Rolsen RLT-4038

Vettem2 hely a rangsorban:

A legjobb olcsó termofotók

Ugrás a minősítésre

Rolsen RLT-4038 jellemzők

Specifikáció

Típustermosztát
Kötet4.2
Teljesítmény680 W
Teljesítmény hőmérséklet-fenntartó üzemmódban100W
Izzó anyagafém
Szivattyúkézi/automata
Fűtőelem típusazárt spirál
Test anyaga— (dupla falak)

Jellemzők

Dupla falakVan egy
Termosztátvan, lépcsőzetes, hőmérsékleti módok – 5, 40 – 100 fokos.
Megjelenítésez az
Vízszintjelzőelérhető a
Bekapcsolási jelzővan
További információköntisztító rendszer

Vélemények a Rolsen RLT-4038

Előnyök:Mindig forró víz, sok üzemmód, háttérvilágítás a sötétben)
Hátrányok:nincs
Hátrányok:Nagy thermopot biztosan egy évig tart majdnem szolgált, és nem tudom, hogy a problémák vele

Ilya Kruchinin


Előnyök:Már 4 éve használom, és ez idő alatt csak néhány hétre kapcsoltam ki, amikor a család nyaralni volt, és mindig 98*-on van. Akkor vettem, amikor bébiételeket kellett főznöm (nem sok modellnek van 40* üzemmódja). Aztán kitettem az elektromos vízforralót az erkélyre, és elkezdtem használni a termopotot magamnak is. Csak 4 év elteltével, az 5. használati év elején mutatkoztak a “fáradás” jelei a fedél anyagában (belülről). Most elmentem a piacra, hogy más termofilokat keressek. Ha ezt az árkategóriát veszed, nem fogok kísérletezni, Rolsen-t veszek. Érdekelne a Panasonic, még nem döntöttem.
Hátrányok:elég hangos hang, amely azt mondja, hogy a víz forr, és a hang, amikor megnyomja a szivattyú gombot, szintén elég hangos, reggel felkelek, mielőtt bárki más, lehet, hogy hallják azok, akik alszanak.

Barg Herman


Előnyök:Nem túl drága, jól tart, nagy térfogat.Szép háttérvilágítás
Hátrányok:Termosztát, csalás a hangerőn, a vízfeltöltés jelzője nem működik.Kellemes nyikorgó gomb. Az alapértelmezett beállítás a temp. 85
Hátrányok:Tökéletes otthoni használatra, egy 3 fős kis család számára, anélkül, hogy a víz újratöltése miatt stresszelne, mindannyiunknak nagy csészéi vannak. A reklámozottnál kevesebbet tart, és ha a jelzés fölé öntik, forrásban lévő víz spriccel ki a lyukból, amikor forrni kezd. Tökéletes, ha sok vendége van, és nem kell megvárnia, hogy a normál vízforraló felforrjon. 3 év használat után elkezdett felmelegedni, miután a hőmérséklet 83-ra csökkent, bár mindig van 98, és most nagyon zajos. És ha a lámpa ki volt kapcsolva, akkor a bekapcsoláskor alapértelmezés szerint 85-re áll vissza. Ezután a vízbeömlő izzó kiégett. Még mindig használom, de azt hiszem, hamarosan elromolhat

Elisabeth Scuba


Előnyök:Nekem nincs
Hátrányok:Termosztát
Hátrányok:Azért vásároltuk, hogy mindig legyen víz a bébiételhez 40*C. De haszontalan szerkentyűnek bizonyult. A hőmérő nem mutatja helyesen. Megmutatja 40 fok, én lefolyik egy külön tartályba az első víz, amely a cső vízjelző és ezért lehűlt, és öntsük a vizet, hogy a tartályban, 33 fok (+-1 fok), nyissa ki a fedelet, és mérjük a tartályban, és szintén 33 * C. A víz már hideg egy gyermek számára. Kipróbálták magasabb hőmérsékleten. Például 68C-ot mutat, a tényleges hőmérséklet 56°C. Ennek a termopotnak a lényege elveszett. Legalább nem drága. Nem tudom ajánlani! P.S. A hőmérő leolvasása megbízható. Infravörös és higanyos hőmérővel mérve.

Prokhorenko Natalia


Előnyök:Jól működik, jól néz ki, mindig van forró víz kéznél, olcsó.
Hátrányok:A szivattyú nem kapcsol be, amikor forr, kézzel kell pumpálni. Tényleges kapacitás 3.5l. Nincs be/ki gomb.
Hátrányok:Az újnak enyhe műanyagszaga volt. Felforralom 2 evőkanál szódabikarbónával, kiszivattyúzom és a szag eltűnt. Amíg nem forr fel, az elektromos szivattyú nem kapcsol be. Kb. 20-30 perc alatt felforr. Egy óra alatt lehűl 92-93°C-ra, ami nem rossz – ritkán kapcsol be a hőmérséklet fenntartására. A tok meleg, de nem forró. 4.Nem fér bele 2 liter, csak 3,5 liter. A töltésjelzővel ellátott ablak az, de nehéz megérteni, hogy mennyi maradt literben kifejezve. Komponensek nem tökéletes, de az ár nem rossz, nem csalódás. Én 4-et adok a hangerő csalásáért. Ugyanezt a modellt venném, de 5-6 literes kapacitással, ami elég egy napra.

Zarusco lazac


Előnyök:Könnyű, tartja a hőmérsékletet, viszonylag olcsó.
Hátrányok:Olcsó króm, gyenge fedél, nincs be-/kikapcsoló gomb, azonnal működik, amint bekapcsolja, még akkor is, ha nincs benne víz. Ugyanez a kényelmetlenség nyilvánul meg a következő – szükségünk van a hőmérséklet 40, mint mi etetni a gyermek minden 3 órában, de miután kitöltötte a vizet, beleértve a forrásban, és mivel ez egy “termosz”, hogy lehűl 40 lehet nap, hogy gyakorlatilag megszünteti a képlet használatát minden nap, így töltöm forralt vízzel egy vízforraló és termosztát egyszerűen támogatja 40 fokos. Újratöltés után a víz gyakran elkezd forrni, ki kell kapcsolni. Miért készítettek ekkora méretet vízszintjelzőkkel?? A probléma az, hogy a víz benne lehűl 10 perc alatt, és amikor vizet önt a palackba a tápszerhez, akkor hideg lesz, miközben észrevette, hogy a baba néhányszor hideg tápszert adott…. Így egyszerre fél pohárral tölthet, ami nem túl jó a készülék hasznos térfogata szempontjából. Az utántöltés jelzője nem világít, ezért állandóan szemmel kell tartania. Általánosságban elmondható, hogy a készülék felhős és sok szemrevételezést igényel.
Hátrányok:Néhány keverék felmelegítésére használtam, mivel ez a készülék 40 fokot tart. Kivettem a dobozból, és szokás szerint bedugtam, beleöntöttem a vizet, és elkezdtem főzni, kiderült, hogy teljesen működőképes, elkezdtem keresni a kikapcsológombot, de nem találtam, ki kellett húzni a dugót. Az utasításoknak megfelelően 2 alkalommal felforralta a vizet és lecsapolta, először szag volt, de most úgy tűnik, hogy eltűnt. A vízforralóból forralt vizet töltünk fel – a fent említett okból. Remélem, a felülvizsgálat segít a választásnál, ha korábban tudtam volna ezeket az árnyalatokat, akkor elgondolkodtam volna rajta.

Rekovszkij Vlagyimir


Előnyök:Az előnyöket már fentebb leírtuk
Hátrányok:Az állítólagos 4,2 liter helyett a termopot 3,7 literes, ami nem túl jó.
Hátrányok:Kit érdekel a termosztátban lévő víz mennyisége, nézzen meg más modelleket, talán azokban van egy becsületesebb vízkapacitás.

Sekachev Andrey


Előnyök:Ár. 40 fokos üzemmód. Kényelmes, kétszínű, jól olvasható kijelző és vezérlőbillentyűk.
Hátrányok:Minőség – 3 héttel a vásárlás után rozsda jelent meg az izzóban. Végig 40°C-os üzemmódban működött. Hangos, szabályozatlan zúgó.
Hátrányok:Csak egy célra vásárolták – babatápszer készítésére. Nem bírta ki a kíméletes használatot. Most keres legalább két utat a szolgáltatáshoz.

A felhasználó elrejtette az adatait


Előnyök:Minden úgy működik, ahogy kell, teljesen elégedett.
Hátrányok:Ha lehet ezt hátránynak nevezni, akkor néha magától átállítja a hőmérsékletet 98 g-ről 85 g-ra. a hőmérséklet-tartás idején. De nem bánjuk.
Hátrányok:Ajánlom! Már több mint egy éve működik, csak akkor kapcsoljuk ki, amikor hétvégén megyünk, a többi időben éjjel-nappal be van kapcsolva.

A felhasználó elrejtette az adatait


Előnyök:Olcsó, de jó minőségű termék. Kényelmes, masszív, elég gyors. Megszoktuk a háttérvilágítást, anélkül, hogy a termopot nem teljes.
Gyengeségek: Minőség – három héttel a vásárlás után az izzó rozsdásodni kezdett és rozsdásodás jeleit mutatta:Ha jobban belegondolunk, a lombik valójában nem is 4 literes., 200 grammal kevesebb.
Hátrányok:Jó lenne egy késleltetett kezdés!. Kapcsolja ki például éjszaka, és hagyja, hogy reggel, amikor felébred, felmelegedjen. A műanyagnak nincs olyan szaga, mint amilyet néhányan írtak róla. A szivattyú működik. Kb. 10 perc alatt felforr. A riasztó megszólal, amikor a szivattyút kiöntik és kinyitják. Egyrészt ez jó, másrészt pedig. Tudatom az egész emeleten, hogy egy csésze teát akarok. ))

Barancsugov Jaroszláv

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: