Tefal FF 2200 minifryer

Vettem4 hely rangsorolás:

4 LEGJOBB SÜTŐ

Tovább a rangsoroláshoz

Tefal FF 2200 minifryer

Műszaki specifikációk

Olaj mennyisége 1
Burgonyaszeletelő kapacitás 0.6 kg
Kivehető tál nincs
Teljesítmény 1000 Watt
Vezérlők mechanikus, 190°C-ig, működés/melegedésjelzővel
szagszűrő van

Jellemzők

Megtekintési ablak elérhető a
tok anyag rozsdamentes acél
Csúszásgátló lábak ez az
Egyéb információ levehető fedél

Vélemények a Tefal FF 2200 minifryerről

Előnyök:Aranyos kialakítás, gyors felmelegedés és kényelmes hőmérséklet-szabályozás, könnyen követhető sütési időre vonatkozó utasítások a legkülönfélébb sütőkhöz. Mindennek jó íze van, de ez érthető a főzési technikát tekintve :)
Hátrányok:A tál nem húzható ki az alapból, az olaj a serpenyő elfordításával ürül ki (az első alkalommal, amikor megpróbáltam többé-kevésbé óvatosan csinálni, bár a tálon van egy vízelvezető horony – nem kényelmes). A dokumentációban azt írja, hogy egyszerre 600 g burgonyát süt, de valójában még a maximális (1 literes) olaj sem fedezi a burgonya teljes hálóját. Egy 1,5 kg-os burgonyát 4 adagra osztok, azaz 375-400 g-ra – ez optimális a megfelelő sütéshez és az igazi sült krumpli kinézethez. Tehát, hogy egy előételt 4 főre készítsen, folyamatosan a sütőnél kell állnia, és mindent adagolnia kell. És egy kis mínusz, hogy a tésztában lévő halak néhány helyen a hálóhoz tapadtak (azt hiszem, az olajba való merítés sekély mélysége miatt – a hálóval való érintkezés előtt a tésztának nem volt ideje, hogy megálljon, hogy ne ragadjon rá). A szárazon panírozott csirkeszelet nagyszerű lett, de megsütöttem őket, ismét csak egyet-egyet! A “díszes” üveg a fedélen teljesen haszontalan, t.. Az olaj így vagy úgy fröccsen, és csak nem lát semmit, és ellenőrizze, hogy készen van-e a fedél kinyitásával.
Hátrányok:Egyszer meg akartuk hívni a barátainkat egy kis fish chipsre, ezért vettünk egy mélysütőt erre az alkalomra. Kizárólag a márkanévbe vetett bizalom miatt választották a Tefal-t. A fritőznek véleményem szerint nagyon kicsi a kapacitása (bár lehet, hogy mind ilyenek otthoni használatra – online rendeltük őket, személyesen nem láttuk őket). Összességében azt mondanám, semmi különös, ritka alkalmakra jó, de többet várnék.
Olvasson tovább  7 legjobb tojásfőző

Lavrishko Olga


Előnyök:Kompakt méret, kevés olajat igényel, könnyen tisztítható
Hátrányok:Alacsony teljesítmény
Hátrányok:A burgonya megsül, de az eredmény nem egészen “az”. 0.A fritőzömben 5 kg burgonya van, az olaj hőmérséklete kb. 120gr-ra esik, és így marad, az energia a gőzzel együtt megy. Két különböző fritőzöm van a háztartásban, így sok összehasonlítási alapom van.

ykov vladimir


Előnyök:Kompakt.
Hátrányok:nem találta.
Hátrányok:Megrendeltem Eldorádóban a hálózaton keresztül 10% kedvezménnyel, és az ár 3679r lett. Sorban álltak, amikor eljöttem érte, úgy döntöttem, hogy körbejárom az üzletet. Az offline ár 3399p lett. Mint ez.

Romanov Dmitrij


Hátrányok:Gyors hő, kompakt méret a fedélben egy ablak a főzési folyamat nyomon követésére.

Nefedcsenko Oksana

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: