Rommelsbacher TA 1400

Kölcsönvett1 hely rangsorolás:

JOBB ÜVEG TEÁSKANNÁK

Ugrás a minősítésre

A Rommelsbacher TA 1400 jellemzői

Műszaki specifikációk

Típusvízforraló
Kötet1.7
Teljesítmény1400 W
Fűtőelem típusazárt tekercs
Teáskannavan
burkolat anyagafém/üveg

Jellemzők

TermosztátVan, lépésről lépésre, hőmérséklet beállítások – 5, 50 – 100 fok.
Melegen tartásvan
Megjelenítésvan
Vízszintjelzővan
Méretek (WxHxD)22×26.5x20cm

Rommelsbacher TA 1400 értékelés

Előnyök:Ajánlanám a barátaimnak, mivel nincs hasonló vagy jobb vízforraló a piacon, bár van néhány hátránya
Hátrányok:sokáig tart a felmelegedés, de ez benne van a leírásban. A fogantyú területe néha gőzzel ég, amikor közvetlenül a melegítés után felveszem a vízforralót, erre figyelmeztető felirat is van
Hátrányok:Nagyszerű minőségű vízforraló. Drága, de megéri.

keyjoke


Előnyök:funkcionális.
Hátrányok:Hosszabb ideig tart a felmelegítés
Hátrányok:Nagyszerű vízforraló, nagyon szeretem. kompakt, praktikus

Krutko Vilena


Előnyök:Jó kivitelezés, design
Hátrányok:NO!
Hátrányok:Már nagyon régóta használom a vízforralót, nagyon örülök neki, ajánlom mindenkinek, aki kételkedik, hogy lássa “élőben”, értékelje a designt és érintse meg a gombokat: nagyon szép, nincs holtjáték, szuper egyszerű! Van egy másik módja a tea főzésének, egyszerűen van egy gyorsfűtés, gumilábakkal ellátott talp. Nagyon kompaktnak tűnik, egyáltalán nem zajos (ha már az átlagos teljesítményéről beszélünk, korábban egy másik gyártó 2,2 kW teljesítményű vízforralója volt, így zajos volt, amikor úgy fűtött, mint egy repülőgép turbinája).

Volkova Irina


Előnyök:Gyönyörű teáskanna, könnyen kezelhető. Gyorsan felmelegíti a vizet, lehetővé teszi, hogy a teát közvetlenül a kannában főzze, ami nagyon kényelmes. Könnyen tisztítható.
Hátrányok:Az egyetlen negatívum eddig az, hogy kevesebb, mint egy hónapos használat után máris sötét foltok jelentek meg a fűtőfelületen azokon a területeken, ahol a legtöbbet melegszik.
Hátrányok:Elégedett vagyok a vásárlással, ez egy kényelmes eszköz, és öröm használni.

Yanin Jaroszláv


Előnyök:A dizájn, a megbízhatóság, a gyors és éles gombok. Csendes.
Hátrányok:1,7 literesnek van feltüntetve, de maga a teáskanna maximális skálája 1,2 (A kézikönyvben azt írja, hogy 1,2 MAX a főzéshez, és hogy a forrázáshoz 1,7 literrel tölthető). De hogyan mérem az 1,7literest?? Szemmel? A Tefal 2,2 kW után észrevehetően hosszabb ideig tart a vízforralás.
Hátrányok:Nincs 1700 ml-es skála (

shumadan shumadan


Előnyök:Nagyszerű modell! Mindent részletesen átgondoltak, az anyagok és a design minősége magas, a víz gyorsan forr, könnyű vezérlés és kijelző, a nagy fedél teljesen eltávolítható – könnyen tisztítható, a belső fedél rögzíthető, kényelmes fogantyú, nagyon praktikus kiöntő, nem tud mindent felsorolni … Messze jobb, mint bármelyik BORK)
Hátrányok:Kellemesen meglepődött, hogy az üveg/fenék alig foltosodik a teakészítés során. A készüléket teszteltük és működőképesnek találtuk – először egy olyan modellt kaptam, amely egy kis nyikorgást mutatott, amikor csatlakoztattam – azonnal kicseréltük egy működő modellre.

Felhasználó által elrejtett adatok


Előnyök:Minden. Méret, design, minőség
Gyengeségek:Ideges, hogy 30 perc forralás után befejezze a forralást
Hátrányok:Sokáig tartott, amíg üvegforralót választottam. Átmegyek. nem sajnálom. Még akkor is, ha az ár meredek. De itt az elv működik, jobb túlfizetni és nem sajnálni

Konsztantyin Grigorjev


Előnyök:Az ár-teljesítményt figyelembe véve a tényleges pontszám 6 (!). Kiváló ergonómia. Használható teáskannaként és normál teáskannaként is. A fedél kettős: a középső rész eltávolítható a vízbeöntéshez és a rács felszereléséhez, a nagy átmérőjű rész eltávolítható az izzó karbantartásához. Az elektronikus egység egyértelmű ellenőrzése. Jól átgondolt az utolsó részletig. Leginkább a gumírozott lábak a vízforralón – szép, amikor a gyártó a fogyasztóra való tekintettel tesz egy dolgot.
Hátrányok:Nem. Az ár teljesen megfelelő a kínált minőséghez és funkciókészlethez képest.
Hátrányok:Volt néhány BORK-om korábban… Biztosan stílusosak, de nem olyan jól átgondoltak és kényelmesek. Egyébként a Borknál volt egy hasonló modell (úgy tűnik, másoltak egy ötletet), de a Borknál nem sikerült olyan kényelmesnek lennie, és több mint kétszer annyiba kerül. Ha ez a vízforraló megfelel a költségvetésednek, vedd meg habozás nélkül.

PetrMobile


Előnyök:Gyönyörű
Hátrányok:A vízforraló alapja sziszegő, sípoló hangot ad, amikor bedugja a készüléket, és nem hagyja abba a sípoló hangot….még készenléti üzemmódban és vízforraló nélkül is…folyamatosan fütyül, miközben be van dugva

Ponomarjov Dmitrij


Hátrányok:A vízforraló nagyszerű, mivel a test üvegből és nem műanyagból készült, így könnyen tisztán tartható. Gyorsan felmelegíti a vizet. Van egy teáskanna, ami nagyon kényelmes számomra. Jól megépített, elégedett vagyok vele.

Marina Pshenitskaya

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: