Tefal GC306012

Elfoglalja2 hely Rangsorolás:

A legjobb elektromos grillek levehető felületekkel

Ugrás a minősítésre

Műszaki adatok Tefal GC306012

Általános teljesítmény

Típusgrill
Teljesítmény2000 W
Burkolat anyagakombinált
Munkalap anyagafém
Az ellenőrzésmechanikus
Hőmérséklet-szabályozásvan
Tapadásmentes bevonatelérhető a
Zsíros csepegtető tálcavan

Jellemzők

Méretek és súly37x38x20 cm, 4.10kg
További információ3 pozíció: grill, grillező és sütő, levehető lemezek

Vélemények a Tefal GC306012 termékről

Hátrányok:Sokáig tartott, amíg ezt a modellt választottam. Aggódtam a vélemények miatt, hogy fröcsköl. Igen – fröcsköl, de nem olyan rossz, mintha forró serpenyőben sütnéd. Egyébként minden – nagyszerű ( ízletes, könnyen gondozható, gyorsan elkészíthető) – nagyon boldog vagyok, és mindenkinek ajánlom!

Natalja Zsirnova


Előnyök:Nagyszerű eszköz! A gyerekek el vannak ragadtatva. Mindig készítsen sajtos quesadillát, meleg szendvicseket, zöldségeket és húst rajta. Minden gyorsan és ízletesen történik. Bárki, aki szeretné változatossá tenni a reggelit és a snacket – szívből ajánlott. Gyorsan és könnyen tisztítható
Hátrányok:nem figyeltek meg

A felhasználó elrejtette adatait


Előnyök:Álló helyzetben tárolva, mivel kevés helyet foglal el
Hátrányok:Ezen a grillen egyáltalán nem lehet marhaszeletet grillezni – a hőmérséklet egyszerűen nem megfelelő. Nem steak lenne, hanem főtt szar, alig barnult csíkokkal az érintkezési ponton. Ha valaki jó a steak – post egy videót plz.
Hátrányok:Szelet grillezéshez vettem – elvégzi a feladatot. 4-5 perc egy 2 cm vastag marhaszelethez (csípő, sovány). A trükk az, hogy nyitott állásban kell fűteni, amíg a lámpa ki nem alszik, a termosztát ebben az esetben később kapcsolja ki a fűtést, és a grillezés jobb. Jobb, ha a szeleteket közelebb helyezzük a közepéhez.

Petrov Andrej


Előnyök:Kivehető elemek, elfogadható ár
Hátrányok:A zsírfröccsenések minden irányba repkednek
Hátrányok:Nagyszerű modell.

Felhasználó által elhallgatott adatok


Előnyök:Könnyen tisztítható és mosható. Gyorsan felmelegszik. Az étel nem ég meg.
Hátrányok:Füstöl mindenütt, sokáig tart a hűtés, úgy néz ki, mint egy konzervdoboz, nincs stílus modern semmi. Olyan érzés, mintha idegenek lennének a konyhában. Szörnyen néz ki a konyhában.
Hátrányok:Ez az első grillsütőm, és nem írok véleményt a Tefali grillekről általánosságban. Érdekes élmény, a menü szélesebb lett, elkezdett főzni minden alkalommal: pirított kenyér sajtos, ropogós pirítóst kapunk. Már csak a pirítós miatt is érdemes beszerezni ezt a grillsütőt. Még nem főztem meg a húst, de minden irányba permetezi az olajat. Egyszer sült szalonna szeletek vékonyra. Az olaj a serpenyőbe folyik – könnyű leengedni és kiöblíteni, de mivel műanyag, az olaj egy része benne marad.

Kurbanaliev Eduard


Előnyök:A csirkétől és a pizzahústól kezdve mindent gyorsan főzünk… Nincs zsír, szinte nincs füst… Hús 5 perc. Egy pizzát 15 percig sütök 2 személyre.
Hátrányok:Egy egyszerű időzítőt adnék hozzá, külsőt kell használnom. Nem áll, mint egy bőrönd, nem lehet félretenni.

APS Szolgáltatási Iroda


Előnyök:Nagyszerű grill, minden, amire szükséged van. A férjem imádja. Minden nap főz rajta)
Hátrányok:Nem

Pritchina Katalin


Előnyök:Megvettem a Tefal GC306012 elektromos grillt, és nagyon elégedett vagyok vele. A modell könnyen használható. Könnyű súlya és térfogata lehetővé teszi, hogy magával vigye a baráti kirándulásra és a nyári rezidenciára. Rossz időjárás esetén teljesen helyettesíti a grillt. Gyorsan és a kívánt hőfokra főzze a zöldségeket, gombákat és húsokat.
Hátrányok:Nem látok semmilyen hátrányt.

Safonova Elena


Előnyök:könnyű kezelhetőség. könnyen eltávolítható és mosható, és ami a legfontosabb – finom! csirke, pulyka, zöldségek. és még szendvicseket is
Hátrányok:A hátrányai a készülék maga nem észleltem, de a motorháztető kell vásárolni. Sok füst a zsíros húsok sütésekor
Hátrányok:Ajánlom mindenkinek, aki nem akar olajban sütni

chernov chernov


Előnyök:Jó modell. Hús, baromfi, hal főzése a hőmérséklet kiválasztásával és többszöri sütéssel. Könnyen tisztítható a mosogatóban.Az építési minőség áttekintése.
Hátrányok:Minden irányba fröccsenő zsír, olaj – ez mínuszban van.
Gyengeségek:Ajánlott modell

Felhasználó által elhallgatott adatok

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: