Shivaki SHRF-90DP

Vettem2 hely a minősítésben:

A legjobb kétkamrás hűtőszekrény vidéki házakhoz

Ugrás a rangsoroláshoz

Shivaki SHRF-90DP specifikációk

Általános teljesítmény

Fagyasztóa tetején
Szín / bevonat Anyagszürke/műanyag/fém
Az ellenőrzéselektromechanikus
EnergiafogyasztásA osztály (296 kWh/év)
Kompresszorok száma1
HűtőközegR600a (izobután)
Kamrák száma2
Az ajtók száma2
Méretek (WxHxV)47.5×49.5×85.2 cm

Hideg

A fagyasztókamra leolvasztásakézi
A hűtőszekrény leolvasztásacsepegtető rendszer

Kötet

Teljes mennyiség88
Hely a hűtőszekrényben61
A fagyasztórekesz kapacitása27

Egyéb jellemzők és funkciók

Jéggenerátornincs
Polcanyagüveg
Zajszintakár 40 dB
KlímaosztályN
Súly26 kg

Vélemények a Shivaki SHRF-90DP-ről

Előnyök:+ A hűtőszekrény hátuljából nem áll ki radiátor, t.. Lapos falú, és szinte közvetlenül a falhoz lehet állítani + A kapacitás hihetetlen, mindent figyelembe véve. A standard tartóban még tizenkét tojás is elfér, bár a nagyobb Bosch – tíz. + a hűtőszekrény tetején van egy műanyag polc, amely a fagyasztó ajtajának felső szélét takarja. .. A gyártó megértette, hogy mindenféle hülyeséget fognak tenni a hűtőszekrényre (van egy mikrohullámú sütőm), és szándékosan lefedte azt felülről. Nagyon jó. + Összeszerelés, hűtés, tervezés – minden kiváló.
Hátrányok:– A zaj rejtélye. Érthető, hogy minden hűtőszekrény zajos, de ilyen hűtővel még nem találkoztam. A kompresszor csendes, de egy idő után, miután elkezdett működni, a hűtőszekrény rejtélyes, szabálytalan hangokat kezd kiadni, amelyek a hó nyikorgásához vagy a békák párzási kiáltásához hasonlítanak. két másodpercenként. Már megszoktam, de jobban örülnék egy monoton zajnak, még ha egy kicsit hangosabb is. Másrészt a hűtőszekrény három méterre áll az ágy fejétől, és általában nincs útban, t.. a zajok csendesek, bár furcsa.
Hátrányok:Nem értem, honnan melegszik ez a hűtőszekrény… Általában a hátsó radiátor meleg, de itt a semmi közepén van elrejtve, az oldalfalak kissé melegek, a hátsó hideg. Fagyos belül. Adtam volna egy 5-öst, ha nem lenne az az érthetetlen recsegő hang. A szerelők a hálózati csatlakozót is elakasztották valahol a kompresszor körüli bélrendszerben, és igazi munka kivenni anélkül, hogy levágnánk. Legyen 4,5. Mindent egybevetve egy nagyon kulturált egység, büszke Oroszországra )

Tiunov Misha


Előnyök:Kompakt, csendes, alacsony magasságú – a tökéletes komód egy multicookerhez :) külön fagyasztórekesz, amely tökéletesen működik
Hátrányok:A két ajtó elrendezése eltér a modell összes bemutatott fotójától – az alsó ajtóban a felső polcok függőlegesen vannak felosztva – három polc van, de a polcok kisebbek lettek, a felső ajtóban a “polc” csak egy korlátozó lemez, nem egy teljes polc
Hátrányok:egyelőre minden rendben van, bár figyelembe véve az orosz összeszerelést és csomagolást (a tápkábel dugóját úgy tolták be, hogy jó esélye volt a kompresszor rézcsöveinek károsodására) és néhány megjegyzést, vannak bizonyos aggodalmak a megbízhatósággal és a szervizelhetőséggel kapcsolatban… De! – Ha figyelembe vesszük a termék használható állapotban – csak egy kiváló ár/méret/funkcionalitás arány P.S. Több mint fél év használat után – nem észleltek problémát

A felhasználó elrejtette adatait


Előnyök:Jó kialakítás, kompakt méret, különálló fagyasztóajtó, csendes működés.
Hátrányok:4 év használat alatt nem volt probléma. Évente néhányszor le kell olvasztani/mosni és ki kell tisztítani a lefolyónyílást. El kell adni, t.. A méret már nem volt elég, és vettem egy nagyobb hűtőszekrényt

A felhasználó elrejtette adatait


Előnyök:Megbízható, elég jó minőségű, jól fagyaszt, a polcok nem törnek el. Tökéletes egy kis szobába, és éjjeliszekrényként szolgál a tévékészülékkel és más kisebb tárgyakkal. Megfelelő ételbemutatóval és műanyag edények használatával a méretéhez képest elég tágas. A fagyasztó is jó a méretéhez és a közvetlen funkciójához képest. Elég egy 2-3 fős család számára. Csak egy kicsit gyakrabban menj a boltba. Csendes. A konyhában ül, ahol valaki mindig alszik, és nem zavar senkit. Túléli a súlyos feszültségingadozásokat lefelé. Évente 2 alkalommal leolvasztja. Közepes hőmérsékleten marad, ha hűvösebbre állítod, a hűtőtáska hátsó falán jég képződik, és az étel megfagy. A jövőben arra gondolok, hogy maximálisan kihasználom, és teljesen fagyasztónak használom. Nagyon elégedett a hűtőszekrénnyel!
Hátrányok:Nem. Négy év használat alatt egyszer sem hibásodott meg.
Hátrányok:Egyszer nagyon durván bántunk vele. A nyári házunkban lakik. És egy télen egy jéghideg szobában hagytuk futni. Gondolatban már elbúcsúztam tőle. Tavasszal pedig kikapcsolták, kimosták és megszárították……………. Ó, te jó ég!! Mindazok után, amit megtapasztalt, már harmadik éve működik, mint az óramű. Ahogy fentebb említettem, már 4 éve megvan. Az összeszerelés orosz, mint kiderült nem mindig rossz.

Catherine Fedorova


Előnyök:Tiny
hátrányok:Nem javítható
Hátrányok:Freonszivárgás a habrészben másfél év működés után.

Haidukov Nikolay


Előnyök:Tervezés. A fagyasztóra nem lehet panasz. Csendes.
Hátrányok:1.A második évben már nem fagyott le, vagy mondhatni, hogy nem működött. 2.Az alsó kamra rosszul hűtött és nem szabályozható (nyáron a hőmérséklet 10-15g..) 3. Sok a páralecsapódás az alsó rekeszben, az ételek átnedvesednek és megrohadnak.
Hátrányok:Amikor vásárlás olvasni a véleményeket, minden pozitív volt, de úgy tűnik, hogy ez egy másik szovjet gyártás. A mennyiségre való törekvésükben megfeledkeztek a minőségről. Bár a ZIL körülbelül 40 évig működött.

dedv2


Előnyök:Csendes, tágas, tartozékai: csuklós polcok, jégforma, spatula, üvegpolcok.
Hátrányok:nincs.
Hátrányok:Ez a hűtőszekrény nagyszerű ! Nagyon csendes működés. A fagyasztó tágas és jól fagyaszt! Ajánlható.

Kondrashina Irina


Előnyök:Csendes, takaros, kompakt minden funkciót ellát a fagyasztó kiváló a hideg zóna nagyon jó egy személynek az ár éppen megfelelő a minőség összehasonlítható
Hátrányok:Nem egy nagy üzlet, csak bedugtam és elfelejtettem egy évvel ezelőtt
Hátrányok:Minimális karbantartás egy ruhával való törlés formájában, nagyon elégedett vagyok vele

andrei kruglov


Előnyök:Megjelenés, nagyszerű fagyasztás, csendes, kompakt, mérete ellenére nagyon tágas
Hátrányok:Nem
Hátrányok:(Egy bérelt házban (szobában) vettem, nem csap zajt, nem zavarja az alvást, kevés helyet foglal – a teteje még mindig a mikrohullámú sütőhöz van igazítva))) Megházasodtam, és saját lakásba költöztem a férjemmel, de még mindig megvan a hűtőszekrényem, mivel egyelőre elég, és a férjem erősen tiltakozik ellene), amikor a gyerekek megjelennek, akkor vehetek újat. Ajánlott!

Felhasználó által elhallgatott adatok


Előnyök:Megfelelő árú, fagyasztó, kicsi
Hátrányok:Repedések munka közben (nem világos, mi), rossz fagyasztás a hűtőszekrény maga is maximálisan, a kondenzációs lyuk eltömődik azonosíthatatlan zsírral, és nem hagy kondenzátumot
Hátrányok:Mi az, ami ilyen ropogást (recsegést) okoz, amikor működik?? Miért fagy le a hűtőszekrény 5. fokozaton?? Szeretnék néhány módosítást, megéri a pénzt, de csak egy szakaszon.

Zhernovkov Roman

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: