Philips HD4699

Vettem1 hely minősítés:

A LEGJOBB ELEKTROMOS VÍZFORRALÓK MŰANYAGGAL

Ugrás a minősítésre

Philips HD4699 műszaki adatok

Műszaki adatok

Típus Kettle
Kapacitás 1.7
Teljesítmény 2400 Watt
A fűtőelem típusa zárt spirál
A fűtőelem bevonata rozsdamentes acél
Test anyaga Műanyag

Jellemzők

Biztonság fedélzár, bekapcsolva zár víz nélkül
Szűrő elérhető a
Automatikus kikapcsolás, ha leveszik az alapról van
Vízszintjelző van
Bekapcsolási jelző elérhető a
Zsinór rekesz van
A vezetékzsinór hossza 0.75

Vélemények a Philips HD4699 készülékről

Előnyök:tervezés, sebesség
Hátrányok:nincs látható folyadékszint a belsejében

Roman Smirnov


Előnyök:– Általános minőség az árkategóriájában – Zökkenőmentes konstrukció (legalább fél év alatt nem szivárgott) – Zajszint legalább nem magasabb az átlagosnál – Nem büdösödik
Hátrányok:– De facto nincs ablak a vízszintre
Hátrányok:Jó vízforraló a vízforraláshoz. A legfontosabb dolog, amit nem vesznek észre, még a drága vízforralók fő betegségei is – szivárgás és műanyagszag.

Evgeniy Zarinov


Előnyök:Könnyű, gyorsan melegíti a vizet, normál hangot ad ki, szép csengőhang forrázáskor/leállításkor (se nem halk, se nem hangos – csak a lakás bármely pontjáról vagy mellette állva hallható)
Hátrányok:Vízmennyiség-mutató: tiszta egyezmény papíron, t.. Az ablak sötét műanyagból készült, nincs benne fény – nem látod a vizet, hacsak nem fordítod a fény felé, és nem csevegsz egy kicsit.
Hátrányok:Jó modell, a víz forr, nincs gond. A vízhűtő persze probléma, igen…

mazdie2


Előnyök:Nem bűzlött a műanyagtól. Több mint 3 éve működik
hátrányai:A szintjelző ablak csak névlegesen van jelen
Hátrányok:A Philips HD4659-es modell helyettesítésére készült. Volt egy csengő, amely az én ízlésemre jött, így kerestem egy cserét ugyanazzal a trükkel. A szintjelző sáv ott van, de senki sem nézi – nem igazán látsz semmit. Mindkét bögrénként és valamivel több mint 1,7 literig forralja. Rendszeresen tisztítani népi jogorvoslatokkal a la ecettel és citromsavval. általános munkagép panasz nélkül.
Olvasson tovább  10 a legjobb háromégős főzőlapok közül

KoradoKattani


Előnyök:Gyorsan forralja a vizet, szép csengő, amely jelzi, ha ki kell kapcsolni.szagtalan, öntött test.
Hátrányok:Az alapról leemelve nem kapcsol ki, a vízszint egyáltalán nem látható a sötét műanyag miatt, gyorsabban ki tudna kapcsolni!!!
Hátrányok:Általában azt javaslom, hogy vásárolni, minőségi vízforraló -1 pont a láthatatlan vízszint, és hogy nem kapcsolja ki magát, ahogy eltávolítják a bázisból.

Lilo Gordon


Előnyök:Gyönyörű, abszolút nincs jelölés, sötét modellt akartam, könnyű, gyorsan forr, kellemes csengőhang, amikor kikapcsol, elfogadható ár, nem folyik ki a csészén “túl”, a test nem melegszik erősen
Hátrányok:A kitöltési skála nem egyértelmű, a különösen válogatósak számára kissé zajos
Hátrányok:Eddig minden elégedett, körülbelül hat hónapig használva

Smirnova Elena


Előnyök:Úgy tűnik, hogy stabilan működik. Nem nehéz. Nem csap nagy zajt. Elég gyorsan felmelegszik. Úgy tűnik, hogy jó minőségben gyártják. Elég nagy orr ahhoz, hogy a csapot a töltéshez megnyomja. Sűrű fedél. Elég szilárdan áll az asztalon. Nincs műanyag bűz.
Hátrányok:Az állvány lóg: meglehetősen domború, és a vízforraló alja egyenes. Nincs más vízforraló, amit korábban megfigyeltem volna. Nem probléma, de egy kicsit ijesztő. Jó a látásom, de még én is alig látom a vízszintet: Sötét a feketén. Ez valójában hátrány. A fogantyú nem a legkényelmesebb. Érzem benne a bordákat, de ezzel nincs bajom. Szokj hozzá.
Hátrányok:Buzzer: ez a szokásos csendes csengőhang.

gromov iván

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: