Siemens HB633GNS1

Vettem1 hely a rangsorban:

A LEGJOBB PRÉMIUM KATEGÓRIÁS BEÉPÍTETT ELEKTROMOS SÜTŐK

Tovább a minősítéshez

Siemens HB633GNS1 jellemzők

Általános jellemzők

Sütőfüggetlen elektromos sütő
Kapacitás71
EnergiafogyasztásA osztály, csatlakozási teljesítmény 3.65 kW
Méretek (HxWxD)59.5 59.5 x 54.8 cm
Maximális hőmérséklet300 °

Módok

Grillelektromos
Konvekciómenj a
Leolvasztásvan egy

Vezérlők

KapcsolókForgatható
Az időzítővan, leállással
Megjelenítéslásd

Továbbá

Rotisserienincs
Sütőajtócsuklós
Egyéb jellemzők és előnyökMegvilágított belső tér, hűtőventilátor, gyermekzár, biztonsági kikapcsolás
ÓraVan, elektronikus
A test színeezüst

Vélemények Siemens HB633GNS1

Előnyök:Jól néz ki, jól főz, könnyen tisztítható
Hátrányok:A szobalányt féltékennyé tette
Hátrányok:Tényleg. A “háziasszonyunk” hirtelen kételkedik a hasznosságában. A sütő nagyon alkalmasnak tűnt számára. Magáról a sütőről: tényleg annyira önellátó, hogy még az állandó elfoglaltságom mellett is megbirkózom vele. Ez egy tágas bél – rengeteg hely van a főzéshez. Tengernyi üzemmód – válassza ki a megfelelőt, és menjen a dolgára, a sütő időben kikapcsol. A katalitikus öntisztítás lenyűgöző. És nagyon jól néz ki, ebben a tekintetben a Siemens a repertoárban van – a technika minden részlete jó.

Jegor Legostaev


Előnyök:Minőségi és megbízható készülék. 10 üzemmód, kikapcsolási időzítő riasztási lehetőséggel, katalitikus zománc, halogén világítás, jól látható, mi történik a sütőben.
Hátrányok:Egy nagyszerű sütő, már néhány hónapja főzök benne, és nagyon elégedett vagyok az eredményekkel, különösen a régi gázsütőm után, tudod, hogy a fúrás. A szekrény nagyon jól megmunkált, az anyagok drágák és a katalitikus zománc könnyen tisztítható. Érintőképernyővel és nagyon informatív kijelzővel működtethető. Rengeteg lehetőség – 10, így rengeteg hely van a nyújtásra, és most mindig új recepteket keresek a weben. A kikapcsoló időzítő egy nagyszerű kis dolog – csak kapcsolja be a sütőt, és magától kikapcsol, amikor szüksége van rá. Ez egy nagyszerű sütő, és az általa készített ételek gyönyörűek és ízletesek.

Uljana Gromova


Előnyök:Funkcionalitás, megjelenés
Hátrányok:Nem azonosított
Hátrányok:Sokáig tartott a választás, végül örülök, hogy nem hibáztam. Szeretem a gyors felmelegedést, a könnyen kezelhető menüt, nincs gond, az üveget ki lehet venni és el lehet mosni, ez tetszik benne. Jól néz ki.

Alekszejenko Irina


Előnyök:EcoClean Plus a tűzhelyen, különösen a könnyű tisztítás érdekében, A+ energiahatékonysági osztály, mindig öröm, különösen az áramfogyasztás tekintetében.
Hátrányok:Néhány hónapos használat után nincs hátránya.
Hátrányok:Jó sütő, csak nincsenek szavak! Elektromos, de előtte volt egy gáztűzhelyem, így van mihez hasonlítani. A sütő beépített időzítője lehetővé teszi a sütési idő beállítását, és ez nagyszerű kényelmet jelent. Tiszta kijelző, grill, egyezmény, leolvasztás. A sütő digitális órával rendelkezik, ez mindig kéznél van a konyhában. Süssön pitét a sütőmben, nemrég grillezett zöldségeket csirkével, a férjem le volt nyűgözve. Azt hittem, ételt rendelek egy étteremből. Ez a sütő élvezetesebbé és rövidebbé teszi a főzést. Emellett gazdaságos is. Örülök a szekrény kiválasztásának, mert gyakran jól jön, amikor gyorsan kell valamit készíteni a váratlan vendégeknek. Ajánlom ezt a sütőt mindazoknak, akik keresik.

Natalia Korolev


Előnyök:Stílusos kialakítás, egyszerű érintőképernyős vezérlés. Öblíthető kapcsolók. Automatikus gyorsfűtés. 10 fűtési mód. 4D forró levegő. A sütőajtó zökkenőmentes nyitása és zárása.
Hátrányok:Minden nagyszerű benne
Hátrányok:Egy jó és okos készülék. Nem főztem benne nagyon régóta, de már megtanultam, hogyan kell mindenféle ízletes ételt sütni, ami elsőre kiderül, ami azt jelenti, hogy ez egy nagyszerű sütő. Öblíthető kapcsolók, nagyon szeretem őket, könnyű tisztítani a sütőt és általában használni őket. A sütő automatikusan és gyorsan felmelegszik. Az a tény, hogy a 4D főzési módnak köszönhetően különböző szinteken főzhet, nagyszerű, csökkenti a főzési időt és energiát takarít meg.

Antonina Kazimirova


Előnyök:Nagyszerű kialakítás, tft kijelző, 10 hőfok, grill, konvekció, katalitikus tisztítás. Gazdaságos energiafelhasználás.
Hátrányok:Mindennel elégedett
Hátrányok:Nagyszerű sütő, már néhány hónapja használom. Tökéletesen süt, konvekció van jelen, így a forró levegő egyenletes eloszlása biztosított. Kényelmes és könnyen kezelhető, a tfd kijelzője meglehetősen intuitív. A tisztítás katalitikus, ami azt jelenti, hogy minimális kézi munkát kell végezni, csak a hamu maradványait kell letörölni. A+ energiaosztály, így minimális energiafogyasztás. Az is tetszik, hogy 10 főzési móddal rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy egyszerre többféle ízletes ételt főzzön.

Orlova Polina


Előnyök:Egyszerre három szinten tud főzni. Automatikus gyorsfűtés. Biztonsági kapcsoló. Öblíthető kapcsolók. Stílusos design.
Hátrányok:Nem találok semmi említésre méltót a véleményemben.
Hátrányok:Nagyon modern és könnyen használható sütő. Már 8 hónapja hetente 3-4 alkalommal sütök benne. Gyorsan készen áll, a hőeloszlás minden szinten egyenletes, és ha bekapcsolja a 4D levegőt, akkor könnyedén főzhet egyszerre 3 különböző ételt, ami nagyszerű a konyhában töltött idő csökkentésére és a szagok keveredésére. Nagyon biztonságos és biztonságos, vészleállítóval és gyermekbiztos ajtókkal rendelkezik, amelyek zökkenőmentesen nyílnak és záródnak, anélkül, hogy csattanás nélkül, ami akár dadogássá is válhatna.

Tatyana Kharitonova


Előnyök:Elektromos grill. egyezmény, leolvasztási funkció. Felhasználóbarát kijelző.
Gyengeségek:Még nem találtam meg.
Hátrányok:Ezt a modellt választotta, tetszett a megjelenés és a funkcionalitás elégedett. A hűtőventilátor megfelelően működik. Maga a sütő gyorsan felmelegszik, a hő egyenletesen oszlik el minden szinten. Kényelmes főzni, a tálcák könnyen kicsúsztathatók, a fény jó, nem kell kinyitni az ajtót. Gyermekbiztos zárral rendelkezik (mindenhova bele kell dugniuk az orrukat), a kulcs nagyon hosszú megnyomásával be- és kikapcsolható. Röviden, meg lehet vásárolni, bármilyen igényt kielégít.

Obodovszkaja Daria


Előnyök:TFT kijelző, coolstart, gyermekzár, katalitikus tisztítás.
Hátrányok:nincs
Hátrányok:Két hónapja használom a sütőt, a Siemens tippekből tanulom a főzés alapjait. Egyszerre két-négy szinten főzök. Jól süt, akár húsról, akár pitéről van szó. Eddig csak kellemes benyomások és asszociációk.

Savenko Inga


Előnyök:1. A 2 energiaosztály. részletes útmutató, amely a telepítéstől kezdve az ételek leírásáig mindent leír, valamint a rendelkezésre álló üzemmódok segítségével számos étel elkészítésére vonatkozó tanácsokat tartalmaz. 3. A biztonsági rendszer – gyermekzár, a szekrény hűtése a munka végén. 4. Színes, szöveges kijelző és érintőképernyős vezérlés 5. Multifunkciós óra, időzítő 6. Az ápolás nem korlátozódik a katalitikus tisztításra, az ajtó eltávolítható és szétszerelhető a teljes körű ápoláshoz. 7. Világítás, ventilátor és teleszkópos sínek 1 szinten.
Hátrányok:nem találkoztam
Hátrányok:Minden főzés néhány óra alatt elvégezhető – korábban ki kellett jönnöm a konyhából, hogy húst főzzek és pitét süssek. A különböző ételek több fokozaton történő főzésének lehetősége és a 10 főzési mód igazi segítség, és sok időt és energiát takarít meg nekem. A grill az egyik kedvenc étel a családban, a hús, a hal és a zöldségek ropogósak és nem szárazak. A sütés kiváló, hétvégén pitét és tekercset sütök. Több mint egy éve használom ezt a sütőt, és nem vettem észre semmilyen komolyabb problémát vagy hibát. Okos és kényelmes minden szempontból sütő, ajánlom.

Sasha Ivanko

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: