Stadler Form Steamer One SFS.900

Takes1 hely rangsorolás:

A legjobb középáras gőzölők

Ugrás a minősítésre

Műszaki adatok Stadler Form Steamer One SFS.900

Általános teljesítmény

A szintek száma3
Az ellenőrzés típusaelektronikus
Maximális energiafogyasztás2000W
Időzítő60 percig
Bekapcsolási jelzővan
Alacsony vízszint leállításaott

Tervezés

Alváz anyagaműanyag
AnyaggőzkosarakMűanyag/rozsdamentes acél. acél
A víztartály kapacitása1.2
Rizs tálelérhető
Vízszintjelzőelérhető a
Mélytányér tojásfőzésheznincs
Megjelenítésvan
Víz hozzáadása főzés közbenvan

Jellemzők

Automatikus főzésNézzen meg 7 receptet
Termosztátvan
Gyors gőz üzemmódElérhető a

Különleges jellemzők

Méretek (WxHxD)21×44.5×32.5 cm
Súly3.78 kg
Kompakt tároláselérhető
A hálózati kábel hossza1

Vélemények a Stadler Form Steamer One SFS termékről.900

Előnyök:Stílusos, szép, erőteljes
Hátrányok:a zsinór túl rövid volt
Hátrányok:Jó gőzölő, de rövid vezeték!

Dmytro Chelnochnikov


Előnyök:Lapos fém tálcaalap, a szélein lyukakkal, amelyek megakadályozzák az ételek eltömődését, és ezért könnyen tisztíthatók.
Hátrányok:Gyorsan elbukott..
Hátrányok:Néhány használat után megállt a fűtés, bár a lámpák égnek és az időzítő bekapcsol.. Szánalmas, el kellett adnia javításra, várva az eredményeket. Nincs javítás, visszakaptam a pénzem.

Felhasználó által elrejtett adatok


Előnyök:külső kialakítás
Hátrányok:Mint sok, megbízható
Hátrányok:Körülbelül fél év elteltével az idővezérlő nem működött megfelelően. Fel-le ugrál, és az idő is fel-le ugrál. Egy év után nem sikerült. Bekapcsolja, és nincs gőzfejlesztés. Azt hittem, hogy a ventilátor, de nem – a tábla.

Kurocskin Vlagyimir


Előnyök:Nem találtam több megoldást a kipufogógőz kivezetésével egy speciális tartályban. Az összes többi átfolyik az ételen a felső szintről az alsó szintre.
Hátrányok:7-8 év után elromlott, nem volt értelme megjavíttatni, nem volt pótalkatrész. bár nem próbáltam.
Hátrányok:Megsértődtem, kidobtam, gondoltam, gyorsan találok helyette másikat, de nem, nem találtam ilyen ziccert. újra kell majd venni.

Kulagin Igor


Előnyök:Szeretnék egy jó véleményt hagyni arról, hogy ez a gőzölő sokkal kényelmesebb és funkcionálisabb volt, mint egy Braun (amely kiégett, de 2 évig működött). A Stadler formagőzölő kényelmesebb, mert a hosszú főzés során a főzés megszakítása nélkül újratöltheti a vizet. Nagyszerű kétoldalas csepegtető tálcák – főzhető lében vagy akár lé nélkül is – hűvös. A manták húslevessel jönnek elő. 250 g halszelet kb. 10 perc alatt megfő – erőteljes párolás.
Hátrányok:Félelem az ismeretlen cégtől – ez az első vásárlásom ettől a márkától.
Gyengeségek:Nagyszerű, hogy vannak olyan programok, amelyekkel megtakaríthatom a főzési időt, nem kell állandóan azon gondolkodnom, hogy mennyi ideig kell főznöm. Így tovább. Az emberek itt írják, hogy a gőzhajó elromlik talán szerencsésebb voltam t.. Több mint 2 éve használom – ez késztetett arra, hogy megírjam ezt a véleményt.

perepelkin alex


Előnyök:Két főzési mód: párolás és saját levében való főzés. Időzítő az egyes ételekhez igazított programokhoz. Könnyen kezelhető.
Hátrányok:A testről kiderült, hogy egy kis hibával (repedés a peremén). A főzési idő túlbecsült. 25 perc a halak vagy tenger gyümölcsei esetében véleményem szerint egy kicsit sok. Ez azonban manuális üzemmódban javítható.
Hátrányok:Általánosságban elmondható, hogy ez az, amire szüksége van – vacsorára párolja a szeleteket és az omletteket. Gombócok és khinkali nem olyan jó, úgy tűnik, hogy a főzésre tervezték őket. Párolt zöldségeket lehet készíteni a gyerekeknek, főzés után könnyen pépesíthetőek.

Ivan gavrilov


Előnyök:– könnyen tisztítható a jól átgondolt csepegtető tálcáknak köszönhetően – a lé nem folyik a víztartályba – a saját levében való főzés lehetősége sokkal kielégítőbb, mint korábban gondoltuk – minőségi anyagok – könnyű kezelhetőség
Hátrányok:– Kényelmetlen az újratöltés a kis perem miatt, szükség van egy kiöntőre – úgy tűnik, ez már nem kapható
Hátrányok:Nem sok olyan modell van a piacon, amely könnyen tisztítható és jó védelemmel büszkélkedhet a víztartályba kerülő gyümölcslé ellen. A Stadler Form teljes mértékben igazolja az árát, méltó helyettesítőjét nehéz megtalálni. De úgy tűnik, hogy a gyártó felhagyott a konyhai készülékek további gyártásával.

Prohorov Alekszej


Előnyök:Mosható – nagyszerű, vizes infúzió – kényelmes, fém tálcák – szuper. Könnyen kezelhető.
Gyengeségek:A zsinór egy kicsit hosszabb lehet. Kisebb, mint egy 1 méteres gőzhajó. Egyébként nagyszerű!!
Hátrányok:A vásárlás előtt végigkutattam az egész internetet, és minden ismerősömet megkérdeztem, hogy milyen gőzfőzőt vegyek?”A gyártó új számomra – ismeretlen. Úgy döntöttünk, hogy úgymond kockáztatunk, és egy percig sem bántuk meg. Szinte minden nap főzünk vele. Kényelmesen mindent!!! Már csak a design miatt is fizetnék – nem beszélve a minőségről, ez csúcsminőségű. Mindenkinek ajánlom. Megéri a pénzt!!! (NINCS REKLÁM :)) Használatának 5. évében. És ugyanúgy működik, mint korábban. Csitt, csitt, nehogy elátkozzuk a dolgot!

Koroljov Andrej


Előnyök:A fémtálcák műanyag tömítésűek, az aljukon nincsenek lyukak, csak a peremükön. A tálcák kétoldalasak – főzhet saját levükben (pl. manti) vagy anélkül – a folyadék főzés közben a hornyokba folyik le. Nagy kosarak. Maga a gőzölő jól megmunkált és jól néz ki a konyhában. Erőteljes, a rizs 30 percig főz, tesztelve. A gőz csak az erre szolgáló lyukakon jön ki. Tartály gyűjteni folyadék elég 60 percig gőzölés (igaz, még mindig függ az élelmiszer, ha voltak fagyasztott – akkor kevesebb ideig). A gőzölő teljes kerületén önthet vizet – van egy speciális párkány. És az egyéb előnyök a specifikációban leírtak szerint))) Egyébként a főzési idő végén automatikusan újramelegítési üzemmódba kapcsol, ami nagyon kényelmes.
Hátrányok:Egy kritika: A csepegtető tálca műanyagja szinte azonnal megsárgult.
Hátrányok:A gőz kijött a fedél alól, és a fedél egy kicsit el volt csúszva a helyéről, csak kijavítottam, és ez az. Úgy gondolom, hogy az új gőzölő rendelkezik a legjobb tulajdonságokkal és funkciókkal, és hogy valóban lehetővé teszi számomra, hogy a költségvetési modellt az új modellre cseréljem.Most már mindig szeretnék benne főzni valamit )))

Shevchuk Tatiana


Előnyök:Funkcionalitás Nagyon jó moshatóság Könnyen tisztítható Könnyen használható A főtt étel íze Főzési sebesség Kétoldalas tálcák
Hátrányok:Magas ár Rövid vezeték Nagy mennyiségű gőz
Hátrányok:A készülék megfelelt az elvárásoknak: nagyon ízletes és egészséges ételek. A készülék mindent tud, amire szüksége van: van egy jelzés, hogy a tartályban lévő víz elfogyott, egy készenléti jelzés, egy digitális kijelző időzítővel, a víz feltöltésének lehetősége főzés közben (egyesek azt írják, hogy az újratöltés nem kényelmes, én egy hagyományos konyhai mérőpohárból töltöm fel – nem probléma). Nagyon szép anyagok. Törölje a vezérlést. Öröm tisztítani – nincsenek apró lyukak, mint sok más modellnél. A készülék nagyon erős – 2000W, nagyon gyorsan felmelegíti a gőzben lévő vizet. A rizsfőzőnek elég nagy tartálya van a rizs főzéséhez. Az egyes polcokon lévő csepegtető tálcák megfordíthatóak – úgy helyezheti el őket, hogy a kondenzvíz/lé lefolyjon a tartályba, és a saját levében főzhet, így akár szószokkal is főzhet. Ezt a gőzölőt 2000p alatt vettem (2015), most mindenhol 8000p-ért árulják. Biztosan nem olyasvalami, amit megvennék a pénzért. Lényegében egy gőzfőző – egy elektromos vízforraló műanyag kosárral a tetején. A hátrányok közül: túl kicsi és tanácstalan receptkönyv, nincsenek ajánlások a főzendő ételek idejére / mennyiségére (természetesen vannak előre beállított programok, de nem mindig olyan nyilvánvalóak). Mint minden gőzfőző, gőzt termel. Nem fér be a konyhaszekrények alá. Elszívó alá helyezhető, de a gőz egy része mégis lecsapódik a konyhaszekrényeken. Az én megoldásom – főzni az erkélyen, szerencsére nem igényel semmilyen intézkedést a folyamatban: tegye be, és elfelejtette, amíg a főzés végéig a főzési jelző csipog. Ajánlom mindenkinek, akinek kisgyermeke van, aki figyelemmel kíséri az étkezést, vagy diétázik. Párolt étel nagyon finom. Kényelmes több étel egyszerre főzni: együtt főztem halat és túró ragut, a ragunak nem volt halszaga. De érdemes várni a készletre vagy a kedvezményekre ezen a készüléken.

kava

  • nka
  • Értékelje a cikket
    ( Még nincsenek értékelések )
    Megjegyzések hozzáadása

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: