Samsung RB-30 J3000WW

Vettem1 hely rangsorolás:

LEGJOBB OLCSÓ FAGYMENTES HŰTŐSZEKRÉNY 30 000 RUBEL ALATT

Ugrás a minősítésre

Samsung RB-30 J3000WW jellemzők

Általános teljesítmény

Fagyasztórekesz alul
Szín / bevonat anyaga fehér/műanyag/fém
Vezérlés elektronikus
Energiafogyasztás A+ osztály (272 kWh/év)
Inverter típusú kompresszor igen
Kompresszorok száma 1
Hűtőközeg R600a (izobután)
Kamrák száma 2
Az ajtók száma 2
Méretek (WxHxV) 59.5×66.8×178 cm

Hideg

A fagyasztórekesz leolvasztása Nincs fagy
A hűtőszekrény leolvasztása Nincs fagy
Önfenntartó hűtőház 18 óráig
Fagyasztási kapacitás Legfeljebb 13 kg/nap
További funkciók Szuperfagyasztás, hőmérséklet kijelzés

Kötet

Teljes mennyiség 311
Hűtőkamra térfogata 213
A fagyasztórekesz kapacitása 98

Egyéb jellemzők és funkciók

Jégkészítő hiányzik
Polcanyag üveg
Ajtópánt van
Zajszint akár 40 dB
Klímaosztály N, SN, ST
Súly 66.5 kg

Vélemények a Samsung RB-30 J3000WW-ről

Előnyök:Minden teljesen kielégítő. Úgy teljesít, ahogy kell. Tisztán készült, legalábbis eddig semmi feltűnő. A megjelenés harmonikus és visszafogott. Nincsenek kiálló külső fogantyúk, ami jó dolog. Röviden, egyszerű és kellemes kialakítás. A kezelőpanel a felső belső oldalon van, ami szintén jó dolog – kívülről nincs szükségem az ajtó közepén – csak elrontja a készülék megjelenését. Belül elég tágas, a fagyasztó is nagy. Nem szoktam élelmiszert tárolni (a városban frisset veszel – semmi sem könnyebb), ezért a belső térfogat több mint elegendő számomra. A polcok egyenletesek, erősek és egyenesen állnak a helyükön, a fiókok minden erőfeszítés nélkül csúsznak ki, nem akadnak el. A kihúzható polc is előre-hátra gördül, ahogy kell. Az ajtópolcok meglehetősen tágasak, a sörösüvegek szinte két sorban, cikkcakkos mintázatban férnek el, a felső zsebek magasabbra vagy alacsonyabbra akaszthatók. Röviden, mindenféle ketchup szósz, tej és kefir és minden, ami általában belefér. Külön szeretném megemlíteni, hogy csendes, bekapcsol, működik és simán kikapcsol, észrevehető zajok vagy hirtelen mozgások nélkül. Az ajtó előtti folyosón egyáltalán nem hallani. Először sokkolóan működött az első használat után, forró lett az oldalán, hőmérsékletet teremtett, majd a hűtőszekrény néma volt. Időnként bekapcsol, enyhén zümmög. Az ár ismét elég tisztességes, körülbelül 25k a szállítással – ez rendben van egy normál hűtőszekrény manapság, különösen egy Samsung esetében. A vásárlás időpontjában a piacon végzett gyors összehasonlítás nem mutatott ki közvetlen vagy nyilvánvaló versenytársakat. Nem szenvedett mentálisan, két vagy három versenyző között szakadva. Ami jó volt – egy tízessel többe került, és néhány árnyékos üzletben árulták, rossz véleményekkel. Szóval amikor megláttam..! Csak amire szükséged van, vedd el. Made in Poland – jobb, mint a hazai összeszerelés.
Hátrányok:Nem látok semmilyen nyilvánvaló hátrányt. A polcok elrendezése, vagy inkább az, hogy nem lehet őket más módon újra felakasztani (csak teljesen eltávolítható). De nincs rá szükségem. De egy háromliteres edény sehol sem férne el, el kellene távolítani a polcot.
Hátrányok:Valójában csak egy nap működik, korai megítélni a megbízhatóságot, de a jellemzők összességén és az áron – elég jó. Nincsenek sallangok, mint a távirányító az ajtón és a wi-fi (nem tudom elképzelni, miért van rá szükség); nos igen, nincs külön nullás zóna a zöldségeknek – nos, az árcédula is megfelelő.
Olvasson tovább  GEFEST 3200-08

Nikolay Krivoshlykov


Előnyök:Megéri a pénzt, csendes és tágas, minden úgy működik, ahogy kell!
Hátrányok:Mozgatott ajtó bal zsanérral a jobb oldalra, 3 csavar csavarhúzó alatt, alsó zsanér, voltak csavarva ki a menet, volt kínzott, hogy csavarja ki őket, kellett cserélni csavarok.

Denis Anatolievich


Előnyök:Művek Ez a legolcsóbb ezekhez a funkciókhoz
Hátrányok:A 24Hz-en kívül, amikor a kompresszor működik, szinte mindig 14,000-15,000Hz hallható
Hátrányok:Van egy stúdióm, így a hűtőszekrény “tücsökciripelése” nagyon idegesítő, nem annyira idegesítő, mint egy kalapácsos fúrógép éjjel-nappal tartó ütése, de még mindig… A kérdést a hivatalos termékleírásban tették fel a samsung oldalon, és a válasz visszajött az e-mail címre “A kérdését feltették, kattintson a linkre a megtekintéshez”, BOOM! A link szerint nem találtak kérdést! 3 pont az “Ordinary Model” átlagos minősítése -1 pont a magas hangért (azt írják, hogy idővel elkopik és alábbhagy, majd visszaadja a pontot) +1 pont az olcsóságért Ugyanaz marad 3 pont.

A macskatudós


Előnyök:Csendes működés, az ételek elhelyezésének kényelme, garancia.
Hátrányok:Nem észlelhető
Hátrányok:Csendes, tágas hűtőszekrény (különösen meglepett a nagy zsebek az ajtón). Az élelmiszerek egyenletesen hűlnek, nem kell az alacsony eltarthatósági idejű termékeket az ajtótól távolabb helyezni, mint egyes hűtők esetében. No Frost funkció nem okozott panaszt. Nagyon jó design, tetszik a belsejében elrejtett vezérlőpanel. Nagyon elégedett a hűtőszekrénnyel, ideális a kis családunk számára, az ár megfelel a minőségnek. a hűtőszekrény is kevés áramot fogyaszt, mind ugyanabba a fogyasztási osztályba tartozik A+

Geraszimov Nikolaj


Hátrányok:A klasszikus fehér szín és az egyenes élekkel rendelkező tok kialakítása lehetővé tette, hogy illeszkedjen a konyhánk modern kialakításához. 4 hónapja használom a hűtőt. Időközben sok szép dolgot fedeztünk fel. A többáramú hűtés kényelmes! Nem kell többé azon gondolkodni, hova tegyük a sajtot, hova tegyük a vajat stb.. mivel most minden polcnak ugyanaz a hőmérséklete van. A kihúzható polc is nagyon hasznosnak bizonyult. Ami a polc végén van, most már könnyen elérhető közelségben van. És az alacsony zajszintű leltármotor lehetővé teszi, hogy elfelejtse a konyhai zajokat.
Hátrányok:Még nem észlelték
Gyengeségek:Modern hűtőszekrény elfogadható áron
Olvasson tovább  15 legjobb alma gyümölcscentrifuga

Grigorjev Alekszandr


Előnyök:A termékek sokáig frissek maradnak
Hátrányok:Még nem vettem észre semmit
Hátrányok:Már egy ideje használom a hűtőszekrényt. A készülék energiafogyasztása alacsony, kisebb, mint az előző készüléké. Ez a hűtőszekrény elég sok élelmiszert képes tárolni, és a fagyasztó nem hagy jeget az ételeken.

Nikitina Vera


Előnyök:Gyakorlatilag csendes, semmi felesleges, megbirkózik a funkcióival.
Hátrányok:A Samsung névtábla ferdének tűnik, és a garancia matrica határozottan rosszul van címkézve.
Hátrányok:Amint beszerelték, elkezdett zúgni alacsony frekvenciákon. Attól tartok, hogy még a szomszédok is hallhatják. Vadul fáj a fejem . Csalódott. Aztán a férjem kihúzta, majd visszadugta. A zümmögés megszűnt. Nem tudom miért, de annyira boldogok voltunk, amikor a zümmögés miatt fel akartuk adni. Eddig (egy hét telt el) minden rendben van, gyakorlatilag csendes hűtőszekrény egyáltalán, ami nagyon fontos számomra.

Kozhehova Alexandra


Előnyök:Csendes, tágas
Hátrányok:Nem található
Hátrányok:A legjobb hűtőszekrény a régihez képest. Nagy energiaosztály. Gyors hűtés és fagyasztás. Jól megőrzi a hőmérsékletet hirtelen áramkimaradás esetén. Nagyon tágas fagyasztó, és sok hasznos hely a hűtőben, a polcokat tetszés szerint átrendezheti. Lágyan fut. Csipog, ha a gyerekek elfelejtik bezárni az ajtót. Mindent egybevetve egy nagyszerű hűtőszekrény egy nagy család számára.

datsko inna


Előnyök:Kompakt, csendes, klasszikus kialakítás, No Frost rendszer, kedvező ár
Hátrányok:Nem észlelhető, ha csak a tojás polc 6 tojás)))
Hátrányok:Kicsi hűtőszekrény, elég egy kétfős család számára. Klasszikus kialakítás, tetszik, hogy nincsenek kiálló fogantyúk (mivel az előző mindig beléjük tapadt, és gyorsan összekoszolódtak). Az energiafogyasztás alacsony, mint egy A osztályú készüléknél+. A No Frost rendszer jól végzi a dolgát. A zaj alig hallható. A polcok szilárdak – üveg, nincs panasz a fiókra és a fagyasztó fiókokra egy év alatt.

Alekszandrovna Anasztázia


Előnyök:Csendes, gazdaságos, fagymentes, gyönyörű. Polírozás, hőmérséklet beállítása.
Hátrányok:Azt hittem, hogy nagyobb méretű lesz.
Hátrányok:Nagyon tetszik, tökéletes. Nem hallom, hogy működik. Le kellett mondanom a nagy fazekakról, megszoktam, hogy. Gyorsfagyasztó funkcióval rendelkezik, de nem vettem észre különbséget. Egy háromtagú család számára elegendő tartalékkal )
Olvasson tovább  7 legjobb centrifugális gyümölcscentrifuga

Skol48

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: