Top 5 evőeszközkészlet

A szép terítés a megfelelő evőeszközök kiválasztásán múlik. A kanalak, villák és kések vásárlásakor fontos, hogy figyelmet fordítsunk bizonyos paraméterekre, amelyeket figyelembe vettünk az étkezési eszközök legjobb gyártóinak értékelésének összeállításakor.

Hogyan válasszunk evőeszközöket

Az evőeszközök kiválasztásakor a következő tényezők játszanak fontos szerepet:

 1. Anyag. Az orvosi minőségű acél a mindennapi használatra megfelel, de a vacsorapartikhoz válassza a nikkelezett nikkel evőeszközöket.
 2. Minőség. Az árucikkeknek érdességtől, hibáktól mentesnek kell lenniük.
 3. Súly és méret. Próbálja ki a kezében. Nem lehet túl nehéz vagy terjedelmes.
 4. Külső kialakítás. A design az ügyfél személyes ízlésétől függ.
 5. Ár. Ne vásároljon túl sokba kerülő termékeket. A jó minőségű evőeszközökért elég sokat kell fizetnie.

Ismerkedjen meg a legjobb asztali gyártókkal és a legnépszerűbb készletmodellekkel.

JelöléshelyNévértékelés
Top 5 gyártó1GGS So
 • ngen
 • 4.9
  2Robert Welch4.8
  3Berghoff4.7
  4Lara4.6
  5Nytva4.5
  5 legjobb evőeszköz készlet1Radford
  Robert Welch 24 evőeszközkészlet
  4.9
  2

  ICARD WIELPUTZ PALAZZO (72 pr).)

  4.8
  3BergHOFF gyermek evőeszközkészlet 85002094.7
  4DubravaNytva4.6
  5LARA LR10-094.5

  Top 5 gyártó

  GGS So

 • ngen

  Értékelés: 4.9

  GGS SO<li></div><p>NGEN.webp” src=”/wp-content/uploads/2023/03/19616666193791-155-.jpg” height=”244″ title=”GGS SO</p><li>NGEN.webp”></p><p>A rangsor élén egy olyan gyártó áll, amely sok pozitív visszajelzést kapott az interneten. A német evőeszközök népszerűségét a felhasznált anyagok minősége indokolja. Szupererős ötvözetből készült villák, kések és kanalak, amelyeket sebészeti műszerek alapjául használnak. Az evőeszközök hosszú évekig tartanak.</p><p>A vállalat kínálatában mintás kiegészítők, tömör szettek és tálalóeszközök szerepelnek arany és ezüst bevonattal. A katalógusban kapható gyermek evőeszközök. Érthető árkategórián belül. Legalább 700 rubelt kell fizetni egy 12 személyes készletért.</p><h3>Robert Welch</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=
  ROBERT WELCH

  A brit Robert Welch cég nagy múltra tekint vissza, és minden asztalra méltó, elegáns evőeszközöket gyárt. A márka néhány darabja a kortárs amerikai művészeti múzeumokban látható. A vállalat volt az első, amely polírozott rozsdamentes acélból prémium minőségű szerszámokat gyártott.

  Nem mindenki engedheti meg magának az ilyen magas minőségű termékeket. Egy készlet ára 4 ezer rubelről indul. Hatszemélyes készlet Iona
  Ez körülbelül 25000 rubelbe kerül egy hostessnek. Az árat a tartósság és az egyedi kialakítás indokolja. A termékek magas árai miatt nem tudtuk a márkát az első helyre tenni.

  Berghoff

  Értékelés: 4.7

  BERGHOFF.webp

  A Berghoff olyan olcsó kiegészítőket gyárt, amelyek kiváló német minőségükről és kifinomult formatervezésükről híresek. Az evőeszközök szokatlan kialakításúak, és azonnal kiemelkednek más cégek termékei közül. A gyönyörű kanál- és villatartók külön említést érdemelnek. Hosszú ideig tartanak és szalonképesnek tűnnek. Könnyen tisztíthatók. A vállalat minden ízlésnek megfelelő evőeszközzel rendelkezik – a gyermek evőeszközöktől a luxus evőeszközökig.

  Az interneten sok pozitív véleményt találhat a Berghoff-gyűjteményekről. Az ügyfelek megjegyzik, hogy a szerszámok jól illeszkednek a kezükbe, és meglehetősen könnyűek. A kések tökéletesen vágják az ételt, és nagyszerűen végzik a dolgukat. A termékárak átlagosak.

  Lara

  Értékelés: 4.6

  LARA.webp

  A következő rangsoroló tag rendelkezik a legnagyobb termékkatalógussal. A hazai márka evőeszközei a prémium osztályba tartoznak. A gyártó nemcsak a termékek magas minőségére, hanem a tartozékok eredeti kialakítására is figyelmet fordított. A “Lara” márka készletei kiváló ajándék és méltó megszerzése lesz minden háziasszony számára. A tálalóelemek tömör acélból készülnek.

  A felhasználók szerint a cég evőeszközei hosszú ideig megőrzik eredeti megjelenésüket. Hosszú ideig tartanak, és a bevonat nem kopik le a tisztítás után. Az eszközök ára teljes mértékben megfelel a minőségnek. A legtöbb fogyasztó megengedheti magának a készleteket.

  Nutwa

  Értékelés: 4.5

  WEATHER.webp

  A rangsor ötödik helyezettje a hazai Nytva cég. Az e vállalat által gyártott evőeszközök a minőség és az ár optimális arányával örvendeztetik meg vásárlóikat. A katalógusban univerzális eszközök találhatók ajándékkészletek és darabáruk formájában. “Nytva ajándéktárgyakat gyárt. A világbajnokság előtt például szimbolikus kanalakat készítettek. A termékek kialakítása nem rosszabb, mint a prémium kategóriájú külföldi márkák kiszolgáló termékei.

  A vélemények szerint az evőeszközök sok éven át nem veszítik el eredeti megjelenésüket. A háziasszonyok nagyra értékelik az aranyozott kanalakat és villákat, amelyek ellenállnak a kemény mosószerekkel való súrolásnak. A “Nytva” tartozékok kemények és erősek, nem hajlanak meg és nem díszítenek semmilyen asztalt.

  Top 5 evőeszközkészlet

  Radford
  24-eszközök, Robert Welch

  Értékelés: 4.9

     24 RADFORD </div><p>ROBERT WELCH.webp” src=”/wp-content/uploads/2023/03/81316666193791-235-.jpg” height=”469″ title=”Hatszemélyes étkészlet 24 db RADFORD <br />LIGHT ROBERT WELCH.webp”></p><p>A legjobb evőeszközkészlet a Robert Welch modell volt. Eszközök Radford gyűjtemény <br />A készlet elegáns, és minden asztalt díszít. Tökéletes egyensúlyuk és könnyűségük miatt nagyon praktikusak. Az étkezés még kellemesebbé válik.</p><p>A kanalak és villák rozsdamentes acélból (18/10) készültek. A kések edzett acélból készülnek, és garantálják a kiváló minőségű pengét. A szokatlan kiegészítők szerelmesei nagyra értékelik az asztali díszítés hangját meghatározó készlet szépségét és eredetiségét. A vásárlók el vannak ragadtatva a műszerek tükörfényétől, könnyű ápolásától és eredeti kialakításától. A készlet hat evőeszközt tartalmaz: késeket, villákat, nagy és kis kanalakat. Ez 16000 rubelbe kerül.</p><h3><p>ICARD WIELPUTZPALAZZO(72 pr.)</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Asztali hangszóró készlet ZOLINGEN (72 db) PICARD WIELPUTZ PALAZZO.webp

  A Solingenben készült evőeszközök nikkelötvözetből (10%) és krómból (18%) készülnek. A fogantyúk 24 karátos arannyal díszítettek. A matt felület nemesnek és drágának tűnik. A készlet márkás díszdobozban kerül forgalomba. A teljes 72 elemet tartalmazza. Vannak villák és kanalak, merőkanál, serpenyő és még egy cukorcsipesz is. Legfeljebb 12 fő részére alkalmas.

  Minden egyes termék márkajelzéssel van ellátva, ami a kiváló minőség garanciája. A műszereknek nincs meghatározott élettartama. Nemzedékeken át tartanak, és igazi családi kincset jelentenek. Ár 72000 rubeltől.

  BergHOFF 8500209 3 db

  Értékelés: 4.7

  GYERMEK TÁPLÁLKOZÁSI SZETT 3 db BERGHOFF 8500209.webp

  A következő a rangsorban egy három tételből álló, kifejezetten a fiatal vásárlóknak szánt készlet. A termék olyan gyermekek számára készült, akik még nem állnak készen a felnőtt evőeszközök használatára. A villa, a kés és a kanál rozsdamentes acélból készült, és gyermekkézre méretezett.

  A készletet szép megjelenése és aranyos kialakítása különbözteti meg. A fogyasztók szemet gyönyörködtetnek az első osztályú, feltűnő tükörfényű anyagban. A készlet előnyei között tartják számon a veszélyes élek és végek hiányát, a mosogatógép-biztosságot és a kedvező árat. 1120 rubeltől kezdődően kerül.

  DubravaNytva 24 darab

  Értékelés: 4.6

  asztali készlet 24 darab dubrava nytva.webp

  Az Nytva gyár hatszemélyes asztali garnitúrát kínál ügyfeleinek. A készlet tartalmaz kanalakat, villákat, késeket és teáskanálakat. Ajándékdobozba csomagolva. A készletek fényes ezüst színűek és megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek. A vállalat honlapján elolvashatja a “Nytva” termékeken végzett laboratóriumi vizsgálatok jegyzőkönyveit.

  Az étkészletet gyönyörű díszek díszítik. Könnyen kézben tarthatóak. Ideálisak mindennapi vagy ünnepi asztalra. Az ár egy készlet körülbelül 2500 rubel. Ezt a költséget a termékek magas minősége indokolja.

  LARA LR10-09, 24pr

  Értékelés: 4.5

  EVŐESZKÖZKÉSZLET LARA LR10-09 24PR. ACÉL

  A 24 darabos Lara készlet teszi teljessé a rangsort. Akár 6 fő befogadására alkalmas, és eredeti aranyszínű kialakítással rendelkezik. Villákkal, lábakkal és kétféle kanállal érkezik. A termékek erős acélból készülnek, amely hosszú élettartamot garantál. Nincs alap a készletben.

  A vásárlók szerint a masszív termékek jól érzik magukat a kezükben. A minőség nem kérdés … A szerszámok nem hajlanak és könnyen tisztíthatók. Az ár a legtöbb fogyasztó számára megfizethető. Egy készlet ára 1700 rubel.

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: