Tefal VC 1301 Minicompact

Kölcsönvett1 hely rangsorolás:

A legjobb olcsó gőzölők

Ugrás a ranglistára

A Tefal VC 1301 Minicompact jellemzői

Általános előírások

A szintek száma3
Az ellenőrzés típusaMechanikus
Maximális energiafogyasztás650 W
A jelzőnElérhető a
Kikapcsol, ha nincs elég vízmenj a

Tervezés

Test anyagaműanyag
Gőzkosár anyagátlátszó műanyag
Tál a rizshezelérhető a
Vízszintjelzővan
Főtt tojás üregeNem
Megjelenítésnincs

Jellemzők

Termosztátnincs
Késleltetett indításnincs

Különleges jellemzők

Kompakt tárolásvan
OpcionálisAqua időzítő (a főzési idő a víz mennyiségétől függ)

Vélemények a Tefal VC 1301 Minicompact készülékről

Előnyök:A gőzös elvégzi az összes szükséges feladatot. Az ételpároló elképesztően finom és egészséges ételeket készít az egész család számára. Kényelmes és kompakt gőzölő. Az időzítő hiánya valószínűleg előnyös, mert nincs semmi, ami eltörhet, mivel hallottam, hogy az időzítő vezérlés néha még a drága készülékekben is meghibásodik. Nagyon elégedett a termékkel, és adott egyet az anyámnak a születésnapjára.
Hátrányok:Nincs hiba.

Myasina Oksana


Előnyök:– Minden nagyszerűen gőzölög-főz =) – Nagyon kompakt.
Hátrányok:Nem. – Végül rájöttem, hogy hiányzik a be-/kikapcsoló időzítő. – Kár, hogy nincs automatikus kikapcsolás, ha nincs víz. De amikor megvettük, tudtuk, hogy mit tud és mit nem tud a tűzhely, így nincs panasz.
Hátrányok:3 éve tökéletesen működik. Néha be akarod kapcsolni, hogy főzzön, és egy órára elmész valahova, de nem, várnod kell, és ki kell kapcsolnod. Ez idő alatt 2 alkalommal tisztítottam a fűtőtestet (talán lustaságból, de nem befolyásolta a működést). – Szeretem felmelegíteni benne az ételt (kb. 1 liter leves 10 perc alatt felmelegszik – használjon külön vásárolt edényeket, amelyek éppen megfelelnek a WxHxH-nak). Sokkal jobb ízű a főzőlapról vagy a párolóból, mint a mikrohullámú sütőből. – A tálcában lévő víz a főzés után nagyszerűen használható húslevesként, zabkása főzéséhez. Ajánlott, főz és párol! MINDEN RIZSSEL KAPCSOLÓDÓ TÖRVÉNYRE (mert az emberek esküsznek rá)…)!!! A rizst vízzel kell önteni, majd a gőzölőben kell főzni…Nem csak betömni egy dobozba, és kitenni száradni…25 perc elteltével 200 gramm kész.

Ellina Tsiklinskaya


Előnyök:semmi
Hátrányok:Nincs időbeállítás, borzalmas befejező hang, hiba van
Hátrányok:Soha ne vásárolja meg ezt a modellt. Nagyon megbántam, hogy megvettem. Megvettem az interneten, elolvastam az “elektronikus” vezérlést, azt hittem, hogy gombokkal állítom be a programot, és nem láttam a fotót, amely azt mondja, hogy automatikusan kikapcsol, amikor a víz kifogy. DE, honnan tudod, hogy ez az érzékelő működni fog-e, és ha nem működik. Ki kell szaladnom a konyhába, hogy ellenőrizzem a vízszintet. A rizs nincs megfőzve benne, a tálba öntve, és szinte minden száraz maradt. Most egy tálat kell keresnie, mint egy szűrőt. Ráadásul egy hibával találkoztam, egy sziszegő hanggal a befejező hang helyett. Nem tanácsolnám, hogy bárkinek is vegyen egyet, inkább a mechanikusan vezéreltet válassza.

Wil

 • Ams Ash
  Előnyök:Az első gőzölőm. Valójában a főzés rendben van. De a technikai részletek elrontják a teljes képet.
  Hátrányok:A hülye kialakítás lehetővé teszi, hogy az ételekből származó kondenzált gőz bizonyos mennyiségben a fűtőelemmel ellátott tartályba hulljon. Észrevettem, amikor céklát főztem, és a víz rózsaszínűvé vált benne. Soha nem értettem, miért jelentek meg sötét foltok a fűtőberendezésen. Bármi, ami az ételből belecsöpög, megtapad, ami azt jelenti, hogy a fűtőtestet sokkal gyakrabban kell tisztítani, mint kellene, és valószínűleg észrevehetően rövidebb lesz az élettartama, mint egy normál kialakítású fűtőtestnek. Kíváncsi vagyok, hogy ez egy speciális hiba-e, hogy gyorsabban vásároljon egy csere egy törött gőzölőhöz? A másik fűtőberendezést az élelmiszerekből származó víz szivárgásának kialakítása, a fűtőberendezést pedig az ára alapján értékelik.
  Hátrányok:Általánosságban, ha már megvásárolta – tisztítsa meg a fűtőelemet gyakrabban. Nem hiszem, hogy az időzítő hiánya olyan nagy dolog… a divíziókban nagyjából minden látható. Nem fogom újra megvenni ezt a gőzölőt, és nem fogom senkinek sem ajánlani. Ki fogom értékelni a tervezést, hogy lássam, nem szivárog-e víz az ételből a fűtőberendezésbe.

  A felhasználó elrejtette adatait


  Hátrányok:Nem jelzett, amikor készen volt, majdnem megégette a fűtőberendezést, miután a víz felforrt.
  Hátrányok:Nem hiszem, hogy az időzítő hiánya olyan nagy probléma, általában minden látható a divíziókban. DE! Megállt a készenlét jelzése, így az utolsó 10 percig mellette kell állnom, vagy 10 perccel több időt kell beállítanom, hogy a víz ne forrjon át. Összességében a gőzfőző nem rossz, a feleségem csak manty főz benne, mert volt egy multicooker, és a gőzfőzőre már nincs szükség. Úgy vélem, hogy általában a pénzért lehet vásárolni egy multicooker, amely sokkal több funkcióval rendelkezik, és tekintettel arra a tényre, hogy megállt jelezte a több mint 3 készségét, nem tudom, de általában a modell nem rossz.

  Wood Hera


  Előnyök:Műanyag nem büdös Kompakt összecsukható Könnyen tisztítható Nem drága
  Hátrányok:Nincs időzítő (csak a be / kikapcsoló gomb), bár nem probléma, ha időzítőt építenek be a telefonba A vezeték rövid (bár én elégedett vagyok vele) A szintek nem cserélhetők ki egymással. Ha az elsőt eltöröd, a többit nem tudod az első szintre tenni. Ez azonban az ára a kompakt tárolásnak.
  Hátrányok:Jó gőzölő egy kis konyhába vagy 2 fős család számára

  Sh Nastya


  Előnyök:Kompakt!!! Nincsenek extra gombok, gombok stb..
  Hátrányok:Már 1 éve használom ezt a gőzölőt.5 év. Jól működik! A hang nem nagyszerű, de van értelme, hogy kiváltotta) Jelenleg cumisüvegek, cumik stb. sterilizálására használom (Nagyon kevés helyet foglal.. Kevés helyet foglal el, ami fontos az én kis konyhámban!!! Kényelmesen tárolható, mivel a szintek egymásra rakhatók!

  Vestfrost Elsa


  Előnyök:-Kompaktság! -Minőség – Ár
  Hátrányok:– nem túl kellemes csipogó hang))) -nincs kikapcsoló gomb, mindig ki kell húzni a dugót a konnektorból.
  Hátrányok:Nagyszerű gőzölő, mindent tökéletesen főz, mosható gőzölő minden gond nélkül. Minden finom, gyors és egyszerű!!!! Nagyon szeretem az ételek ízét a párolóban, az ételnek nincs műanyag szaga. Bár sokan azt mondják, hogy nem túl ízletes, tudnia kell, hogyan kell főzni, még egy gőzölőben is. Nincs nehézkedés a gyomorban egy ilyen étkezés után. Egy nagyszerű dolog a konyhában. Az egyetlen hátránya a bosszantó hangjelzés))), nincs be / kikapcsoló gomb, mindig ki kell húzni a dugót a konnektorból, és a háló – a tál alján – néha az étel beragad benne. De a mosogatógépben minden jól kiöblíthető, szóval nem nagy ügy.

  krav4enkoermo

 • na
  Előnyök:Ár kicsi.
  Hátrányok:Nincs időzítő. Kis tál a rizshez.
  Hátrányok:Tetszik, kényelmes. Az időzítőn kívül van egy vízhiány elleni védelem is – a termosztát működésbe lép. A tál a rizsnek lehetne nagyobb. Betettem egy második agyagedényt. A lyukak pedig rendben vannak, közepesek, hogy kényelmesen lehessen mosni, de szükség lenne egy nagyobb lyukra, hogy még kényelmesebben lehessen mosni.

  sau-122i


  Előnyök:1) Szagtalan és kiváló minőségű műanyag; 2) Bőséges tálkapacitás a kondenzációhoz, még akkor is, ha több víz gyűlik össze, akkor is túlcsordul a párologtató tálba; 3) Kompakt méret.
  Hátrányok:A kosarak nem cserélhetők, ez azért van így, hogy egymáson belül lehessen tárolni őket.A gyakorlatban csak helyezze az ételt megfelelően, és az megfelelően fog főni.
  Hátrányok:Eredetileg egy másik, nagyobb teljesítményű modell megvásárlására gondoltam.De kiderült, hogy a 650 wattos teljesítmény még a főzéshez is elég, még mindhárom szint teljes feltöltésével is. Az Aquatimer nagyszerűen működik, automatikusan kikapcsolja a fűtőberendezést, amely egyébként korróziógátló gumiborítással rendelkezik.

  A felhasználó elrejtette az adatait

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: