REDMOND SkyScales 741S

Vettem3. hely az értékelésben:

A LEGJOBB ELEKTRONIKUS MÉRLEG PLATFORMMAL

Ugrás a minősítésre

REDMOND SkyScales 741S specifikációk

Általános teljesítmény

Típuselektronikus
Mérési határérték5 kg
A mérés pontossága1
Taro-kompenzációa
Kalóriaszámlálóvan
Következetes mérlegelésnincs
folyadék térfogatmérésnincs

Megjelenítés

Időzítőnincs
Óranincs

Teljesítmény

Az akkumulátor töltöttségének jelzéseelérhető a
Túlterhelés jelzésevan
Automatikus kikapcsolásvan

Jellemzők

Tára kialakításA platform
Kivehető platformnincs
Platform anyagaaz üveg
burkolat anyagaMűanyag
Egyéb információSzinkronizálás okostelefonjával a Ready for Sky mobilalkalmazáson keresztül; készüléktámogatás: iOS – 8.0 vagy magasabb, Android – 4.3 Jelly Bean vagy magasabb; egyéni étrendi ajánlások; a mérlegelt termék súlyára, fehérje-, zsír- és szénhidrátarányára, valamint kalóriatartalmára vonatkozó adatok

Vélemények REDMOND SkyScales 741S

Hátrányok:A mérleget akkor vettem, amikor fogyni akartam. Sokkal könnyebb velük bánni, t.. rediskey-vel rendelkezik, és a mérlegelés után azonnal láthatja az étel kalóriatartalmát. Már egy éve megvan, és rendben van. Fogytam, de továbbra is szokásom az ételek mérlegelése, hogy ne vigyem túlzásba a kalóriák fogyasztását.

Suslova Natalia


Előnyök:A formatervezés jó. Remekül mutat egy fekete főzőlap mellett. Képes kcal-t számolni – érdekes, t.. ez az egyetlen modell, amely rendelkezik ezekkel a jellemzőkkel. Termékek nagy listája. Pontosan szinkronizál az alkalmazással és számol. Szórakozás kezdetnek.
Hátrányok:Féktelenebb és rendetlenebb, mint az első Beurer KS 48-asom – nem mindig üríti ki a tartályt első alkalommal, meg kell piszkálnia. Az én korábbi egyszerű, kcal számolás nélkül Beurer KS 48 ilyen problémák nem minden be- és kikapcsolták egyetlen nyomással, anélkül, hogy tartaná és megérintené. Egyébként ezek érzékenysége rosszabb.
Hátrányok:a kalóriák miatt kaptam meg, de végül a telefonos alkalmazással számoltam őket, mint korábban
 • fesum. Annak érdekében, hogy teljes mértékben használhassa a kcal számlálást a skálán, szükség van egy, az alkalmazáshoz hasonló funkcióra – nem csak a kcals és a GI számolásához, hanem a fogyasztási normával összehasonlítva elemzi azt, és egyértelmű – túl sok vagy túl kevés fehérje vagy zsír, ajánlások. oktatás 1 A kcal számolás a skálán nem csak az alkalmazáshoz hasonló funkcióval rendelkezik. Máskülönben nincs sok értelme csak egy számlálót használni. Lehet, hogy csak egy gyors pillantást vetek néhány ételre, hogy megnézzem, hány kcal-t tartalmaz? Vagy a nap teljes összege, ha már megvan a fejedben a FUI-k normája, akkor hasonlítsd össze a tényleges, majd talán a normákhoz. Bárcsak ugyanazt a modellt vettem volna, amihez hozzászoktam, a sallangok nélkül.
 • A felhasználó elrejtette adatait


  Előnyök:Pontos mérések, hosszú akkumulátor-üzemidő
  Hátrányok:Alacsony súlytűrés
  Hátrányok:Nagyon hasznos a rosszul látók számára. 5 g pontossággal mér, ami csökkenti a főzés során előforduló hibák lehetőségét

  Felhasználó eldobta


  Hátrányok:Nagyon tetszik a skála a jellemzői miatt. A termékek szokásos mérésén kívül van egy speciális alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy a termékkel kapcsolatos összes adatot megnézze. Például lemérem a túrót, és a mobilalkalmazás azonnal megmutatja a kalóriákat. Nagyon kényelmes, hogy nem kell időt pazarolnia és kiszámítania magának. A mérleg könnyű, kompakt és gyönyörű.

  Daria Koltsova


  Előnyök:Kivéve a tervezést
  Hátrányok:1. 2 nap után (kb. tíz mérlegelés után) eltört. 2. Élelmiszerlista az okostelefonon lévő alkalmazásban – nagyon hiányos. 3. Ár.
  Gyengeségek:Mit is mondhatnék…. Az első hátrány önmagáért beszél. Azt hinné az ember, hogy egy ilyen viszonylag egyszerű eszközben, mint egy elektronikus mérleg, eltörik..? Nem – a harmadik napon bekapcsolnak, megpróbálnak mérni valamit – 0 a kijelzőn. Visszaállítottam és kicseréltem az elemeket, de eredménytelenül. Elviszem szervizbe, a bolt nem változtat – “műszakilag bonyolult készülék”. Egy nagyszerű jellemzője ennek a skála az a képesség, hogy csatlakozni egy telefon / tablet egy speciális app telepítve, és megjeleníti a súlyát, amit mérlegelni a telefon képernyőjén. Az alkalmazásban megmondhatja, hogy mit mér, és megjelenik a kalória, a zsír, a szénhidrát és a fehérje. DE – az élelmiszerlista nagyon hiányos.Véleményem szerint csak egy egyszeri játék – ne fizesse túl, vannak funkcionálisabb diéta/kalóriaszámláló alkalmazások Androidra és Apple-re, az biztos! Emellett: A mérleg kikapcsol, már nem látja, hogy mit mért, az alkalmazás és a mérleg közötti kapcsolat megszakadt, és semmi sem kerül mentésre. Általában ez a skála pontosan skálaként használható (ha nem törik el) – de a “csak” skálák jelentősen olcsóbbak! Összefoglaló: Teljes fiaskó van ezzel a mérleggel! Következtetések levonása……

  Podolszkij Dmitrij


  Előnyök:A mérlegek maguk és van egy nagy plusz! A mérlegek kicsik, de praktikusak, nem foglalnak sok helyet a tárolás során. Tetszik, hogy a különböző élelmiszerek mérésekor részletes információk jelennek meg a telefon képernyőjén. Egy másik plusz az, hogy a mérleg kiszámítja az ételek kalóriatartalmát, igaz, hogy játszani kell vele (külön-külön mérni az összes ételt), de az eredmény megéri, egy hónap alatt 8 kilót vesztettem!!!! Mindez a mérlegnek és a kalóriaszámlálásnak köszönhető!

  Koshar Jana


  Előnyök:Ajánlásokat ad az étrend kiválasztására. Könnyen megállapítható az élelmiszerek energiatartalma. Tára levonási funkció. Stílusos kialakítás, kompakt. Kényelmes, intuitív telefonos alkalmazás.
  Hátrányok:Minimális súly csak 1g. Mire? Nem értem…
  Hátrányok:Nagyszerű skála a pénzért. Legalábbis nem bántam meg a kiadásokat. Kitaláltam a beállításokat és minden mást, és alig vagy egyáltalán nem volt szükségem utasításokra. És az adataim mindig kéznél vannak.

  Madlen Ritter


  Előnyök:Ennek a mérlegnek a fő előnye, hogy Bluetooth-on keresztül szinkronizálódik az okostelefonjával. Egy speciális alkalmazás megmutatja, hogy egy étkezés mennyi kalóriát, fehérjét, zsírt és szénhidrátot tartalmaz, nagyon kényelmes! A mérleg nagyon pontos, kompakt és stílusos. Nagyon elégedett vagyok a választásommal.
  Hátrányok:Szeretem a tech, különösen az “okos” tech, ez a skála csak, hogy.

  Ezhova Valéria


  Előnyök:Gyönyörű, könnyen használható, funkcionális, pontos, minőségi mérleg.
  Hátrányok:Nincs következetes mérlegelés. Maximális súly 5 kg. – Bárcsak nagyobb lenne (gyakran főzök nagy mennyiségben, mivel.. süteményeket készítünk megrendelésre). Az emelvény üvegből készült (félek, hogy eltörik).
  Hátrányok:Mint a nagy pontosság (akár 1g). A design stílusos, gyönyörű és szép belső teret alkot. A mérleg kompakt, ami számunkra nagyon fontos, mivel.. kis konyha. Most már mérlegelem az ételt magamnak evés előtt – ellenőrzöm a kalóriákat, a termék “összetételét” (fehérjék, szénhidrátok, zsírok) és csökkentem az adagot, ha túl sokat teszek bele.

  Alexandra Tsapnik


  Előnyök:összekapcsolja a mérleget az alkalmazással, amely az ételek összetételére vonatkozó adatokkal rendelkezik, automatikusan kiszámíthatja a főtt étel kalóriatartalmát. És a modern mérlegek szokásos előnyei (automatikus kikapcsolás, tarakompenzáció, szép design stb.)..).
  Hátrányok:Szeretném megtudni, hogy a termék mérlegeléskor tartalmaz-e nitriteket, antibiotikumokat és egyéb szemetet. A peron nem elég széles.
  Hátrányok:A párosítás után az alkalmazás megjeleníti az étel egyes összetevőinek és azok kombinációjának összes adatát (például az összes összetevő mérlegelésével megtudhatja, hogy hány kalória van egy zöldségpörköltben). Ráadásul a mérleg személyre szabott étrendi tanácsokat is adhat (nem helyettesíti a táplálkozási tanácsadót, de közel áll hozzá). Elég pontos, praktikus és stílusos.

  Po

 • na
  u
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: