REDMOND RS-M723

Vettem1 hely a minősítésben:

A LEGJOBB OLCSÓ KONYHAI SKÁLA 1000 RUBEL ALATT

Ugrás a rangsoroláshoz

REDMOND RS-M723 specifikációk

Általános jellemzők

Típuselektronikus
mérlegelési határérték5 kg
A mérés pontossága1
Taro-kompenzációa
Következetes mérlegelésnincs
A folyadék térfogatának mérésenincs

Megjelenítés

Időzítőnincs
Nézze meg a weboldaltnincs

Teljesítmény

Az akkumulátorok típusaCR2032
Az akkumulátor töltöttségének jelzéseez az
Túlterhelés jelzésevan
Automatikus kikapcsolásvan

Jellemzők

Tára kialakításplatform
Kivehető platformnincs
Platform anyagaacél

Vélemények a REDMOND RS-M723-ról

Előnyök:nincs
Hátrányok:1. A kijelző háttérvilágítása borzalmas. 2. Minden egyes bekapcsoláskor újra kell állítani az egységeket
Hátrányok:Kicsit több mint egy év után tönkrement. először a kijelző üveg levált, majd a kijelző nem mutatott több szegmenst.

alex4spb


Előnyök:nincs
Hátrányok:Drága cheapo. Olcsó műanyag, olcsó fém. Nagyon korlátozott funkcionalitás. kényelmetlen gombok. Magas ár. A fém rozsdás.

Roschin Anton


Előnyök:Kompakt, háttérvilágítással ellátott kijelző, design, súlya legfeljebb 5 kg.
Hátrányok:Kényelmetlen bekapcsológomb (vagy többször meg kell nyomni, vagy erőltetni kell), akkumulátorok “tabletták”
Hátrányok:Praktikus dolog a házban, és hasznos, hogy a piacra is elvihető. A mérési pontosság magas (sok dolgon tesztelték, de egy csomag só vagy cukor nem elég jó a pontosság tesztelésére). Az üzletekben vásárolt súlyok megegyeznek az otthoni modell súlyméréseivel. Véletlenül vásárolt az egyik hipermarketben, a design és az árcédula vonzotta.De még a mai áron sem szégyen ezért a mérlegért fizetni.

Andrejevics Alexander


Előnyök:Jól néznek ki. A platform fém, a méret optimális véleményem szerint. Automatikusan kalibrálja a nullára és központosítja a mérlegelt tételeket, függetlenül attól, hogy hol helyezi el őket a mérlegben. A mérlegelés történhet tarával, a tara súlyát nem számoljuk (tegye a tarát a mérlegre és kapcsolja be, a kijelzőn “0” jelenik meg, most már mérheti a tarába helyezett élelmiszer nettó súlyát). Ez pusztán egy mérleg, semmi extra, nincs felesleges hőmérő vagy óra, csak a súly – és ez nagyszerű.
Hátrányok:A gombok nem érintésérzékenyek, a felső pad nincs lezárva a gombok és a kijelző körül. Sehol (sem a könyvben, sem az off.Nem meghatározott mérési hiba.
Hátrányok:A mérleg pontosságát (mennyire rossz) sajnos nem tudom ellenőrizni semmilyen módon – nincs kéznél semmilyen referenciasúlyom. De a mobiltelefon (139g a dokumentumok szerint) és a karóra (73g a dokumentumok szerint) súlya alapján pontosan mérlegeli őket..

Serov Alex

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: