a készülék egy nagy hátránya!
Hátrányok:Nagyon kényelmetlen!!!! Nem kényelmes a gombot állandóan tartani, nem értem, miért nem lehetett volna úgy csinálni, hogy nyomja meg, és mindig működött volna… Ez a készülék nagyon mosható, minden dörzsölés az ételek belsejében marad, és ki kell rázni, az étel mindig a résbe esik, ahol a reszelő be van helyezve, és a művelet során minden szétszóródik.. A kockák nagyok, és nem minden termékből lehet kockát készíteni. Ha előre tudtam volna, soha nem vettem volna meg…

Felhasználó törölve


Előnyök:Kompakt, nagyon praktikus, ha gyorsan kell salátákat aprítani nagyszámú ember számára.
Hátrányok:Az esztétika nevében a felső fedelet és a tolót nem túl erős műanyagból készítették. Azonban – ha nincs horogkezed, ez nem hátrány)
Hátrányok:Ha 2 fős családra főz, lehet, hogy nincs értelme megvenni, de ha több, akkor ez a multi-vágó egy mega nélkülözhetetlen dolog. oktatás 1 Ha egy 2 fős családra főz, akkor nem érdemes megvenni! December 31-én a feleségem és én főztünk különféle salátákat és mindenféle hodgepodge-ot 12 embernek 2(!) Ez sok időt és energiát szabadított fel az ünneplésre;) Tökéletesen kockázza, nagyon kevés maradékot hagy, és IGEN, ez a multi-vágógép (a megfelelő hozzáállással) hagymát és főtt zöldségeket kockázhat. Azok számára, akiknek nem sikerül: 1. A főtt zöldségeknek előbb ki kell hűlniük, különben tényleg krumplipürévé válhatnak. 2. A hagymát meg kell hámozni, kétfelé kell vágni, és a vágott felével lefelé kell betölteni.

Trofimov Alexander

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: