Siemens KG49NSB21

Vettem1 hely minősítés:

A LEGJOBB FAGYMENTES HŰTŐSZEKRÉNYEK A PRÉMIUM SZEGMENSBEN

Ugrás a rangsoroláshoz

Siemens KG49NSB21 jellemzők

Általános jellemzők

Fagyasztó alul
Szín / bevonat anyaga ezüst / műanyag
Az ellenőrzés elektronikus
Energiafogyasztás A+ osztály (329 kWh/év)
Kompresszorok száma 1
Kamerák száma 2
Az ajtók száma 2
Méretek (WxHxV) 70x65x200 cm

Hűtőszekrény

Frissességi zóna rendelkezésre áll, szárazon és nedvesen
A fagyasztórekesz leolvasztása Nincs fagy
A hűtőtér leolvasztása Nincs fagy
Autonóm hűtőház Legfeljebb 18 óra
Nyaralás üzemmód van
fagyasztási teljesítmény Legfeljebb 18 kg/nap
Hidegtároló akkumulátorral együtt van
További funkciók Szuperhűtés, szuperfagyasztás, hőmérséklet kijelzés

Kötet

Teljes mennyiség 389
A hűtőszekrény kamrájának térfogata 307
A fagyasztórekesz kapacitása 82

Egyéb jellemzők és funkciók

A kijelző elérhető a
Üvegajtók igen
Gyermekbiztosítás van
Jéggenerátor nincs
Polcanyag üveg
Az ajtó zsanérral történő rögzítésének lehetősége A
Klímaosztály SN, T

Siemens KG49NSB21 vélemények

Előnyök:Mint majdnem minden! Az üveg, a szélesség, a mélység, a közvetlen funkciójának ellátása. A polcok magassága minden feladathoz elegendő.
Hátrányok:1. Azt hittem, hogy sok hely lesz, de úgy tűnik, hogy sokat főzünk. 2. (Idézem és aláírom az egyik véleményt.) Működés közben furcsa hangot ad ki, amely hasonlít a vízilovak (és valószínűleg más állatok) párzási időszakban történő gurgulázásához, kvákogásához és üvöltéséhez. Hozzá kell tennem, hogy a hűtőm néha olyan hangot ad ki, mintha egy fa polc megrepedne, vagy egy vaslap kiegyenesedne… Mindez nem kritikus, de már 4 hónapja megszoktuk. 3. A fagyasztórekesz nincs jól kialakítva. A felső fiók jégpolca nem tartja a jeget. Az alsó polc rövidebb, mint a többi, és közvetlenül a lábára eshet. 4. Ujjlenyomatok az üvegen. Várom, hogy a kicsi felnőjön, és elkezdje tapogatni.
Hátrányok:Az általam felsorolt hibák egyáltalán nem kritikusak, és inkább személyiséget kölcsönöznek a hűtőszekrénynek :)

Nikolay Tikhvinsky


Előnyök:Elég nagy, tágas, friss zóna, széles, a sarokba telepítve 3-4 cm-es lépés a faltól, csuklós ajtók, magas energiaosztály, ha nem állítja be a szuper-hideg üzemmódot, akkor elég csendes.
Hátrányok:A mágnesek nem rögzíthetők hozzá, A zsíros kezek gyorsan elkenődhetnek, Az alsó fagyasztó polc hajlamos arra, hogy minden alkalommal, amikor kihúzzák, a 4L feletti edény fedővel nem fér el egyetlen polcon sem! A fagyasztó ajtaja elég alacsonyan van a padlóhoz képest, és az első néhány alkalommal fájt a lábujjaimnak. Nincs jégkészítő az árért.
Hátrányok:Kerestem egy fekete vagy bézs 77cm-es fülke hűtőszekrényt, amelynek hűtőrekesz kapacitása 280l, a választás a Liebherr, a Toshiba és a Westfrost között volt (van még Bosch pontosan ugyanaz, de drágább). Ez tökéletesen illeszkedik, minden fiók kicsúszik, minden elérhető. A második kritérium (a hűtőszekrény térfogata több mint 280 liter), vegyes érzések vannak, mert az Electrolux 280 literes térfogattal sokkal sűrűbb volt, és több hely volt (de nem volt friss zóna), itt 300 liter egy 4 fős család számára elvileg elég, de az üledék marad. Nagyon könnyen kezelhető. Összességében elégedett vagyok a hűtőszekrénnyel.
Olvasson tovább  A 20 legjobb hűtőszekrény minőség és megbízhatóság szempontjából

Szergej Nagovicsin


Előnyök:Tágas, stílusos megjelenés, szuper hűtés, szuper fagyasztás, hőmérséklet kijelzés.
Hátrányok:Szüleinktől kaptuk lakásavató ajándékba ezt a szép, kétrekeszes hűtőt. Már két hónapja használom. Jól működik, hiba nélkül. Elegáns fekete “üveg alatti” kialakítása kiegészítette konyhánk belső terét. Tetszik az összes funkció és üzemmód, különösen a szuperhűtő, a szuperfagyasztó és az ünnepi üzemmód. A hűtőszekrény energiatakarékos, mivel “A+” energiaosztályú. El vagyunk ragadtatva a jelenlegi!

Kedves Alevtina


Előnyök:Zárt hydroFresh zóna szabályozható páratartalommal, amely többszöröséig frissen tartja a gyümölcsök és zöldségek vitaminjait és egészséges tulajdonságait, 389 literes össztérfogat, “nyaralás” üzemmód, elektronikus vezérlés, kijelző, gyermekvédelem
Hátrányok:Nagy hűtőszekrény… Csendes-fagyasztó-modern… A NO Frost technológia érdekes – kinyitja a hűtőszekrényt, és a nagypapa fagy közvetlenül a polcokra fújja a hideg leheletet… Nincs jég sehol, de az étel mindig hideg és nem szárad ki… A páratartalom olyan, hogy a sonka vagy kolbász hosszú ideig frissen tartható… Szintén citrom… Ugyanaz a zöldség vagy túró… A Siemens cég általában nem seprűket köt – kiváló modern hűtőszekrényeket köt!

Terenev Alexander


Előnyök:polcos elrendezés, könnyen tisztítható, állítható beépítés, térfogat.
Hátrányok:hiányzik.
Hátrányok:A hűtőszekrényt a férjemmel együtt vásároltuk, a költözéssel kapcsolatban, a vásárlás kényszerű volt.Teljesen megérte, egyszer sem bántuk meg.Először is szeretném megjegyezni a nagyon jól megtervezett polcokat, magas szárú edényeket és palackokat lehet elhelyezni (szigetelt rekesz), és a hőmérsékletet úgy lehet beállítani, hogy bármi legyen is a hűtés érdekében.A polcok átlátszóak, így azonnal láthatja, hogy mire van szüksége és hol van.A fagyasztórekeszben is vannak közös és külön tárolók (ami nem minden hűtőszekrényben van).Mélyhűtő térfogata.Nem lehet megmondani a kinézetéből.Automatikus leolvasztás.Egy plusz plusz.A villamosenergia-fogyasztás nagyon alacsony, ami szintén fontos. A hűtőszekrény illeszkedett a belső térhez, tökéletesen illeszkedik, nagyon könnyen tisztítható kívül-belül, csak egy nedves ruhával. Csomagolja ki (lábak állítható, nagyon könnyen beállítható), törölje le egy nedves ruhával, és ennyi. Azt tanácsolta a barátomnak, hogy készüljön vásárolni.Ezért azt tanácsolom, hogy vegyék meg.
Olvasson tovább  A 8 legjobb többszemélyes sütő

Simonova Aljona


Előnyök:Újra felakasztható az ajtó, tágas, stílusos kialakítás, az élelmiszer nem szárad ki, hosszú ideig frissen tartja.
Hátrányok:Ezt a hűtőszekrényt az üzletben egy tanácsadó segített kiválasztani. Elmondtam neki minden kívánságomat, és azt tanácsolta, hogy ezt a bizonyos hűtőszekrény-modellt vegyem meg, ami azonnal megtetszett. Otthon, miután közelebbről megnéztem a hűtőt, még jobban tetszik. Stílusos kialakítású, belül átlátszó. Stabil fiókok és polcok, hogy lássa, mi és hol van. A hűtőszekrény tágas – a serpenyőket és a serpenyőket ugyanarra a polcra teheti. Kihúzható fiókokkal rendelkezik a hús és a zöldségek számára. A húsos fiókban kolbászokat, a zöldséges fiókban pedig fűszernövényeket tartok, amelyek sokáig frissek maradnak.

Felhasználó törölve


Előnyök:Csendes működés, rengeteg polcválasztási lehetőség, tiszta összeszerelés, minőségi műanyag, lenyűgöző megjelenés. Az ár egy ilyen volumenű német hűtőszekrényért éppen ideális. Nagy fiókok a fűszernövények és gyümölcsök számára, temperáló üzemmód, szénszűrő. Tágas fagyasztó, jó tömítő gumi az ajtókon.Csendes működés, nagyon jól fagyaszt, áramszünet után is sokáig megőrzi a hőmérsékletet.
Hátrányok:Nem töltöttünk sok időt a hűtőszekrény keresésével, és elmentünk a helyi boltba, hogy megvegyük.Megvettük azt, amelyik tetszett nekünk. Minden kielégítő volt ezzel a modellel – a kinézet, a hasznos kapacitás, a NoFrost és a márka., És az ár. A hűtőszekrény nagyszerű – könnyen használható, sok hely van benne, aggódtunk a kiolvasztás nélküli rendszer miatt, de ez hiba volt – ha az élelmiszereket megfelelően csomagoljuk, semmi sem szárad ki, nem kell leolvasztani, minden száraz, és az ételek sokkal tovább maradnak frissek, mint a régi hűtőnkben. Örülök, hogy ezt választottuk.

Larisa Uvarova


Jó pontok:Stílusos és kényelmes hűtőszekrény, csendesen működik, elfogadható áron.
Hátrányok:A dizájn szempontjából a sötét hűtőszekrény jobban illeszkedett az új konyhánkba. Volt néhány modell, amelyek közül választhattam, de végül erre a modellre esett a választásom. Kívülről jól néz ki, és egyszerre elegáns és takaros. A funkcionalitás tekintetében minden a helyén van. Praktikus hűtőrekesz, szép világítás, nagy fagyasztórekesz és sok hasznos funkció. Van egy polc a gyümölcsök / bogyók és jég fagyasztásához, ami nagy előny számomra, mert szeretek koktélokat készíteni. A felület meglehetősen matt, mint bármely fényes bevonat a konyhában, de könnyen tisztítható, és visszatér a tökéletes megjelenéshez.
Olvasson tovább  10 legjobb pékség ár és minőség szerint

Guseva Raisa


Előnyök:A tágasság különösen örvendetes volt – egy háromtagú család számára tökéletes. A gyermekbiztos zár valóban működik – nem kell attól tartania, hogy gyermeke véletlenül kinyitja és nyitva hagyja a zárat. A mi konyhánk számára szép bónusz volt, hogy a kényelem érdekében újra fel lehetett akasztani az ajtót.
Hátrányok:A hűtőszekrényt felelősségteljesen választottuk ki, és mivel az egész családdal vagyunk, nem kell aggódnunk – bőven van hely mindenkinek a kísérletezésre. Örülök, hogy két különálló tartály van a zöldségeknek és a húsnak, nincs szagkeveredés. A formatervezés külön említést érdemel – az üveg kialakítás kellemes a szemnek és masszívnak tűnik. Az ajtón lévő ujjlenyomatok könnyen tisztíthatók csíkozás nélkül, így ezen az oldalon sincs probléma.

Arina Mukhina


Előnyök:Határozottan szép, stílusos design; tágas, nagy fagyasztó; F-rendszer
    lNoFrost, a hűtőszekrény nem igényel leolvasztást sem a hűtő-, sem a fagyasztórekeszben; az élelmiszerek nem száradnak ki, hosszú ideig frissek maradnak; elektronikus vezérlés, német minőség és megbízhatóság.
Hátrányok:Egy jó, kényelmes, szép, stílusos hűtőszekrény, amelyet az utolsó részletig átgondoltan terveztek. Féltem a NoFrost rendszertől, mivel azt mondják, hogy sok helyet foglal el, és az étel kiszárad, de badarság, a hűtőben elég hely van egy 3-4 fős család számára, a fagyasztó hatalmas, az ételek sokáig frissek maradnak, van egy frissességi zóna. Szerettem a faszénszűrőt, elnyeli a kellemetlen szagokat. Kellemes meglepetés és elégedettség – nyaralás üzemmód, Eco üzemmód funkció, élelmiszer-tárolási naptár, elektronikus vezérlés, palack időzítő. Az ár/teljesítmény arány ideális!

Lavrentieva Zinaida

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: