Top 5 Bosch húsdaráló

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem értelmezhető vásárlási útmutatónak. Vásárlás előtt szakemberrel kell konzultálni.

Amikor a mechanikus húsdarálókat teljesen automatikus darálók váltották fel, lehetővé vált számos különböző termék, különösen a hús feldolgozása. A darált hús készítése a modern multifunkciós daráló fő funkciója. Könnyedén levet, aprít, kockára vág, meghámoz, felaprít és csíkokra, szeletekre vagy forgácsokra vág gyümölcsöket és zöldségeket. A készülék a háziasszonyok igazi konyhai segítőjévé vált. Mindenki olyan modellt szeretne választani, amely nagy hatékonysággal, a szükséges funkcionalitással, kompakt méretekkel rendelkezik, de az ár nem harap.

A jól ismert gyártók különböző darálógépei széles választékban állnak rendelkezésre. De nem minden márka megbízható. Vannak olyan vállalatok, amelyek olyan termékeket forgalmaznak, amelyek nem jó minőségűek. Senki sem akar olyan gépért fizetni, amely túl gyorsan tönkremegy. A szervizközpontok szerint a Bosch húsdarálók tekinthetők a legmegbízhatóbbnak, mivel a felhasználók ritkán kérik a javításukat.

Hogyan válasszunk egy multi-food darálót

Teljesítmény és kapacitás. Minél erősebb a modell, annál nagyobb a kapacitás. A modell kiválasztásakor a személyek számával és a főzési preferenciákkal kell kezdeni. Ha nagy a családja, és különböző ételeket, például pitéket, gombócokat stb. szokott főzni, akkor érdemes olyan modelleket választania, amelyek kapacitása körülbelül 4 kg/perc és teljesítménye 700-800 watt. A 800-1000 wattnál nagyobb teljesítményű egységek alkalmasabbak ipari felhasználásra étkezdékben, kávézókban, éttermekben és egyéb étkezési helyeken. Az 1,5-3 kg/perc termelékenységű és 500-800 watt teljesítményű készülékek optimálisak lesznek a fogyasztók többsége számára.

Ne tévessze össze a multifunkciós húsdaráló valódi teljesítményét a maximális teljesítményével, amely csak rövid ideig áll rendelkezésre a nagyon kemény hús, rostok vagy csontok feldolgozásakor. A felső teljesítmény modellenként 1500 és 3000 W között változik.

 1. Építőanyagok.Jobb, ha műanyag testtel rendelkező modelleket választunk, mivel az ilyen eszközök olcsóbbak és könnyűek. Valószínűleg nem fogja gyakran leejteni a multifunkciós darálót, ezért felesleges túlfizetni egy rozsdamentes acél készülékért. Ha a tálcáról beszélünk, a fém előnyösebb, mert mindig beleteszi az ételt, és mint tudjuk, a műanyag elnyeli a szagokat és megváltoztatja a színét. Ennek következtében ezek a tálcák idővel gyorsan meghibásodnak, és elveszítik eredeti megjelenésüket. Különös figyelmet kell fordítani a csavar-motor kapcsolatra, amelynek fémből kell készülnie. A pengék mindig rozsdamentes acélból készülnek. Jobb, ha önélező. Vásárlás előtt ellenőrizze az összes alkatrészt, hogy nincsenek-e rajta horpadások, horpadások vagy horpadások.
 2. Biztonság és védelem.Mivel a motor a készülék szíve, ez a legkényesebb. Ha a motor elromlik, akkor az egész húsdaráló nem lesz rendben, és nem az a tény, hogy meg lehet javítani. A modern modellek a megfelelő időben aktiválható zárrendszerrel rendelkeznek. A biztonsági eszköz egy speciális perselyt tartalmaz, amely melegítéskor szétrobban, és megállítja a munkát. Miután kicserélte a csavart egy újjal, a készüléket tovább használhatja. Ezenkívül automatikus áramköri megszakítóval történő védelem is van. Ebben az esetben nem kell semmit sem változtatni, a motor egyszerűen leáll.
 3. A multifunkciós daráló talpának gumírozott vagy gumírozott lábakkal kell rendelkeznie. Stabilitást adnak a készüléknek, és megakadályozzák, hogy a munkapadon csúszkáljon.
 4. Teljes készlet.Alapfelszereltségként legalább két, különböző átmérőjű lyukakkal ellátott tárcsa és egy műanyag tolókorong tartozik hozzá. Minél több feladatot kell elvégeznie a multifunkciós darálónak, annál több tartozékkal rendelkezik. A kolbászok készítéséhez speciális fúvókára van szükség, és a kebbe kolbászok készítésére is használható. A daráló és a zöldségszeletelő segít a zöldségek vagy gyümölcsök elkészítésében különböző ételekhez.
 5. A gyümölcscentrifugát gyakran tartalmazzák. De minden szakértő egyhangúlag kijelenti, hogy jobb, ha elutasítja, mivel a munka eredménye sok kívánnivalót hagy maga után, különösen akkor, ha a kezdeti vagy közepes árszegmens húsdarálójának modellje. Ha annyira szereti a frissen préselt gyümölcsleveket, akkor vásároljon külön készüléket.
 6. Fordított funkció.Szinte minden eszköz rendelkezik fordított. A magnak a csigára való felcsévélésére szolgál. A hátramenet bekapcsolásával a csiga az ellenkező irányba kezd forogni, így a felhasználó eltávolíthatja az elakadt darabot. A 2000 watt körüli teljesítményű professzionális készülékek nem rendelkeznek ezzel a lehetőséggel, mivel képesek az összes porcot, porcot és csontot ledarálni.
 7. További funkciók.Figyeljen a sebességek számára. Minél több feladatot kell elvégeznie a multifunkciós darálónak, annál több fordulatszámra van szükség. Ez lehetővé teszi, hogy minden művelethez megtalálja az optimálisat, mivel a darálás és a gyümölcslé készítés különböző sebességet igényel.
 8. A csavarkamra szétszerelhetősokkal könnyebbé teszi a készülék gondozását. Nem minden modellnél érhető el, de ha két daráló közül kell választania, akkor azt válassza, amelyik rendelkezik ezzel a funkcióval.
 9. Az asztaltól a kifolyóig legalább 10-15 cm magasnak kell lennie, hogy ne okozzon gondot az edények kiválasztása, amelyekbe a végtermék kerül
 10. Speciális rekeszek a hálózati kábel és a tartozékok tárolására, hogy helyet takarítson meg a multifunkciós daráló konyhaszekrényben történő tárolásakor.

Bosch top húsdaráló értékelés

Jelöléshelytermék neveár
A Bosch legjobb darálógépei1Bosch MFW 686409 820€
2osch MFW 6866010 679€
3osch MFW 676008 352€
4osch MFW 660207 300€
5osch MFW 45020/451205 520€

Bosch MFW 68640

Értékelés: 4.9

Bosch MFW 68640

A termékcsalád csúcsmodellje nagy teljesítményű (800 watt) és nagy teljesítményű. Akár 4,3 kg húst is feldolgoz percenként a kiváló minőségű darált húshoz. Kemény húsok kezelése, vénák, csontok, porcok darálása. A további kényelem érdekében rendelkezik hátrameneti funkcióval, így ha valami beakad a csigába, akkor az ellenkező irányba foroghat. A készülék 3 különböző átmérőjű lyukakkal ellátott formázó tárcsával, valamint kolbász, kolbász, vágó és aprító tartozékokkal rendelkezik. Az elülső rész rozsdamentes acélból készült, akárcsak a rakodótér, míg a hátlap tartós fekete műanyagból készült. Gumibevonatú lábakkal rendelkezik, amelyek megakadályozzák a készülék csúszását és a felületeken való megtapadását; – A lábak gumibevonatúak, hogy megakadályozzák a készülék csúszását; – A motorzárrendszer az alaplemezbe van beépítve, és megakadályozza a motor csúszását.

A

 • 15 percig megszakítás nélkül működik;
 • Kényelmes fogantyú;
 • a készülék rendelkezik a motor reteszelésének rendszerével;
 • multifunkcionális;
 • Gyorsan és egyszerűen összeszerelhető/ szétszerelhető;
 • A kábel és a tartozékok behúzhatók a rekeszbe.

Hátrányok

 • magas ár – 12 ezer. .

Bosch MFW 68660

Értékelés: 4.8

Bosch MFW 68660

A második sort egy másik modell foglalja el, amely teljesítményben és teljesítményben megegyezik az előzővel. Külsőleg is hasonlóak a készülékek: a tálca fémből, míg a test műanyagból készült. Percenként akár 4,3 kg-ot is előállít, ezért kiváló választás azoknak, akik sokat szeretnek főzni. Léfőzővel, kolbász- és hurkafúvókával, 3 formázó tárcsával, valamint 4 vágó- és aprítódobot tartalmaz. Ennek köszönhetően sok feladatot megold, nem csak kekszet tud vágni, ami a legtöbb szakács számára nem túl kritikus. Nagyszerű építési minőség, széles körű funkcionalitás és akár 15 percig tartó non-stop működés a multi-food daráló fő előnyei. Mosogatógépben mosható.

Előnyök

 • teljesítmény – 800 watt;
 • A lábak gumírozottak a stabilitás érdekében;
 • A fogantyú a szállításhoz;
 • A motor túlterhelés ellen védett;
 • A visszafordítás szándékos;
 • A tápkábel és a tartozékok behúzhatók egy rekeszbe.

Hátrányok

 • zaj működés közben;
 • viszonylag drága – 7400 p.

Bosch MFW 67600

Értékelés: 4.7

Bosch MFW 67600

A harmadik helyen egy valamivel kevésbé erős modell áll, itt az index 700 W, ami nem sokban különbözik a rangsor vezetőitől. A daráló percenként csak körülbelül 3,5 kg darált húst darál, de ez a legtöbb nagycsalád számára bőven elegendő. a felhasználók észreveszik, hogy a csiga és a motor közötti kapcsolat fémből készült, ami azt jelenti, hogy a készülék nagy terhelést is elvisel. A széles ételbetöltő tálca és a test elülső része szintén fémből készült. A hátsó lábak tapadókorongok, az elülső lábak pedig gumírozottak, ami megakadályozza, hogy a készülék használat közben elcsússzon a felületen. Visszafordító funkció az elakadt darabok eltávolításához. A teljes készlet csak 2 különböző átmérőjű lyukakkal ellátott formázó korongot tartalmaz.

Előnyök

 • Hosszú, akár 20 perces játékidő;
 • hordozófogantyú;
 • a motor védve van a túlmelegedéstől;
 • Darálja az ereket, a rostokat és a csontokat;
 • Gyors összeszerelés/ szétszerelés;
 • a fúvókák és a tápkábel egy rekeszben vannak elhelyezve.

Hátrányok

 • Zaj működés közben;
 • Nem egészen kényelmes az oldalsó gombokkal;
 • viszonylag drága – 9400 p.

Bosch MFW 66020

Értékelés: 4.6

Bosch MFW 66020

Negyedik készülék, amely percenként legfeljebb 3 kg darált húst állít elő. A motor 500 W-os teljesítménye tisztességes, de nyilvánvalóan kevesebb, mint az analógoké. Fém csatlakozás a csiga és a motor között, robusztus és kopásálló. A test műanyag, akárcsak a tálca, így a termék ára alacsonyabb, mint a versenytársaké, de a felhasználók szerint még mindig túlárazott. Csúszásgátló gumilábak a stabil pozícionálásért működés közben. A készülékhez 3 különböző lyukátmérőjű formázó korong, kolbász- és kolbászfúvókák tartoznak. Legfeljebb 15 cm magas edényeket használhat. A húsdaráló akár 15 percig is működhet leállás nélkül.

Előnyök

 • Megfordítható;
 • hordozófogantyú;
 • motorvédelmi rendszer a túlmelegedés ellen;
 • A tartozékok és a kábelek egy rekeszben vannak tárolva.

Hátrányok

 • gyenge tálca rögzítés;
 • Mosogatógépben nem mosható;
 • Zaj működés közben;
 • viszonylag drága 8800 p.

Bosch MFW 45020/45120

Értékelés: 4.5

Bosch MFW 45020/45120

Zárja a rangsorolást olcsó készülék 500 wattos teljesítmény és a kapacitás akár 2,7 kg darált hús percenként. Műanyag tálcával és házzal rendelkezik. A felhasználók a kiváló minőségű felépítést a húsdaráló fő előnyei közé sorolják, de megjegyzik, hogy a készülék néha nem képes kezelni a kemény húsokat, az ereket és a rostokat. Ezért jobb, ha a húst meghámozzuk és felhasználás előtt apró darabokra vágjuk. Az ételkivezető nyílás megfelelő magasságban van, így legfeljebb 14 cm magas edények is megfelelnek. Visszafordító mechanizmus az elakadt darabok eltávolítására – elengedhetetlen ehhez a modellhez. A csomag szegény, 2 formázó korongot és egy kolbászfúvókát tartalmaz.

Előnyök

 • könnyen összeszerelhető és szétszerelhető;
 • A lábak gumibevonatúak a felületen való stabilitás érdekében;
 • elfogadható ár – 6300 p.

Hátrányok

 • gyenge tálca rögzítés;
 • zaj működés közben.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: