Panasonic MK-GH1

Nézd meg4. hely rangsorolás:

LEGJOBB KÉZI MIXER

Ugrás az értékeléshez

A Panasonic MK-GH1 jellemzői

Fő jellemzők

Típuskézi
Teljesítmény200 W
A sebességek száma5
Extra üzemmódokimpulzus
Fúvókák száma2
Mellékletekhabverő, tésztakampó
test anyagaműanyag

Jellemzők

A szerszám leválasztó gombjaelérhető a
Védőfedél a tálonnincs
A vezetékzsinór hossza1.7

Panasonic MK-GH1 vélemények

Előnyök:A keverő olyan, mint egy keverő
Hátrányok:Kényelmetlen sebességváltás (vízszintes)
Hátrányok:hetente egyszer, főleg muffinok készítésére használják. Pontosan egy évig működött a garancia lejárta után… Nem füstölt, nem zuhant le, csak leállt, és ennyi. Már két boltban is voltam, és nem vállalják a javítást, azt mondták, olcsóbb lenne újat venni. Bosch vagy Polaris készüléket veszek, de Panasonicot nem.

Lorina Lora


Hátrányok:Nagyon szeretek főzni és sütni, ezért sokáig tartott, amíg eldöntöttem, hogy melyik keverőt használjam. Vettem egy Panasonicot, és nem bántam meg. Rendesen működik. Nem csap zajt, több sebességgel működik. A legutóbbi keverőm két hét alatt kiégett. Több mint fél éve működik, és minden normális. Most már több örömünk van a családunkban az édességekkel. És mindez az új keverőnek köszönhetően.)

Grishaeva Tamara


Előnyök:Erőteljes, és nem lehet tudni, hogy csak 200 W, teljesen fém habverő, minőségi kivitelezés.
Hátrányok:Egyáltalán nem!!!
Hátrányok:A Scarlet után, amely füstölt és füstölt, és végül megfulladt a burgonyapürén, nem sajnáltam pénzt egy keverőre, és teljesen elégedett voltam.

Shaban Andrey


Előnyök:nemrég vásároltam ezt a turmixgépet, valójában 200 wattos teljesítményéhez képest nagyon erős. A hang egyenletes, nincs szikra, nincs kopogás. Az első sebesség pedig elegendő a habverővel történő normál habveréshez, ha valami közepesen sűrű, például zabkása készítéséhez. Ha maximumra tennék, a pép kirepülne az ablakon :). Még nem készített habcsókot, de ugyanolyan jónak kell lennie, mint egy turmixgépnek. Kis méret, kényelmes a kézben tartás, és a súlya normális, azaz a töltelék nem műanyag, jó szellőzés, 4 oldalon, régóta nem láttam ilyen jó minőségű matricákat. A névvel, a gyártó címével és így tovább. Stabil, minden fém tartozék, jó felépítés, valódi Panasonic gyár, bár Kínában. Bár a kézikönyv azt mondja, hogy vigyázzon az edényekre, nem karcolja meg a tartály oldalát a habverővel, nincsenek éles részek, minden szépen megtörtént. Nyomógomb a fúvókák kidobásához, könnyen működik, a vezeték hossza rendben van.
Hátrányok:Nincs nagyon alacsony sebesség, hogy óvatosan hozzáadjuk a lisztet, például, ahogy már írtam, az első sebesség olyan, mint a harmadik vagy a negyedik sebesség. A sebességkapcsoló mereven jár, ha a súlyon, az egyik kezében a pot, a másikban a keverő, majd kikapcsolja anélkül, hogy kivenné a keverőt, szükség lehet egy harmadik kézre, de ez megoldható, a vezeték hosszú, a potot az asztalra helyezheti, majd a szabad kéz minden gond nélkül kapcsol mindent.
Hátrányok:Nem tudom miért, de erős (200 W-osnak mondott), jól összeszerelt, nem a legolcsóbb, de nem is a legdrágább. Megéri a pénzt. Tetszett, a hátrányai nevetségesek.

juredc juredc


Előnyök:A keverő félelmetes – úgy működik, mint egy szörnyeteg, nagyon nagy sebességgel működik, mindent felver, csak számolva az időket. Nem lehet nem észrevenni, hogy a habverő tartozék nagyobb, mint a normál, így minden intenzívebben, élénkebben és vidámabban keveredik
Hátrányok:Tedd a sarkára, és elkezd forogni a tengelye körül, a drót valahogy elfordítja, most egy törülközőre teszem
A hátránya:Nagyon szeretem ezt a modellt – olyan lendületes, olyan lendületesen fut, olyan élvezetes használni, és a készülék nem olyan nagy, és a kezelőszervek is szépek

Olga Kuzmina

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: