Philips HR1388 Viva kollekció

Lényeges:1 hely Értékelés:

A legjobb elektromos zöldségszeletelő

Ugrás a minősítésre

A Philips HR1388 Viva kollekció

Általános jellemzők

Típusaprítógép
Teljesítmény200 W
Tál kapacitásanincs információ
Blendernincs
Vezérlőksebességek száma: 1

Tartalmazza a

Juicernincs
Grindernincs
Blendernincs
MellékletekChips tányér, szeletelő lap, szeletelő tányér, julienne tányér a tartozékok száma összesen: 6 db

Jellemzők

KészítetteHáz: műanyag
Tápkábeltárolórekesszel, hossza 1.50
Gumibevonatú lábakvan

Méretek és súly

Súly1 kg

Vélemények a Philips HR1388 Viva Collection készülékről

Előnyök:Tetszett, hogy úgy tűnt, hogy sok különböző kés van.
Hátrányok:Soha nem vágja végig a zöldségeket. Mindig pelyheket hagy. A tálat nagyon közel kell vinni, különben szétszóródik a konyhában. Gyakran eltömődik
Hátrányok:Undorító műanyag. Néhány év használat után a középső betét hirtelen szétesett

Igor Cher-sky


Előnyök:Megvettem, miután olvastam néhány nagyszerű véleményt az interneten. Arról álmodtam, hogy lecserélem a régi Moulinex gépemet erre a modellre. Szükségem volt rá, hogy hagymát, sárgarépát és céklát aprítsak a téli tároláshoz.
Hátrányok:Nem tudja kezelni a nyers zöldségeket! Csak főtt vagy valami nem kemény dologgal, például hámozott almával, uborkával. De ezt kézzel is felapríthatom, vagy lereszelhetem kézi reszelőn. Az idő szempontjából ugyanannyi lenne, ha figyelembe vesszük az összeszerelés, szétszerelés és mosás/szárítás idejét.
Hátrányok:Pénzkidobás…

A felhasználó elrejtette adatait


Előnyök:Mindent egyenletesen szeletel, elég erős. Minden fúvóka jó minőségű.
Hátrányok:1,5 év után eltört a fúvókakorong, annyiba kerül, mint maga a készülék(
Hátrányok:Minden rendben van benne, de kinek jutott eszébe olyan alkatrészt készíteni, ami a műanyag terhelés nagy részét viseli??!

Maria Ludaviciute


Előnyök:Jó ár-érték arány.
Hátrányok:Egy év után eltört a középső kerékagy :((( Már láttam, hogy valaki más is ugyanezt csinálja.

Trifanov Fedor


Előnyök:Kompakt, nagy teljesítményű (szó szerint 2 másodperc alatt felszeletel egy átlagos uborkát)!!!), széles ételnyílás (még a nagy paradicsom és a nagy burgonya is átfér)!))))! Plusz előnye a könnyű használat, a moshatóság és a “munkarész” piros színe, amely megakadályozza, hogy a készüléket a gyümölcsök és zöldségek leve elszínezze. És általában, csak a fehér eszközök unalmasnak tűnnek) És itt minden átgondolt.
Hátrányok:Nincs tál az aprított ételeknek. Beállítom a tálamat, de a teljesítmény olyan, hogy néha az étel szeletei átrepülnek a tálon! És akkor a főzés után nemcsak a készüléket, hanem az asztalt és a padlót is meg kell mosni…Micsoda szívás.
Hátrányok:Alapvetően nem túl sok panasz. Ha valamit szeretne vásárolni saláták készítéséhez (és csak aprításhoz/szeleteléshez), kompakt és kedvező árú, ez a legjobb választás! Azt tanácsolom, hogy a készülék mellé vásároljon egy magas tálat. Vagy tegye a kombájnt egy műanyag nagy tálba, amelynek magas szélei vannak a főzéskor. minimalizálja az asztalra és a padlóra kerülő szennyeződések valószínűségét.

Kulagina Evgenia


Előnyök:Kompakt. A zöldségeket a fedő fölött hagyva a fedő fölött hagyja meg a szárnyakat . Ár.
Hátrányok:A műanyag olyan gyengének tűnik, hogy félelmetes leejteni :)
Hátrányok:Vásárolt sárgarépa, cékla és káposzta aprításához. Előnyök: -Inspiráló felépítés, a zöldségeket egészben aprítják fel, és nem lógnak laza rétegekben a fedél alatt, mint sok hasonló modellnél. – A zöldségtoló két részből áll, mint egy matrjoska baba a másikban – a nagy és a kevésbé nagy zöldségekhez. Emiatt az olyan zöldségek, mint a sárgarépa és az uborka nem mennek oldalra. – Stabil tapadókorongos lábak. Nem pattog az asztalon. – Könnyen szétszerelhető és mosható. Hátrányok: – a műanyag nagyon vékonynak tűnik. Bár már párszor leejtettem – de még mindig áll. – Standard szeletelő (5 mm) hiányzik – mint egy hagyományos szeletelőgép. És itt van egy aprító finom (mint a daráló oldalán) és nagyon finom hálóval rendelkező aprító. Ajánlom a majonézes vödröt, mint tálat.

Rekordok AL


Előnyök:Tökéletesen aprítja a zöldségeket, a készlet 5 különböző méretű tartozékkal rendelkezik. könnyen szétszerelhető és mosható.
Hátrányok:Nem.
Hátrányok:Azok számára, akik szeretik a salátabárokat, ez a tökéletes segédeszköz!

Felhasználó által eldobott adatok


Hátrányok:a középső hüvely eltört, nincs pótalkatrész rendelkezésre álló?

Liliya Hisamova


Előnyök:Nagyon régóta kerestem egy zöldségszeletelőt, ez szinte tökéletes számomra, a fő előnye más szeletelőkkel szemben az, hogy minden, a zöldségekkel érintkező rész eltávolítható, szétszerelhető és mosható egy menetben. Csak azt akarom hozzátenni, hogy a magas járdaszegély alatt nagyon jól helyettesíti a majonézes vödröt, akkor majd, ha egy kis saláta van, és gyúrja össze. A finom vágás számomra erény. A különböző átmérőjű zöldségekhez való többdarabos toló is nagyszerű ötlet, a kombájn kompakt mérete szintén előnyös. DE!!! Kérjük, vegye figyelembe, hogy a központi hub műanyag, és semmilyen körülmények között nem szabad puha ételeket dörzsölni, volt egy hub törésem, és kiderült, hogy gyakorlatilag lehetetlen megjavítani, mivel sehol nincsenek pótalkatrészek
Hátrányok:nem azonosították

Vassilieva Katya


Hátrányok:Az ételdarabok, mint például a sárgarépa, kilógnak az átlátszó fedél alól, rosszul aprít, és 10-szer rosszabb, mint várták

Felhasználó tartózkodó

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: