ProfiCook PC-KW 1040

Vettem3 hely a minősítésben:

LEGJOBB ELEKTRONIKUS MÉRLEG TÁLLAL

Ugrás a minősítésre

A ProfiCook PC-KW 1040 jellemzői

Általános jellemzők

Típus elektronikus
Mérési kapacitás 5 kg
A mérés pontossága 1
Tarot kompenzáció van
Következetes mérlegelés nincs
Folyadék térfogatmérés van

Megjelenítés

Időzítő nincs
Óra nincs

Teljesítmény

Akkumulátor típusa 2 AA
Automatikus kikapcsolás van

Jellemzők

Tára kialakítás tál
Kivehető tál elérhető a
Tál kapacitása 2
Tál anyaga acél
Test anyaga acél

Vélemények a ProfiCook PC-KW 1040 készülékről

Előnyök:Minden fémfelület a t.h, és tál, van egy háttérvilágítás, könnyű megnézni a kijelzőt t.. van egy állvány, nagyon pontos, visszaállítható egy üres tartály elhelyezése után – taro-kompenzáció, alapvetően minden minőségi készült
Hátrányok:Az elemtartó szakítja az elemhüvelyt, t.. keskeny, nehéz kihúzni a rekeszből túl t.., Nincs zsinór, és maguk az elemek nehezen vannak behelyezve, az elemek 2600 mAh, elég 20 mérlegeléshez, ha az elemek még kissé elhasználódnak, helyezze be Lo – alacsony töltés és kikapcsolja. Az akkumulátor-probléma megoldására egy 5 voltos mobiltelefon tápegységet választottunk, amelyet közvetlenül az akkumulátorrekeszbe csatlakoztattunk.
Hátrányok:Megvenném ezt a modellt, ismerve ezeket a hibákat – nem. Expert4u egy szakmai vélemény bármilyen információról. Vélemények, tesztek, összehasonlítások, értékelések, ajánlások, legjobbak, top 5.

Előnyök:A lényeg a teljesen fémből készült test és a tál. Pontosság valóban 1 grammtól. Gyakran használom, egy év használat alatt nem volt probléma, és még nem cseréltem ki az elemeket.
Hátrányok:Nem kimutatható.
Hátrányok:A mérleg tála képes teljesen lefedni őket! Vedd le a tálat a mérlegről, takard le, és használd állványként – azaz a mérlegnek fenntartott hely marad a munkaterületed :) Nagyon praktikus, nem gondolja?. Mivel a tál 2 literes és fémből készült, további “gyors tálként” szolgál a konyhámban.
Olvasson tovább  12 felső szemes kávéfőzőgép

Vasharin Dmitrij

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: